Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Zel
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Zel » 25 feb 2013, 02:38

Treba pisati o tome, zašto ne...
Želiš da Bosna završi među ovima? Uvodne riječi se ubile za tebe :D :
Istina je da na terenu ne igraju dresovi, nego igrači, ali svi navijači vole vidjeti svoje ljubimce u lijepoj opremi...

Ovo što ćete vidjeti u video prilogu, može se okarakterisati kao parada neukusa i kiča, ovo su najgori dresovi u historiji fudbala. Našli su se tu i veliki timovi, poput Barcelone, Arsenala ili Manchester Uniteda...

[youtube][/youtube]
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2013, 22:33

Prije sam mislio da imamo najlošije dresove a onda je došao Patrick u Želju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 feb 2013, 22:36

Saurman je napisao/la:Prije sam mislio da imamo najlošije dresove a onda je došao Patrick u Želju.
Vidjeces sad patrick dresove za proljece... bolji od ovog sranya od leđie 3 puta

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2013, 22:40

nime_tm87 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prije sam mislio da imamo najlošije dresove a onda je došao Patrick u Želju.
Vidjeces sad patrick dresove za proljece... bolji od ovog sranya od leđie 3 puta
Mora da se šališ.Ne znam šta je bilo onim u Želji da raskinu ugovor sa Macronom.Mislio sam da je Patrick davno ugašen dok nisam vidio da su ih iz Želje angažovali.Sama izrada i kvalitet dresa je u rangu pijačarskih kopija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 feb 2013, 23:03

Saurman je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Mora da se šališ.Ne znam šta je bilo onim u Želji da raskinu ugovor sa Macronom.Mislio sam da je Patrick davno ugašen dok nisam vidio da su ih iz Želje angažovali.Sama izrada i kvalitet dresa je u rangu pijačarskih kopija.
Ovi novi dresovi fakat grme (barem po dizajnu) kvalitet cemo vidjeti.jedna od mana im je sto su skupi za nase uslove.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 25 feb 2013, 23:43

Ja neznam kako je mogu jedan klub kao Novi Pazar imati jedno vrijeme Nike kao sponzora a jedan od najboljih klub BiH ima neku tamo nepoznatu markog, nekog petrika.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2013, 00:19

AlenHalilovic je napisao/la:Ja neznam kako je mogu jedan klub kao Novi Pazar imati jedno vrijeme Nike kao sponzora a jedan od najboljih klub BiH ima neku tamo nepoznatu markog, nekog petrika.
Zato sto to nije Nike. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 26 feb 2013, 00:30

AlenHalilovic je napisao/la:Ja neznam kako je mogu jedan klub kao Novi Pazar imati jedno vrijeme Nike kao sponzora a jedan od najboljih klub BiH ima neku tamo nepoznatu markog, nekog petrika.
ako cemo vec tako onda su velez i sarajevo jedno vrijeme imali nike dresove! samo sto je fora da im nike nije bio sponzor ni jednim ni drugim! nije sve u marki dresa, naprimjer evo ovaj danasnji velezov dres, ekstra, dobar dizajn, fin dres pravo, jedino ako bi vec trazio dlaku u jajetu onda nevalja sto je emblem kluba uradjen unutar platna a nije brodiran! a eto ta marka je NAAI koji je iz RS ili iz Srbije, nisam bas siguran! uglavnom dresovi su sminka i uradjeni su ekskluzivno za velez povodom proslave 90 godina postojanja!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 feb 2013, 06:14

NAAI je iz Srbije

iz @ Zelovog teksta vidim klubove koji nose Nike, znači, Nike ni pod razno :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 01 mar 2013, 23:30

Devil je napisao/la:
dobro zeljo od patricka ima koristi, potpisan je ugovor
naprimjer zvijezda je raskinula ugovor sa nike-om i potpisala sa LEGEOM ,zbog zarade
mali klubovi koji imaju tako dresove jake marke uglavnom kupuju te dresove
Ajvatar

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 01 mar 2013, 23:35

slika

Et objavi fanatic shop na facebooku da su ovo novi modeli Legea , meni su predobro ovi , valjda ce naša reprezentacija igrati u ovim dresovima (makar na SP :s ).
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 mar 2013, 23:37

