Bekrija ne igra ja mislim .exbabilon je napisao/la:Ko zeli da dodje naci ce nacin, a ko ne zeli naci ce opravdanje.
Ocekujem solidnu posjetu i sigurnu pobjedu. Nadam se da Jamak i Bekric mogu osmislit nasu igru, a da ce Smajic konacno pokazati kvalitet zbog kojeg je doveden. Kako god, tri boda su imperativ.
Danas sam bio u Zenici par sati, sve je maksimalno nalozeno za sutra. Nadam se da cemo sutra oko 9 sati imati 5 bodova prednosti nad kosmijama, ili bar 4.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željeznicar za život cijeli !
pa brate budi malo upuceniji,Bekric ne igra zbog kartonaexbabilon je napisao/la:Ko zeli da dodje naci ce nacin, a ko ne zeli naci ce opravdanje.
Ocekujem solidnu posjetu i sigurnu pobjedu. Nadam se da Jamak i Bekric mogu osmislit nasu igru, a da ce Smajic konacno pokazati kvalitet zbog kojeg je doveden. Kako god, tri boda su imperativ.
Danas sam bio u Zenici par sati, sve je maksimalno nalozeno za sutra. Nadam se da cemo sutra oko 9 sati imati 5 bodova prednosti nad kosmijama, ili bar 4.

To se odnosilo na polusezonu generalno, ali eto. Ako se zadrzimo na Travniku, ocekujem da Jamak sam moze osmislit nasu igru. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nagradna igra
STUDOMAT i FK Željezničar nagrađuju studente
http://studomat.ba/vijesti/studentske-n ... igra/8114/" onclick="window.open(this.href);return false;
STUDOMAT i FK Željezničar nagrađuju studente
http://studomat.ba/vijesti/studentske-n ... igra/8114/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ultras1921
- Kontakt:
ima li neko vise informacija o clanskim kartama?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- storm_raider
- Kontakt:
Sutra pobjeda 3:0 !
SVI SUTRAAA

Biće sutra oko 12 na zvaničnoj stranici..Ultras1921 je napisao/la:ima li neko vise informacija o clanskim kartama?

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Da upitam imal kakve šanse za streamin sutra, molim bez glupih odgovora 

Zekoo je napisao/la:Da upitam imal kakve šanse za streamin sutra, molim bez glupih odgovora
lJUDI samo da pozdravim potpisivanje ugovora Amaru kapa do poda vidim da niko to nije komentarisao
Sutra pobjeda i nadam se da ce Celik bar bod osvojiti.
-
- Kontakt:
Počelo je odbrojavanjeeeee, nadam se da ćemo biti dobri večeras na tribini,da neće biti glupih ispada i retardiranih bakljada.
Ja te volim, volim Željo..
Osvanuo je i taj dan 

Kakvo je vrijeme u Sa,na fhmz su najavili sunčano uz teško grmljavinu s juga.

Pored grmljavine i požar na jugu... 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
odlicna prognoza, vrijeme idealno,Fidelito je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Sa,na fhmz su najavili sunčano uz teško grmljavinu s juga.![]()
![]()
a temperatura bi trebala u toku danasnjeg dana porasti sa dosadasnjih +2, na +4 do +5...
ocekuje se i dalje rast temperatura tako da mozemo ocekivati lijepo proljece sa prosjecnim temperaturama preko +15
Po većini stranica oblačno danas, max 3 stepena, min -2,a na nekim piše i da će se razvedriti oko 14hFidelito je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Sa,na fhmz su najavili sunčano uz teško grmljavinu s juga.![]()
![]()
Ja te volim, volim Željo..