Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

hroni
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la hroni » 12 nov 2009, 13:18

CRNI_SA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nema jos nista za Medunjanina :( haman ovi nece dati mu dozvolu da igra do srijede :cry: bem im m..u :)
bas bi bilo dobro da zaigra umjesto murata ili rahimica ako ovi fasuju zute sto je vjerovatno ...
ma mora nas nešta j......, u pm , a nije iskljuceno da nam namjerno zivce razvlace zbog te dozvole,možda misle da nas mogu na taj nacin malo psihićki pokolebat,al ko ih j...,

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 12 nov 2009, 13:19

Maniac, sto ti ljubavi mozes pricati, to je cudo nevidjeno.. :mrgreen:[/quote]

Dusho :D bolestan ne idem u skolu pa po citav dan piskaram :lol: :lol: :mrgreen:[/quote]

Hehehe, eto, presli smo i na "dusho".. :oops: :oops: :oops:

AddO
Kontakt:

Post Postao/la AddO » 12 nov 2009, 13:20

Ne mogu da vjerujem koliko ovdje ima "valtera"...sve nesto komentarisu, predlazu taktike, a haman nisu nikad gledali kako igra nasa reprezentacija...vise od 80% ovih sto piskaraju po forumu nemaju pojma gdje igra koji nas igrac...

taktike su kao sa soccera...kao da ce nam roboti igrati a ne ljudi...i kao da ce level igre biti onaj najlosiji...portugal ce haman bit autsajder i amater...

cinjenica je da se gluposti pisu i postavljaju igraci gdje nikad nisu ni igrali...ko ne vjeruje nek vrati makar 50 stranica unazad i nek pregleda pa nek vidi dal je i jedan strucnjak pogodio pravu postavku....

jahic je uvijek igrao desno...nadarevic u sredini a spahic lijevo...brate dragi nije to tesko za primijetit....ibricic je uvijek ispred jahica a salihovic ispred spahica...pogledajte neku utakmicu pa ce te skontati o cemu pricam.... muratovic i rahimic su po sredini, s tim da je murat s desne a rahimic s lijeve strane....ispred njih naravno kreator miske koji daje loptu dzeki ili ibisevicu koji su u vrhu napada ali i cesto mijenjaju strane da bi dekocentrisali odbrambene igrace protivnickog tima i da bi lakse dosli do prostora za sut....

----------------GOLMAN------------------

----Jahic------Nadarevic------Spahic---

Ibricic--Muratovic--Rahimic--Salihovic

---------------Misimovic------------------

------Dzeko-----------------Ibisevic------

Ovo je ta 3-5-2 formacija koju smo igrali tokom kvalifikacija...ova formacija se veoma lahko transformira u 5-3-2, a to se dobije kada se ibricic i salihovic vrate u liniju sa nasom odbranom....njih dvojica su inace malo ispred nase odbrane i veoma rijetko u jakim utakmicama idu prema protivnickom golu....protiv spanije salihovic je malo furao naprijed i svjedoci smo sta nam se desilo....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 12 nov 2009, 13:21

mislim da je 99% sigurno da cemo igrati u ovoj formaciji 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 12 nov 2009, 13:22

zmaj_Bosne je napisao/la:Danas je vec pala kvota na BiH na 5,70 :lol:
Svaki dan smanjuju, u subotu ce biti na Portugal veca od BiH :mrgreen:
Vako je Izgedalo u Svedskoj juce,sumljivo jer nemaju obicaj smanjivati..

2125 147 Portuga-Bosnien 1,35 2,65 8.00

Danas
2125 147 Portuga-Bosnien 1,40 2,50 7,00

..................................................................

Sta vi mislite on Naniu sto ce valjda da igra iz pocetka u subotu za Portugal ?

