BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Bademluk
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Bademluk » 01 mar 2013, 22:35

Hare_BvB je napisao/la:
quadro je napisao/la:Nešto ste se smijali kada je Bayo pljunuo 40milki, a sada pravi vaše igrače budalama. :mrgreen:

slika
Jah, pa sekund potom nabije loptu u peti red tribina. Nis drugo do obicni mesar :!: , kao i druga dva toliko hvaljena pojacanja Bayerna. Takvima je mjesto u kafezu, ne na fudbalskom terenu.

Zahvaljujuci prvenstveno mesarskoj, a potom i krkanskoj igri na duge lopte, Bayern je "izdominirao" tekmu. :lol: Tri havetna pasa nisu sastavili. Igra na silu ukombinirana s krvnickim udaranjem protivnika. :roll: Fakat vrijedno divljenja. :? Najzalosnije je sto je Bayern bio na uber 100%, dok je Dortmund igrao na nekih 60-70%. 8-)
Divan si, ne znam da li sad sebe hoćeš da ubijediš da je tako ili nas? Znam da ti je teško, razumijem tvoj bijes al nemoj da se sramotiš pred svojima.

Ovdje dosta ljudi koji podržavaju BvB znaju šta pričaju, ali ti brate sam sebe lažeš. Imaš mahanje ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 mar 2013, 23:01

Semir bvb je napisao/la:Lewandowskom smanjena kazna. Igrat' će protiv H96. :)

Dobro je to da se malo ušteli pred Shakhtar. :)
Napokon su skontali neke stvari...3 utakmice je bilo smijesno.

Frankfurt izgubio od nase imenjakinje...prilika da se pobjedom protiv Hannovera odvojimo 8 bodova od cetvrte pozicije.

Shakhtar slavio 4-1 na svom terenu kao uvod pred mec sezone utorak...

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 01 mar 2013, 23:04

Ja ne znam sto ga napadate, kada nije bio daleko od istine.Covek ima pravo na svoje misljenje.Ne moze se Bajern porediti sa pravim mesarskim ekipama kojih ima u drugim mesarskim, ali u poslednja dva derbija igraju grublje nego inac i tu se po meni se najvise isticu Martinez i Mandzukic.Naravno da ce da nas Manduzkic nervirati kada se stalno lakta, a sudije to tolerisu.Za Martineza je mogao za onaj start pokazati crveni, ali sta je tu je.Po startovima koje pravi ne bih rekao da je Spanac, covek ko da je dosao iz PL.

Svaka vam cast, ovu temu biste ladno mogli preimenovati u Bayern Minchen II s obzirom da se Bavarci vise javljaju u ovoj temi nego domacini. :mrgreen:

@kralj

Subotic ce nazalost morati da igra protiv Hrvata zato sto je jedan od stopera odradjuje suspenziju, ali nema brige bice on na klupi za mec protiv Skotske. :lol:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 mar 2013, 23:43

DrDule je napisao/la:Svaka vam cast, ovu temu biste ladno mogli preimenovati u Bayern Minchen II s obzirom da se Bavarci vise javljaju u ovoj temi nego domacini. :mrgreen:

Bas to! Dodju i dr.kaju po ovoj temi i nesto dokazuju, te bolji su, te jaci su, te ovo, te ono... Utakmica je zavrsila, jajern je prosao, BVB ispao, mi to znamo, ne treba nam to niko crtati. Jos bih dodao: ako nemate nista konkretno za napisati, nemojte to ni ovdje pisati. Spamate nam temu, ja dodjem na forum do procitam nesto novo o BVB-u, a skrolnem 10 postova gdje neko nesto pokusava dokazati i pokusava nam nametnuti takmicenje u mjerenju cija je veca cuna. Cini mi se da za dosta ovih jajaraca propadne dan ako bar jednom ne isucu cune i urliknu "Umrite papani moja je najduza". I tu se naravno nadje neko od ovih nasih ko odmah kaze, e ali iako ti imas vecu mi je zadnje dvije godine bolje i vise koristimo. Jos nam samo, ko u drzavi, fali neko treci da dodje i kaze kako on nece sa ostalima da mjeri jer on ima ustavne garancije da mu je najduza :mrgreen: De sjasite vise :x
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 mar 2013, 00:22

evo neće "naš" Diouf igrati sutra protiv nas, pametan neće protiv svojih :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 mar 2013, 01:08

vopi je napisao/la:Razumjem ja tebe sta ti hoces reci drug.

