Slažem se s tobom u potpunosti, bez obzira šta bi mi voljeli vidjeti na terenu ili ne, Ćiro će odlučiti, najzad zbog toga je i selektor... A takođe i ovo što kažeš, da nisi računao da ćemo doći do baraža, kad su izvučeni parovi tj. grupe za kvalifikacije, niko, ama baš niko, od nas nije očekivao da ćemo doći do njega, da ćemo biti ispred i Belgije i Turske, tako da, bez obzira kako ovaj baraž završio, momcima veliko HVALA na onim osjećajima sreće i ponosa...am333 je napisao/la:Što se tiče taktike to je ćirin posao ja znam šta bi ja volio vidjeti na terenu al dobro da sad ne pišem bezveze. Treba uzeti u obzir da je ovo utakmica od 180 minuta i da portugalci fakat prekide slabo riješavaju. Pogledajte na youtube-u utakmice sa danskom i švedskom pa ćete vidjeti o čemu pričam.
Što se mene tiče, ja realno nisam ni računao na ovaj baraž kad je naša grupa izvučena , prema tome lično sam prezadovoljan a dalje šta god bude
“Naša je najveća šansa kad nemamo - nikakve šanse!” (IVICA OSIM)
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
- TheManiacs
- Kontakt:
gibi72 je napisao/la:am333 je napisao/la:Što se tiče taktike to je ćirin posao ja znam šta bi ja volio vidjeti na terenu al dobro da sad ne pišem bezveze. Treba uzeti u obzir da je ovo utakmica od 180 minuta i da portugalci fakat prekide slabo riješavaju. Pogledajte na youtube-u utakmice sa danskom i švedskom pa ćete vidjeti o čemu pričam.
Što se mene tiče, ja realno nisam ni računao na ovaj baraž kad je naša grupa izvučena , prema tome lično sam prezadovoljan a dalje šta god bude
“Naša je najveća šansa kad nemamo - nikakve šanse!” (IVICA OSIM)
Slažem se s tobom u potpunosti, bez obzira šta bi mi voljeli vidjeti na terenu ili ne, Ćiro će odlučiti, najzad zbog toga je i selektor... A takođe i ovo što kažeš, da nisi računao da ćemo doći do baraža, kad su izvučeni parovi tj. grupe za kvalifikacije, niko, ama baš niko, od nas nije očekivao da ćemo doći do njega, da ćemo biti ispred i Belgije i Turske, tako da, bez obzira kako ovaj baraž završio, momcima veliko HVALA na onim osjećajima sreće i ponosa...
NAJJACI
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Danas je vec pala kvota na BiH na 5,70
Svaki dan smanjuju, u subotu ce biti na Portugal veca od BiH
Dragon Town
onda cu ja sacekati, pa u subotu na portugalzmaj_Bosne je napisao/la:Danas je vec pala kvota na BiH na 5,70![]()
Volim te Bosno!!!
Uu portugalu cemo pobijedit,u Zenici ce bit guravo.........barem tako kažu,al u Portugalu pobjeda garant!
- TheManiacs
- Kontakt:
hroni je napisao/la:Uu portugalu cemo pobijedit,u Zenici ce bit guravo.........barem tako kažu,al u Portugalu pobjeda garant!
Sta ima veeze kad neko nesta kaze ?
kako budu igrali takav ce i rezultat biti i eto.
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- TheManiacs
- Kontakt:
Ako probijemo im odbranu pobjedili smo.
Karvaljo-pepe predobar tandem
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
hahaha bravo KolumboTheManiacs je napisao/la:Ako probijemo im odbranu pobjedili smo.
- miralem444
- Kontakt:
ej stvarno srijeda treba bih neradni dan u bih..majkemi .....to vazi za one koji prezive subotu.....
hajmo momci da im deremo guzoveeeeeeeeeeeeee

hajmo momci da im deremo guzoveeeeeeeeeeeeee
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
deni_m1312
- Kontakt:
protiv pepea treba igrati po zemlji,dzeko i vedo su tu jaki a pepeljara bas i nije...proci ga jednom dvaput a onda ce pepe rusit i pravit faulove i u sesnaestercu i van,lud je on,kratak mu fitilj!
Odlicno zapazanjeTheManiacs je napisao/la:Ako probijemo im odbranu pobjedili smo.
Ako dadnemo vise golova od njih, pobjedjujemo 100%!
u zenici je i nama komotno mogao dodijeliti 3-4 zuta, pa posto nije nama nije ni njima, logicnoTarik14 je napisao/la:Nebih ja rekao da nismo imali problema sa sudijama. U prvoj utakmici u Mursiji, skotski sudac je poklonio nepostojeci penal Spancima i onda im priznao gol iz ofsajda. Takoder protiv Spanije u Zenici, sudija nije sankcionisao spanske igrace koji su 3-4 puta igrali s rukom.harishp je napisao/la:Mi u cjelim kvalifikacijama nismo imali problema sa sudija.
