RK Čelik

<3 LiMes <3
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 01 mar 2013, 22:24

flash je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Da, mi bi dobili, sto smo uostalom vidili kad je igro Damir i nadam se da cemo vidit u play off ;)

Dobri ste vi iz Gradcca uvijek nas dobijete u Zenici(al u qrcu).Prvo do kraja se borite za 3. mjesto i ako ga izborite vidimo se u play oof-u.Imate srece sto Gorazde ima teska gostovanja pa su vam sanse vece.
Ma klub u rangu Kaknja, to im je Bosna u Sarajevu pokazala gdje su, a ove priče šta bi bilo kad bi bilo, obrati se sine Bogu nek ti kaže. A ovaj simpatizer Gradačca, nek nastavi da laže sebe, ionako neće daleko 8-).
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

sigurica
Kontakt:

Post Postao/la sigurica » 01 mar 2013, 22:38

Ko je dobro odigrao u obije ekipe?

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 01 mar 2013, 22:39

<3 LiMes <3 je napisao/la:
flash je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Da, mi bi dobili, sto smo uostalom vidili kad je igro Damir i nadam se da cemo vidit u play off ;)

Dobri ste vi iz Gradcca uvijek nas dobijete u Zenici(al u qrcu).Prvo do kraja se borite za 3. mjesto i ako ga izborite vidimo se u play oof-u.Imate srece sto Gorazde ima teska gostovanja pa su vam sanse vece.
Ma klub u rangu Kaknja, to im je Bosna u Sarajevu pokazala gdje su, a ove priče šta bi bilo kad bi bilo, obrati se sine Bogu nek ti kaže. A ovaj simpatizer Gradačca, nek nastavi da laže sebe, ionako neće daleko 8-).
sto vrijedate i zaj ljude,i vi da ste jaki pobjedili bi sa vise razlike,tu ste svi bara -bara ;)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 01 mar 2013, 22:41

mi smo vas u zenici pobjedjivali vise puta u derbijima prve federalne lige, vi nas u gradaccu niste nikad, niti cete ikad, a jeste jaci od nas, 3 razlike kod kuce, cestitam!;)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 01 mar 2013, 22:49

@<3 LiMes <3

Ma smijesni su drama.Prvo je bilo raspadamo se(Celik) a sad nam fino gledaju u ledja.Onda da im nema Doborca borili bi se s Capljinom za sredinu tabele,odma iza Bosne ;) Evo gledam ljude iz Zivinica konstantni su i mozda trenutno igraju i najbolji rukomet i opet se ne kurce.Svaka im cast i na atmosferi koju prave i na rezultatima.
Nema vise :P

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 01 mar 2013, 22:51

flash je napisao/la:@<3 LiMes <3

Ma smijesni su drama.Prvo je bilo raspadamo se(Celik) a sad nam fino gledaju u ledja.Onda da im nema Doborca borili bi se s Capljinom za sredinu tabele,odma iza Bosne ;) Evo gledam ljude iz Zivinica konstantni su i mozda trenutno igraju i najbolji rukomet i opet se ne kurce.Svaka im cast i na atmosferi koju prave i na rezultatima.
Hvala na lijepim rijecima :)

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 01 mar 2013, 22:54

gradacac10 je napisao/la:mi smo vas u zenici pobjedjivali vise puta u derbijima prve federalne lige, vi nas u gradaccu niste nikad, niti cete ikad, a jeste jaci od nas, 3 razlike kod kuce, cestitam!;)
ako to gledate onda smo mi (Konjuh) jaci od vas , tukli smo vas kuci bod kod vas uzeli a mogli i dobiti i izgubili ste od Leotara a mi smo ih zgazili zato mani suplje price...

sigurica
Kontakt:

Post Postao/la sigurica » 01 mar 2013, 22:55

Ljudi manite se Damira i sl. Moze li ko odgovoriti o utakmici ko je kako igrao? Pustite se prepucavanja. Da je Damir... Da je babi..... bila bi djed. Koga nema bez njega se mora i to je realnost

