FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SIR Dragan Jović...takticka izmjena u 92 min
Mamu im **** glupu prvom **** Suljicu!!!!!!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Nije do Suljica, odigrao je borbeno , bio je cak jedan od boljih !DevilS je napisao/la:Mamu im **** glupu prvom **** Suljicu!!!!!!![]()
Ja ne znam u cemu je furka to psovanje svojim igracima. Kad se pobjedjuje sve zvijezde kad se gubi odma se psuje svima redom vi ste unikat majke mi.
čestitam na pobjedi jarane ja mislim da je gotovo sve ovako se ne postaje prvak priimiti 3 gola od jednog igrača ma kakav majstor bio je sramota vezni red 0 bodova svaka odbijena na16 vaša Jović ne zna čuvati rezultat a da je zatvorio možda bi i bolje bilo ovako sad je gotovo teško nama moramo čekati da drugi nešto urade .Uz sav respect prvak ne smije gubiti ovako a pogotovo kao protiv Radnika ili Travnika. Bilo je dobro nije bilo incidenata hvala Bogu!Utakmica dobra pravo jest da nam rezultat ne valja ali dobro Bože moj treći gool je off side a čist penal nije sviran za Čelik ne znam za nas bilo je na suprotnoj strani kad su nekog povukli sa leđa uglavnom realno je mogli smo i mi dobiti i moglo je biti i neriješeno ali.... idemo dalje.Crni gavran je napisao/la:Veliki respekt za HZ za himnu B i H na pocetku utakmice i za korektno i fer navijanje tokom citave utakmice.
Mnogo srece u nastavku prvenstva nista nije gotovo, ima jos 14 kola do kraja. Imate nekoliko odlicnih igraca. Melunovic lijepo igra, ne znam koji vam je igrac sa br. 23(odlican), Suljic da je uhranjeniji bio bi igrac za ligu petice.
Sarajevo ljubavi moja!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Molim moderatore da reaguju na ovo vrijedjanjeDevilS je napisao/la:Mamu im **** glupu prvom **** Suljicu!!!!!!![]()

Jovicev poraz definitivno

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ne kazem ja da nije ali ga je i Suljic usro bas! 
Jbg idemo dalje lijepo bi bilo da smo pobjedili....

Jbg idemo dalje lijepo bi bilo da smo pobjedili....

- moustapha
- Kontakt:
Imas li oci, pa nasao si najboljeg igraca danas da vrijedjas. Eh jesi mi neki navijac.DevilS je napisao/la:Mamu im **** glupu prvom **** Suljicu!!!!!!![]()

#divovi
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da smo izgubili dobivenu utakmicu, Čelik nikakve igre, ništa i okrene nas. Za ovaj poraz krivicu snosi samo jedan čovjek, kojeg neću ni imenovati jer ne zaslužuje. Vidi ekipa pala fizički, umjesto da osvježi malo, on mijenja u 100. minuti.
Jagodić je pokazao da je na odnosu njega trenerski mag. Tako se to radi. Nevjerovatno da ovo nismo dobili. Imali smo igru, rezultat i izgubiš ovako naivno...
Čestitke Čeliku.

Jagodić je pokazao da je na odnosu njega trenerski mag. Tako se to radi. Nevjerovatno da ovo nismo dobili. Imali smo igru, rezultat i izgubiš ovako naivno...

Čestitke Čeliku.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Brate ako si gledo momak je sebican, pegla loptu i tako te stvari...., ja ne kazem da se on nije borio samo da nije sebican sve bi bilo dobro...
Steta sto nismo pobjedili ljudi nas ubiju sa igracem manje....
I ne morate me svaki put citirati...
, ja za ovaj klub bi pogino samo sam se danas iznerviro drama...

Steta sto nismo pobjedili ljudi nas ubiju sa igracem manje....

I ne morate me svaki put citirati...

