FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

supermario
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la supermario » 01 mar 2013, 18:16

Ljudi nesto kontam posto nema Švajnija protiv Arsenala, zasto Jupp nebi malo promijenio formaciju i igrao sa jednim DM (Martinez) a da da Kroos i Muller igraju ispred njega, Robbery po stranama i sa Mandzom u spicu. Tesko je od Juppa ocekivati ovakvu formaciju, jer stvarno ona nasa 4-2-3-1 odlicno fercera, a i nije on covjek za eksperimentisanja kao van Gaal :mrgreen: . Uglavnom ja nebi imao nista protiv da ovako Bayo zaigra protiv Arsenala :D
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Klare

Post Postao/la Klare » 01 mar 2013, 18:50

schweinsteiger je napisao/la: Bundesliga - check

DFB Pokal - check
Supercup - check. 8-)
Skoro 3 pehara već tu, još LP i eto ih 4 od 4 od ukupno mogućih 6.
effe_sa je napisao/la:E eto, možda se nekom čini ovo ko off, ali nije.
Off k'o kuća, to nikog ne zanima 'sem tebe i Gare. :D
secer je napisao/la:ti govoris o kalendarskoj godini koja pocinje u dzanuaru, dok ja govorim o fudbalskoj koja pocinje u augustosu.
:?
secer je napisao/la:jasnije?
Ma jasno je nama da ti ne znaš a pričaš, pričaš a ne znaš,
jer kako objasniti dvije tisuće dvije stotine sedamdeset i četiri posta,
lafe je li tebi u cilju imati što veći broj postova? :lol:
proFCB je napisao/la:Robben zasluzuje da igra podjednako dugo kao i Müller!!!!
A više nego Ribery? :?
Dosta je, odoh, jednostavno ne mogu više. :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 mar 2013, 19:44

Kažu da slika govori tisuću, a ponekad i hiljadu riječi
slika

Evo sad još par slika sa tuzlanskog okupljanja
slika

slika

ništa bez lijepih bavarki
slika

slika

slika

slika

Novo okupljanje će biti na istom mjestu (La Boom - Tuzla) na utakmici protiv Arsenala. Na ovom je bilo 40 i kusur bavaraca :D
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2013, 23:12

:lol: :lol:
Pa dokle vise.

http://m.sambafoot.com/en/news/43730_ba ... eport.html" onclick="window.open(this.href);return false;

@doktore: slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2013, 23:14

Eto nam Neymara za 100 mil. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 mar 2013, 10:45

Kobaye kakav je vas utisak na dosadasnje partije Javija ?

40 miliona jeste puno ali pri samoj realizaciji transfera sam rekao da su to realne pare za onakvog igraca.
Pratim vase igre i da se primjetiti nova dimenzija i drugacija strategija u pojedinim utakmicama.Momak je fantastican igrac.Brutalno dobar u defanzivi a u ofanzivi gotovo nista losiji.Koliko samo trci i kako inteligentno zatvare prilaze golu.Odlicno otvara prostor saigracima.Mnogo ste dobili sa ovim igracem.Pep je od nejga napraviti stroj na sredini terena.Mlad je , ima jos da uci...

Igra Bayerna u dosadasnjem djelu sezone od 1 do 10 je 9,8.
Fantasticna sezona.Igra dopadljiva , tecna, brza i konkretna.Bayern je najveci favorit za osvajanje LP.
Kakva sirina i koji kvalitet u citavom roosteru. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Klare

Post Postao/la Klare » 02 mar 2013, 11:37

Ma Martinez je extra klasa,
trenutnno vrijedi 40, a za godinu će i 50 biti smiješno.

Nisam se nadao da će baš ovako procvjetati, definitivno nova dimenzija u igri,
daje sigurnost na sredini, teško mu uzeti loptu, izvrsno se dopunjuje sa Švajnom, ima prgavost kad zatreba,
a skok igra je dovedena do savršenstva, sve kupi, ne znam da li postoji igrač koji bolje skače. :?

Sutra Hoffa, tu bi mogla goleada da se desi, a skoro sam siguran da će Jupko izrotirati nekih 6 igrača :arrow: jedan bek, Boa, Gusta, Ribery, Shaqiri, Gomo, vau, vau, vau. :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2013, 11:50

I ja sam bio skeptičan kod dolaska Martineza prvenstveno zbog cijene jer kad platiš nekog 40 mil a igrač dolazi iz Bilba onda i moraš biti skeptičan.Ipak momak nas je sve razuvjerio svojom igrom, pokazuje klasu iz utakmice u utakmicu bez obzira na protivnka.

Ovo je jedna od sezona gdje smo zaista uboli sa transferima. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 mar 2013, 11:59

Za talente iz Spanije ne treba biti problem cijena transfera.
Nevjerovatno su talentovana i inteligentna nacija u fudbalu.
Pogotovo zadnjih godina.

Jos jedan Isco ili Munian bi legli k'o budali samar.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2013, 14:40

Kako god to sad sebi JUPP okrene, za njega slijede teški tjedni po pitanju izbora ekipe. Iako je "problem" samo na dvije pozicije, na kraju to može ispasti krucijalno i mogo bi se zbog "krivog" izbora tući po glavi.

Pod jedan:

Buyten - Boateng

Iako smo oćekivali povratak Boatenga u prvih 11, Jupp kolko ja to vidim ima više povjerenja u Buytena. Neki se tome nisu nadali niti su mislili da će to biti tako. No, kako razmišljati na način, neka Buyten sam dvije tekme odigra na visokoj razini i može natrag na klupu? Opet bilo bi glupo htjeti da odigra loše, pa da ga se vrati na klupu, kada bi to u bitnim utakmicama, kao onoj protiv arsenala, to naštetilo Bayernu. Izgleda da Buyten jako dobro funkcionira u posloženoj ekipi i kada pored sebe ima pouzdanog partnera poput Dantea, koji točno zna što treba raditi.

