kako reče jedan forumaš koji je jučer prolazio pored stadiona, vidio je radnike kako rade punom parom ispod velike tribine...cipiripi je napisao/la:Zna li iko kako napreduju radovi u Vrapčićima
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
jeste,to sto sam mogao ovako u prolazu da vidim,radnike ispod centralne tribine,e sad kad predjes okom preko stadiona i ne vidi se neka razlika od jesenjeg dijela,mada cu otici da uslikam par slika.PozzAlemC85 je napisao/la:kako reče jedan forumaš koji je jučer prolazio pored stadiona, vidio je radnike kako rade punom parom ispod velike tribine...cipiripi je napisao/la:Zna li iko kako napreduju radovi u Vrapčićima
hajde živ bio, kada ovi naši neće, onda ti barem postavi par slika...bolje bi bilo da uposle nekog od vas da bude administrator na stranici, kada ovaj ništa ne radi...AMADUDI je napisao/la:jeste,to sto sam mogao ovako u prolazu da vidim,radnike ispod centralne tribine,e sad kad predjes okom preko stadiona i ne vidi se neka razlika od jesenjeg dijela,mada cu otici da uslikam par slika.PozzAlemC85 je napisao/la:kako reče jedan forumaš koji je jučer prolazio pored stadiona, vidio je radnike kako rade punom parom ispod velike tribine...cipiripi je napisao/la:Zna li iko kako napreduju radovi u Vrapčićima

kako reče jedan forumaš koji je jučer prolazio pored stadiona, vidio je radnike kako rade punom parom ispod velike tribine...[/quote]
jeste,to sto sam mogao ovako u prolazu da vidim,radnike ispod centralne tribine,e sad kad predjes okom preko stadiona i ne vidi se neka razlika od jesenjeg dijela,mada cu otici da uslikam par slika.Pozz[/quote]
hajde živ bio, kada ovi naši neće, onda ti barem postavi par slika...bolje bi bilo da uposle nekog od vas da bude administrator na stranici, kada ovaj ništa ne radi...
[/quote]
Sad sam bio na stadionu,nista posebno nema,osim sto je ispod glavne tribine,tj tacno na sredini ogradjeno elementima mislim taj prostor ispod tribine zatvoren,najvjerovatnije je wc jer se ispred vidi saht i cjevi,ostalo sve isto,cak i nije ni asvaltirano ono iza glavne trebine kao sto je najavljeno,i jost stoji iskopana trava ispred klupa za rezervne igrace,mislim citavom duzinom ima kanal,uslikao sam par slika pa kasnije nekad postavim,uglavnom nista posebno da kazemo ono vauu,barem ne oku vidljivo.
jeste,to sto sam mogao ovako u prolazu da vidim,radnike ispod centralne tribine,e sad kad predjes okom preko stadiona i ne vidi se neka razlika od jesenjeg dijela,mada cu otici da uslikam par slika.Pozz[/quote]
hajde živ bio, kada ovi naši neće, onda ti barem postavi par slika...bolje bi bilo da uposle nekog od vas da bude administrator na stranici, kada ovaj ništa ne radi...

Sad sam bio na stadionu,nista posebno nema,osim sto je ispod glavne tribine,tj tacno na sredini ogradjeno elementima mislim taj prostor ispod tribine zatvoren,najvjerovatnije je wc jer se ispred vidi saht i cjevi,ostalo sve isto,cak i nije ni asvaltirano ono iza glavne trebine kao sto je najavljeno,i jost stoji iskopana trava ispred klupa za rezervne igrace,mislim citavom duzinom ima kanal,uslikao sam par slika pa kasnije nekad postavim,uglavnom nista posebno da kazemo ono vauu,barem ne oku vidljivo.
obećali su završiti te radove do prve domaće tekme, tj. do Čelika u 17. kolu...
Nova Grbavica ko Alianz arena. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Jack777Pott
- Kontakt:
Te price o Grbavici su za sljedecu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=9040" onclick="window.open(this.href);return false;Chuckie je napisao/la:Nova Grbavica ko Alianz arena.
Nema smisla vise im vjerovat.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Bilino Polje......
Ovom prilikom, a uzimajući u obzir sve činjenice i okolonosti, nadamo se da će navijači iskazati potrebno razumijavanje i toleranciju, uz uvjerenje da bi plasmanom naše reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Brazil bili stvoreni uslovi za rekonstrukciju, modernizaciju i povećanje kapaciteta stadiona na kojem će nastupati naš državni tim.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... arta/99381" onclick="window.open(this.href);return false;
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ipak bi moglo biti nesto uvezi Grbavice 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- zubanovic89
- Kontakt:

