Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
Besic treba imati prednost u odnosu na sve na poziciji def. veznog 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jedini je problem sto u madjarskoj citavu god igra na poziciji stopera , barem kako ja pratim...Papastathopoulos je napisao/la:Besic treba imati prednost u odnosu na sve na poziciji def. veznog
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E to ne znam, iskreno nisam gledao muhamedove igre u madjarskoj, al momak ima fenomenalan pregled igre, zna povuci loptu prema naprijed sto recimo rahimic i zahirovic ne znaju, a o sutu da ne pricamo..a uz to je jako mlad, i ako cemo iskreno, ja bi najradije njega forsirao na tu poziciju..grgr je napisao/la:Jedini je problem sto u madjarskoj citavu god igra na poziciji stopera , barem kako ja pratim...Papastathopoulos je napisao/la:Besic treba imati prednost u odnosu na sve na poziciji def. veznog
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Znam da je igrao kako treba za mladu repku al realno je Besic jos uvijek za klupe. Meni je mrak pao na oci kada ga je Susic gurnuo u vatru protiv Portugala gdje je napravio 2-3 kardinalne greske sto su nas puno kostale. Jes da su nas naguzili bilo kako bilo, al Besic je dosta kiksao i realno nije trebao da bude u sastavu za tako jaku tekmu. Susic ga previse simpatizira, haman ko Ibricica.Papastathopoulos je napisao/la:E to ne znam, iskreno nisam gledao muhamedove igre u madjarskoj, al momak ima fenomenalan pregled igre, zna povuci loptu prema naprijed sto recimo rahimic i zahirovic ne znaju, a o sutu da ne pricamo..a uz to je jako mlad, i ako cemo iskreno, ja bi najradije njega forsirao na tu poziciju..grgr je napisao/la:Jedini je problem sto u madjarskoj citavu god igra na poziciji stopera , barem kako ja pratim...Papastathopoulos je napisao/la:Besic treba imati prednost u odnosu na sve na poziciji def. veznog
Svjestan sam da je mlad i da moze napredovati al imal iko da prati Madjarsku ligu da nam shane nesto pametno u kakvoj formi igra Besic? Mali ne treba biti u prvih 11 jos jedno najmanje 2 godine dok ne dodje sebi i proda se u bolji klub.
shandrlike-tandrlike
Mene interesuje, zasto niko iz saveza ne reaguje po pitanju Bicakcica, kako je moguce da se nije nasao u vijecu ministara, a momak sve predao.ZASTO JAVNOST SUTI. Zasto sute medije, kad su gluposti u pitanju uvijek su prvi, a kad nesto vazno treba da odrade nigdje ih.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Šta Savez treba po tebi učiniti? Je l' ga Savez natjerao da se odrekne našeg državljanstva? Normalno da je malo komplikovanija procedura s njim, nego s Hadžićem.emir79 je napisao/la:Mene interesuje, zasto niko iz saveza ne reaguje po pitanju Bicakcica, kako je moguce da se nije nasao u vijecu ministara, a momak sve predao.ZASTO JAVNOST SUTI. Zasto sute medije, kad su gluposti u pitanju uvijek su prvi, a kad nesto vazno treba da odrade nigdje ih.
Savez je iznio u javnost da su obojica predali za drzavljanstvo,sto znaci da su se trebala obojica naci u vijecu ministara.I nije tacno da je Bicakcicev slucaj komlikovaniji , je i Hadzic je se bio odrekao BH drzavljanstva i isti je slucaj kao i Bicakcic, nema tu razlike. Savez treba da izadje u javnost i kaze zasto Bickacic nije zajedno sa Hadzicem bio uvrsten u vijecu ministara.Imaju oni te informacije.voltron30 je napisao/la:Šta Savez treba po tebi učiniti? Je l' ga Savez natjerao da se odrekne našeg državljanstva? Normalno da je malo komplikovanija procedura s njim, nego s Hadžićem.emir79 je napisao/la:Mene interesuje, zasto niko iz saveza ne reaguje po pitanju Bicakcica, kako je moguce da se nije nasao u vijecu ministara, a momak sve predao.ZASTO JAVNOST SUTI. Zasto sute medije, kad su gluposti u pitanju uvijek su prvi, a kad nesto vazno treba da odrade nigdje ih.
