Preveč sranja kod BvB-a u zadnje vrijeme. Prvo se Watzke zakačio sa onim "umjetnim klubovima", pa mu je Holzhauser odgovorio, onda su se zajebali s nama, pa se sada pokazuje kako su loši gubitnici. Kaj je najsmješnije cjelo vrijeme se govori kako mi igramo totalno drugačije od njih i što je najbolje i oni su davali takve izjave, da bi sada Klopp se pujo kako mi njih krumpiramo. Onda im odlazi Lewandovski, što im definitivno nije najbolje sjelo i za kraj mi smo ih sada izbacili iz kupa!
Ovo izbacivanje iz kupa, daje mi za pravo da kažem, kako se Bvb sada spustio na zemlju. Dugo je trajao njihov Hohenflug, no sada se više OPČENITO na njih toliko ne drka. Počeli su si sada oni jako dobro razmišljati o tome di su sada i kako će dalje. Njima utakmica protiv Šahtjora sigurno neće biti laka i uči će u tu utakmicu jako nervozni i napeti jer ne da je to samo utakmica koja može "spasiti" ovu sezonu, već je to dosloFce utakmica koja će utjecati na razvoj kluba. Znate i sami zašto - pare, reputacija, padanje u depresiju, dizanje iz mrtvih. Prođu li dalje puno lakše će si nači zamjenu za LewanGnjilog, no ako ispadnu svi će staviti kveščn mark iznad BvB. Kakav je to u biti klub, koji malo razara pa padne, jel to morti samo bio neki kratak period koji je gotov itd.?
Po mojem mišljenju, odlazak LewanGnjilog biti odlazak koji će BvB najteže pogoditi u zadnje 3 godine. Razlog tome je što je za Sahina i Kagawu zamjena u BUNDESLIGI već bila spremna. Danas zamjene REALNE za Lewandovskog u BUDNESLIGI nema i tu će se BvB morati pomućiti kako bi nabavili adekvatnu zamjenu, a da ne idu na to, "što ako".
U ovom trenutku u BvB-u nije sve baš ružičasto i veliki je potencijal da postane crno...Sad bumo vidli kak buju za vikend piknuli, pa sljedeći tjedan LP , pa bumo pametniji.
Sutra Watzke gostuje na DOPPELPASSU!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"