btw.. može li mi neko reći iz koje pjesme je ono što smo pjevali: zbog tebe umrijeću,..
tako nešto ide.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nama treba bar 8 novih igraca u prvih 11, ali jbg ocito ili neznaju kako dovest ili fakat nema mada u ovo drugo sumnjam.gio10 je napisao/la:Nama je vjerovatno prioritet, uz lijevog beka, pronaći dobrog zadnjeg veznog i brzog okretnog napdača. Destrukcija protivničke igre - loša. Zolotić se trudi,ali nije to to, treba neko malo iskusniji.
Adilović - panj svoje vrste. Za formaciju koju forsira Amar (451) po vecini treba brz i prodoran napadač,po mogućnosti veoma jak na nogama. Adilovića treba ćušnuti za 600k i udarati se nogom u guzicu,pa probati dovesti nekog dobrog napadača,koji ima predispozicije koje sam ja spomenuo. To je neko moje mišljenje. Partija je bila loša,rezultat dobar kakav je mogao biti. Čestite Bogičeviću za knuckleball.
Konačno je prošla jedna tekma bez baklji ( lik koji je zapalio baklju je dobio po piici ),samo je tu izbio još veći problem zbog kojeg mozemo ocekivati veće kazne nego što bi ih dobili zbog baklji ( znate svi šta je bilo )
pobjeda ko pobjeda najvaznije nadam se kad dodje bekric da ce to biti bolje... svaka cast sto se tice pirotehnike jer se nije koristila samo tako nastaviti.... a sto se tice te kazne za probleme ne vidim razlog da se klub kazni sve se desilo poslije utakmice i van stadiona na sta klub nije mogao nikako uticati tako da cisto sumnjam da je moguce da dobijemo kaznu jer je svih 90 minuta bilo sve regularnoElegant je napisao/la:Ako Bog da po sva tri boda u Banja Luku.
P.S. Ocekuje nas kazna za ove probleme.
moram i tebi odgovoriti... nezz zasto bi klub bio kaznjen za svih 90 minuta i u toku poluvremena je sve bilo regularno eto jedna baklja ali ubrzo rijeseno... ono sto se desilo na jugu i sto je bilo van stadiona je van pameti da Zeljo dobije kaznu... i stvarno moram opet pohvaliti i kad je receno da se ne pali pirotehnika jer Zelji ne trebaju kazne... sto se tice igre pricekajmo da nam dodje taj livi bek sto se najavljuje i da dodje bekric pa cemo znati na cemu smo jbg...Rikardo je napisao/la:Sad ce opasno da nas kazne radi papaka koji se svađaju ko ce biti glavni na tribini !
Veceras igra slabija nije bas islo kako treba, +5 idemo dalje na Borac i nove bodove.
fakat najupečatljiviji detalj, ja sam umro od smijeha, stadion nam se gotov srušio, betonirali ulaze u pola 6 a kapije otovorili u 6, jarane propadneš u beton kad ulaziš na stadion, ali dobro je počeli su ga pravit o igri neču da pričam, nema se šta.BlingBling je napisao/la:Vrijedi spomenuti i onog lika sto je pucao penal onom djetetu!
Mozda zbog lose organizacije, ali opet ne vjerujem da ce Zeljo dobiti neku kaznu.MrRiccoli je napisao/la: moram i tebi odgovoriti... nezz zasto bi klub bio kaznjen za svih 90 minuta i u toku poluvremena je sve bilo regularno eto jedna baklja ali ubrzo rijeseno... ono sto se desilo na jugu i sto je bilo van stadiona je van pameti da Zeljo dobije kaznu...
Sutra plavi ponedjeljak, to je najvažnije, a mačići se bacaju, teško da se u bljuci smrdskoj može lošije odigrati...i to veseli.SamoZeljo je napisao/la:Prvi smo, na +5. Meni dosta.
Moram malo uskociti prijatelju. Iskreno, nisam ni ja nista dobio niti cuo, vjerovatno jer sam dosao pred jug u 18.30h, kada tamo degenek na ulazu. Ovdje je bitno sada napomenuti, da Zeljo nema nikakve veze sa koristenjem ulaza, vec zastitarske agencije sa policijom, koje sprovode sigurnost na stadionu. Dakle, ako se hocemo zaliti na to, to su onda spomenute sluzbe.deyo je napisao/la:ja ne znam jel ko od vas dobio onaj letak za clanske ali ja juce ni rijeci o tome nisam cuo na tekmi.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Rule_hz i 42 gosta.