FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 12 nov 2009, 15:42

ako imas vremena procitaj moje postove pa vidi kolko koristim takve rijeci...a koristim ih samo kad me iznerviraju upravo debilnim raspravama i pricama
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 12 nov 2009, 16:19

U Međugorju u ponedjeljak prijateljska Zrinjski-Željezničar 8-)
Da li napokon možemo očekivati Manijake?
Titula po sezoni. . .

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2009, 17:17

Jese ,Pelak, Subasic i taj jos neki dobar napadac.Licno ja bi volio golmana da dovedemo ,ali.. :D

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 nov 2009, 17:20

Zdenko Baotic-nikad ga necu prezalit Bgm :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2009, 17:21

bistrikboy je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:U pravu si...pokupio je sve lopte, i jos ima dugu loptu odlicnu...
Ješe strašan igrač za naše uslove. Igrao za Dinamo,Thun,čak i dva nastupa za hrv. repku. Kakve su šanse da on dođe kod nas? :shock:
Izrazioo je zelju da dođe,igrao bi i za manje novca nego u FK Gracicu samo zbog Manijaka ;)
Ma jbg ,tesko je igrat bez navijaca ,a svi znamo da su oni 12 igrac :P ;)
ps-Baotic za Sehica je babo. Moze da ga uci kako se branu

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 nov 2009, 17:24

nime_tm87 je napisao/la:Jese ,Pelak, Subasic i taj jos neki dobar napadac.Licno ja bi volio golmana da dovedemo ,ali.. :D
Prijatelju izvini nisam u toku ali ovo oko pelaka, jesea i subasica sta se desava?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2009, 17:27

tm8782 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Jese ,Pelak, Subasic i taj jos neki dobar napadac.Licno ja bi volio golmana da dovedemo ,ali.. :D
Prijatelju izvini nisam u toku ali ovo oko pelaka, jesea i subasica sta se desava?
Pelaka i Jesea, izrazili su zelju valjda da dodju,a oko Subasica nisam siguran to je samo zelja trenutno ;)
Ps-s nekim napdacem su navodno vec dogovrili :)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 nov 2009, 17:32

nime_tm87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Pelaka i Jesea, izrazili su zelju valjda da dodju,a oko Subasica nisam siguran to je samo zelja trenutno ;)
Ps-s nekim napdacem su navodno vec dogovrili :)
Hvala ti, i ja sam cuo za ovog napadaca, navodno je Pelak izrazio zelju da dodje kada se vratio Osim na klupu ali sam mislio da je to suplja ali evo sad i od tebe cujem ok hvala u svakom slucaju
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 nov 2009, 17:36

jel to govorite o baoticu strasnom, sto u sturmu nije mogao lopte dohvacati?
ugrozeni ljubimac navijaca :roll: ...bolje vam je da dajete podrsku igracima koje imamo, jer ipak ih je amar doveo/ostavio, il vam mozda i on nevalja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 12 nov 2009, 17:37

tm8782 je napisao/la:
Oprilike nista, situacija je slijedeca u olimpiku kasne plate a i neki igraci koji su trebali dobiti jedan dio para na ruke zbog potpisa za Olimpik nisu dobili te pare, pa igraci vrse pritisak na upravu olimpika na ovaj nacin u prvom redu Pelak, Jese se spominje iz razloga sto je dobar sa Pelakom i preko njega je stigao u olimpik.Lik na fkzeljeznicar.com koji je inace imao da sad tacne informacije kaze da smo vec dogovorili nakog dobrog napadaca a evo to i bistrikboj kaze ovdje vjerovatno isti izvor informacija tip je govorio i da ce coca u cvajtu prije petnaest dana i neki dan citam o tome u novinama isto tako i da ce doci u polusezoni jos par pojacanja.Inace sam cuo i ja od nekih malo bolje upucenih likova u situaciju u klubu da su pare za pojacanja spremne i ceka se polusezona.eto ukratko

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2009, 17:43

Ma Olimpik vise polako "raspad sistema" svaki mjesec novi treneri, igraci traze pare... 8-)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 nov 2009, 17:46

e mozete li mi reci odakle vam info za pelaka i te ostale igrace iz olimpika...ili su to sam zelje