Pozdrav

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 nov 2009, 13:23

Želim te, hoću te odvući u krevet, lomiti te, preznojiti, obuzeti te da se treseš dok me imaš, da ti tijelo gori.
Voli te tvoja gripa! H1N1

Znam da nije mjesto ovdje al drama je :D :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Conan86
Kontakt:

Post Postao/la Conan86 » 12 nov 2009, 13:24

Halo raja
BHT-Teletext 141
Momak otkrijo kako nas savez portugalaca ukino za 15 eura na svaku kartu
Najme oni traze 10 euro od svoji fanova a 25 eura od nas, sto nije po pravilima FIFE
Momak je obavjestio FIFU (nas savez nije) i trazi u koliko presude u nasu korist, da pare budu uplacene u korist jednog tesko oboljelog djeteta.
:evil:

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 12 nov 2009, 13:25

AeroPlus je napisao/la:

Danas

Pozdrav
HAJDE ZMAJU NE SERI NEMAS POJMA :evil:

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 12 nov 2009, 13:25

am333 je napisao/la:Samra...ja na repku gledam ko na svoje dijete.....može izaći nesposobno , lopov , ovakvo onakvo....al moje je....ja druge zemlje nemam i da smo zadnji na onoj fifinoj rang listi najviše na svijetu je volim

HAJMO BOSNO I HERCEGOVINO
Bolje se ovo nije moglo reci....svaka cast....takvi ljudi su ljudi...ja znamda ima dosta ne ljudi na ovom svijetu i u Bosni i Hercegovini zato naprijed moja lijepa Bosno....a njih ko sisa hehheh
Zadnja izmjena: samricak, dana/u 12 nov 2009, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 nov 2009, 13:25

Još malo, ja idem svaka dva sata na zahod. Adrenalin polako raste. Osjećam da ćemo uzeti Portugalce.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 nov 2009, 13:26

CRNI_SA je napisao/la:

mislim da je 99% sigurno da cemo igrati u ovoj formaciji 8-)
Ovo i jeste jedina razumna formacija sa kojom možemo igrati, sve ostalo bi bilo veliki eksperiment a nije vrijeme za to. Moram reči da ovaj sastav izgleda jako dobro a još kad dodamo i eventualne izmjene u vidu Pjanića, Bajramovića, Medunjanina, Muslimovića...tek onda vidimo kako jak sastav imamo.

Uh ja Bake, starog pjandure: http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/baka-s ... 59684.aspx
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 12 nov 2009, 13:27

el-fighter je napisao/la:Još malo, ja idem svaka dva sata na zahod. Adrenalin polako raste. Osjećam da ćemo uzeti Portugalce.
hehehehhe osjecaj je dobar ako ne mozemo ih pobjedit mozemo igrat remi...no do zadnje sekunde vjerujem u pobjedu...bit ce tesko svi smo svjesni al upisjeti mozemo ako Bog da....

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 nov 2009, 13:30

el-fighter je napisao/la:Još malo, ja idem svaka dva sata na zahod. Adrenalin polako raste. Osjećam da ćemo uzeti Portugalce.
i sta radis na zahodu tako cesto,pa **** ga ti kupi u apoteci Linex :mrgreen: :mrgreen:

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 12 nov 2009, 13:31

Bosnas je napisao/la:
AeroPlus je napisao/la:

Danas

Pozdrav
HAJDE ZMAJU NE SERI NEMAS POJMA :evil:

Sta sam ja tu naveo da se ti meni tako obracas ?

Vidio sam jedan clanak gdje jedan momak navodi da ce igrati taj protiv nas i sad me intreseuje kakav je igrac,a ti si nataj nacin obracas bez ikakvog razloga :roll:

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 12 nov 2009, 13:33

[quote="AddO"]Ne mogu da vjerujem koliko ovdje ima "valtera"...sve nesto komentarisu, predlazu taktike, a haman nisu nikad gledali kako igra nasa reprezentacija...vise od 80% ovih sto piskaraju po forumu nemaju pojma gdje igra koji nas igrac...

taktike su kao sa soccera...kao da ce nam roboti igrati a ne ljudi...i kao da ce level igre biti onaj najlosiji...portugal ce haman bit autsajder i amater...

cinjenica je da se gluposti pisu i postavljaju igraci gdje nikad nisu ni igrali...ko ne vjeruje nek vrati makar 50 stranica unazad i nek pregleda pa nek vidi dal je i jedan strucnjak pogodio pravu postavku....

jahic je uvijek igrao desno...nadarevic u sredini a spahic lijevo...brate dragi nije to tesko za primijetit....ibricic je uvijek ispred jahica a salihovic ispred spahica...pogledajte neku utakmicu pa ce te skontati o cemu pricam.... muratovic i rahimic su po sredini, s tim da je murat s desne a rahimic s lijeve strane....ispred njih naravno kreator miske koji daje loptu dzeki ili ibisevicu koji su u vrhu napada ali i cesto mijenjaju strane da bi dekocentrisali odbrambene igrace protivnickog tima i da bi lakse dosli do prostora za sut....