Opet te pitam, šta po tebi treba Savez konkretno da učini? Kako Savez može da utiče na Vijeće ministara? Ako imaš konkretan prijedlog, iznesi slobodno.emir79 je napisao/la:Savez je iznio u javnost da su obojica predali za drzavljanstvo,sto znaci da su se trebala obojica naci u vijecu ministara.I nije tacno da je Bicakcicev slucaj komlikovaniji , je i Hadzic je se bio odrekao BH drzavljanstva i isti je slucaj kao i Bicakcic, nema tu razlike. Savez treba da izadje u javnost i kaze zasto Bickacic nije zajedno sa Hadzicem bio uvrsten u vijecu ministara.Imaju oni te informacije.voltron30 je napisao/la:Šta Savez treba po tebi učiniti? Je l' ga Savez natjerao da se odrekne našeg državljanstva? Normalno da je malo komplikovanija procedura s njim, nego s Hadžićem.emir79 je napisao/la:Mene interesuje, zasto niko iz saveza ne reaguje po pitanju Bicakcica, kako je moguce da se nije nasao u vijecu ministara, a momak sve predao.ZASTO JAVNOST SUTI. Zasto sute medije, kad su gluposti u pitanju uvijek su prvi, a kad nesto vazno treba da odrade nigdje ih.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kad već daju izjave oko Hadžića, treba da kažu zašto nema i Bičakčića na ovoj današnjoj sjednici, hoće li biti na slijedećoj, Baković daje izjave za ss.ba,klix kako je ovaj dobio državljanstvo, Bičakčić kao da ne postoji, a ni ovi novinari da priupitaju 
Ne treba ništa, ali red bi bio da se s vremena na vrijeme napravi neki pres i upoznaju navijači sa dešavnjima u i oko saveza, kakve su im aktivnosti, planovi, da nije objava spiskova igrača ne bi ni znali da postoji taj savez.
Gdje im je PR, gdje su im veb sajtovi gdje im šta jbt

Ne treba ništa, ali red bi bio da se s vremena na vrijeme napravi neki pres i upoznaju navijači sa dešavnjima u i oko saveza, kakve su im aktivnosti, planovi, da nije objava spiskova igrača ne bi ni znali da postoji taj savez.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Oni su izasli i jednom i drugom u susret, ustvari pomogli obojici. Trebaju da izadju u javnost i kazu zasto Bicakcic nije dobio BH drzavljanstvo, ili zasto ga uopste nije bilo u vijecu ministara. Jer je Bicakcic mogao biti spreman do Grcke i mnogo je vazniji od Hadzica. Zasto svi sute.voltron30 je napisao/la:
Opet te pitam, šta po tebi treba Savez konkretno da učini? Kako Savez može da utiče na Vijeće ministara? Ako imaš konkretan prijedlog, iznesi slobodno.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 01 mar 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo to.legenda reala je napisao/la:Pa kad već daju izjave oko Hadžića, treba da kažu zašto nema i Bičakčića na ovoj današnjoj sjednici, hoće li biti na slijedećoj, Baković daje izjave za ss.ba,klix kako je ovaj dobio državljanstvo, Bičakčić kao da ne postoji, a ni ovi novinari da priupitaju
Savez je pustio informaciju da su oba slučaja predata Vijeću ministara, a sad fakat Bičakčić ko da ne postoji. Ni meni nije jasno što su ga s nulom pomnožili.
Tu je Pape, ne brini se...legenda reala je napisao/la:Pa kad već daju izjave oko Hadžića, treba da kažu zašto nema i Bičakčića na ovoj današnjoj sjednici, hoće li biti na slijedećoj, Baković daje izjave za ss.ba,klix kako je ovaj dobio državljanstvo, Bičakčić kao da ne postoji, a ni ovi novinari da priupitaju

Pravda za Papeta!
-
- Kontakt:
Imate srecu da poznajete nekoga ko vam moze sve objasniti iz prve ruke. Hadzic i Bicakcic nisu isti slucaj jer ovaj prvi nije igrao za dvije zemlje...Za Bicakcica se ceka pojasnjenje da li uopste moze zaigrati za BiH i tek ce se onda raditi na drzavljanstvu, u protivnom bi to bio bosh posao...i samo bi mu moglo stetiti dobijanje naseg civilnog drzavljanstva jer to podrazumijeva da se odrice njemackog.
To je ono sto sam postavljao pitanje oko drzavljanstva i sportskog drzavljanstva i zagonetke oko njega iako znam poprilicno dobro pravila FIFABlazKraljevic je napisao/la:Imate srecu da poznajete nekoga ko vam moze sve objasniti iz prve ruke. Hadzic i Bicakcic nisu isti slucaj jer ovaj prvi nije igrao za dvije zemlje...Za Bicakcica se ceka pojasnjenje da li uopste moze zaigrati za BiH i tek ce se onda raditi na drzavljanstvu, u protivnom bi to bio bosh posao...i samo bi mu moglo stetiti dobijanje naseg civilnog drzavljanstva jer to podrazumijeva da se odrice njemackog.
