FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 02 mar 2013, 22:41

Posjeta vrlo dobra i jedina vrijedna pomena. I sve pohvale za ove clanske kartice , i vise nego pristupacna cijena, pogodnosti .... Sve pohvale za to!
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 02 mar 2013, 22:42

" onclick="window.open(this.href);return false; imate oba gola ovdje
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 02 mar 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 mar 2013, 22:44

ZZtop10 je napisao/la:Posjeta vrlo dobra i jedina vrijedna pomena. I sve pohvale za ove clanske kartice , i vise nego pristupacna cijena, pogodnosti .... Sve pohvale za to!
Kolika je cijena ? Kako postati clan ?
NO PYRO NO PARTY

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 02 mar 2013, 22:45

Svi se nesto zale na igru pojedinih igraca, ali po ovome terenu jednostavno nije moglo bolje.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 02 mar 2013, 22:49

Bodove pisi, igru briši...
Ja se ne sjecam kad smo ovako loše igrali, mozda jedino onda kad smo Rudara 2-0 dobili
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 02 mar 2013, 22:49

problem je sto nam se igra svodila na nabijanje,ne ide to bas najbolje,tacnije ne ide nikako,da li je mozda bio plan dugim loptama pokusati radi terena ne znam, ali odron! katastrofalna igra,bas kad se privuklo dosta raje trebali su gristi,ovako otjerase pola onih sto su danas bili svojom igrom...

Banja Luka ce nam sigurno biti najbolje gostovanje tamo ikad,jer cini mi se da je svi jedva cekamo,a sto se igre tice ne znam bas sta ocekivati ako bude kao veceras,za nadati se da ce Bekric malo unijeti zivosti i borbenosti,te da ce ove sedmice makedonac-lijevi bek ubrzo uklopiti u ekipu..

sto se tice sukoba,nema veze sa tribinom nikakve,nije se htjelo tokom utakmice nista i to je pohvalno,poslije sa murijom i to je sve,samo ne znam onaj klix koliko frku dize ko ne zna mislio bi da su pale mrtve glave :oops:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 mar 2013, 22:49

zeljeznicar1 je napisao/la:Svi se nesto zale na igru pojedinih igraca, ali po ovome terenu jednostavno nije moglo bolje.
Aha, sad kontam, naši igrači su zvijezde, ono navikli na igru kratkih pasova, tika-taka, koju danas na Grbavici nisu mogli prezentovati zbog toga što nam je teren oranica.Izvinjavam se, do mene je.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 02 mar 2013, 22:51

Buu je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Posjeta vrlo dobra i jedina vrijedna pomena. I sve pohvale za ove clanske kartice , i vise nego pristupacna cijena, pogodnosti .... Sve pohvale za to!
dobili smo nekakve letke, meni su dosta nejasni. Imaju nekakva 4 paketa. 2 su 10 km, jedan je 500, a jedan 1000 km(valjda godisnje). Pogodnosti- uglavnom su to popusti u fan shopu, popusti kod sponzora, i spominje se brzi ulaz na tribinu. Spominje se i mjesto na tribini, ali mi ni to nije jasno. Uslikat cu sutra pa cu stavit ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 mar 2013, 22:52

čamac je napisao/la:
Semper je napisao/la:Mi smo jedna lijepo upakovana qari.., izvinte na izrazu.Za 90 minuta mi nismo u stanju akciju napraviti.Sa ovakvom igrom u Banja Luci nemamo šta tražiti.
Ja goreg Želju nisam odavno gled'o, o majko draga ko nama sve igra. Nemam snage da spominjem imena jer ne bi prošlo bez vrijeđanja što nije u redu jer nose naš dres. Vjerujte da bi volio da nam petaka Borac uvali ne bi li skontali da je ovo najgora ekipa iza rata u Želji. Što rek'o neko Amare dovodi šta bilo gore od ovih teško je naći. Nemamo bekova, nemamo krila, nemamo sredine ma nemamo ništa. Gled'o sam danas pitare i Čelik ma ono su svemirski igrači i igra za nas. Ma ne mogu da se pomirim da mi nismo mogli dovesti onog Todorovića, Melunovića, Kajkuta itd.
Žao mi samo onolike raje večeras i ko da dođe više i da gleda ovu patnju i ove naše hadalje. Kakve samo nas vile protiv Travnika nosaju.
Nemojte sad da me balavurdija izapire ovdje. Sačekajmo šta starija raja (Bokačo, PIle, Stole, Dinolj i ostali) pa i neka mlađa tipa Barbe veli na ovo večeras. Umjesto da budem presretan zbog ovih +'5 ja sam sj.eba.n skroz.
Amar je bio ljut i svjestan je svega, ali što je najgore on još izgleda uvijek misli da ovi mogu bolje. Ako ova ekipa uzme titulu onda je ova liga definitivno dno fudalske igre.
Možemo li Evropu kako da ne igramo već da samo uzmemo lovu?

