Evo koliko je Messiju bilo teško protiv Spahića.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam tebi davno reko ti na lijecenje trebasSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sto ne nadjes snimak, gdje ga je Spaha ,najmanje 10 puta razvalio, kao onda Neymara. Odnio i Messija i loptu u 3pm.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trebao bi nastupiti 10-og protiv fenjerša Mordovie Saransk.Cautinho je napisao/la:Kad ce Spaha zaigrat prvu utakmicu za Anzi?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
parlata Spaha Ruski kao da je rodjen tamo:) je li prijavljen Spahic za EL? neko kaze da ima pravo nastupa,neko kaze da nema,pa sta je prava istina?
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema, do 1. Februara su se igraci mogli prijaviti za EL.bosnas_ je napisao/la:parlata Spaha Ruski kao da je rodjen tamo:) je li prijavljen Spahic za EL? neko kaze da ima pravo nastupa,neko kaze da nema,pa sta je prava istina?
Pa i ja i ti bi ga parlali da smo vise od pet godina igrali u Rusiji.bosnas_ je napisao/la:parlata Spaha Ruski kao da je rodjen tamo:) je li prijavljen Spahic za EL? neko kaze da ima pravo nastupa,neko kaze da nema,pa sta je prava istina?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imali pravo nastupa veceras??
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:2 posta iznad druze, samo 2 posta..
Onog Hiddinka treba otjerat, cuj on Spahica ostavio na tribinama, e moj glupane !
On da je kakav mudonja stavio bi Spahica od pocetka, taman kad bi suspendovali i njega i Anzi i pola Rusije.
Joj nesto jedva cekam da pocne ruska liga, nisam je nikad je nisam gledo al imam osjecas da cu Anzi da pratim ove sezone.
On da je kakav mudonja stavio bi Spahica od pocetka, taman kad bi suspendovali i njega i Anzi i pola Rusije.
Joj nesto jedva cekam da pocne ruska liga, nisam je nikad je nisam gledo al imam osjecas da cu Anzi da pratim ove sezone.
Spahić nema pravo da igra u EL, zato što u Rusiji, registrovanje igrača za evropska takmičenja traje do 1. Februara.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odbrana Sevilje bez Spahića je smiješna.Jedini igrač koji je nešto vrijedio u odbrani je prodat za siću.Nakon ove utakmice protiv Mallorce će se sigurno uhvatiti za glavu.Jedan igrač im je dao dva identična gola.
DRUG NEBI TI PUNCA
Koliko ja znam nisu ga prodali,nego posudili stim sto ce Anzi imati pravo otkupiti Spahicev ugovor na ljetobagrcavi je napisao/la:Odbrana Sevilje bez Spahića je smiješna.Jedini igrač koji je nešto vrijedio u odbrani je prodat za siću.Nakon ove utakmice protiv Mallorce će se sigurno uhvatiti za glavu.Jedan igrač im je dao dva identična gola.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nije go.vno neg se pas posro.TMovac je napisao/la:Koliko ja znam nisu ga prodali,nego posudili stim sto ce Anzi imati pravo otkupiti Spahicev ugovor na ljetobagrcavi je napisao/la:Odbrana Sevilje bez Spahića je smiješna.Jedini igrač koji je nešto vrijedio u odbrani je prodat za siću.Nakon ove utakmice protiv Mallorce će se sigurno uhvatiti za glavu.Jedan igrač im je dao dva identična gola.
DRUG NEBI TI PUNCA
Jos gore imaju ga a u stvari nemaju, tek sad im je odbrana ko svajcarski....TMovac je napisao/la:Koliko ja znam nisu ga prodali,nego posudili stim sto ce Anzi imati pravo otkupiti Spahicev ugovor na ljetobagrcavi je napisao/la:Odbrana Sevilje bez Spahića je smiješna.Jedini igrač koji je nešto vrijedio u odbrani je prodat za siću.Nakon ove utakmice protiv Mallorce će se sigurno uhvatiti za glavu.Jedan igrač im je dao dva identična gola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da su ga prodali bilo bi kike tike tacke nema vise vracke,ovako imaju jos vakta da dodju tobebagrcavi je napisao/la:Nije go.vno neg se pas posro.TMovac je napisao/la:Koliko ja znam nisu ga prodali,nego posudili stim sto ce Anzi imati pravo otkupiti Spahicev ugovor na ljetobagrcavi je napisao/la:Odbrana Sevilje bez Spahića je smiješna.Jedini igrač koji je nešto vrijedio u odbrani je prodat za siću.Nakon ove utakmice protiv Mallorce će se sigurno uhvatiti za glavu.Jedan igrač im je dao dva identična gola.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma nije to pustanje Spahica bila sportska odluka. Sevilla nema za hljeba i zato ce prihvatit manje-vise svaku ponudu za svoje igrace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I ako dođu tobe, nije do njih, jer Anži ima pravo da ga na kraju sezone, ako bude htio, otkupi. I to treba samo da dodaju duplo manje para nego što su dali za posudbu, tako da... što reče bagrcavi...TMovac je napisao/la:Da su ga prodali bilo bi kike tike tacke nema vise vracke,ovako imaju jos vakta da dodju tobebagrcavi je napisao/la:Nije go.vno neg se pas posro.TMovac je napisao/la: Koliko ja znam nisu ga prodali,nego posudili stim sto ce Anzi imati pravo otkupiti Spahicev ugovor na ljeto
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Beduin, CAGarfia, CudanLik, DjaniTarik, Micron, napapijri1987 i 82 gosta.