Previše rotirati na poziciji štopera uopće nije dobro, a i nekako sam dojma iako je vrijednost Boatenga velika (18 milja po TM de), kao da ga se tjera iz Bayerna i kao da ga se necijeni koliko bi ga se trebalo cijeniti.

Moram priznati da ovdje nisam pametan i da se bojim onog trenutka kada će Buyten kiksati pa će svi reči, "jesam vam rekao"....

Pod dva:

Muller - Robben

Ajde OK je nekog štopati kada nije u formi, no prema trenutačno pokazanom obojica su u brutalnoj formi i obojica zaslužuju igrati no za njih oboje nema mjesta u prvih 11. Mislim ko bi još Kroosa metnuo na klupu, a i bez njega BAyern bi totalno drugačije izgledao.

Ja mislim da je činjenica da je Robben bolji igrač sa klupe od Mullera, no kako ovakvog Robbena ostaviti na klupi? Mislim da ovo nije slatka briga za JUPPA; već briga zbog kojeg će si on razbijati glavu. Jedan mora imati prednost, to je moje mišljenje, kako bi ziher ostao u formi, a ne da im isto dozira nastupe, pa da i jedan i drugi ispadnu iz forme. Ajde možda i nije toliko bitno ko će igrati u prvenstvu do kraja, ali LP...Kao što vidite mi u prvenstvu napokon stavljamo "B ekipu" i neki igrači poput Gomeza to vide...Oće li se to Robbenu ili Muller svidjeti, ne znam...

Uglavnom biti će vatreno i ja se samo nadam da će obojica bar do kraja ove sezone staviti Bayern ispred svoje individualne karijere!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 02 mar 2013, 15:15

" $, $ $!

" onclick="window.open(this.href);return false;!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 mar 2013, 19:06

e vako momci posto se nis=ta posebno ne desava , hajmo da pogadjamo sjutra moguci rezultat ,i thinks rezult 0:4 for nas :D

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 mar 2013, 20:06

Od mene skromno :D
0-2
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 02 mar 2013, 21:03

Ako kazem 0-2 onda bi stvarno u utakmici prizeljkivao taj rezultat, medjutim ja se na zadovoljavam time pa cu reci 0-5 pa da onda prizeljkujem ovaj rezultat... :D
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2013, 21:11

Slaba vam je tema (kladionica i ti folovi) i bojim se da će te svojim prognozama privući još više neprijetelja na ovu temu/hejtera prema Bayernu. :mrgreen:
Moj solidan prijedlog: Probajte pogoditi sastav. Jer je oćito da je prošlo vrijeme kada je Jupp zagipsao svojih udarnih elf i onda na drmuckanje Sammera i co, ubacivao zamjene nakon 70. minute. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 mar 2013, 21:12

U moru spekulacija evo jos jedne:

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 79446.html" onclick="window.open(this.href);return false;

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 mar 2013, 21:21

anelbavarac je napisao/la:U moru spekulacija evo jos jedne:

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 79446.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrlo realan transfer.Vec se ranije isti igrac spominjao u kontekstu Bayerna.Dosao bi kao zamjena za Lahma a Rafinha otisao.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2013, 21:24

Anele, dušo mila. :D Svako od nas otvori te stranice više puta u toku dana. I objavljivanje svake vijesti/trača i nije baš popularno.
Kod tebe sam primjetio da lijepiš linkove i nakon par sati kada taj isti bude postavljen ovdje na temi.
Nemoj mi se naljutiti, ali svima nama bi bilo bolje kada bi ti (kao relativni novajlija na ovom forumu) otvorio dušu i prisjetio se nekih detalja ili pogledao malo u budućnost i vidio Bayern u njemu.
Ono, baš u nedostatku nekih vijesti a tebi dosadno i pritom ti se tipka. :D
Vom Jäger zum Gejagten

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 mar 2013, 21:49

geronimo je napisao/la:
Anele, dušo mila. :D Svako od nas otvori te stranice više puta u toku dana. I objavljivanje svake vijesti/trača i nije baš popularno.
Kod tebe sam primjetio da lijepiš linkove i nakon par sati kada taj isti bude postavljen ovdje na temi.
Nemoj mi se naljutiti, ali svima nama bi bilo bolje kada bi ti (kao relativni novajlija na ovom forumu) otvorio dušu i prisjetio se nekih detalja ili pogledao malo u budućnost i vidio Bayern u njemu.
Ono, baš u nedostatku nekih vijesti a tebi dosadno i pritom ti se tipka. :D

Eto necu vise :lol: :lol:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 02 mar 2013, 22:17

Ja bi da se mi okrenemo sutrasnjem duelu, izmedju Hoffe i naseg Bayeernaaaa .

Poslije te lijepe i ugodne pobjede i prolaza nad Dortmundom, vrijeme je da nastavimo duele u Bundeski, znam da smo mi to vec zaokruzili sve lijepo i fino... Aliii trebaa igrati svaku utakmicu najbolje sto znamo i izvlaciti pouke :)

Kad jednostavno u sastavu imamo takve igrace, da mozemo radit sta god zelimo, doslo je i nase vrijeme 8-)

Sutra ocekujem pobjedu ali i veliku borbu od strane Hoffe jer ljudi se vade, al da se vade protiv najbolje momcadi trenutno na svijetu, tesko al et :)

Volio bi da nastavimo niz bez primljenog pogotka, jer od dobre i kvalitetne odbrane, cjela momcad ce imat uspjeha.

Da ne stavljam svoje prognoze neke, neka bude lijepa utakmica pa da uzivamo svi zajedno :)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.