Prva medalja za BIH na nekom velikom takmičenju, najveći uspijeh BH sporta(za sada)

Sad nek okače mačku o rep one priče, kako se nema uslova čega sve ne, nema se kvaliteta ni volje kakvi uslovi, kakvi bakrači

Moderator/ica: rio_Ferdy88
XMaestro^^ je napisao/la:To Hamza . Za praznik , srebrena medalja. SVAKA CAST !!!!!!!!!
legenda reala je napisao/la:Ma nismo ni svjesni kako je ovo veliki uspjehza mene najveći našeg sporta
Jes da je slabija konkurencija nego na svjetskim prvenstvima, ali to ne umanjuje veličinu ove medalje
![]()
Zna li neko kad je dodjela medalja
To prvo sto si napisao nikog ne zanimaBorcevaMasina je napisao/la:" ? за ?.... 20,62. & '!!!
" ? ? " сутра $ ' $ у & у $, јер & % " " ".
& " " ?, поготово " " су ? у " се $ у овој $. & ¥!
Svakako da je veliki uspeh,nemoj me drzati za rec,ali mislim da je Dragutin Topic doneo zadnje zlato za Srbiju na EP u dvorani jos davne 1998.tada smo jos nastupali kao Jugoslavija. A ovo bi trebalo i da je prva medalja uopste od 2000.tada je tadkodje Topic uzeo bronzu.legenda reala je napisao/la:Ma uspijeh nego šta, jes da bez Amera,Australaca nije isto, ali ovo je veliki uspjeh, prvak si Evrope u jednom bitnom sportu u jednoj Atletici koja je kraljica sportova.
Gledam opet ove rezultate BH sportaša i ovo je bez premca najveći uspjeh našeg sporta, Srbija je na ovakve uspjehe navikla, al sigurno je i ovo veliki uspjeh za njihovu altetiku.
MElloo je napisao/la:Hoce li biti snimak tog takmicenja ikako na ES
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.