Jeste,bolji igrac nije gostovao u dolini ove godine,momak je sila a htio bi u ŽeljuSeyo_TM je napisao/la:jese, jel to onaj plavi sto nas je "ubio" dugim loptama?bistrikboy je napisao/la:-------------------Seha--------------------------
Simic-------Jese------Mesic-----Radovanovic
------------Selimovic-------Culum-------------
Stanic---------------Bekric---------------Pelak
-------------------Mesanovic--------------------
Ako je tacno da smo vec osigurali usluge nekog napadaca,odlicno,jer nam treba,dovesti jos nekog lijevog beka,da bude alternativa Radovanovicu i taman!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
U pravu si...pokupio je sve lopte, i jos ima dugu loptu odlicnu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ješe strašan igrač za naše uslove. Igrao za Dinamo,Thun,čak i dva nastupa za hrv. repku. Kakve su šanse da on dođe kod nas?Seyo_TM je napisao/la:U pravu si...pokupio je sve lopte, i jos ima dugu loptu odlicnu...
p.s. možda je taj napadač Rajović, očigledno je da nešto u Olimpiku ne štima.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- bistrikboy
- Kontakt:
Izrazioo je zelju da dođe,igrao bi i za manje novca nego u FK Gracicu samo zbog Manijakatanzla je napisao/la:Ješe strašan igrač za naše uslove. Igrao za Dinamo,Thun,čak i dva nastupa za hrv. repku. Kakve su šanse da on dođe kod nas?Seyo_TM je napisao/la:U pravu si...pokupio je sve lopte, i jos ima dugu loptu odlicnu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa u sustini vrlo dobre, ima zelju da dodje u Zelju (divna recenicatanzla je napisao/la:Ješe strašan igrač za naše uslove. Igrao za Dinamo,Thun,čak i dva nastupa za hrv. repku. Kakve su šanse da on dođe kod nas?Seyo_TM je napisao/la:U pravu si...pokupio je sve lopte, i jos ima dugu loptu odlicnu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
To bi stvarno bio dobitak, odlično kupi lopte u 16, dobro distribuira, a bogme zna zabiti i gol. Zabio je devet komada u Zagrebu, jedan u Dinamu,4 u Interu iz Zaprešića i 3 u nekakvoj Bnei Yehuda (valjda iz Izraela).Naravno ako su podaci sa interneta tačni. Jedva čekam rasplet situacije.bistrikboy je napisao/la:Izrazioo je zelju da dođe,igrao bi i za manje novca nego u FK Gracicu samo zbog Manijakatanzla je napisao/la:Ješe strašan igrač za naše uslove. Igrao za Dinamo,Thun,čak i dva nastupa za hrv. repku. Kakve su šanse da on dođe kod nas?Seyo_TM je napisao/la:U pravu si...pokupio je sve lopte, i jos ima dugu loptu odlicnu...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
formance je napisao/la:Nek mu je rahmet duši,a porodici i grupi The Maniacs iskreno saučešće!
još jedan mladi život.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- sarajlija89
- Kontakt:
="bistrikboy"]
hAHAHA
.....poslacemo mu snimak iako nije gledo 
tanzla je napisao/la:Ješe strašan igrač za naše uslove. Igrao za Dinamo,Thun,čak i dva nastupa za hrv. repku. Kakve su šanse da on dođe kod nas? :shockSeyo_TM je napisao/la:U pravu si...pokupio je sve lopte, i jos ima dugu loptu odlicnu...
Izrazioo je zelju da dođe,igrao bi i za manje novca nego u FK Gracicu samo zbog Manijaka
Ako je bio na derbiju onda nista od toga , vjerovatno je promjenio misljenje
hAHAHA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sta je sa Viscom i Rovcaninom? Koji plavi, onaj sto je igrao na lijevoj strani?bistrikboy je napisao/la:Jeste,bolji igrac nije gostovao u dolini ove godine,momak je sila a htio bi u ŽeljuSeyo_TM je napisao/la:jese, jel to onaj plavi sto nas je "ubio" dugim loptama?bistrikboy je napisao/la:-------------------Seha--------------------------
Simic-------Jese------Mesic-----Radovanovic
------------Selimovic-------Culum-------------
Stanic---------------Bekric---------------Pelak
-------------------Mesanovic--------------------
Ako je tacno da smo vec osigurali usluge nekog napadaca,odlicno,jer nam treba,dovesti jos nekog lijevog beka,da bude alternativa Radovanovicu i taman!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Izgleda da je droga u pitanju.neOX je napisao/la:znal neko razlog smrti?!
