Nama treba kvalitet, kakvo iskustvo i kakvi bakrači

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Pa prvo zadnja linija,ako bude igrala u tom sastavu,nece biti u toj formaciji,jer bi Mujdza sigurno bio desno,Zukanovic lijevo,a stoperi bi bili Spahic i Vranjes.Druga stvar,cisto sumnjam da Miske nece biti u prvih 11!alenko333 je napisao/la:heh pa eto ti mi reci sta je tu pogresno...problem je jedino Stevanovic,Visca a formacija mislim da se kod grka nemjenja...NEZALAGANJE je napisao/la:Ova tvoja formacija nema sansu ni na igrici,a ne kod selektora,bez uvrede!alenko333 je napisao/la:-----------------------Begovic---------------------------
Vranjes------Zukanovic---------Spahic--------Mujdza
------------------Zahirovic-------------------------------
Stevanovic(Visca)-----------Pjanic----------------Lulic
--------Ibisevic--------------------Dzeko-----------------
Mislim da bi ovako nekako trebalo izgledati...Znaci ako vazi ono pravilo Papeta ko igra u klubu igrat ce,onda Visca ima prednost....a posto nema Pandze tu ce vjerovatno Zukanovic bit,to mi neodgovara nikako al nema drugih varjanti....
a kakav kvalitet posjeduju visca i stevanovic ,trenutno su samo dobri potencijali da budu veliki igraci i nista vise,za utakmice ove tezinelegenda reala je napisao/la:Pa vratimo onda Hibića,Konjića, Baljića može i Pape, oni su iskusni a takvi nam trebaju protiv Grka.
Nama treba kvalitet, kakvo iskustvo i kakvi bakrači
E ako su ti grci brzi,onda stvarno ne znam...alenko333 je napisao/la:razumijemo se mi,ali Misketa u sredinu a Pjanica na krilo nije rjesenje.Ja jesam za Misketa al ne protiv brzih Grka...Da mi imamo jaku odbranu proslo bi to al ovako to jednostavno nije rjesenje nama trebaju trkaci koji ce moci da se vracaju da pomazu u dzefenzivi Miske to neradi bas...
Nisi sanjaogrgr je napisao/la:Jesam li ja sanjao , ili je susic rekao da se Sejo poceo trenirat ?
Ubij me ako se mogu sjetit kad je taj clanak bio samo mi sad pade na pamet pa jel reko ista dal ce bit spreman za grke ?ZZtop10 je napisao/la:Nisi sanjaogrgr je napisao/la:Jesam li ja sanjao , ili je susic rekao da se Sejo poceo trenirat ?
Rekao je da se nada.grgr je napisao/la:Ubij me ako se mogu sjetit kad je taj clanak bio samo mi sad pade na pamet pa jel reko ista dal ce bit spreman za Grke ?ZZtop10 je napisao/la:Nisi sanjaogrgr je napisao/la:Jesam li ja sanjao , ili je susic rekao da se Sejo poceo trenirat ?
Mislim da je to onaj clanak kad je rekao da bi Kolasinac igrao da ima drzavljanstvo. Prekjucer bio ja mislim clanak ali sad ga ne mogu naci. Rekao je da trenira vec nekoliko dana i da bi volio kad bi odigrao jednu utakmicu prije okupljanja reprezentacije.grgr je napisao/la:Ubij me ako se mogu sjetit kad je taj clanak bio samo mi sad pade na pamet pa jel reko ista dal ce bit spreman za grke ?ZZtop10 je napisao/la:Nisi sanjaogrgr je napisao/la:Jesam li ja sanjao , ili je susic rekao da se Sejo poceo trenirat ?
Sejo mi je vrlo drag igrac i vrlo vazan za repku, ali kako igra ove sezone ne mozemo bit sigurni da bi se prodao u prvoligasa ako ispadnu. Boga molit da se spase nekako, ali igraju ocajno.grgr je napisao/la:Onda se i ja nadam XD Sta li ce bit sa salihage hoff leti u cvajtu nedo mi dragi bog da ostane u klubu , kontam herta se vraca ja kako znam on je njihov igrac mozda da se tamo vrati :/
Mislim da u tom slucaju igraci imaju pravo raskinuti ugovor il' ostati u klubu i dalje ako zeleviKK je napisao/la:Nisam siguran , ali koliko sam upoznat mnogi profesionalni ugovori imaju u sebi dogovor da ako klub ispadne u niži rang , igrač ima pravo tražiti da se igrač stavi na transfer listu ili da se raskine ugovor (nisam siguran) ... Ako Hoffenheim ispadne u cvajtu (a po svemu sudeći hoće) , nadaćemo se da je Sejin ugovor takav..
U ono vrijeme mogu razumjeti sto nije otisao u Bayern. Hoffenheim je dozivio Boom u Bundesligi, bili su prvi nakon polusezone, na kraju krajeva, Sejo je prosao kroz sve sa Hoffenheimom, od trece, pa do 1. Bundeslige, i htio je i proci tu avanturu sa Hoffom u prvoj ligi i probati izboriti Europu, a mozda i titulu.emir79 je napisao/la:U Bundesligi je pravilo, da ti nude ugovor za obje lige, a tvoje je da li ces to prihvatiti ili ne. Znaci ako ne prihvatas u ugovoru da igras u 2 Bunesligi , u slucaju ispadanja kluba, imas pravo raskida ugovora, bez da ista ide na tvoju stetu. Ako si potpisao i za 2 ligu, onda nemas. Nadam se da Sejo nije toliki idiot da bi sa njima isao i u drugu ligu. Previse je dragocjen . Nadam se da cemu ovo svakako biti polsijednja sezona u Hoffenheimu i da ce na ljeto dici sidro. Salihovic mnogo vise zasluzuje,mada je lud bio sto nije otisao u Bayern, kad su mu nudili ugovor. Ponekad moras imati i muda, a ne uvijek se zadovoljavati sa prosjekom. Bayern se nikad ne odbija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.