FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Sigurno je da cemo odigrati,a malo manje je sigurna pobjeda s manje od dva razlike
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Dolazite li organizovano u Gradačac da navijate.Znam da zadnji put su navijači vraćeni nakon pretresa u Modriči.Bilo je pojedinačno među našim navijačima ljudi iz B.LukeVAM je napisao/la:Sigurno je da cemo odigrati,a malo manje je sigurna pobjeda s manje od dva razlike
- Armageddon2012
- Kontakt:
kolega,o navijačima niti je praksa pisati po netu,niti pravila ovog foruma to dopuštaju...isti odgovor je i za tvog prethodnika na ovoj strani.
dođite sutra na utakmicu i samo će vam se kazati
dođite sutra na utakmicu i samo će vam se kazati
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- BorcevaMasina
- Kontakt:
$ је на & са $ $ $ се " ? $ 11 ', $ " " " " УО, са " ? - $. " &, " су ? $ " ову ? ? савезу & су ".
% се " % " у $, у ? ? вјероватно " са " " ? $ у ? $, ? у " у & се тренутно ? " % &. $ се ? & $ $ на " " " /.

% се " % " у $, у ? ? вјероватно " са " " ? $ у ? $, ? у " у & се тренутно ? " % &. $ се ? & $ $ на " " " /.

" ' твоја $ $!
- storm_raider
- Kontakt:
Hoćel koja banjalučanka ovakva danas doći......znam da imate najbolje trebe u BiHBorcevaMasina je napisao/la:$ је на & са $ $ $ се " ? $ 11 ', $ " " " " УО, са " ? - $. " &, " су ? $ " ову ? ? савезу & су ".
Mašala.BorcevaMasina je napisao/la:$ је на & са $ $ $ се " ? $ 11 ', $ " " " " УО, са " ? - $. " &, " су ? $ " ову ? ? савезу & су ".
-
old school
- Kontakt:
pa hoce li iko ove uhljupe vec jednom izbaciti iz lige 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Nista novo od njih, sta tek ocekivati kad bude gostovao Zeljo ?
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Za početak jedno 10k kazne,
propast ce te vi skroz ,amin da ispadnete 
Stidite se guzice ako obraza nemate
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
prekinite ovu bruku, y.ebo ih više fudbal, kada ne žele fudbal, nego samo da prave belaj, i mi hoćemo u evropu, hoćemo ali u qurcu... 
Izbacivanje iz lige je jedino riješenje jer novčane kazne nisu mnogo uticale na ove čobane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Aloo, o čemu vi pričatee, naši navijačii dole isprovocirani od strane publike, sad se čuo tel. sa likom koji je gore, A ZNA SE DA JE DOMAĆIN ZADUŽEN ZA RED I MIR, NISU MOGLI PLATITI NI OBEZBJEĐENJE NEGO PAR REDARA ČUVA GRUPU OD 200 LJUDI, PO PRAVILU AKO SE NE NASTAVI TEKMA, 3:0 ZA BORAC, ALI I KAZNA ZA BORAC NOVČANA I BEZ PUBLIKE..
Ajd ne jedite ****, svašta se skandira svugdje, kakvo crno izbacivanje iz lige, pa ne bi bilo interesantno. A čuj sukobili se sa publikom, jedva čekam više informacija. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sukobili se s penzionerima i djecom 
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Otkud oni na zapadnoj tribini (mislim da je to ona nova tribina) zar goti nisu vamo na istoku i na njoj uopste nema puno publike i nema ih ko provocirati to je laz da je doamca izazvala.
vodi Borac 1:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.