R.I.P. MIMI :S:S
AMAR OSIM
-
suad_pitar
- Kontakt:
Dobio sam info da je lik bio puno bolestan. A droga je nesto novo sto cujem, tako da je bolje sutiti nego pisati nebuloze o nekom ko je preselio.Stole iz Bora je napisao/la:Izgleda da je droga u pitanju.neOX je napisao/la:znal neko razlog smrti?!
LP
SAMI PROTIV NJIH
- TheManiacs
- Kontakt:
suad_pitar je napisao/la:Dobio sam info da je lik bio puno bolestan. A droga je nesto novo sto cujem, tako da je bolje sutiti nego pisati nebuloze o nekom ko je preselio.Stole iz Bora je napisao/la:Izgleda da je droga u pitanju.neOX je napisao/la:znal neko razlog smrti?!
LP
Ja samo znam da mi je rekao njegov Komsija da je bio na jugu standardan
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
jel te ko sta pito?Gerrard je napisao/la:Ako je bio na derbiju onda nista od toga , vjerovatno je promjenio misljenjebistrikboy je napisao/la:Izrazioo je zelju da dođe,igrao bi i za manje novca nego u FK Gracicu samo zbog Manijakatanzla je napisao/la: Ješe strašan igrač za naše uslove. Igrao za Dinamo,Thun,čak i dva nastupa za hrv. repku. Kakve su šanse da on dođe kod nas?
razguli sa teme
Cuva Bog Zelju svog!
Igr'o je stopera. Nit' je nešto plav, nit' je strašno odgir'o. Baš sam obratio pažnju na njega. Bekrić ga jednom bacio na usta prema jugu i još je par puta amaterski ispad'o. Taj plavi na lijevoj strani je Muhamed Subašić najvjerovatnije. Mladi reprezentativac. On bi mnogo vjerovatnije bio pojačanje.Stole iz Bora je napisao/la:Sta je sa Viscom i Rovcaninom? Koji plavi, onaj sto je igrao na lijevoj strani?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Subašić se meni bas svidio i bilo bi dobro kad bi ga mogli dovesti.Željovac je napisao/la:Igr'o je stopera. Nit' je nešto plav, nit' je strašno odgir'o. Baš sam obratio pažnju na njega. Bekrić ga jednom bacio na usta prema jugu i još je par puta amaterski ispad'o. Taj plavi na lijevoj strani je Muhamed Subašić najvjerovatnije. Mladi reprezentativac. On bi mnogo vjerovatnije bio pojačanje.Stole iz Bora je napisao/la:Sta je sa Viscom i Rovcaninom? Koji plavi, onaj sto je igrao na lijevoj strani?
AMAR OSIM
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Nije bitno jel umro od neke bolesti,od droge il neceg treceg,zao mi je momka bio je mlad....
ma pusti debile sad ce pricat tri stranice od cega je umro a pola i vise nisu u opste informisani oko nicega...a to sto momka nema...ultra@rajvosa je napisao/la:Nije bitno jel umro od neke bolesti,od droge il neceg treceg,zao mi je momka bio je mlad....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Da, glupost je sada pisati razloge od čega je preminuo, njega više nema i žalim za njim kao i za svakim čovjekom, a posebno ako se zna da je bio relativno mlad.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar se nije moglo jednostavno napisati da se ne nagadja o uzroku smrti a ne koristiti ovo gore boldirano? Da krenemo svi sa istim stilom, sta mislis dokle bi dogurali?19TM87 je napisao/la:ma pusti debile sad ce pricat tri stranice od cega je umro a pola i vise nisu u opste informisani oko nicega...a to sto momka nema...
AMAR OSIM