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 nov 2009, 17:47

nime_tm87 je napisao/la:Ma Olimpik vise polako "raspad sistema" svaki mjesec novi treneri, igraci traze pare... 8-)
Samo nek taj "raspad sistema" uzrokuje prelazak nekolicine njihovih igrača u naše redove i biće super. :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2009, 17:52

19TM87 je napisao/la:e mozete li mi reci odakle vam info za pelaka i te ostale igrace iz olimpika...ili su to sam zelje
Mislim da ima na forumu neki lik je reko da je to kao "provjereno" ;)

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 12 nov 2009, 17:53

tanzla je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ma Olimpik vise polako "raspad sistema" svaki mjesec novi treneri, igraci traze pare... 8-)
Samo nek taj "raspad sistema" uzrokuje prelazak nekolicine njihovih igrača u naše redove i biće super. :twisted:
Meni na igraca lici samo onaj njihov zadnji vezni, ostalo sve prosjek mrtvi.Jese je sigurno bio kvalitetan igrac ali nije igrao jako dugo vremena pa sad otpirike to je upitno kako i sta Rajovic 100% nece kod nas jer je dobio pare od olimpika a njemu su pare najvaznije, spalevic pu pu pu kad bi dzaba dosao igrat ne bih ga volio vidjeti u Zeljinom dresu.Po onome sto sam ja cuo, e sad ne znam koliko je to istinito mogao bi nas lako pojacati neko iz Veleza ne znam ime igraca al znam da je kao bilo kontakata.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 nov 2009, 17:56

nime_tm87 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:e mozete li mi reci odakle vam info za pelaka i te ostale igrace iz olimpika...ili su to sam zelje
Mislim da ima na forumu neki lik je reko da je to kao "provjereno" ;)
sad cu ti ja reci i ovo drugi put pisem...neki lik je na tm.org napisao da ima informaciju da dolazi pelak i jos jedan dva igraca olimpika na polu sezoni...i onda su ga raja pitala odakle mu info...a njegovo odgovor je bio face book :roll: :roll: :roll: :roll: ...i odma su mu pobrisali postove...nemoj mislit da ja nebi volio vidjet pelaka u svetom dresu ali za sad te info nisu pouzdane...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2009, 18:01

JoinUnion je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Meni na igraca lici samo onaj njihov zadnji vezni, ostalo sve prosjek mrtvi.Jese je sigurno bio kvalitetan igrac ali nije igrao jako dugo vremena pa sad otpirike to je upitno kako i sta Rajovic 100% nece kod nas jer je dobio pare od olimpika a njemu su pare najvaznije, spalevic pu pu pu kad bi dzaba dosao igrat ne bih ga volio vidjeti u Zeljinom dresu.Po onome sto sam ja cuo, e sad ne znam koliko je to istinito mogao bi nas lako pojacati neko iz Veleza ne znam ime igraca al znam da je kao bilo kontakata.
ADIN DŽAFIĆ ;) ;) ;)

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 12 nov 2009, 18:06

Ljudi ne zamarajte se Olimpikom i njihovim igracima,od te price nema nista.Nijedna plata ne kasni a koliko znam sa danasnjim danom svi igraci nemaju ni marke potrazivanja.Pelak,Jese i Subasic su potpisali na vise godina ugovore i uz dobro obestecenje sigurno bi ih Gracic pustio a tih para Zeljo nema.Kada se spominje bivsi trener Olimpika otjeran iz razloga sto je bio losa kopija A.Osima i Gracic ga uhvatio i otjerao.Cuvajte svoje igrace jer Gracic sa njima pregovara.

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 12 nov 2009, 18:09

herbion je napisao/la:Ljudi ne zamarajte se Olimpikom i njihovim igracima,od te price nema nista.Nijedna plata ne kasni a koliko znam sa danasnjim danom svi igraci nemaju ni marke potrazivanja.Pelak,Jese i Subasic su potpisali na vise godina ugovore i uz dobro obestecenje sigurno bi ih Gracic pustio a tih para Zeljo nema.Kada se spominje bivsi trener Olimpika otjeran iz razloga sto je bio losa kopija A.Osima i Gracic ga uhvatio i otjerao.Cuvajte svoje igrace jer Gracic sa njima pregovara.
Samo sa Muharemovicem pregovarao dok mu je bio istekao ugovor, hajd obijasni ovo losa kopija konkretnije :D

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 12 nov 2009, 18:10

Pregovarao sa nekim igracima i naduvavo cijene.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.