Bicakcic kad je poceo igrati za BH selekciju nije vrsio promjenu sportskog jer sa jednom prijateljskom u njemackoj reprezentaciji nije morao i imati njemacko sportsko drzavljanstvo jer je to nesluzbena tekma
ili je mozda promjenio sportsko u njemacko da se ne bi vodio kao reprezentativac druge zemlje vec kao Njemac kao sto se i vodi a samo jednom se moze mjenjati sportsko drzavljanstvo
treba se nadati da ce sve biti OK
Bicakcic ima nase sportsko drzavljanstvo.On je igrao za U17 Njemacke,a to nije mogao bez njemackog sportskog drzavljanstva bez obzira sto je rijec o prijateljskoj utakmici.Takodjer nije mogao igrati za nasu U19 bez da promijeni sportsko drzavljanstvo u nase.Opet bez obzira sto se radilo o prijateljskoj.Iz istog razloga recimo Rakitic nije mogao debitovati za Hrvatsku na stadionu Kosevo iako je bila prijateljska utakmica,iako je momak imao hrvatsko drzavljnstvo,ali nije imao sportsko drzavljanstvo Hrvatske nego Svicarske u tom trenutku.Takodjer je Bicakcic bio pozvan za Njemacku U21 repku nakon sto se odrekao naseg drzavljanstva,ali su ga samo nakon dan dva prekrizili jer im je dosao dopis iz FIFA da ne moze vise igrati za Njemacku,nego samo za BiH posto je vec 1 mjenjao sportsko drzavljanstvo.santos je napisao/la:To je ono sto sam postavljao pitanje oko drzavljanstva i sportskog drzavljanstva i zagonetke oko njega iako znam poprilicno dobro pravila FIFABlazKraljevic je napisao/la:Imate srecu da poznajete nekoga ko vam moze sve objasniti iz prve ruke. Hadzic i Bicakcic nisu isti slucaj jer ovaj prvi nije igrao za dvije zemlje...Za Bicakcica se ceka pojasnjenje da li uopste moze zaigrati za BiH i tek ce se onda raditi na drzavljanstvu, u protivnom bi to bio bosh posao...i samo bi mu moglo stetiti dobijanje naseg civilnog drzavljanstva jer to podrazumijeva da se odrice njemackog.
Bicakcic kad je poceo igrati za BH selekciju nije vrsio promjenu sportskog jer sa jednom prijateljskom u njemackoj reprezentaciji nije morao i imati njemacko sportsko drzavljanstvo jer je to nesluzbena tekma
ili je mozda promjenio sportsko u njemacko da se ne bi vodio kao reprezentativac druge zemlje vec kao Njemac kao sto se i vodi a samo jednom se moze mjenjati sportsko drzavljanstvo
treba se nadati da ce sve biti OK
Pravilo zvanicne (kvalifikacijske ili prvenstvene) i nezvanicne (prijateljske) utakmice odnosi se na to da igrac koji je nastupao za jednu reprezentaciju,pa se nakon toga odlucio igrati za drugu reprezentaciju.Ne moze nastupati u zvanicnim mecevima te druge reprezentacije u uzrastu za koje je igrao za prvu reprezentaciju.Recimo Haris Seferovic ne moze igrati za nasu U21 reprezentaciju,jer je igrao zvanicne utakmice za Svicarsku U21 reprezentaciju,ali zato moze igrati za nasu A reprezentaciju iako je nastupio za Svicarski A tim,jer se radilo o nezvanicnoj utakmici tj prijateljskoj.
I
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja razumijem da se oni bore za svoj hljeb i svoju karijeru ,ali jbg ne mozemo na dvije stolice,odbaci jeddnu ...
Ne mogu biti pametan,necu nista reci jer ne znam kako bih se ponasao u toj situaciji..
Bicakcis ima mjesta u repki,meni je druga bundes extra liga i izuzetno jaka a eto i ulaze uskoro..
Da mi imamo jos jednog ili dva SPahica on bi opet imao mjesta na klupi,jer mislim da je bolji od svih koje imamo u kadru na mjestu stopera..
Ako nista,bar gledajuci lige ..
Ne mogu biti pametan,necu nista reci jer ne znam kako bih se ponasao u toj situaciji..
Bicakcis ima mjesta u repki,meni je druga bundes extra liga i izuzetno jaka a eto i ulaze uskoro..
Da mi imamo jos jednog ili dva SPahica on bi opet imao mjesta na klupi,jer mislim da je bolji od svih koje imamo u kadru na mjestu stopera..
Ako nista,bar gledajuci lige ..
- legenda reala
- Kontakt:
Kad imaš info iz prve ruke, znaš li šta o Kolašincu
jel Avaz izmišlja ove intervijue ili se baš nešto radi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam otkud vam to da se može samo jednom promijeniti reprezentacija? Pogledajte ovog: http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Zahavi" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jednom. Iz saveza su izasli sa pricom, Bicakcic i Hadzic su predali papirologiju u vijece ministara. Medjutim Hadzic je bio uvrsten u tacku oko dobijanja dzavljanstva, a Bicakcic nije. To je sva prica, usput Bicakcic ima pravo nastupa za BIH, jer pripada nasem savezu, igrao je kvalifikacione utakmice za U19 BIH.BlazKraljevic je napisao/la:Imate srecu da poznajete nekoga ko vam moze sve objasniti iz prve ruke. Hadzic i Bicakcic nisu isti slucaj jer ovaj prvi nije igrao za dvije zemlje...Za Bicakcica se ceka pojasnjenje da li uopste moze zaigrati za BiH i tek ce se onda raditi na drzavljanstvu, u protivnom bi to bio bosh posao...i samo bi mu moglo stetiti dobijanje naseg civilnog drzavljanstva jer to podrazumijeva da se odrice njemackog.