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 01 mar 2013, 23:01

nidjeveze22 je napisao/la:
flash je napisao/la:@<3 LiMes <3

Hvala na lijepim rijecima :)
Fakat rezultati tako govore a i ona slika dvorane protiv nas je strava.Ako iko zasluzuje da zavrsi prvi onda ste to vi a u play off-u igramo svako sa svakim pa ko bude pokazao najvise neka osvoji prvenstvo.Inace na ovom rukometnom podforumu su svi manje-vise korektni samo jedan dio ovih iz Gradacca kao da vise prate protivnicke klubove nego svoj.Pozdrav!
Nema vise :P

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 01 mar 2013, 23:03

sigurica je napisao/la:Ljudi manite se Damira i sl. Moze li ko odgovoriti o utakmici ko je kako igrao? Pustite se prepucavanja. Da je Damir... Da je babi..... bila bi djed. Koga nema bez njega se mora i to je realnost
Vas Doborac nije bio los,kao i onaj lik sto vam sedmerce suta(oni su mislim dali najvise golova).Onaj 6 pivot je dobar bio u odbrani.
Jako ste dobro trcali kontre i igrali ste mnogo na krila.Jedan vas je dobio crveni,zbog namjernog udaranja naseg igraca u glavu. Niste bili losi ali mislim da smo mi u ovom trenutku bolja ekipa.

Kod nas Kadic opet vise od 10 golova,Stracevic je branio odlicno prvo poluvrijeme.Mnogo smo srljali,da smo bar malo smirenije odigrali bilo bi sigurno mnogo vise razlike za nas.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 01 mar 2013, 23:09

Ja sam cestitao Celiku, nista provokativno nisam napisao, nakon vasih postova sam napisao sto sam napisao, ne znam cemu ovolika prepucavanja, mozda je neko ljubomoran sto Gradacac ima najboljeg igraca, nebitno, vidimo se sljedeci put!!!

ADEEEEEEL
Kontakt:

Post Postao/la ADEEEEEEL » 01 mar 2013, 23:14

Koliko hvalite Damira ispade da je bolji od Karabatica.
Celik je zasluzeno pobjedio, tu nema vise price,a Gradacac nek trazi bodove u nekoj od sledecih utakmica .
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 01 mar 2013, 23:23

gradacac10 je napisao/la:To je Almir Doborac, brat od Damira, Damir nije sigurno igrao jer mu je ruka slomljena, steta, da je on bio dobili bi sigurno 5-6 najmanje, cestitke Celik!
ma kume bilo bih ali nije i izgubili ste vise nego zasluzeno tako da , samo neke gluposti nasih igraca i 2 kontre koje je Starcevic lose bacio su vas drazale koliko toliko u igri , konstatno je 4-5 razlike bilo tako da cestitam vam na zasluzenom porazu ... ;)
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 01 mar 2013, 23:52

Daj te isto ste djeca s tim prepucavanjima. Nasi su veceras lose odigrali, bez ideje, bez nekih akcija tako da se nema sta pricat pobjedili ste zasluzeno, ali nismo ni mi tolko losi bez Damira kao sto vi pricate veceras nije islo i gotovo. Čestitke na pobjedi.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 02 mar 2013, 00:06

mirzard je napisao/la:Daj te isto ste djeca s tim prepucavanjima. Nasi su veceras lose odigrali, bez ideje, bez nekih akcija tako da se nema sta pricat pobjedili ste zasluzeno, ali nismo ni mi tolko losi bez Damira kao sto vi pricate veceras nije islo i gotovo. Čestitke na pobjedi.
Mirzard jesi li to ti bio u Zenici ??? Pa znaš kako se igralo ???

