Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ma hoce djeca da nas zavade moj ti Fera. Vidis kakve su ove mladje generacije zlocesti.fera je napisao/la:jbg ja sam ga navukaomozda ja samo moj post procitao a ne sve onako fino po redu
Liverpool manager Brendan Rodgers says teenage winger Raheem Sterling's slump in form is 'to be expected', insisting he will not rush the youngster's progress.
nit si me sta navuko a sve sam postove fino procitao i ja znam sta sam napisoa i kome je upuceno i zasto a vi sad sto ne mozete nesto skontat nije moj problemfera je napisao/la:jbg ja sam ga navukaomozda ja samo moj post procitao a ne sve onako fino po redu
nema veze zato je iskustvo na nasoj straniHenderson je napisao/la:Ma hoce djeca da nas zavade moj ti Fera. Vidis kakve su ove mladje generacije zlocesti.fera je napisao/la:jbg ja sam ga navukaomozda ja samo moj post procitao a ne sve onako fino po redu
Liverpool manager Brendan Rodgers says teenage winger Raheem Sterling's slump in form is 'to be expected', insisting he will not rush the youngster's progress.
pa gdje je ovaj Kelly, povrijeda ili nesto drugo ??fera je napisao/la:nema veze zato je iskustvo na nasoj straniHenderson je napisao/la:Ma hoce djeca da nas zavade moj ti Fera. Vidis kakve su ove mladje generacije zlocesti.fera je napisao/la:jbg ja sam ga navukaomozda ja samo moj post procitao a ne sve onako fino po redu
Liverpool manager Brendan Rodgers says teenage winger Raheem Sterling's slump in form is 'to be expected', insisting he will not rush the youngster's progress.![]()
joj ovok kellyu glave kolika je treba ga na gol staviti samo glavom bi imao vise odbrana nego reina cijelim tijelom
edit : @don vito nemoj se ljutiti... samo smireno
Kako nema Sheamusahttp://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... amous-reds
On je prejak napadač, ko ga je gledao u Udinezeu zna šta govorim, drugo je to što je u Barci ograničen i što je čitav fokus na mesiju, on i di natale su bili najbolji napadači italije u sezoni 2010/11lfckop je napisao/la:Vidim spominje se Sanchez u vezi sa nama, gluho i daleko bilo, njegovo vrijeme reakcije u šesnaestercu je u rangu sa ćelom Shelvom, samo ga brzina izvlači.
Teško da je on ograničen, mislim jeste što se tiče efikasnosti, namještali su mu čiste situacije jedan na jedan sa golmanom i ne uspije ni šutati a kamoli profuliti.EBSCO je napisao/la:On je prejak napadač, ko ga je gledao u Udinezeu zna šta govorim, drugo je to što je u Barci ograničen i što je čitav fokus na mesiju, on i di natale su bili najbolji napadači italije u sezoni 2010/11lfckop je napisao/la:Vidim spominje se Sanchez u vezi sa nama, gluho i daleko bilo, njegovo vrijeme reakcije u šesnaestercu je u rangu sa ćelom Shelvom, samo ga brzina izvlači.
Kakva su ovo pisma, puna osjecanja.navijaci liverpoola je napisao/la:" Srećno vam, zaista svima što zaustavljaju Manchester United da dodaju titulu na njihove 3 Lige Šampiona, čak i ako to znači da ćete nam se pridružiti sa 5, uredu je. Ali ne treba vam Suarez, možda ga želite, to razumijem, ali vam ne treba, to je samo pohlepnost. Ali nama treba, mislim stvarno, stvarno nam treba, da li biste nas stvarno ostavili sa samo Daniel Sturridge-om i njegovim krivudavim plesom u napadu? Ostavili nas sa perspektivnim Downing-om početkom sledeće sezone kao prvim izborom?"
"A ti Pep, ti si trebao biti dobar čovjek, jedan od onih kojima se može vjerovati. Ali tu sedite u New Yorku sa svojom djecom, planirate uništenje Liverpool-a, dobro znajući da ne možete dobiti Messi-ja i odlučni da Ribery, Robben, Muller, Gomez i 16 ostalih napadača koji omogućuju Bayern-u da puni dupe ostatku Bundeslige svake nedjelje nisu dovoljni. Želite Luis-a da igra kao lažna devetka, trešnju na najlakšem kolaču koji ćete ikad ispeći, preuzimajući ekipu toliko dominantnu koja je napravila da Dortmund izgleda kao miš u odnosu na mačku"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.