Uopste ne racunam/o od 2010 to je tvoja neka teorija, nije dortmund osvojio po prvi put titulu, ima tu jos par trofeja. Istina je takva da vam je to cjelo vrjeme bio trn u oku sto je dortmund osvoji te dvije titule i izgleda da je jos tako, vidilo se na bayernovim igracima kako im je bilo drago nakon utakmice, ne samo zato sto su prosli u sljedeci krug..
Pa novija klupska historija od 2000. pa nadalje vam se zasniva na te dvije titule + jos jednoj iz 2006. ak se ne varam. Zasto bi nama to bio trn u oku? Ako cemo tako gledati onda nam je i trn u oku titula vukova, svaba, werdera i ostalih koji su uzimali titule???
Sto se tice radovanja na kraju utakmice,pa sasvim normalna pojava da se momci raduju,a ti meni hoces da kazes da si ti uocio tu nesto vise,kako je nama pao teret sa ledja???
Give me a break :D
vopi je napisao/la:Sto se tice same utakmice u srjedu, jednostavno je tako da vi uvelicavate ovu utakmicu kao da ste nas satrali u igri, kontas. Koda ste pobjedili 5:0, zato sam spomenou proslu god. i finale. Ali za vas i jest tako kad svi znamo sta je bilo..( ne moram ni spomenuti ), ali necemo sad o tome. Idemo dalje vidjecemo u ligi prvaka kako ce obadva kluba proci, ima tu jos i utakmica na signal iduna parku 4 maja..pozz
Mozes rec da serrem, da pricam gluposti, al posteno ovu utakmicu smo mi vas vise nadigrali nego vi nas u finalu prosle sezone, pa ti kako hoces!!!
Znaci bukvalno smo vas satrali, najbolja prilika vam je bio sut Schiebera glavom u 80 i nekoj minuti...
Lokos19 je napisao/la:a jesu ovi VICE-jajarci navalili...
umjesto da se zahvale sto smo ih uopste doveli na ovaj nivo 8-)
tako barem veli h'Enes posle tekme

al dzaba im sva lova svijeta,
ja znam da bayern opet nikad nece osvojit CL u minhenu,
dok je to bvb odradio vec davno :mrgreen:

samo opusteno, zasad ste ispred, al ceracemo se mi jos :mrgreen: 8-)
Jesil ti uopste dobar? Onako cisto informativno pitam,sve uredu s tobom? Nek mi samo neko jos jednom kaze kako vi niste iskompleksirani...
Stern des Südens

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 mar 2013, 11:06

Cekam ovo 2-3 dana ne bi li ovi jajarci prestali pisati raznorazne gluposti(ne svi-naravno),ali jok!Ovi sto vrijede kod njih-ljudi dosli,suknuli,jbg zasluzili smo dobiti provokejsn i neka smo,i onda se naklate ovi habili,sto veze o zivotu nemaju!Brukate klub i one normalne medju vama,zato i jeste jajarci,mozete nam samo damu u krivini zanositi ali ako nam dobro platite! ;) A sad imate pishanje ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 mar 2013, 12:48

proFCB je napisao/la: Pa novija klupska historija od 2000. pa nadalje vam se zasniva na te dvije titule + jos jednoj iz 2006. ak se ne varam.
Ni blizu...
proFCB je napisao/la:al posteno ovu utakmicu smo mi vas vise nadigrali nego vi nas u finalu

Ovo je za bana...i to bar 6 mjeseci.

Citam danas da se iz Hannovera zale na ovu odluku da se Lewatu smanji kazna...kao BvB i jos 1 ili 2 kluba imaju povlastice :lol: Da im hoce hattrick uvaljati pa makar izgubili

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 02 mar 2013, 13:17

smopiBVB je napisao/la:Cekam ovo 2-3 dana ne bi li ovi jajarci prestali pisati raznorazne gluposti(ne svi-naravno),ali jok!Ovi sto vrijede kod njih-ljudi dosli,suknuli,jbg zasluzili smo dobiti provokejsn i neka smo,i onda se naklate ovi habili,sto veze o zivotu nemaju!Brukate klub i one normalne medju vama,zato i jeste jajarci,mozete nam samo damu u krivini zanositi ali ako nam dobro platite! ;) A sad imate pishanje ;)
Ma prika vidiš da su nenavikli na pobjede nad Dortmundom, pa se nisu snašli u novoj situaciji. Nama je postalo normalno našamarati Bayern, pa se ni ne uzbuđujeme previše oko toga, dok je za njih pobjeda ipak novo iskustvo i doživljaj. 8-)

Danas po najavama opet startamo sa najjačim sastavom. Nadam se da neće ipak tako biti, em jer su ovi starteri vjerovatno mislima već posve u Shakhtaru, em jer bi nam se ako ovako nastavima sa minimalnim rotiranjem mogao dogoditi sindrom Tottenham od prije par godina.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2013, 14:38

Preveč sranja kod BvB-a u zadnje vrijeme. Prvo se Watzke zakačio sa onim "umjetnim klubovima", pa mu je Holzhauser odgovorio, onda su se zajebali s nama, pa se sada pokazuje kako su loši gubitnici. Kaj je najsmješnije cjelo vrijeme se govori kako mi igramo totalno drugačije od njih i što je najbolje i oni su davali takve izjave, da bi sada Klopp se pujo kako mi njih krumpiramo. Onda im odlazi Lewandovski, što im definitivno nije najbolje sjelo i za kraj mi smo ih sada izbacili iz kupa!

