Forum
-
- Kontakt:
Re: Forum
Dobro jutro administratori,ako ste uopste budni!?
Daj malo pogledajte na forum Fk Radnik i molio bih da se zadnji post obrise jel moze da odvede u nacionalisticku retoriku!Posto bi se moglo postaviti pitanje onda da li je NK Zvijezda Gradacac ili je FK Zvijezda Gradacac,ili zasto grb NK Celika nije isti kao prije 92 ili zasto NK Gradina ima ubacene ljiljane a nije ih imala prije 92!!!
Obratite malo paznju!
Daj malo pogledajte na forum Fk Radnik i molio bih da se zadnji post obrise jel moze da odvede u nacionalisticku retoriku!Posto bi se moglo postaviti pitanje onda da li je NK Zvijezda Gradacac ili je FK Zvijezda Gradacac,ili zasto grb NK Celika nije isti kao prije 92 ili zasto NK Gradina ima ubacene ljiljane a nije ih imala prije 92!!!
Obratite malo paznju!
Budni smo.
Postovi se prijavljuju klikom na dugme "prijavi post" (trokutic sa uzvičnikom).
Jako teško je pronaći jedan post među 2 miliona njih.
Postovi se prijavljuju klikom na dugme "prijavi post" (trokutic sa uzvičnikom).
Jako teško je pronaći jedan post među 2 miliona njih.
Ima i PSG ljiljane na grbu, nadam se da ti ne smetaBijeljina055 je napisao/la:Dobro jutro administratori,ako ste uopste budni!?
Obratite malo paznju!

http://nbcprosoccertalk.files.wordpress ... .jpg?w=273" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
ovako..ne znam gdje da pisem pa cu ovde....
u proteklih par dana imam problem sa stranicom ovog portala i sa jos nekim stranicama,ali ovo skoro uvijek posjecujem pa mi treba pomoc...
znaci,kada ukucam sportsport.ba u trenutku otvaranja pocetne stranice nestane mi svega...bude sve bijelo,i gore u pretrazivacu stoji na sportsport.ba kao da je nadzeno,ali ja na monitoru vidim samo bijelo
i ako uradim back,ponovo stranicu krene ucitavat,vidim one gore podjeljenje tabove,o fudbalu,kosarci,rukometu itd..i opet sve pobijeli...samo na forum mogu uci,i to ako ne idem direktno na sportsport.ba...vec kad stranicu nadze google,idemo samo na forum,jer na stanicu ne mogu..isto je sa operom i sa chromom..fakat ne znam do cega je ovo...pa molim za pomoc 
u proteklih par dana imam problem sa stranicom ovog portala i sa jos nekim stranicama,ali ovo skoro uvijek posjecujem pa mi treba pomoc...
znaci,kada ukucam sportsport.ba u trenutku otvaranja pocetne stranice nestane mi svega...bude sve bijelo,i gore u pretrazivacu stoji na sportsport.ba kao da je nadzeno,ali ja na monitoru vidim samo bijelo

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Zanimljiv problem.
Forum i portal su na različitim serverima, pa bi tu možda moglo ležati objašnjenje zašto forum može, a naslovnica ne.
Odakle surfaš, ko ti je internet provider? Kada se tačno javio problem?
Forum i portal su na različitim serverima, pa bi tu možda moglo ležati objašnjenje zašto forum može, a naslovnica ne.
iz zenice sam ja...net je telemachov...a problem mozda postoji jedno petnestak dana,sve se nadam da ce proci al nece...uvijek isto....admin je napisao/la:Zanimljiv problem.
i preko facebooka sam pokusavao ulaziti na odredzene vijesti,ali i tad u trenutku otvaranja tog linka(obavijesti) desi se isto..krene se ucitavati i opet sve bude bijelo...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Imaš li kojeg prijatelja, isto iz Zenice, koji koristi istog providera... da ga zamoliš da vidi javlja li mu se isti problem?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Meni sve uredu.admin je napisao/la:Imaš li kojeg prijatelja, isto iz Zenice, koji koristi istog providera... da ga zamoliš da vidi javlja li mu se isti problem?