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 02 mar 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Iza dešavanja na "preoranom" Bilinom polju danas se odvijala jedna drama, o kojoj je odlučio progovoriti Zenicablog. Naime, navijači Sarajeva su dolazili u Zenici danas neorganizovano, stihijski, u desetak navrata od prijepodnevnih sati. Kombiji, automobili, autobusi... I da bi izbjegli bilo kakvu odgovornost, iz uprave Sarajeva su još prošle sedmice kazali da "nema organizovanog puta u Zenicu".
U toku igranja na Bilinom odvijala se drama, za koju niko na stadionu nije znao. Dio navijača Sarajeva bukvalno je ostao bez prijevoza, jer su Željeznice Federacije jednostavno otkazale povratnu liniju. I dok su ostali bili skoncentrisani na travnjak, policijski službenici su pokušavali iznaći način da Sarajlije ipak imaju čime da se vrate.
I dok su željezničari "prali ruke", bezobrazno odbijajući dati informacije o narednim linijama, čim je utakmica okončana, umjesto da slavi pobjedu sa klubom ALIJA PORČA, direktor Čelika je stigao na Željezničku stanicu, pokušavajući dogovoriti transfer grupe navijača protivničkog tima van grada.
U trenucima kad nastaje ovaj članak potvrđeno nam je da je uprava Sarajeva rekla da "pošto nema organizovanog doalaska, za njih i nema problema". Ipak, "problem" je bio što njihovi sugrađani nisu ni imali novaca za povratak drugim vozom osim onog "ukinutog". O postupku Željeznica FBIH, koje i svoje putnike maltretiraju time što ne žele stati u Zenici sa vozovima, trebaju reći svoje nadležni u ovoj državi.
Više puta smo imali priliku vidjeti da je aktuelni direktor, koji je u NK Čeliku nakon košarkaškog imenjaka od 2011. bukvalno "vadi kestenje iz vatre" kad su neki drugi "kraćeg fitilja" zakuhavali. Na kraju, sve to preko svojih leđa prenijeli su policajci, koji su danas gotovo do posljednjeg radili dvije smjene, sve to jer je nekom prahnulo da "pere ruke" od onih koji će im sutra zatrebati.
Uz iznimne čestitke policiji koja je izvukla 800 navijača iz Sarajeva preko svojih pleća, šest puta više domaćih navijača, te sve ostalo što se danas događalo u našem gradu, ipak posebna čestitka za potez dana ide direktoru Aliji Porči. Bez obzira ko na kraju "popustio" i organizovao prebacivanje Sarajlija iz Zenice, njegova namjera da, u društvu načelnika PU Zenica Admira Gazića ne ostavi "na cjedilu" grupu navijača protivničkog kluba treba u svakom slučaju pozdraviti, pogotovo u glavnom gradu.
Celik!3,2,2.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vala ja sto sam vidio sa tribina Suljic je jedan od najboljih bio, trudio se i konacno poceo da ubacuje loptu.
Nego ova ekipa je danas dobro igrala, vjerujte mi nije ovo maksimum bit cemo jos bolji
Melunovic je pravi igrac, koliko je samo bolji od tokmaka Hadzica, pa **** majku hvala mu za sve sto je uradio i za svaki gol, ali on je smotan. Jedva cekam Tadejevica na beku da vidim, a isprepadani Zlatkovic na klupu.
Nego ova ekipa je danas dobro igrala, vjerujte mi nije ovo maksimum bit cemo jos bolji

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zlatkovic kad smo kod njega kriv za onaj gol kod 2-2.., pa covjek nema hljeba da izbije loptu...
I on fol adkevatna zamjena za Belog.., ma Beli je BOG!!

