Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la admin » 02 mar 2013, 16:41

Glodar je napisao/la:Zanimljivo je da se na ovom forumu dobijaju banovi jer se psuje treneru Bruklina što Mirza ne igra :roll: Politički korektni moderatori - šta li su već, na "ozbiljnom forumu" ; Šega, šala, pošalica.
Banovi se dobijaju zbog neodgoja, nekulture i poganog jezika.

Ne želimo čitati psovke ovdje. Nebitno je kome s psuje, pametan čovjek bi trebao moći da izrazi svoj mišljenje bez psovanja. A ako nema mišljenje već samo bogara, onda nam takav ovdje ne treba, pa makar navijao za "Mirzu i Edina".

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 02 mar 2013, 16:50

Forum je forum,i ono sto je zabranjeno pisati trebaju botovi ispravljati,a ne moderatori,moderator je izvrsni organ,on daje ban onome koga je bot upozorio na to da mu je rijec suvisna na forumu,a on to upozorenje izignorisao,dobro,naravno da su ovo bezazlene psovke i da bi se iz nekog' mog' gledista trebale tolerisati makar one,koje se dese pri simpaticnoj ljutnji,ili iz zezanja,ali naravno,sportsport.ba cuva kredibilitet,makar odbijao ''psovace'' sa foruma,bitno im je valjda da je forum cist od psovki,sto je opet ok,s obzirom da su citana stranica(mada ne vjerujem da nekome moze pasti rank ako ljudi pocnu citati psovke po forumu,eno na indexu je donedavno sve moglo,pa je opet najposjecenija stranica na nasim prostorima,mozda bas zbog toga ! :O)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 mar 2013, 17:12

Nemojte pretjerivati, uopste ovdje nisu psovke toliko prisutne. A one ako se dese, dese se sa razlogom iz neke ljutnje,kao ovdje slucaj PJ. Ne zelim nikog braniti, ali nema toga koji se ne psuje, a pogotovo sa nasih prostora. Ne volim ni glumu finoce ili nekih moralista. Ispade da se ovdje nista ne pise osim psovki. Ma daj.
Ne zelim se mjesati u rad administratora, oni sve odlucuju, ali se treba znati i situacijia i razlog iz kojih se desi ta poneka psovka. Sve umjereno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 mar 2013, 17:16

PJ je trenerski bog..
I ovo je psovka, pa nikom nista :?
15.10 - 15.06 ...

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 02 mar 2013, 17:34

Ma sjetim se ja PJu nane i najmilijih :mrgreen:
Rekao sam da necu psovati,ukoliko mi kazu da je zabranjeno,posto vidim da jeste, eto necu vise.

Zgrožavam se od stojanja kod trake u Banovićima, tako da :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 mar 2013, 17:43

Ma ako neko nesto i psuje to je za vrijeme utakmice , inace meni su ovde najzdravije rasprave.Nema nikakvog napdanja , nasrtanja na necije postove svako kaze svoje i to je to.Za razliku od dzekine teme ili barce i reala ovo je mila majka ako se mene pita iako ne ulazim na te teme nikad :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 mar 2013, 17:49

grgr je napisao/la:Ma ako neko nesto i psuje to je za vrijeme utakmice , inace meni su ovde najzdravije rasprave.Nema nikakvog napdanja , nasrtanja na necije postove svako kaze svoje i to je to.Za razliku od dzekine teme ili barce i reala ovo je mila majka ako se mene pita iako ne ulazim na te teme nikad :D
Slazem se, ovo je najbolja tema od svih prisutnih, a nekima smeta. Ne mogu da vjerujem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 mar 2013, 17:53

Sve su to stvari koje sam ja pokusao da objasnim, ali se "CashMan" javio "prijeteci" i onda sam digao ruke. Ostali dijelovi foruma su dobro zagadjeni psovakama i to vrlo licne prirode, Pape se naziva "telecim pogledom" i sl, pa nikom nista. Ali, ok, njihov je forum, mada mislim da treba da se svi opustimo i uzivamo u Mirzinim partijama. Ova tema je jedna od rijetkih koje su stvarno ciste, pozitivne i sa super ekipom. Jedina tema na forumu koju otvaram odmah kada udjem ovdje. I sami forum je zabavnog karaktera. Naravno da ne opravdavam psovke, niti ih sam pisem, ali se nadam da ce "nadlezni" malcice biti popustljiviji. Opet, njihov je show. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 mar 2013, 18:11

Jos 8 sati do utakmice :D

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 02 mar 2013, 18:39

Ja necu rizikovati s nanom više svakako :mrgreen:

