FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AeGon099
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AeGon099 » 03 mar 2013, 00:58

važna su 3 boda, i sada se okrenuti borcu. ;)
btw.. može li mi neko reći iz koje pjesme je ono što smo pjevali: zbog tebe umrijeću,..
tako nešto ide. :mrgreen:
Odlazi Safete.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 mar 2013, 01:07

Ako Bog da po sva tri boda u Banja Luku.

P.S. Ocekuje nas kazna za ove probleme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 mar 2013, 01:14

Da se razumjemo razocaran sam ovom danasnjom predstavom, ali opet s druge strane kada se sjetim proslogodisnje utakmice protiv istog protivnika i takodjer na samom pocetku proljetnog dijela prvenstva, nakon pobjede u Prijedoru od 5-0, onda...Greska golmana i Selimoviceva brza reakcija nam je tada donijela tri boda, a koliko me pamcenje sluzi mislim da ni na toj utakmici nismo nesta pretjerano briljirali.

Treba sacekati jos par utakmica poa vidjeti kako ce ovo sve izgledati, pa tek onda poceti sa kritikama.

PS: Neko je pitao za travnjak. Ono sto ja znam je to da promjena istog kosta do 200.000 KM.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 03 mar 2013, 01:19

Mora se nesto uradit po pitanju ove Grbavice, bas nocas posmatram tribine i generalno sve tako tuzno i zapusteno izgleda, pocevsi od terena koji je los, pa istok na kojem mahuna i korov raste do juga koji je tamo negdje u mraku...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 mar 2013, 01:20

gio10 je napisao/la:Nama je vjerovatno prioritet, uz lijevog beka, pronaći dobrog zadnjeg veznog i brzog okretnog napdača. Destrukcija protivničke igre - loša. Zolotić se trudi,ali nije to to, treba neko malo iskusniji.
Adilović - panj svoje vrste. Za formaciju koju forsira Amar (451) po vecini treba brz i prodoran napadač,po mogućnosti veoma jak na nogama. Adilovića treba ćušnuti za 600k i udarati se nogom u guzicu,pa probati dovesti nekog dobrog napadača,koji ima predispozicije koje sam ja spomenuo. To je neko moje mišljenje. Partija je bila loša,rezultat dobar kakav je mogao biti. Čestite Bogičeviću za knuckleball.
Konačno je prošla jedna tekma bez baklji ( lik koji je zapalio baklju je dobio po piici ),samo je tu izbio još veći problem zbog kojeg mozemo ocekivati veće kazne nego što bi ih dobili zbog baklji ( znate svi šta je bilo )
Nama treba bar 8 novih igraca u prvih 11, ali jbg ocito ili neznaju kako dovest ili fakat nema mada u ovo drugo sumnjam.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 mar 2013, 01:25

Elegant je napisao/la:Ako Bog da po sva tri boda u Banja Luku.

P.S. Ocekuje nas kazna za ove probleme.
pobjeda ko pobjeda najvaznije nadam se kad dodje bekric da ce to biti bolje... svaka cast sto se tice pirotehnike jer se nije koristila samo tako nastaviti.... a sto se tice te kazne za probleme ne vidim razlog da se klub kazni sve se desilo poslije utakmice i van stadiona na sta klub nije mogao nikako uticati tako da cisto sumnjam da je moguce da dobijemo kaznu jer je svih 90 minuta bilo sve regularno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 03 mar 2013, 01:25

Sve po starom! Tortura na ulazu,patnja na terenu,cirkus na tribini,jos hladno ko na Titaniku! Napadac nam ni PP aparat ne moze presevati! Vrijedi spomenuti i onog lika sto je pucao penal onom djetetu!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 mar 2013, 01:32

Rikardo je napisao/la:Sad ce opasno da nas kazne radi papaka koji se svađaju ko ce biti glavni na tribini !

Veceras igra slabija nije bas islo kako treba, +5 idemo dalje na Borac i nove bodove.
moram i tebi odgovoriti... nezz zasto bi klub bio kaznjen za svih 90 minuta i u toku poluvremena je sve bilo regularno eto jedna baklja ali ubrzo rijeseno... ono sto se desilo na jugu i sto je bilo van stadiona je van pameti da Zeljo dobije kaznu... i stvarno moram opet pohvaliti i kad je receno da se ne pali pirotehnika jer Zelji ne trebaju kazne... sto se tice igre pricekajmo da nam dodje taj livi bek sto se najavljuje i da dodje bekric pa cemo znati na cemu smo jbg...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 mar 2013, 01:35

BlingBling je napisao/la:Vrijedi spomenuti i onog lika sto je pucao penal onom djetetu!
fakat najupečatljiviji detalj, ja sam umro od smijeha, stadion nam se gotov srušio, betonirali ulaze u pola 6 a kapije otovorili u 6, jarane propadneš u beton kad ulaziš na stadion, ali dobro je počeli su ga pravit o igri neču da pričam, nema se šta.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 mar 2013, 01:36

MrRiccoli je napisao/la: moram i tebi odgovoriti... nezz zasto bi klub bio kaznjen za svih 90 minuta i u toku poluvremena je sve bilo regularno eto jedna baklja ali ubrzo rijeseno... ono sto se desilo na jugu i sto je bilo van stadiona je van pameti da Zeljo dobije kaznu...
Mozda zbog lose organizacije, ali opet ne vjerujem da ce Zeljo dobiti neku kaznu.
Celik!3,2,2.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2013, 01:40

