naci onda ga u smece ako ga ne jailbreakassoxx je napisao/la:Jel ima neka free navigacija za iphone? Onako dobra ? Dobio iphone 5 iz amerike i ne zelim jailbreakat i sve to. Nisam bas ni upucen al eto.
Sent from my Brain using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
naci onda ga u smece ako ga ne jailbreakassoxx je napisao/la:Jel ima neka free navigacija za iphone? Onako dobra ? Dobio iphone 5 iz amerike i ne zelim jailbreakat i sve to. Nisam bas ni upucen al eto.
igo, osmand...alacious je napisao/la:Jel' ima neka navigacija za android da radi na području Bosne
https://play.google.com/store/apps/deta ... c21hbmQiXQ." onclick="window.open(this.href);return false;.alacious je napisao/la:Jel' mi možeš dati link od Google Playa na kojem je ta navigacija,i link gdje se nalazi karta Bosne,ako ne dođe direktno u navigaciji?
jeste, izasao prije mislim 2 sedmice, za 6.1moustapha je napisao/la:Da li je uopste izasao JailBreak za iOS 6?
Ma ne pratim iPhone, a znam da su dugo cekali na njega.Chuckie je napisao/la:Evasi0n jailbreak vec na 1.4 verziji, a on pita jel izisao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skini sa torenta Navigon Europe 4.7.0. kopiraj na telefon i pokreni na telefonu tu aplikaciju. Ostalo sve ideš preko WLAN. Jednostavno je a imaš vrhunsku navigaciju. Uživajalacious je napisao/la:Jel' ima neka navigacija za android da radi na području Bosne
I ja sam vec tako radio, ali reko da vidim da nema kakva aplikacijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam bas, ali ja idem na sportlemon preko browsera i tu gledam, to preko iPhonea/iPada ne mozes jer Apple proizvodi ne podrzavaju flash, jeste da je malo potesko naci stream koji radi ali, ja vecinom nadjemi meni radi bez problema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 102 gosta.