Evo ja se nešto ne razumijem u košarku specijalno, al stvarno se trudim da je shvatim,i citam sta ovi momci koji znaju svasta o njoj kazu, ali da li mogu igrati npr. ovako Netsi : Mirza,Deron,Lopez,Johnson i još jedan tu da upadne samo nezz ko na koju poziciju ide, al mislim da bi to islo ovako : Lopez centar, Deron playmaker, Johnson bi bio ''trica'' jel tako ? i Mirzica na cetvorki ? ako se ne varam ispravite me ako grijesim, i jos jedan tu da se pridoda, nezz opet al jarane i sinoc sam to pisao da bi oni mogli pobjediti 70% ekipa u NBA ligi da igraju tako, ako moze naravno.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 02 mar 2013, 18:46

mogu igrat tako, ali neće. u toj tvojoj petorci, fali trojka, a to bi bio wallace. johnson je dvojka.

fazon je što bi takva formacija bila ubojitija ofanzivno, ali odbrana bi bila vrlo upitna. jednostavno, takva petorka nosi previše rizika, a pj nije sklon tome.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 mar 2013, 18:51

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja necu rizikovati s nanom više svakako :mrgreen:

Evo ja se nešto ne razumijem u košarku specijalno, al stvarno se trudim da je shvatim,i citam sta ovi momci koji znaju svasta o njoj kazu, ali da li mogu igrati npr. ovako Netsi : Mirza,Deron,Lopez,Johnson i još jedan tu da upadne samo nezz ko na koju poziciju ide, al mislim da bi to islo ovako : Lopez centar, Deron playmaker, Johnson bi bio ''trica'' jel tako ? i Mirzica na cetvorki ? ako se ne varam ispravite me ako grijesim, i jos jedan tu da se pridoda, nezz opet al jarane i sinoc sam to pisao da bi oni mogli pobjediti 70% ekipa u NBA ligi da igraju tako, ako moze naravno.
Zaboravio si dodati vatromet koji bi se ispaljivao svaki put kada ova petorka uhvati skok.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 mar 2013, 18:53

Donnie Darko je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja necu rizikovati s nanom više svakako :mrgreen:

Zaboravio si dodati vatromet koji bi se ispaljivao svaki put kada ova petorka uhvati skok.
Tako bi mogli igrat da je umjesto lopeza doveden howard koji bi nadoknadiju sve nedostatke u skok igri ove petore...

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 02 mar 2013, 18:55

jbg, reko sam da se ne razumijem toliko, pokusavam i zelim da shvatim sve sto ide u ovu igru.
Pa jel ima nekih ogranicenja sto se tice izmjena u kosarci ? da ovi igraju napad, a da odmah izmjene budu spremne kad bude napad za suprotnu ekipu, ha ya :mrgreen:

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 02 mar 2013, 19:02

Sve profesionalac do profesionalca. Pa gdje nam je kraj? 8-)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 mar 2013, 19:15

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:jbg, reko sam da se ne razumijem toliko, pokusavam i zelim da shvatim sve sto ide u ovu igru.
Pa jel ima nekih ogranicenja sto se tice izmjena u kosarci ? da ovi igraju napad, a da odmah izmjene budu spremne kad bude napad za suprotnu ekipu, ha ya :mrgreen:
nije rukomet rodjak,nema letecih izmjena

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 02 mar 2013, 19:17

http://www.nypost.com/p/sports/nets/tel ... litYo6cQxK" onclick="window.open(this.href);return false;

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 mar 2013, 19:17

Danas sam kao mrtvac ali nisam zalio zbog Mirze tako i veceras ekipa ce biti na okupu jos da dode onaj mali sa kospama ;) ;) :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 mar 2013, 19:26

Narode samo polako ;) Psovke malo smanjite,ali emocija ce uvjek biti :!: Treba malo postovati i pravila foruma,cesto oni i oproste psovke.Ima ovdje dosta novih momaka koji nikada nisu pratili kosarku a sada se dizemo svi zajedno u rane jutarnje sate da podrzimo Mirzu :!: Svaki Mirzin kos se slavi :arrow: kao Dzekin gol,to nam ipak kaze sta je Mirza napravio odlazkom u nba :!:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 mar 2013, 19:29

idemo prvo Zvijezde granda da vidim Gileta kako razvaljuje u 9 ..a onda MT3 nadam se jedno 15min kao sinoc

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MElloo, MrPink, Proximic i 8 gostiju.