Jedino za sta bi mogli biti kaznjeni je ta baklja al ne vjerujem.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 mar 2013, 01:57

ma cisto sumnjam da cemo dobiti neku kaznu... mozda milju i dobijemo jer je savez u **** nemaju para... NEGO MANIJACI IDEMO SAD SVI LAGANO HAJDE DA SE UCLANIMO U KLUB MISLIM DAJ E 10 KM SASVIM OK AKO NE I JEFTINO TAKO DA BUDI ŽELJO UČLANI SE

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 03 mar 2013, 06:09

Ma šta vam je ljudi ? Svi znamo kakva je situacija u državi, kantonu, opštini pa i u klubu što se tiče finansija. Amar je toliko pametan da je procijenio da i sa ovim igračkim kadrom možemo biti šampioni a još se i riješio upravo zbog troškova najplačenijih igrača a nikoga nije htio dovesti iz istih razloga. Naša je i to velika snaga da čemo i sa svim takvim ispravnim procjenama biti šampioni i to sve treba svim srcem podržati jer titula je sigurna a još čemo definitivno znati ko je od ovih igrača za Želju a ko nije. Upravo to takvo ponašanje i razmišljanje zaslužuje našu punu podršku Amaru i klubu jer sve to pokazuje koliko smo mi u stvari jaki.
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 mar 2013, 07:15

Prvi smo, na +5. Meni dosta.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 03 mar 2013, 08:35

statistika Nermina Jamaka na jucerasnjoj utakmici:
pogresan pas: 2
dobar pas naprijed : 12
pas unazad: 5
izgubljena lopta: 6 (1 iz koje zamalo nismo primili gol)
faulova na njemu: 2
napravljeni faul:1 i dobio zuti
oduzete lopte:3
udarac van okvira: 2
u okvir:-
skok:1
izasao u 66 minuti
;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 mar 2013, 09:01

Željo TV: 4. epizoda

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-4-epizoda/4563/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 03 mar 2013, 10:04

ja ne znam jel ko od vas dobio onaj letak za clanske ali ja juce ni rijeci o tome nisam cuo na tekmi.
mislim da bi trebalo malo onu dvojicu ubacivati (Brkovica i Aru),ko god izadje :D ,cisto jer nema ko da posteno opuca po golu,sve su akcije isle po krilima i ubacaji,a Adil ko Adil u korneru u tom momentu :lol: .
Beslija mi je uvijek bio drag kad udje,jr on opuca koju sa 15 ak metara i bome znala je koja i da udje,ako nista odbrana protivnika se mora skupiti u sredini kad on ide.
Sredina :( cekam bekriju,ali mora jos neko biti da zna prenijeti loptu.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 mar 2013, 10:11

Proljetni dio sezone nasa ekipa otvara protiv fudbalskog kluba Vratnik, ovaj Travnik.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 mar 2013, 10:12

SamoZeljo je napisao/la:Prvi smo, na +5. Meni dosta.
Sutra plavi ponedjeljak, to je najvažnije, a mačići se bacaju, teško da se u bljuci smrdskoj može lošije odigrati...i to veseli.

ŽELJZNIČAR ŠAMPION
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 mar 2013, 11:18

deyo je napisao/la:ja ne znam jel ko od vas dobio onaj letak za clanske ali ja juce ni rijeci o tome nisam cuo na tekmi.
Moram malo uskociti prijatelju. Iskreno, nisam ni ja nista dobio niti cuo, vjerovatno jer sam dosao pred jug u 18.30h, kada tamo degenek na ulazu. Ovdje je bitno sada napomenuti, da Zeljo nema nikakve veze sa koristenjem ulaza, vec zastitarske agencije sa policijom, koje sprovode sigurnost na stadionu. Dakle, ako se hocemo zaliti na to, to su onda spomenute sluzbe.

Neka se samo krenulo sa ovim clanskim kartama. Recimo ja bi ako nista letke zalijepo na ulaze u stadion. Tako bi masa bila lakse informisana, pored interneta. Ako su bili letci, ja se izvinjavam, ali ja ih zaista nisam primijetio....

Sto se tice nagradne igre. Ja recimo imam godisnju ulaznicu, i uvijek kada se desavaju nagradne igri, mi sa godisnjim kartama pusimo. Ali ajde, necu sada ni ja srati o tome, bitno je da se privuce raja koja ne dolazi stalno na stadion...

Sto se tice incidenta sinoc. Nece Zeljo dobijati nikakve kazne jer se nije dogodio nikakav prekid utakmice, izazvan od strane navijaca. Dakle, kazne nema. E sada, hoce li biti kazna od strane policije za nasa gostovanja (kao prebijanje nasih) to cemo vidjeti, postu je policija izvukla deblji kraj sinoc, jer je po meni upotrebljava silu kada nije trebala...Ako cete pricati o tome, pricajte u upotrebi sile od strane policije, jer ste se i vi mogli sinoc zateci kada je stanpedo nastao i kada su pendreci letali, radi obicne prepirke pojedinaca... (A ovi sto trebaju da znaju, svataju zbog ceka je navedena prepirka nastala i ja ih podrzavam u tome.)

@pleventivo - Uredu makco, ja sam prenaglio, priznajem. Dosao sam nervozan sinoc kuci... ;)

EDIT: Gledam ovu opremu nasu od sinoc na ZELJOTV, i pitam se; da li smo mi uopste dobili stuce za odredene dresove od Patricka? Koliko ja mogu da vidim, mi smo sinoc koristili stucne od TRENING OPREME, ali opet kako god, super je izgledala kombinacija. Tamno plavo, bijelo, crno.. :D

EDIT: HVALA LIKUSA!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 mar 2013, 11:34, ukupno mijenjano 4 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin i 42 gosta.