- moustapha
- Kontakt:
@DevilS,
Svi smo iznervirani, pogotovo sto smo imali sigurnu pobjedu, ali psovanje igracima na forumu se ne bi trebalo desavati.
@Sarajlijc@,
Cini mi se da ni sami igraci nisu svjesni koliko ova ekipa moze. Treba nam nekoliko dobrih utakmica da se ova ekipa poslozi.
Svi smo iznervirani, pogotovo sto smo imali sigurnu pobjedu, ali psovanje igracima na forumu se ne bi trebalo desavati.
@Sarajlijc@,
Cini mi se da ni sami igraci nisu svjesni koliko ova ekipa moze. Treba nam nekoliko dobrih utakmica da se ova ekipa poslozi.
#divovi
- storm_raider
- Kontakt:
Za ovo svaka cast.AllGunsBlazing je napisao/la:Iza dešavanja na "preoranom" Bilinom polju danas se odvijala jedna drama, o kojoj je odlučio progovoriti Zenicablog. Naime, navijači Sarajeva su dolazili u Zenici danas neorganizovano, stihijski, u desetak navrata od prijepodnevnih sati. Kombiji, automobili, autobusi... I da bi izbjegli bilo kakvu odgovornost, iz uprave Sarajeva su još prošle sedmice kazali da "nema organizovanog puta u Zenicu".
U toku igranja na Bilinom odvijala se drama, za koju niko na stadionu nije znao. Dio navijača Sarajeva bukvalno je ostao bez prijevoza, jer su Željeznice Federacije jednostavno otkazale povratnu liniju. I dok su ostali bili skoncentrisani na travnjak, policijski službenici su pokušavali iznaći način da Sarajlije ipak imaju čime da se vrate.
I dok su željezničari "prali ruke", bezobrazno odbijajući dati informacije o narednim linijama, čim je utakmica okončana, umjesto da slavi pobjedu sa klubom ALIJA PORČA, direktor Čelika je stigao na Željezničku stanicu, pokušavajući dogovoriti transfer grupe navijača protivničkog tima van grada.
U trenucima kad nastaje ovaj članak potvrđeno nam je da je uprava Sarajeva rekla da "pošto nema organizovanog doalaska, za njih i nema problema". Ipak, "problem" je bio što njihovi sugrađani nisu ni imali novaca za povratak drugim vozom osim onog "ukinutog". O postupku Željeznica FBIH, koje i svoje putnike maltretiraju time što ne žele stati u Zenici sa vozovima, trebaju reći svoje nadležni u ovoj državi.
Više puta smo imali priliku vidjeti da je aktuelni direktor, koji je u NK Čeliku nakon košarkaškog imenjaka od 2011. bukvalno "vadi kestenje iz vatre" kad su neki drugi "kraćeg fitilja" zakuhavali. Na kraju, sve to preko svojih leđa prenijeli su policajci, koji su danas gotovo do posljednjeg radili dvije smjene, sve to jer je nekom prahnulo da "pere ruke" od onih koji će im sutra zatrebati.
Uz iznimne čestitke policiji koja je izvukla 800 navijača iz Sarajeva preko svojih pleća, šest puta više domaćih navijača, te sve ostalo što se danas događalo u našem gradu, ipak posebna čestitka za potez dana ide direktoru Aliji Porči. Bez obzira ko na kraju "popustio" i organizovao prebacivanje Sarajlija iz Zenice, njegova namjera da, u društvu načelnika PU Zenica Admira Gazića ne ostavi "na cjedilu" grupu navijača protivničkog kluba treba u svakom slučaju pozdraviti, pogotovo u glavnom gradu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Manite se tog psovanja na forumu. Ako je neko snimao tekmu, neka postavi link da pogledam/o kako treba. Hvala unaprijed!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad mi onako loš Čelik ne mozemo uzeti ,onda sta imamo traziti 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad sam ja govorio za njega je truba, napalo me pola foruma... realizacija 0... umjesto da ih natrpaju do vrha, oni ostanu porazeni... tragikomedija s dozom elegijeDevilS je napisao/la:Zlatkovic kad smo kod njega kriv za onaj gol kod 2-2.., pa covjek nema hljeba da izbije loptu...![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:kad sam ja govorio za njega je truba, napalo me pola foruma... realizacija 0... umjesto da ih natrpaju do vrha, oni ostanu porazeni... tragikomedija s dozom elegijeDevilS je napisao/la:Zlatkovic kad smo kod njega kriv za onaj gol kod 2-2.., pa covjek nema hljeba da izbije loptu...![]()
Vas najlosiji igrac ubjedljivo.Svo vrijeme sam govorio svojoj raji da treba preko njega ici.Problem je samo sto smo mi imali Zlatkovica na kvadrat na toj strani.Ulaskom nasih svjezih bekova tu vam je definitivno puklo.
Inace ste pravo dobra ekipa,a pogotovo u sredini terena .Kako god puno srece u nastavku.
Nema vise :P
Trenutno korisnika/ca: riki46, Rule_hz, Sarajevskigigant1921 i 44 gosta.