Ma jook, valjda bi trebali da nam dizajniraju neku unikatnu garinturu?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 mar 2013, 23:51

katalinski je napisao/la:
Devil je napisao/la:
dobro zeljo od patricka ima koristi, potpisan je ugovor
naprimjer zvijezda je raskinula ugovor sa nike-om i potpisala sa LEGEOM ,zbog zarade
mali klubovi koji imaju tako dresove jake marke uglavnom kupuju te dresove
Ali kazem Zvezda nije imala ugovor sa Nikeom vec sa Delta sportom. ;)
Potpisali zatim sa Legeom zbog zarade ali i zbog kvaliteta dresova koji su stvarno vrh ali je Legea mnogo neprofesionalna i morali smo to da raskinemo.Em su kasnili sa svime em nisu sve isporucivali,em su imali i problema sa samim dizajnom i to je dovoljan razlog da se raskine ugovor.
Sada je potpisan sa Pumom od leta,mislim da tu nece biti problema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2013, 23:53

Dobar taj plavi dres gore. Dosta lici na dres Evertona (Nike). Ali taj bijeli mi je grozan. Te pruge nemaju sta radit na dresu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 01 mar 2013, 23:55

Novi dresovi iz programa Legee za 2013/14..Ukoliko se plasiramo na SP i ukoliko ostanemo kod Legee mozda ce nekad nasi dresovi i ovako izgledati..ili barem slicno..
Znači čisto nagađanje...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 mar 2013, 23:59

Kad nama konačno ističe taj famozni ugovor za Legeom ?
DRUG NEBI TI PUNCA

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 02 mar 2013, 00:00

Zel je napisao/la:
Novi dresovi iz programa Legee za 2013/14..Ukoliko se plasiramo na SP i ukoliko ostanemo kod Legee mozda ce nekad nasi dresovi i ovako izgledati..ili barem slicno..
Znači čisto nagađanje...
Jest čisto nagađanje da će naša reprezentacija možda nositi,al to su novi dresovi Legea,možda Udinese-u budu ti :D
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 mar 2013, 00:08

Ja ne znam zasto su ljudi protv Legea. To su strasno kvalitetni dresovi, jer cim dolaze iz Italije ne mogu biti , a da nisu kvalitet. Ja Legea nikad nebi zamjenio sa NIKE-om, ni u snu. Ono su taraci , a ne dresovi, godinama prave ruglo za Brazil, Portugal itd. .
Ako bi ikad mijenjao, samo su Adidas i Lotto dobrodosli. Legea je odlicna marka, kao i odlican kvalitet i dresova , kao i trenerki. Sto se mene tice mogu ostati do kraja.Ako se kvalifikujemo, Legea ce sve uraditi , da dobijemo ono najkvlitetnije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2013, 00:15

emir79 je napisao/la:Ja ne znam zasto su ljudi protv Legea. To su strasno kvalitetni dresovi, jer cim dolaze iz Italije ne mogu biti , a da nisu kvalitet. Ja Legea nikad nebi zamjenio sa NIKE-om, ni u snu. Ono su taraci , a ne dresovi, godinama prave ruglo za Brazil, Portugal itd. .
Ako bi ikad mijenjao, samo su Adidas i Lotto dobrodosli. Legea je odlicna marka, kao i odlican kvalitet i dresova , kao i trenerki. Sto se mene tice mogu ostati do kraja.Ako se kvalifikujemo, Legea ce sve uraditi , da dobijemo ono najkvlitetnije.
Pravi Nike dresovi su odlicnog kvaliteta. Sad da imaju nekad cudan dizajn, to jest. Ali isto tako imaju fantasticnih dresova kao gostujuci Portugala i Francuske:

slika
slika

I Srbiji prave dobre dresove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 mar 2013, 07:58

Nike dri-fit dresovi jesu dobri ... Međutim adidas pravi više boljih dizajnova , ipak su to njemci :lol:
Onaj gore legein nema nikakvog grba niti obilježja reprezentacije tako da još nije sigurno da je to taj novi dizajn. Možda oni izgledaju kako treba na tim lutkama, ne brinite se , bit će to vreće ako dođu na naše igrače :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.