Ovo je ta 3-5-2 formacija koju smo igrali tokom kvalifikacija...ova formacija se veoma lahko transformira u 5-3-2, a to se dobije kada se ibricic i salihovic vrate u liniju sa nasom odbranom....njih dvojica su inace malo ispred nase odbrane i veoma rijetko u jakim utakmicama idu prema protivnickom golu....protiv spanije salihovic je malo furao naprijed i svjedoci smo sta nam se desilo...
RESPECT BRAVO MAJSTORE ODAVNO NISAM PROCITAO BOLJI POST SVAKA CAST VIDI SE DA SE RAZUMIJES I DA PRATIS POMNO REPKU MALO JE TAKVIH KAO STO SI TI ;) ;) ;)
A SAD ISKRENO NEMAS BLAGE VEZE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 nov 2009, 13:34

hroni je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Mi imamo jednu manu kada igramo protiv jakih ekipa a to je da vrlo lahko upropastimo dobre akcije i prodore prema protivnicki gol. Ko je gledao i sjeca se utakmica u Mursiji i u Istanbulu zna o cemu ja govorim. U tim utakmici bilo je 4-5 situacija gdje je Dzeko isao sao u napad ali je jednim potez upropastio lijepu akciju i priliku za kontra napad. Takoder, protiv Turske u Istanbulu negdje oko 80 minute Ibisevic je sam se izborio za loptu na desnoj strani ali je bio malo sebican pa je odlucio da ne doda loptu Misketu koji je bio sam na drugoj strani.

Ovo nam se nesmije nikako dasavati protiv Portugala ako mislimo da odemo na SP. :(
ma daj..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zaista je ovako bilo protiv Turske i Spanije.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 nov 2009, 13:35

samricak je napisao/la:
am333 je napisao/la:Samra...ja na repku gledam ko na svoje dijete.....može izaći nesposobno , lopov , ovakvo onakvo....al moje je....ja druge zemlje nemam i da smo zadnji na onoj fifinoj rang listi najviše na svijetu je volim

Bolje se ovo nije moglo reci....svaka cast....takvi ljudi su ljudi...ja znamda ima dosta ne ljudi na ovom svijetu i u Bosni i Hercegovini zato naprijed moja lijepa Bosno....a njih ko sisa hehheh
svaka vam cast za ovo,obojici, ko da sebe slušam,svaka ćast jos jednom.....VOLIM TE BOSNO

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 12 nov 2009, 13:36

hroni je napisao/la:
samricak je napisao/la:

svaka vam cast za ovo,obojici, ko da sebe slušam,svaka ćast jos jednom.....VOLIM TE BOSNO
Obojici :?: :?: :?: :shock: :o
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 12 nov 2009, 13:37

PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 nov 2009, 13:38

Tarik14 je napisao/la:
hroni je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Mi imamo jednu manu kada igramo protiv jakih ekipa a to je da vrlo lahko upropastimo dobre akcije i prodore prema protivnicki gol. Ko je gledao i sjeca se utakmica u Mursiji i u Istanbulu zna o cemu ja govorim. U tim utakmici bilo je 4-5 situacija gdje je Dzeko isao sao u napad ali je jednim potez upropastio lijepu akciju i priliku za kontra napad. Takoder, protiv Turske u Istanbulu negdje oko 80 minute Ibisevic je sam se izborio za loptu na desnoj strani ali je bio malo sebican pa je odlucio da ne doda loptu Misketu koji je bio sam na drugoj strani.

Ovo nam se nesmije nikako dasavati protiv Portugala ako mislimo da odemo na SP. :(
ma daj..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zaista je ovako bilo protiv Turske i Spanije.
ZAISTA'''''''''''

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.