Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Hoće li se raditi šta sa terenom u Gradačcu?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Teren je urađen kada smo ušli u PL. Urađena nova drenaža i postavljena nova trava. Mislim da je jedan od boljih travnjaka u BiH.Edol je napisao/la:Hoće li se raditi šta sa terenom u Gradačcu?
Dragon Town
Znam da sam nekoliko puta gledao zvijezdu na TV-u i travnjak i nije bio nesto spektakularan... najbolji travnjaci u BiH trenutno su u Zenici i BL...zmaj_Bosne je napisao/la:Teren je urađen kada smo ušli u PL. Urađena nova drenaža i postavljena nova trava. Mislim da je jedan od boljih travnjaka u BiH.Edol je napisao/la:Hoće li se raditi šta sa terenom u Gradačcu?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Da istina je da u zadnjoj polusezoni je bio u lošijem stanju i to sve radi obnove trave u kojoj je počela rasti djetelina. Nadam se ove godine da će taj problem biti iza nas i da će biti ponovo onakav kao kad je tek uradjen bio.nime_tm87 je napisao/la:Znam da sam nekoliko puta gledao zvijezdu na TV-u i travnjak i nije bio nesto spektakularan... najbolji travnjaci u BiH trenutno su u Zenici i BL...zmaj_Bosne je napisao/la:Teren je urađen kada smo ušli u PL. Urađena nova drenaža i postavljena nova trava. Mislim da je jedan od boljih travnjaka u BiH.Edol je napisao/la:Hoće li se raditi šta sa terenom u Gradačcu?
A Zenici ne može parirat niko u bivšoj Jugi što se tiče trave, zaista je perfektan.
Dragon Town
Ja apsolutno podržavam rekonstrukciju stadiona pa tako i Grbavice,ali ako je trenutno preteško i preskupo raditi novu Grbavicu,a želi se stadion za repku u glavnom gradu onda prvo treba sređivati Koševo jer ima veličinu,istina fale bolje svlačionice,bolji teren i sl. ali je Koševo najbliže sređenju što se Sarajeva tiče.Već za par miliona maraka mogu se uraditi bitne stvari a sve postepeno,naravno.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Travnjak u Gradačcu je fantastican ,mozda se na tv-u ne vidi najbolje al kad su uzivo tu predobro izgleda. Bio sam prosle godine 2 puta kad je zeljo igrao i odusevljen sam.
Sta je sa Tusnjom?
Ma drug ako ce vec u glavnom gradu nek se onda sredjuje Grbavica. Nemoj mi atletske staze molim te. I jos mi nesto nije jasno pa nije relacija Sarajevo - Zenica kao relacija Moskva - Vladivostok. 80km ovom novom cestom sto je skoro dosla do Zenice jecipiripi je napisao/la:Ja apsolutno podržavam rekonstrukciju stadiona pa tako i Grbavice,ali ako je trenutno preteško i preskupo raditi novu Grbavicu,a želi se stadion za repku u glavnom gradu onda prvo treba sređivati Koševo jer ima veličinu,istina fale bolje svlačionice,bolji teren i sl. ali je Koševo najbliže sređenju što se Sarajeva tiče.Već za par miliona maraka mogu se uraditi bitne stvari a sve postepeno,naravno.
Koji qrac su radili sa travom na Bpolju? Jebote ne mogu oni da ne uhakaju. Nebi me čudilo da su opet onaj pijesak istresali, budući da sad izgleda ko da je plug radio po stadionu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ko da je neko pijan kosio travuChuckie je napisao/la:Koji qrac su radili sa travom na Bpolju? Jebote ne mogu oni da ne uhakaju. Nebi me čudilo da su opet onaj pijesak istresali, budući da sad izgleda ko da je plug radio po stadionu.
BUDI PONOSAN
Jos su govorili da ce njegovati teren za Grcku i da Celik nece igrati, e fino su ga sacuvali. Izgleda isto kao pred utakmicu s Portugalom. 
http://www.zenica.tv/images/cesaze1/020320131752.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zenica.tv/images/cesaze1/020320131752.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 02 mar 2013, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Daj ba jeste vi ćoravi ili ja ?
Teren uopšte nije loš , drugo su ovi tragovi od guma , manje-više to , ali ostalo je super
Teren uopšte nije loš , drugo su ovi tragovi od guma , manje-više to , ali ostalo je super
Niste vi bili na tekmi pa ne znate kakva je teren,teren je u odlicnom stanju,trava je malo izblijedila sto je i logicno jer nije vrijeme lijepo.One linije od onog stroja malo lose izgledaju pa mozda vam to izgleda lose.
meni više izgleda da je loš fotoaparat od 1.3 mpxChuckie je napisao/la:Jos su govorili da ce njegovati teren za Grcku i da Celik nece igrati, e fino su ga sacuvali. Izgleda isto kao pred utakmicu s Portugalom.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- rob do bagro
- Kontakt:
Znaci ja nmg vjerovat da si ti toliko opterecen travom na BP, na 2 foruma seres o travnjaku, sta hoces ti koji krac vise ?Chuckie je napisao/la:Jos su govorili da ce njegovati teren za Grcku i da Celik nece igrati, e fino su ga sacuvali. Izgleda isto kao pred utakmicu s Portugalom.
Jbm ti Bosnju nezadovoljnog, kad mu nista ne valja, radi takvih kao ti ne trebamo nista imat, koji ce nam klinac ista.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
teren je dobrom standju samo ovi tragovi ostavljaju utisak da je lose
Bio sam na ovoj utakimici Celik-Sarajevo, i mogu potvrditi da je kvalitet terena iznimno dobar. Mozda ne djeluje tako na TV-u, nije djelovalo ni tamo na stadionu..ali po kretanju lopte, nacinu kako odskace, i kako se igraci dodaju...ubjedljivo najbolji teren u drzavi.
Sto se tice terena na BP to ce se srediti do Grcke, mislim da postoji dogovor da Celik do te utakmice nece igrati tu nego na onom Kamberovic Polju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Teren je u fenomenalnom stanju cak i ne vidim razlog za odgodu utakmcie ČElik-Leotar al eto hajde
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Men su isli na zivce oni tragovi od guma jel se ono neko vozao po terenu ili su od neceg drugog .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.