Dimenzije stadiona 105x68 sa prirodnom travom, kao i sistemom za odvod i grijanje terena
Kapacitet:
20.312 sjedišta
568 VIP mjesta
121 novinari
59 VIP novinara
90 komentatora
Ukupno: 21.726 sa 17 ulaza na sve 4 tribine
Podzemna garaža kapacitet 277 automobila i 6 autobusa
Muzej na sjevernoj tribini
Cijena 15 miliona eura
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta da kazem nakon svega ovoga...
Nije NEMOGUCE tako da to odmah znate, ali treba izazvati debel interes kod navodnih ulagaca u ovakav projekat.
Vecinu ljudi buni ova "sminka" samog vanjskog dijela stadiona. Taj dio nije nista osim sminke i uopste nije skup. Tako nemojte se oko toga zamarati.
15.000.000 € sasvim realna svota i svaka cast ljudima koji su uspjeli spustiti na toliko svotu...
Ja linco ovako nisam zamisljalo rekonstrukciju. Malo sam to u realnijem konteksu gledao sa nekim trenutnim realnim primanjima. Ali otom, potom, kada stignem postavit cu kada sam je ovo sve zamislio, ali ovo je fantastican idejni projekat...
Nije NEMOGUCE tako da to odmah znate, ali treba izazvati debel interes kod navodnih ulagaca u ovakav projekat.
Vecinu ljudi buni ova "sminka" samog vanjskog dijela stadiona. Taj dio nije nista osim sminke i uopste nije skup. Tako nemojte se oko toga zamarati.
15.000.000 € sasvim realna svota i svaka cast ljudima koji su uspjeli spustiti na toliko svotu...
Ja linco ovako nisam zamisljalo rekonstrukciju. Malo sam to u realnijem konteksu gledao sa nekim trenutnim realnim primanjima. Ali otom, potom, kada stignem postavit cu kada sam je ovo sve zamislio, ali ovo je fantastican idejni projekat...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 28 feb 2013, 11:50, ukupno mijenjano 2 puta.
cijena 15 miliuona eura,za te pare nemozete samo ocistiti ovo sto treba da se pocne gradnja,vise je to mnogo vise
- _karabaja_
- Kontakt:
Bas realna cijena, nema staDzoleZeljo je napisao/la:15.000 € sasvim realna svota i svaka cast ljudima koji su uspjeli spustiti na toliko svotu...

Izgleda da si nesvjesno zaboravio par nula

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:Bas realna cijena, nema staDzoleZeljo je napisao/la:15.000 € sasvim realna svota i svaka cast ljudima koji su uspjeli spustiti na toliko svotu...![]()
Izgleda da si nesvjesno zaboravio par nula

Kako se ovo moze zvati rekonstrukcija kada ce samo sjever biti isti, mada bi i njega radili, ovo je gradnja citavog stadiona.DzoleZeljo je napisao/la: Ja linco ovako nisam zamisljalo rekonstrukciju.
Republika Zenica
Ma ovo im je petnaesti projekt, jbg ne kontam malo malo drugačije nešto, umjesto da naprave neki plan i počnu ga sprovodit oni sjede i izmišljaju arene, stadione, šatlove...dubioza je napisao/la:Kako se ovo moze zvati rekonstrukcija kada ce samo sjever biti isti, mada bi i njega radili, ovo je gradnja citavog stadiona.DzoleZeljo je napisao/la: Ja linco ovako nisam zamisljalo rekonstrukciju.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
vruce u gradaccu
zvijezda kupuje semafore i reflektore iz bundes lige
tako pise u dnevnom avazu

zvijezda kupuje semafore i reflektore iz bundes lige
tako pise u dnevnom avazu

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Super drago mi je zbog Vas... u svakom slucaju bolje nego one polovne lampe iz tuzle, znam da je bilo govora o kupnji reflektora iz tz
-
- Interni moderator
- Kontakt:
o kakvim ti strucnjak lampama pricas....nime_tm87 je napisao/la:Super drago mi je zbog Vas... u svakom slucaju bolje nego one polovne lampe iz tuzle, znam da je bilo govora o kupnji reflektora iz tz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
BRAVO ZVIJEZDA! REFLEKTORI I SEMAFOR STIZU IZ BUNDESLIGE!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.