prema oficijelnoj stranici bundeslige.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Možda ubaci Gomu baš da pokaže da se može sa pola snage.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja bih još samo i Gomeza ubacio u vrh napada(ili čak Pizzu)
moustapha je napisao/la:Kako je Bayern postao dosadan klub za pratiti. Sad kada @Klare gotivi Martineza, ne vidim smisao postojanja teme.![]()
Dobar, dobargeronimo je napisao/la:Možda ubaci Gomu baš da pokaže da se može sa pola snage.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja bih još samo i Gomeza ubacio u vrh napada(ili čak Pizzu)
![]()
Pizza je u bedaku (gripa) kao i Rafinha, tako da otpadaju.
geronimo je napisao/la:![]()
![]()
Još kad bi neko bio ažuran pa prikupio sve ono što je pisao za 'orangutana'.![]()
Ma vidio on da šećo mijenja ploču (mišljenja) i što biva i on ne bi mog'o.
Istina nije ovo što piše on.geronimo je napisao/la:Ma vidio on da šećo mijenja ploču (mišljenja) i što biva i on ne bi mog'o.
Kroos igra baš ono što se traži i defanzivno i ofanzivno,schweinsteiger je napisao/la:Ja ocekujem da Kroos odmori jos jednu utakmicu (odmarao je i onu protiv Werdera).
Osim onog gola Arsenalu,on nista posebno nije uradio vise na toj utakmici.Jednostavno,iza ledja i sa strana ima odlične igrače
Ti izgleda vise volis Robbena nego li Bayern.proFCB je napisao/la:Samo Robbena u prvih 11 i nova 3 boda su osigurana, momak igra sam protiv svih...
Tokom utakmice protiv BvB-ea vatreni navijac BvB-ea kaze "frajer igra sam protiv BvB-ea, pa je li ovo moguce"... hehe
proFCB je napisao/la:Samo Robbena u prvih 11 i nova 3 boda su osigurana, momak igra sam protiv svih...
Tokom utakmice protiv BvB-ea vatreni navijac BvB-ea kaze "frajer igra sam protiv BvB-ea, pa je li ovo moguce"... hehe
Bayern@heart je napisao/la:http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 82905.html
Evo izgleda možda će biti danas u Sinshaimu bez Arjena. Šteta taman ga krenulo
I Neuer na klupi uuuuuanelbavarac je napisao/la:Starke - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Shaqiri, Müller, Ribéry - Gomez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.