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 02 mar 2013, 00:16

Čestitke Čeliku na pobjedi....teška ali kilava utakmica...ekipa Čelika fizički nespremna,trener nije dorastao vođenju ove ekipe...po meni u Čeliku se mogu izdvojiti Dervenčić,Brkić i Starčević(junak utakmice)...Kadić jest dao 11 golova,ali ne vraća se u odbranu i imao je šut jedno 20/11 a to je za krilo loše...
Gradačac je odigrao dva poluvremena,prvo loše,a drugo dobro...strpljivo su vraćali rezultatski gubitak....gubili i po 7 razlike...ali su i došli u 58 minuti na rezultat 31:30...previše profulanih zicera(odbranjenih od golmana) je rezultiralo ovakvom rezultatu 33:30...izdvojio bih Doborca,Šijakovića i Šarenca...
Slijedeće kolo Gradačacu dolazi Leotar,a Čeliku Čapljina...sretno objema ekipama u daljem dijelu prvenstva ... ;)

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 02 mar 2013, 09:51

handballspieler je napisao/la:
mirzard je napisao/la:Daj te isto ste djeca s tim prepucavanjima. Nasi su veceras lose odigrali, bez ideje, bez nekih akcija tako da se nema sta pricat pobjedili ste zasluzeno, ali nismo ni mi tolko losi bez Damira kao sto vi pricate veceras nije islo i gotovo. Čestitke na pobjedi.
Ne gledo sam na RTV Zenica bio snimak utakmice sinoc
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 02 mar 2013, 11:17

mirzard je napisao/la:
handballspieler je napisao/la:
Ne gledo sam na RTV Zenica bio snimak utakmice sinoc
PROGRAM ZA 01.03.2013. RTV ZENICA
Gdje ovdje piše snimak utakmice

20:00 Mini TV serija
21:00 TV izlog, mali oglasi, obavještenja
21:05 Sfera - kulturni magazin Ze sport plus Stanje na putevima, vremenska prognoza
21:30 Sponzoruše - igrana serija
22:30 Tužna sjećanja
23:00 Zenica danas Ze sport plus Stanje na putevima, vremenska prognoza ®
23:00 VOA- Glas Amerike
00:00 Mini TV serija ®
01:00 Odjava programa
:?: :?: :?:

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 02 mar 2013, 11:24

Druze na RTV Zenica ti nikad nije tacan raspored programa..I na njoj ako ima neka utakmica bilo rukometa,kosarke npr.petak il subota, taj dan u 9 sati imas snimak..;)
RZ88!

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 02 mar 2013, 13:19

pep3 je napisao/la:Druze na RTV Zenica ti nikad nije tacan raspored programa..I na njoj ako ima neka utakmica bilo rukometa,kosarke npr.petak il subota, taj dan u 9 sati imas snimak..;)
Javno izvinjenje...ako je bio prenos utakmice...
A na kraju krajeva nije problem da li je bio ili ne....nego komentari...čuj bez ideje u napadu...jbt odigrali smo jednu od boljih utakmica u sezoni...e sad što je Starčević imao 20 odbrana( od toga 10 zicera),i što smo igrali bez Doborca ,to je druga stvar...Jer ekipa koja se vrati iz -7 ,do -1 (uz direktan crveni karton) u samo 5 minuta,ne zaslužuje da neko govori da nije imala ideje...šta da Čelik nije iskoristio napad na 31:30 , a Gradačac realizovao...misliš da bi Čelik pobijedio...
S druge strane,Čelik ima duplo pokrivene igrače na svim pozicijama,a Gradačac...pored prve postave,na klupi su sve 16,17,18-godišnjaci...
Jbt...Duvnjak,Bašić,Martić,Ivančev,Brkić,Kadić,Dervenčić,Starčević...ova ekipa zaslužuje respect...i ne treba se stiditi kad izgubiš od ovakve ekipe...Čeliku sve najbolje u daljem dijelu takmičenja...
ps-ovaj komentar nije upućen tebi...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.