Sto je lud ? Sto nije svirao penal ? Ovaj jedva cekao da osjeti neki dodir,da poleti zrakom ko Adam Malysz u najboljim danima.Sto se tice kartona,i Realovi igraci su dobivali.LopMood je napisao/la:Sudija je lud![]()
![]()
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
cuj drugi timanonymousHD je napisao/la:Koliko se ljudi žale, a Mourinho izveo drugi tim. Dao im priliku da im se osvete, a ovi ne mogu dva šuta uputiti na gol. Ja bi se ubio, svega mi.

U drugom poluvremenu najbolji igraca Reala na terenu bili
Da li će se i dalje slušati pokliči sa camp Mou-a upućeni Velikog Bogu Fudbala : "ostani Mou, ostani Mou" ?
U zadnjih osam okršaja , Real dobio čak četiri , 3 remija i samo jedna jadna pobjeda farsalone - naravno ta pobjeda i nije toliko bitna, jer su svakako nisu osvojili ni super kup.
U zadnjih osam okršaja , Real dobio čak četiri , 3 remija i samo jedna jadna pobjeda farsalone - naravno ta pobjeda i nije toliko bitna, jer su svakako nisu osvojili ni super kup.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Roura ostani..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Sličan sastav je Mourinho izveo protiv trećeligaša u Copa del Rey.Bonus je napisao/la: cuj drugi timzalij se kantom vodi i dođi sebi.

Alba: "Prilikom proslave gola sam želio pokazati da je Messi broj jedan, a ne to što govore. Ljudi nepravedno kritikuju, nisam želio uvrijediti navijače."
Pobjeda je bolja od orgazma!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jeebo te, veći otpor Granada pruža.
Najjače je kad su govorili "Mourinho ostani"
Najjače je kad su govorili "Mourinho ostani"

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Raul_64 je napisao/la:Roura ostani..

A sta mislis da li bi se ovo desavalo da je Vilanova tu ?
Ili sta mislis kako bi Real izgledao da Mourinha nema mjesec dana ?
Iskreno.
Meni je opet drago vidjet da je Real satjeran u 16-terac i da se brane sa 11 igraca.
To sto daju golove iz kornera .. pa ybga .. i to je fudbal, ali..
Iskreno.
Meni je opet drago vidjet da je Real satjeran u 16-terac i da se brane sa 11 igraca.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dok se vi zadovoljavate posjedom i nekom tika taka Real se trenutno zadovoljava pobjedama i vjerujem da je osjećaj puno bolji Realu 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Jbt covjek se predstavlja ko neki fudbalski ekspert,a jos nije uvidio da se fudbal igra za golove a ne za posjed.M4kaveli je napisao/la:A sta mislis da li bi se ovo desavalo da je Vilanova tu ?
Iskreno.

- Cautinho
- Kontakt:
Nek se oni trenutno zadovoljavaju sa pobjedama,na pocetku sezone se nisu time mogli pohvaliti.A i doci ce opet to vrijeme.
Inace,2 000 postova
Inace,2 000 postova

Keep walking.
naravno , nama je drago sto smo vam uvalili 5 komada u 2 utakmice i sto smo odmorili danas glavne igrace a ipak smo vam naprasili tur ( mozda ne igrom ipak ste vi imali veci posjed lopte i vise pasova)M4kaveli je napisao/la:
Ovako,u pobjedi 3-1 su igrali,izmedju ostalih:higuain,di maria,ronaldo,ozil,alonso,khedira,arbeloa.
Koliko ja znam nijedan nije poceo ovu tekmu,tako da s pravom mozemo reci da je real igrao sa drugom postavom.
Jooj kako ovaj jedan mali cules voli **** nama zivce...jos je real pobijedio,i opet mu to uspijeva.msm stvarno
Koliko ja znam nijedan nije poceo ovu tekmu,tako da s pravom mozemo reci da je real igrao sa drugom postavom.
Jooj kako ovaj jedan mali cules voli **** nama zivce...jos je real pobijedio,i opet mu to uspijeva.msm stvarno

Sretno zmajevi!!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Stručnjak potvrdio: Nije bilo penala
2012/2013
AS kaze da je bio penal.
Uostalom boli me k.... za penale.
Zna se ko se stalno zali na sudije.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
evo kao neutralan, jer ne navijam ni za real ni za barcu, da iznesem svoje misljenje...Bonus je napisao/la:cuj drugi timanonymousHD je napisao/la:Koliko se ljudi žale, a Mourinho izveo drugi tim. Dao im priliku da im se osvete, a ovi ne mogu dva šuta uputiti na gol. Ja bi se ubio, svega mi.zalij se kantom vodi i dođi sebi.
covjek jeste izveo drugu postavu (bez najvaznijih igraca: ronalda, ozila, khedire, marie, alonsa, itd..)...i to je bila sansa za barcelonu, nisu je iskoristili, ko im je kriv..
navijaci barce se mogu tjesiti koliko hoce, ali real sada vodi glavnu rijec, dokz tome je i posljednjih 8 utakmica

mozda barca ima vise posjed, ali zato real uvijek ima vise prilikaa, i golova

i licno, vise volim gledati real, jer stalno napadaju, brzo pokusavaju zabiti, za razliku od barce koja samo kruzi, i kruzi,i kruzi, pa vrati nazad valdesu, itd..kakva je to ekipa u kojoj stoperi imaju 100 pasova po utakmici

i jos...neki navijaci barce govore kako nemaju srece...pa pazi malo, o toj sreci se moze govoriti u utakmici ili dvije...ali ne moze biti sreca u 7 utakmica...jednostavno je sad real postao strah i trepet za barcu, kao sto je to barca bila za real prije dolaska mourinha....
kuntalonci,naravnoM4kaveli je napisao/la:AS kaze da je bio penal.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Hureme care, da te podsjetim: Barca je bez trenera
nama ga vec dva mjeseca...a nece ga biti ni do aprila
Hajd odvoji na toliko vremena Mourinha i Reala, pa ces vidjeti cirkusa od tima sigurno....a na njegovo mjesto stavi Rouru "takticara"
Uzmi Unitedu SAFa, pa ces vidjeti ekspresan pad u formi i odron od tima za par kola.
Malo razmisli jbg

Hajd odvoji na toliko vremena Mourinha i Reala, pa ces vidjeti cirkusa od tima sigurno....a na njegovo mjesto stavi Rouru "takticara"

Uzmi Unitedu SAFa, pa ces vidjeti ekspresan pad u formi i odron od tima za par kola.
Malo razmisli jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.