Hvala bogu pa avaz nikad nije izmišljao tekstove i jako su povjerljiv izvorzgembo89 je napisao/la:pise u avazu raspitivao mu se otac za proceduru oko državljanstva..znači nije još ništa predato,ako jes volio bi da me demantuje majstor al mislim da ni on nema te informacijeKonzerva je napisao/la:ako jesi, onda moje veliko postovanje prema tebi, svaka cast.Majstor10 je napisao/la: Ja sam momka nagovorio da odabere Bosnu.
nego reci nam dokle se doslo sa papirima , jeli se ista predalo???
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zec protiv Visce, obojica u pocetnom sastavu
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 74570.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
nego reci nam dokle se doslo sa papirima , jeli se ista predalo???[/quote]
pise u avazu raspitivao mu se otac za proceduru oko državljanstva..znači nije još ništa predato,ako jes volio bi da me demantuje majstor al mislim da ni on nema te informacije[/quote]
Hvala bogu pa avaz nikad nije izmišljao tekstove i jako su povjerljiv izvor
Jedna od utjeha mi je sto su u ovim zadnjim tekstovima o Kolasincu objavili i ime autora teksta,gdje Kolasinac ima pravo da tuzi autora teksta i trazi odstetu ukoliko dati autor pise neistine,
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cestit'o je i Nastasic.Cartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.
- legenda reala
- Kontakt:
Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.
Sta je Edin vecerao ? Hocel umocit veceras ?legenda reala je napisao/la:Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.![]()
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- legenda reala
- Kontakt:
Mali ne zajebaji, znamo da Edin svašta nešto čestita putem twitera pa mi čudo da još nije Hamzi čestitao ovaj veliki uspjeh(vjerovatno najveći našeg sporta)ZZtop10 je napisao/la:Sta je Edin vecerao ? Hocel umocit veceras ?legenda reala je napisao/la:Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.![]()
A furašHead je napisao/la:Cestit'o je i Nastasic.Cartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.
Zaboravili ste Kolašinca
Ne jos. Ali jest dan nezavisnosti (zayebao sam se u prvom postu).legenda reala je napisao/la:Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.![]()
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Onda se okrenut Arslanagicu, Atajicu, Alenu malom ...
- Principatus
- Kontakt:
To probija zvucni zid?Majstor10 je napisao/la:
svaka njemu cast, samo je uzasno citati sta mu sve pisu cetnici na fb stranici nakon njegove cestitke..Head je napisao/la: Cestit'o je i Nastasic.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Uzasno? Ja uzivam.STEVIE je napisao/la:svaka njemu cast, samo je uzasno citati sta mu sve pisu cetnici na fb stranici nakon njegove cestitke..Head je napisao/la: Cestit'o je i Nastasic.
Samo jadna mu majko ako Srbenda sa hrvatskom majkom Mihajlovic sazna.
Al tužno je vidjeti koliko su neki ljudi zatupljeni, i u kakvim iluzijama žive, a najtužnije od svega je što su to mladi ljudi od dvadesetak godina.
evo šta kaže Atajić na tweeteru o pitanju za BiHRikardo je napisao/la:Onda se okrenut Arslanagicu, Atajicu, Alenu malom ...
Jos samo malo pa ces i zaigrat za nju @BosnianSports
ako Bog da! @Bahrudin Atajic
E da si još kako mogao Asmira nagovoriti, koje bi to bilo finale EP-a u bacanju kugle.Majstor10 je napisao/la:Ja sam momka nagovorio da odabere Bosnu.valterboy je napisao/la:Sad svi se digli traziti nekog dijamanta poslije majstora10 i njegovog uspjeha sa Seadom.
Eeee...
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, DoktorXabaras, eaglebvb09, ELDIABLO20, exampLe., Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, JohannWolfgang, karajlo, Kompromis, LenyYoro15, Maestro^^, meepo, MikiPirs, muhamedkonjic, NEZALAGANJE, Pact1921, PointBlank, Proximic, RaZuti, Resolute, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, THEC, TofiTofita, Truba1905burazeru, trunks1946, Venom, VivaLaLiberta, zaostrog i 292 gosta.