Razlog svoj posao gledati a i jos jedna stvar.
Drugacije je kad neki bradati totalni anonimus kao trener Blaz Sliskovic sijedne na klupu.
A posve druga prica kad ti na klupi sjedi covjek kome je malo falilo da i u finalu svjetskog prvenstva u Francuskoj zaigra.Sto znaci autoritet.A sudija ce biti onakvi kakvi mi budemo.
P.S@malacarsijabl velis graficki ili u prevodu treba ponekom i nacrtati nebili skontao
Sve u svemo, trebamo biti oprezni jel nas sudci sigurno nece "milovati" protiv Portugala!
ja sam se molio da nikom ne dodijeli, jer kad bi sudija poceo sa kartonima vjerovatno nebi prestao, jer je bilo na obadvije strane dosta faulova na rubu zutog.
desavalo se cesto da budemo osteceni, al netreba sad svaku sudijsku pogresku odcijenivati kao namjestanje utakmice. svaki sudija jednom-dvaput na utakmici pogrijesi, to je ljudski.
i dzeko je protiv besiktasa dao gol iz ofsajda pa se nesjecam da se neko bunio. ili one silne penale koje je izborio zadnje sezone za wolfsburg, pa u 90% slucajeva nije nista bilo.
ne trebamo se povuć i braniti svoj gol.to bi bila smrtna presuda po nas.trebamo ih pritiskat,napadat,ali se ne otvarat previše er bi i to mogao biti mač sa 2 oštrice.onda moramo igrati sa 2 napadača.sa 1 bi nam bile male šanse da zabijemo gol,a moramo ga zabit.dobro bi bilo izdržati prvih pola sata ili prvo poluvrieme da ne primimo gol.Portugalci ako ne dadnu gol u prvom poluvremenu počne ih hvatat panika.nervoza.i tu mi trebamo tražiti svoju šansu.strpljivom igrom do pobjede.pa makar ga zabili u 99 minuti.pobjed u gostima je pobjeda u gostima.i onda vamo nam je dovoljno da povedemo i oni će onda pasti skroz.imaće minus od 2 gola,hladnu klimu na koju nisu navikli,publiku koja im puše za vrat i što je najvažnije poštenog sudiju.Roseti je odličan sudija.
što se tiće njihovih igrača.golman im je rupa.i treba šutirati i iz večih udaljenosti 25-30 m,pa jedna bi svakako mogla zalutat u mrežu.
što se Pepe-a tiće čovjek lako gubi živce i dobija crvendača.samo ga treba malo isprovocirat i on leti na tribine.(njemu uvaliti kakvog sarajevskog mangupa da razbaci koju sa njim.moja preporuka je Amar Osim
)
Što se Karvalja tiće.Džeko ga može u svakom duelu nadskakat.tako da vidim šansu za nas iz prekida.dje mi za razliku od njih imamo dobre skakaće.što se njihove veze tiće.trebamo uštopati Deca i Simao-a Sambrosu.i oni neće moći ni prismrdit našem golu a kamoli ga zabit.Čitam neki se boje Hugo Almeide.on više nije što je bio.trenutno igra samo zato što su 2 napadača Werdera povrijeđena.a sve i da je dobar ukoliko uštopamo ovu dvojicu iz veze neće moći dobiti upotrebljive lopte.
BILO KAKO BILI SRETNO ZMAJEVI
što se tiće njihovih igrača.golman im je rupa.i treba šutirati i iz večih udaljenosti 25-30 m,pa jedna bi svakako mogla zalutat u mrežu.
što se Pepe-a tiće čovjek lako gubi živce i dobija crvendača.samo ga treba malo isprovocirat i on leti na tribine.(njemu uvaliti kakvog sarajevskog mangupa da razbaci koju sa njim.moja preporuka je Amar Osim
Što se Karvalja tiće.Džeko ga može u svakom duelu nadskakat.tako da vidim šansu za nas iz prekida.dje mi za razliku od njih imamo dobre skakaće.što se njihove veze tiće.trebamo uštopati Deca i Simao-a Sambrosu.i oni neće moći ni prismrdit našem golu a kamoli ga zabit.Čitam neki se boje Hugo Almeide.on više nije što je bio.trenutno igra samo zato što su 2 napadača Werdera povrijeđena.a sve i da je dobar ukoliko uštopamo ovu dvojicu iz veze neće moći dobiti upotrebljive lopte.
