FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slatinash_7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 mar 2013, 16:46

Koji potez,kao grom iz vedra neba,pa ovo znaci da se sada nece djeca davati dzabe vec ce se potpisivati cesto ugovori sa talentovanom djecom,sav novac ide direkt u Slobodu,dok to preko omaldinskog pogona nije bio tako cest slucaj,jos ugovori se nisu potpisivali..Sramota sta se radilo u klubu zadnjih godina,bilo je to nesto kao i sa Ditom samo eto sto je ovamo dosao pametan covjek koji hoce raditi pa se nekako izvlacimo hvala Bogu..Konacno 2 mjeseca konstantno dobre vijesti stizu :)
Jos bi samo da se osvrnem na ove pripremne utakmice,Reno definitivno najbolji igrac,Sjefo mali super igrao,Velagic najbolji strijelac i definitivno zasluzuje mjesto u prvih 11 ispred Ribica..Ostatak ekipe jeste poprilicno prosjecan al druga liga,sta da se radi,ja se nadam makar borbi za prvaka,da se ne odustaje do zadnjeg kola,stabilizaciji kluba,bez daljnih dugova da se zavrsi ova sezona i to je to...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 mar 2013, 16:48

Odlicno vijesti, konacno se nesto pokrenulo.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 mar 2013, 17:15

Ne ulazeci dublje u polemiku,samo da citiram jednog covjeka koji se bavi trenerskim poslom i koji zna sta prica
"Ne može se na osnovu prijateljskih utakmica reći da li jači ili slabiji ulazimo u prvenstvo. Odigrali smo par solidnih utakmica, par smo odigrali loše... Kako smo se pripremali, te utakmice su nam bile usput odigrane. Imamo ekipu koja se zna i kod nas ne odlučuje faktor uigravanja." Ammar Osim
Konkurencija? Sarajevo? "Ne mogu ništa govoriti dok ne vidim prvu njihovu utakmicu. Ko gleda prijateljske utakmice i na osnovu toga govori o ekipi, ili nema pojma ili je veliki stručnjak. Gledat ćemo ih protiv Čelika u Zenici". Ammar Osim
Ove citate postavljam cisto kao odgovor na ono ismijavanje Slobodinih pripremnih utakmica od pojedinih navijaca iz Lukavca.Vjerovatno ce se naci i pokoja uvrijedena mlada iz Tuzle sto citiram Osima s obzirom na ljubav prema Zeljeznicaru,ali uz duzno postovanje ovo je najtrofejniji trener BH premijer lige.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 mar 2013, 17:44

Ma dobro znamo da u BH (pogotovo u nizim ligama) najmanju ulogu igraju pripreme.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 01 mar 2013, 17:45

Još kada bi uzeli 3 boda u Goraždu :D A i mi navijači bi vala trebali ispoštovat ovo gostovanje kako treba ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 mar 2013, 17:54

MakeTZ je napisao/la:Ma dobro znamo da u BH (pogotovo u nizim ligama) najmanju ulogu igraju pripreme.
Ne znaju svi Make,tri stranice su ispisali sa glupostima i raspravama o Slobodinom remiju sa Rudarom i slicno.

Procitao sam informaciju da Sloboda otpusta svoje trenere mladih kategorija i da ce one biti ujedinjene sa ostalim skolama fudbala na podrucju Tuzle.Koliko trenutno djeluje skola na tom prostoru i koliki je kapacitet istih?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 mar 2013, 17:59

Odlicna vijest koju je prenio ss.ba ;)

Nema vise zajebancije i bacanja para u prazno .. Azmire za sad respect 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 mar 2013, 18:05

arhimed89 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Ma dobro znamo da u BH (pogotovo u nizim ligama) najmanju ulogu igraju pripreme.
Ne znaju svi Make,tri stranice su ispisali sa glupostima i raspravama o Slobodinom remiju sa Rudarom i slicno.

Procitao sam informaciju da Sloboda otpusta svoje trenere mladih kategorija i da ce one biti ujedinjene sa ostalim skolama fudbala na podrucju Tuzle.Koliko trenutno djeluje skola na tom prostoru i koliki je kapacitet istih?
Mislim da ti nisi razumio bas najbolje, ujedinjuju se skola fudbala i FK Sloboda koji su radili kao razliciti subjekti (djecu iz skole fudbala kupio kako je ko htio i vodio gdje je htio sto od sada nece moci :)).. A na podrucju Tuzle.. pff pa ja ti znam za jedno 5 skoli fudbala s tim da im kapaciteti nisu kao kod Slobodine skole fudbala ( s kojom se sad ujedinjujemo) ali te ostale skole fudbala drze bivsi proslavljeni fudbaleri Slobode tako da imaju nekog kapaciteta :D
075

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 mar 2013, 18:13

TzBulevar87 je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:

Mislim da ti nisi razumio bas najbolje, ujedinjuju se skola fudbala i FK Sloboda koji su radili kao razliciti subjekti (djecu iz skole fudbala kupio kako je ko htio i vodio gdje je htio sto od sada nece moci :)).. A na podrucju Tuzle.. pff pa ja ti znam za jedno 5 skoli fudbala s tim da im kapaciteti nisu kao kod Slobodine skole fudbala ( s kojom se sad ujedinjujemo) ali te ostale skole fudbala drze bivsi proslavljeni fudbaleri Slobode tako da imaju nekog kapaciteta :D
Hvala na odgovoru.I nek je sa srecom u buducem radu i afirmisanju igraca za prvi tim Slobode.Kanton i grad Tz su ogromni i siguran sam da ce igracki potencijal vremenom sve vise dolaziti do izrazaja.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 01 mar 2013, 19:34

fukaratz je napisao/la: ma bivsi im vodja navijaca takozvani Ema je napao Drazena:( lik alkos zesci, propalitet u svakom smislu rijeci ali idol mladih Lukavcana ;) a sadasnji vodja im je prica za sebe :lol:
Moram napisati netacna informacija za napad i dodati nebitnu stvar Ema radi vani na terenu ima zenu djete brine se i ne dolazi na tekme, to alkos misljenja ostavi za sebe. Jest off al nema potrebe neistine siriti

Ali svejedno jest istina da su se mladji digli nepotrebno i da treba da se smire, to potpisujem.

Ontopic, u nizim ligama se igra na snagu i Ogromnu ulogu imaju pripreme. Neko napisa suprotno i totalno je promasio. Respect za ovo sto radi Azmir smirio je situaciju... A dobrom igrom i rezultatima se moze sve nadoknadit vjerujem
inace ?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 mar 2013, 19:43

JohnLowe je napisao/la:
fukaratz je napisao/la: ma bivsi im vodja navijaca takozvani Ema je napao Drazena:( lik alkos zesci, propalitet u svakom smislu rijeci ali idol mladih Lukavcana ;) a sadasnji vodja im je prica za sebe :lol:
Moram napisati netacna informacija za napad i dodati nebitnu stvar Ema radi vani na terenu ima zenu djete brine se i ne dolazi na tekme, to alkos misljenja ostavi za sebe. Jest off al nema potrebe neistine siriti

Ali svejedno jest istina da su se mladji digli nepotrebno i da treba da se smire, to potpisujem.

Ontopic, u nizim ligama se igra na snagu i Ogromnu ulogu imaju pripreme. Neko napisa suprotno i totalno je promasio. Respect za ovo sto radi Azmir smirio je situaciju... A dobrom igrom i rezultatima se moze sve nadoknadit vjerujem
U Gracanici da smo imali 11 mma boraca ne bi pobijedili, stipu te price o pripremama.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 mar 2013, 19:52

kad se sjetim kako nakon pobjede protiv Goražda, digla se raja kao, Sloboda igra dobro, akcije, 4 komada .. valjda tako i na proljeće ako marnemo Gordažde i Bratstvo .. treba nama igrača koji se ne boje udarit' i žargonski rečeno "pobit" .. samim tim će se i ovi mlađi okuražit i počet' udarat' kad imaju nekog iza leđa ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 mar 2013, 20:13

JTS je napisao/la:kad se sjetim kako nakon pobjede protiv Goražda, digla se raja kao, Sloboda igra dobro, akcije, 4 komada .. valjda tako i na proljeće ako marnemo Gordažde i Bratstvo .. treba nama igrača koji se ne boje udarit' i žargonski rečeno "pobit" .. samim tim će se i ovi mlađi okuražit i počet' udarat' kad imaju nekog iza leđa ..
Pa izvini molim te sta tebi predstavlja ime Gradimir Crnogorac.. taj ti se ne boji nikog i niceg valjda bi to trebao znati, a budi siguran na to da ce se mladji igraci oslonit na njega sto se tice tog ;)
075

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 01 mar 2013, 20:23

Vidim situacija u klubu vam se polahko stabilizuje, samo naprijed. Smajil Karic je jedan odlican trener, a to je pokazao i u Radnickom u ona 3 mjseseca koliko je bio. Jedan veliki gospodin i trener koji zna kako raditit svoj posao, odgovorno i pedantno, a rezultati sto se nisu poklopili to je jbg nedostatak srece i nekih drugih faktora, da to u fudbalu nije tako taj sport ne bi bio zanimljiv i jedan od najplacenijih na svijetu, jbg. :) Sef Vojvodic je samo pobrao plodove njegovog rada, mozda je ruzno reci ali tako je. Digao je ekipu malo psihicki i to je sve. Ali u biti sve su to zasluge rada Smajila Karica, a to ce vam potvrditi i mnogi Lukavcani. Vojvodicev test tek sleduje, pa cemo da ga vidimo :) normalno da sam uz njega i uz Radnicki i nadam se najboljem, da nam se ispune svi ciljevi koje smo zacrtali. Ali ja kao redovni navijac to samo mogu posmatrati sa tribina. Komsije zelim vam sve najbolje u ovoj polusezoni i da se napokon iscupate iz ove krize kroz koju prolazite, a to je zasluga svega nekoliko struja u klubu kojih se treba rijesiti. Pozz i sretno.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 mar 2013, 20:24

