FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Hocel bit organizovani dolazak navijaca borca u gradacac pozz
Dobar igracki kadar, ali vas je losa logistika syebala...losa atmosefera i pritisak to ce vas vjerovatno "ubiti" sad kad krene sezona..
Borac do ponoći mora pronaći 60.000 KM: I šta onda s njima?
Borac do ponoći mora pronaći 60.000 KM: I šta onda s njima?
Misliš: Hoće li biti organizovanog dolaska IGRAČA Borca u Gradačac?mexes je napisao/la:Hocel bit organizovani dolazak navijaca borca u gradacac pozz
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Od subote nove borbe nove pobjede,a sa druge strane ne samo 11 igraca nego raznorazni cuici,burekovici,...Idemo za Banjaluku,za Republiku Srpsku...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Je li sigurno da ce te odigrati utakmicu protiv Zvijezde ili je i to pod znakom pitanja ? 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sigurno je da cemo odigrati,a malo manje je sigurna pobjeda s manje od dva razlike
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Dolazite li organizovano u Gradačac da navijate.Znam da zadnji put su navijači vraćeni nakon pretresa u Modriči.Bilo je pojedinačno među našim navijačima ljudi iz B.LukeVAM je napisao/la:Sigurno je da cemo odigrati,a malo manje je sigurna pobjeda s manje od dva razlike
- Armageddon2012
- Kontakt:
kolega,o navijačima niti je praksa pisati po netu,niti pravila ovog foruma to dopuštaju...isti odgovor je i za tvog prethodnika na ovoj strani.
dođite sutra na utakmicu i samo će vam se kazati
dođite sutra na utakmicu i samo će vam se kazati
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- BorcevaMasina
- Kontakt:
$ је на & са $ $ $ се " ? $ 11 ', $ " " " " УО, са " ? - $. " &, " су ? $ " ову ? ? савезу & су ".
% се " % " у $, у ? ? вјероватно " са " " ? $ у ? $, ? у " у & се тренутно ? " % &. $ се ? & $ $ на " " " /.

% се " % " у $, у ? ? вјероватно " са " " ? $ у ? $, ? у " у & се тренутно ? " % &. $ се ? & $ $ на " " " /.

" ' твоја $ $!
- storm_raider
- Kontakt:
Hoćel koja banjalučanka ovakva danas doći......znam da imate najbolje trebe u BiHBorcevaMasina je napisao/la:$ је на & са $ $ $ се " ? $ 11 ', $ " " " " УО, са " ? - $. " &, " су ? $ " ову ? ? савезу & су ".
Mašala.BorcevaMasina je napisao/la:$ је на & са $ $ $ се " ? $ 11 ', $ " " " " УО, са " ? - $. " &, " су ? $ " ову ? ? савезу & су ".
-
old school
- Kontakt:
pa hoce li iko ove uhljupe vec jednom izbaciti iz lige 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Nista novo od njih, sta tek ocekivati kad bude gostovao Zeljo ?
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Za početak jedno 10k kazne,
propast ce te vi skroz ,amin da ispadnete 
Stidite se guzice ako obraza nemate
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
prekinite ovu bruku, y.ebo ih više fudbal, kada ne žele fudbal, nego samo da prave belaj, i mi hoćemo u evropu, hoćemo ali u qurcu... 
Izbacivanje iz lige je jedino riješenje jer novčane kazne nisu mnogo uticale na ove čobane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.