Ovo izbacivanje iz kupa, daje mi za pravo da kažem, kako se Bvb sada spustio na zemlju. Dugo je trajao njihov Hohenflug, no sada se više OPČENITO na njih toliko ne drka. Počeli su si sada oni jako dobro razmišljati o tome di su sada i kako će dalje. Njima utakmica protiv Šahtjora sigurno neće biti laka i uči će u tu utakmicu jako nervozni i napeti jer ne da je to samo utakmica koja može "spasiti" ovu sezonu, već je to dosloFce utakmica koja će utjecati na razvoj kluba. Znate i sami zašto - pare, reputacija, padanje u depresiju, dizanje iz mrtvih. Prođu li dalje puno lakše će si nači zamjenu za LewanGnjilog, no ako ispadnu svi će staviti kveščn mark iznad BvB. Kakav je to u biti klub, koji malo razara pa padne, jel to morti samo bio neki kratak period koji je gotov itd.?

Po mojem mišljenju, odlazak LewanGnjilog biti odlazak koji će BvB najteže pogoditi u zadnje 3 godine. Razlog tome je što je za Sahina i Kagawu zamjena u BUNDESLIGI već bila spremna. Danas zamjene REALNE za Lewandovskog u BUDNESLIGI nema i tu će se BvB morati pomućiti kako bi nabavili adekvatnu zamjenu, a da ne idu na to, "što ako".

U ovom trenutku u BvB-u nije sve baš ružičasto i veliki je potencijal da postane crno...Sad bumo vidli kak buju za vikend piknuli, pa sljedeći tjedan LP , pa bumo pametniji.

Sutra Watzke gostuje na DOPPELPASSU! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 mar 2013, 15:17

Evo sastava (bez Piszczeka, Hummelsa, Bendera i Gotzea):

---------------Weidi
Kevin---Subota----Tele---Schmelle
-------Gundo-------Kehl
Kuba-------Schieber----Reus
-------------Lewat

Znamo da Piszczek ima problema s kukom te da ne može dati 100 % u svakoj utakmici tako da je dobro što se neće dodatno opteretiti. Bit' će spreman za Shakhtar što je najvažnije. Gotze svakako treba malo predahnut'.

P.S.
Najjače su ove Jaje što kažu da treba pokazati veličinu i u porazu, nakon što je Klopp nešto prokomentaris'o što ih je očito pogodilo. :lol: Pa oni u njihov Ulli su svakako najgori po tom pitanju. Od njih svakako to ne možemo naučiti, jer ako je neko loš luzer onda je to Rumeni. 8-) ;)
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 02 mar 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2013, 15:18

Semir bvb je napisao/la:Najjače su ove Jaje što kažu da treba pokazati veličinu i u porazu
Meni je to najslabije! Mi smo katastrofalni gubitnici, kako god si to neko oće objasniti! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 mar 2013, 15:33

Semir bvb je napisao/la:Najjače su ove Jaje što kažu da treba pokazati veličinu i u porazu, nakon što je Klopp nešto prokomentaris'o što ih je očito pogodilo. Pa oni u njihov Ulli su svakako najgori po tom pitanju. Od njih svakako to ne možemo naučiti, jer ako je neko loš luzer onda je to Rumeni.
Hehehe, e mi vas da kopiramo dosad bi 2puta dozivjeli bankrot, prodali bi olimpijski stadion i sigurno ne bi pravili AA. Zasto bi Bayern kopirao nekog ko je losiji od njega???
adnan24 je napisao/la:proFCB je napisao/la:
al posteno ovu utakmicu smo mi vas vise nadigrali nego vi nas u finalu

Ovo je za bana...i to bar 6 mjeseci.
boli istina? Sto pizzdis odmah?
Stern des Südens

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 mar 2013, 15:58

Znam da ovo sto cu napisati mnogima se nece svideti , ali moram :)

Niko ne igra fudbal kao Borusija iz Dortmunda . ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 02 mar 2013, 16:18

Kakve mi golove primamo. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 mar 2013, 16:23

proFCB je napisao/la:boli istina? Sto pizzdis odmah?
Ne provaljuj se...

Bezveze primismo gol...sad me ne bi cudilo da Hannover i izjednaci.Nikako da jedan mec iskontrolisemo do kraja...

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 02 mar 2013, 16:25

opet sami sebi dajemo golove
i vracamo protivnika iz mrtvih
ccc

santana kloc i to zesci
:evil:

svidja mi se levat na desetki i grosonja na desnom beku
reus i kuba na 90%
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2013, 16:26

Nakon sto je sinoc osuo paljubu po DFB-u i Skjelbred-u u izjavi za BILD, Schamdtke ce nakon utakmice imati jos vise razloga za kritiku ukoliko Hannover izgubi utakmicu.

Naime istom je zasmetalo sto je DFB tek dan pred utakmicu zakazao rociste za Lewandowskog i sto je Skjelbred dao izjavu u korist istog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 02 mar 2013, 16:31

proFCB je napisao/la: Zasto bi Bayern kopirao nekog ko je losiji od njega???
na cemu si ti?
prespavo zadnje dvije godine?
:geek: :mrgreen:

i neznam zasto dolazite na ovu temu samo da provocirate i kvarite temu?

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 02 mar 2013, 17:01

e fala ...urcu na udarcu
da konacno i ovajvsiber zabije
:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.