lukavcan je napisao/la:Vidim situacija u klubu vam se polahko stabilizuje, samo naprijed. Smajil Karic je jedan odlican trener, a to je pokazao i u Radnickom u ona 3 mjseseca koliko je bio. Jedan veliki gospodin i trener koji zna kako raditit svoj posao, odgovorno i pedantno, a rezultati sto se nisu poklopili to je jbg nedostatak srece i nekih drugih faktora, da to u fudbalu nije tako taj sport ne bi bio zanimljiv i jedan od najplacenijih na svijetu, jbg. :) Sef Vojvodic je samo pobrao plodove njegovog rada, mozda je ruzno reci ali tako je. Digao je ekipu malo psihicki i to je sve. Ali u biti sve su to zasluge rada Smajila Karica, a to ce vam potvrditi i mnogi Lukavcani. Vojvodicev test tek sleduje, pa cemo da ga vidimo :) normalno da sam uz njega i uz Radnicki i nadam se najboljem, da nam se ispune svi ciljevi koje smo zacrtali. Ali ja kao redovni navijac to samo mogu posmatrati sa tribina. Komsije zelim vam sve najbolje u ovoj polusezoni i da se napokon iscupate iz ove krize kroz koju prolazite, a to je zasluga svega nekoliko struja u klubu kojih se treba rijesiti. Pozz i sretno.
Hvala. Lijepo je vidjeti da ima i onih koji ne dolaze samo da trollaju. ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 mar 2013, 20:45

TzBulevar87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:kad se sjetim kako nakon pobjede protiv Goražda, digla se raja kao, Sloboda igra dobro, akcije, 4 komada .. valjda tako i na proljeće ako marnemo Gordažde i Bratstvo .. treba nama igrača koji se ne boje udarit' i žargonski rečeno "pobit" .. samim tim će se i ovi mlađi okuražit i počet' udarat' kad imaju nekog iza leđa ..
Pa izvini molim te sta tebi predstavlja ime Gradimir Crnogorac.. taj ti se ne boji nikog i niceg valjda bi to trebao znati, a budi siguran na to da ce se mladji igraci oslonit na njega sto se tice tog ;)
druže, Grado, Šerif, Oma, ok .. valjalo bi nam jedno 6 iskusnijih igrača, u svakoj liniji .. džaba ti Grado, ako u napadu nemamo nekog ko smije udarit', ko je ovako jak, itd .. Oma i Šerif će da mlate u veznom redu, Grado u odbrani .. valjao bi nam još jedan bek i napadač .. ovi mlađi će uz njih to da pokupe i da se okuraže
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 01 mar 2013, 20:54

Realno, mislim da se ne trebamo previse zanositi i ocekivati da se borimo za povratak u premijerku... Zaostatak je prevelik, a i da je manji mislim da bi tesko sa ovim igrackim kadrom mogli parirati Vitezu. Ja bi licno bio zadovoljan da zavrsimo u gornjem dijelu tabele, ali da u ovoj polusezoni afirmisemo nekoliko mladjih igraca koji ce biti nosioci igre u sledecoj sezoni... Za Renu sam siguran da ce postati igracina (ako ga povrede zaobidju), te od njega ocekujem da bude igrac koji ce biti vodja ove nove generacije... Nadam se da ce ovaj mali Velagic dobiti pravu sansu i iskoristiti je, te da cemo napokon imati jednog pravog napadaca za buducnost... Vidim da mnogi protiv Gorazda ocekuju pobjedu, medjutim treba biti realan i reci da je ovo sad sasvim druga ekipa u odnosu na jesen tako da ce biti tesko iscupati makar bod... A znamo kakvo je sudjenje u ovoj ligi, a ljudima gori pod nogama... Najbitnije je da se ove polusezone klub stabilizuje, te da se rijesimo ovih lesinara koji godinama zive na racun Slobode (vidimo da je to Azmir vec poceo raditi)...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 mar 2013, 22:25

SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA SRETAN DAN NEZAVISNOSTI...DA NAM JOS DUGO POZIVI NASA JEDNA I JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA

sto se vijesti oko kluba tice..dobor je to..ide polako...mada sam takodze misljenja da je nerealno ocekivat povratak u miki maus ligu ove sezone....razlika je prevelika i nije ovo tim za velike domete...slozit ekipu za narednu sezonu i izdominirat ovu smijesnu ligu....

p.s.danas sam kupio 2 ove nove majice...znaci...PREDOBRE SU...kvalitet,font slova,dizajn...jos su bolje nego na slikama ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 mar 2013, 22:57

Ma kakvi ne treba razmisljat o PL uopste, treba se pozabavit nekim drugim stvarima, prije svega stabilizovat klub sto je moguce bolje i pripremat teren za sljedecu sezonu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 mar 2013, 23:45

jedan od prijedloga za grb

slika
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.