Na kraju, jedino vrijedno sa terena večeras je go Bogićevića. Bravo majstore, a ostalo :o
Dijelim tvoje misljenje i na neke pojedince u nasoj ekipi sam ukazivao jos od Maribora...Neki ce reci da smaram vise sto se stalno vracam na te utakmice od ljeta,ali su one bile te koje su mi 'otvorile oci'.S druge strane,@camac,vjerujem da si i ti svjestan da po onakvom terenu ne mozes odigrati nista,a ako tome dodas limitirane igrace,dobijes ono sto se gledalo veceras!Pusitite stadion,dajte na TEREN koji je u banani vec godinama,a niko mi ne moze reci da se on ne moze uraditi!Dalje,sto se tice igraca koje si nabrojao,znas i sam da su to 'ptice selice' koje nece da se vezu za klub i koje ce ga napustiti prvom prilikom,a mi kao klub necemo zaraditi nista!Tu se i javlja dilema,da li potpisivati takve igrace i imati kratkorocan uspjeh ili trpiti limitirane,od kojih nekad mozda zaradis neku paru!?Odgovor zaista nije lagan i vise ni sam ne znam sta da mislim... :? Gledam veceras tekmu i ne mogu da vjerujem u sta smo se pretvorili.Igramo pravi 'ribarski stil'(mislim na skandinavske ekipe,a i oni vise nisu takvi),izbij,napucaj,baci aut 20m,prekid,guzva itd itd.Zalosno je da smo najopsniji upravo iz takvih situacija! :cry:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 02 mar 2013, 22:52

plavetniloo je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Svi se nesto zale na igru pojedinih igraca, ali po ovome terenu jednostavno nije moglo bolje.
Aha, sad kontam, naši igrači su zvijezde, ono navikli na igru kratkih pasova, tika-taka, koju danas na Grbavici nisu mogli prezentovati zbog toga što nam je teren oranica.Izvinjavam se, do mene je.
Nisu zvijezde ali sta god da su pokusali odigrati jednostavno nije moglo jer lopta po terenu uopste nije mogla normalno da se krece i odskakala je i po pola metra.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 mar 2013, 22:52

5KM
10KM
50KM
500KM
1000KM

Ko nije shvatio shvatit će sutra, biće obavještenje...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 mar 2013, 22:54

ko se to tukao... kako ih stid nije, i mojne mi ultras sranja dosta mi je toga, navijo sam jace od sve te djece

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 mar 2013, 22:54

Ultras1921 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
dobili smo nekakve letke, meni su dosta nejasni. Imaju nekakva 4 paketa. 2 su 10 km, jedan je 500, a jedan 1000 km(valjda godisnje). Pogodnosti- uglavnom su to popusti u fan shopu, popusti kod sponzora, i spominje se brzi ulaz na tribinu. Spominje se i mjesto na tribini, ali mi ni to nije jasno. Uslikat cu sutra pa cu stavit ;)
Aha, hvala
NO PYRO NO PARTY

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 mar 2013, 22:54

ipetm je napisao/la:5KM
10KM
50KM
500KM
1000KM

Ko nije shvatio shvatit će sutra, biće obavještenje...
Jel' godišnja ili mjesečna članarina? Ovaj CLASSIC paket?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 mar 2013, 22:56

Klix postao gori od avaza
NO PYRO NO PARTY

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 02 mar 2013, 22:57

kakvo je to sranje na jugu i oko stadiona opet bilo, kazu 6 policajaca povrijedjeno i dva navijaca

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 mar 2013, 22:58

70% ih doslo da malo zapale da budu vidjeni sram ih bilo da navijaju haman pa veterani
sramota.. a sad sute ..... 8-)

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 02 mar 2013, 22:58

plavetniloo je napisao/la:
Pa kako te nije stid tako pricati..vidi se da nisi macku s praga sutnuo a kamoli loptu..po onom terenu ovo je maximum sto se mogao izvuci,5 hiljada ljudi je vidjelo da lopta odskace do muda i svaka im cast sto su pobjedili u ovakvim uslovima..

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 mar 2013, 22:59

Ljudi ovo veceras je bilo stvarno lose htjeli mi priznati ili ne,igra nikakva,saradnja izmedju igraca ocajna,isto kao da prvi put igraju zajedno.Pustite vadione tipa prva tekma,los teren i slicno,pa i Travniku je bilo isto pa su pozitivno iznenadili,a o kvalitetu i dinamici utakmice danas u Zenici u odnosu na ovo veceras da i ne govorim.Amar je dobro rekao da sa ovakom igrom nemamo sta traziti protiv Borca i covjek je potpuno u pravu,sto je najgore mi ovako igramo cijelo prvenstvo i licno mislim da su ovi igraci limitirani pa je mozda je ipak trebalo malo svjeze krvi da se pojedinci prodrmaju i dobiju kakvu takvu konkurenciju jer ispade da nam se prvih jedanaest zna unaprijed za cijelu sezonu i mozda zbog toga igraci igraju lezernije i opustenije jer znaju da ih nema ko zamjeniti.Titulu cemo sigurno uzeti,sto zbog rasporeda,sto zbog ovih pet bodova viska,sto zbog Amarove lucidnosti ali vani bolje da i ne izlazimo ako se dobro ne pojacamo.U suprotnom titula je bitna samo zbog onog novca sto donosi i nekog rivaliteta unutar BiH,ali krajnje je vrijeme da barem napravimo barem mali pomak i vani,pod ovim mali ne mislim da moramo igrati cetvrto pretkolo ili grupnu fazu ali mozemo li barem da se dostojno suprostavimo i sa nekim odigramo nerjeseno.Sto se tice ovoga u BH-a takmicenja nema brige za trofeje ali brate u Evropi naka nam je Bog na pomici.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 02 mar 2013, 22:59

Grozno. Nemamo veze. Sa ovakvom ekipom ni +15 nije dovoljno. Bit će teško i na Grbavici i na strani. Ostaj enada da će sa Bekrijom biti bolje. Amar snosi veliki dio odgovornosti. Brzo smo se odrekli 2 glavna igrača, a i Kvesićeva povreda se mogla izbjeći. Uglavnom nevidim kako možemo biti bolji.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Cwirek, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, nedimmmm1337 i 49 gostiju.