BILO KAKO BILI SRETNO ZMAJEVI
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- miralem444
- Kontakt:
ej raja gdje ce marijan prenosit tekmu na kojem programu..joj sto bih volio zajedno cut njega i sabahudina topalbecirovica....
cujte bahu..
[youtube][/youtube]
evo malo marijan
[youtube][/youtube]
ja mislim ljudi da ..........................ludiiiiiiiillllllllloooooooooooooooooo
cujte bahu..
[youtube][/youtube]
evo malo marijan
[youtube][/youtube]
ja mislim ljudi da ..........................ludiiiiiiiillllllllloooooooooooooooooo
Marjan će raditi prijenos uživo na RSG-u.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- miralem444
- Kontakt:
a na bht-u..dajte nam velida spahu..najbolji komentator na bht-u...
[youtube][/youtube]
samo nemojte neke kretene koji neznaju dreknut hebem im zivot.isto koda su na dzenazi(sahrani)..hocemo u subotu ludo ima bosna da gori ko vjecna vatra...
[youtube][/youtube]
samo nemojte neke kretene koji neznaju dreknut hebem im zivot.isto koda su na dzenazi(sahrani)..hocemo u subotu ludo ima bosna da gori ko vjecna vatra...
@velez_mostar Hvala na iscrpnoj analizi
sve u svemu, za*ebani su pa eto!
Koliko sam do sada primjetio, igrači im znaju biti jako grubi (lako zarade kartone) pogotovo ova zadnja linija a posebno mi se čini da je Pepe onako živac, čudan sam od sebe. Gledam na Fifinoj stranici njihovih posljednjih 5 susreta 4 pobjede i jedan neriješen, najbolji strijelac Simao sa 4 gola i mene je upravo najviše njega strah. Ne znam zašto ali samo njegovo lice mi se najviše vrti po glavi. Daj Bože da ima loš dan i da ne bude na visini zadatka! Što se tiče Deca, iako je brz njega je vrlo lako oboriti jer je skroz nizak a i kilaža mu je očajna. O skok igri da i ne govorim.
Ne znam ljudi, mene je neki pritisak i trema uhvatila da je ovo nenormalno, gotov neizdrživo. Vjerujem da se i većina ovdje osjeća tako. Jedva čekam da počne taj prvi meč da vidimo kako stoje stvari pa valjda i nama d ajednom sreća bude saveznik. Lopta je okrugla igraju 11 na 11 pa kud pukne. Iako su kvalitetniji oni ipak ne lete kao što reče Osim. Pobjeda Rubina nad Barcelonom te ispadanje Reala u kupu je samo dokaz da je u fudbalu sve moguće i da ne pobjeđuje uvijek kvalitetniji.
Koliko sam do sada primjetio, igrači im znaju biti jako grubi (lako zarade kartone) pogotovo ova zadnja linija a posebno mi se čini da je Pepe onako živac, čudan sam od sebe. Gledam na Fifinoj stranici njihovih posljednjih 5 susreta 4 pobjede i jedan neriješen, najbolji strijelac Simao sa 4 gola i mene je upravo najviše njega strah. Ne znam zašto ali samo njegovo lice mi se najviše vrti po glavi. Daj Bože da ima loš dan i da ne bude na visini zadatka! Što se tiče Deca, iako je brz njega je vrlo lako oboriti jer je skroz nizak a i kilaža mu je očajna. O skok igri da i ne govorim.
Ne znam ljudi, mene je neki pritisak i trema uhvatila da je ovo nenormalno, gotov neizdrživo. Vjerujem da se i većina ovdje osjeća tako. Jedva čekam da počne taj prvi meč da vidimo kako stoje stvari pa valjda i nama d ajednom sreća bude saveznik. Lopta je okrugla igraju 11 na 11 pa kud pukne. Iako su kvalitetniji oni ipak ne lete kao što reče Osim. Pobjeda Rubina nad Barcelonom te ispadanje Reala u kupu je samo dokaz da je u fudbalu sve moguće i da ne pobjeđuje uvijek kvalitetniji.
- miralem444
- Kontakt:
ej ljudi ko je gledo tekmu celzi-mancester..moglo se vidjet da etkinson pusta musku igru i to je super,al da ipak je naklonjen domacinima....to je moje misljenje...
Što je čovjek niži, to ga je teže oboriti. Deco uopšte nije posebno brz, a kilaža je proporcionalna njegovoj visini. Inače, nećemo ih obaratiAlucard je napisao/la:@velez_mostar Hvala na iscrpnoj analizisve u svemu, za*ebani su pa eto!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
moram_materemi
- Kontakt:
joj jeste mi losi lozaci majkemi....pa dajte malo tih klipova,muzike...jbg ja odlucio past sljedeci ispit tako da...nemoj da bude zabadava...
volim vas sve...
Ne daj se Bosno!
Ne daj se Bosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.