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
njemu eto valja...ovo je ista situacija sa jos par stranica..ali samo me ova brine...ne sjecam se kad sam bio u stanju da procitam koju vijest...samo izbacuje... 

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Evo brate Hadzic drzavljanin BiH,Spahic u Dubajiu,imas izjave Falcaa i Pjanica.Eto ukratko.T-MAC je napisao/la:njemu eto valja...ovo je ista situacija sa jos par stranica..ali samo me ova brine...ne sjecam se kad sam bio u stanju da procitam koju vijest...samo izbacuje...

Ne znam,rekao sam ti vec sa historijom,al eto ne ide izgleda.Pokusaj preko mozile uci.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
To je neki problem kod tebe. Dobro ti ovo đubre kaže.T-MAC je napisao/la:njemu eto valja...ovo je ista situacija sa jos par stranica..ali samo me ova brine...ne sjecam se kad sam bio u stanju da procitam koju vijest...samo izbacuje...
admin je napisao/la:To je neki problem kod tebe. Dobro ti ovo đubre kaže.T-MAC je napisao/la:njemu eto valja...ovo je ista situacija sa jos par stranica..ali samo me ova brine...ne sjecam se kad sam bio u stanju da procitam koju vijest...samo izbacuje...

dobro onda..valjda cu nabasat do cega je

Meni se to jednom davno na Chrome-u dešavalo, pretpostavio sam da se nakupilo smeća u browseru.
Doduše ja nisam mogao ni na forum.
Skinuo CCleaner, pokrenuo ga, označio da očisti kompletan Chrome, od historije, passworda, ma svega, i poslije toga je moglo.
Pokušaj i ti, nemaš šta izgubit'.
Doduše ja nisam mogao ni na forum.
Skinuo CCleaner, pokrenuo ga, označio da očisti kompletan Chrome, od historije, passworda, ma svega, i poslije toga je moglo.
Pokušaj i ti, nemaš šta izgubit'.

Proubaj u firefoxu i to safe mode.T-MAC je napisao/la:admin je napisao/la:To je neki problem kod tebe. Dobro ti ovo đubre kaže.T-MAC je napisao/la:njemu eto valja...ovo je ista situacija sa jos par stranica..ali samo me ova brine...ne sjecam se kad sam bio u stanju da procitam koju vijest...samo izbacuje...![]()
dobro onda..valjda cu nabasat do cega je
Inače, kad sam već ođe.
@admine, nakupilo se opet puno ovih popisivača na predstojećem popisu stanovništva, poznaćeš ih po sugestivnim potpisima. Je li i njih prijavljujem s trokutom? (pošto ne krše u postu pravila, već u potpisu ili avataru)
NAPRIJED NARODE!
Kakvi popisivači?
tipa bitno je biti ovaj, bitno je biti onaj.admin je napisao/la:Kakvi popisivači?
NAPRIJED NARODE!
Daj mi ovdje linkove na profile.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=6369" onclick="window.open(this.href);return false;admin je napisao/la:Daj mi ovdje linkove na profile.
ovdje je sporan potpis
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=16431" onclick="window.open(this.href);return false;
a ovdje avatar
još jedan je bio s potpisom, ali mi je negdje utek'o..
NAPRIJED NARODE!
-
- Kontakt:
Dajte ba, uradite nešto sa ovim momkom http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=27677" onclick="window.open(this.href);return false;
hoće da zaradi preko nas, stavlja stvari nevezane za temu.
hoće da zaradi preko nas, stavlja stvari nevezane za temu.
i ja sam upravo doš'o ovdje da postavim isti link
frajer je naporan, offtopičari, a i malo bi da zaradi, banuj ga admine da ga ne gledam barem par dana
frajer je naporan, offtopičari, a i malo bi da zaradi, banuj ga admine da ga ne gledam barem par dana
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.