Poslao sam novu ponudu
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Green je pod zabranom tradea
Gordon nesiguran nikad se ne zna hoće li igrati ili neće,Grangera sam spreman uzeti ne i njega
Poslao sam novu ponudu
Poslao sam novu ponudu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gdje ces na FariedaLBJ MVP je napisao/la:Green je pod zabranom tradeaGordon nesiguran nikad se ne zna hoće li igrati ili neće,Grangera sam spreman uzeti ne i njega
![]()
Poslao sam novu ponudu
imas novu ponudu D:
Evo sad sam na BoozeraJHam je napisao/la:Gdje ces na FariedaLBJ MVP je napisao/la:Green je pod zabranom tradeaGordon nesiguran nikad se ne zna hoće li igrati ili neće,Grangera sam spreman uzeti ne i njega
![]()
Poslao sam novu ponudu![]()
![]()
imas novu ponudu D:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ovo bi trebo prihvatit ja mislimLBJ MVP je napisao/la:Evo sad sam na BoozeraJHam je napisao/la:Gdje ces na FariedaLBJ MVP je napisao/la:Green je pod zabranom tradeaGordon nesiguran nikad se ne zna hoće li igrati ili neće,Grangera sam spreman uzeti ne i njega
![]()
Poslao sam novu ponudu![]()
![]()
imas novu ponudu D:
Bilo je jako ugodno vršiti pregovore i na kraju ih zaključiti tradeom na obostrano zadovoljstvo
Komesar neka odradi svoje
Komesar neka odradi svoje
vec je izvrseno vise trejdova za ovaj nas TD nego onaj pravi

@dema imaš ponudu
Ako ne prođe ovo s demom Josh Smith i Joe Johnson su dostupni za nekog playmakera.Za Josha hoću nekog od 5 najboljih playmakera dok za JJ-a mogu i lošiji proći
Ako ne prođe ovo s demom Josh Smith i Joe Johnson su dostupni za nekog playmakera.Za Josha hoću nekog od 5 najboljih playmakera dok za JJ-a mogu i lošiji proći
dacu ti ja Thomasa za JJ-a,ako je u "ispravnom" stanjuLBJ MVP je napisao/la:@dema imaš ponudu![]()
- majestic24
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:@dema imaš ponudu![]()
eto ti westbrooka
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
treba mi PG
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Još da playmakera dodam i kompletiram roster za playoffa.
@jose i @majestic odgovorio sam na ponude.Bile su fer i prihvatljive ali ne ono što ja tražim tako da sam poslao nove
Još kad bi bilo vremena da odgovore
@jose i @majestic odgovorio sam na ponude.Bile su fer i prihvatljive ali ne ono što ja tražim tako da sam poslao nove
Još kad bi bilo vremena da odgovore
Hmm, mogao se možda ovaj trade provesti, da sam vidio na vrijeme.
BTW, sad gledam sastave od HeatUnited-a i mene kad smo igrali prvi matchup (koji sam izgubio 3:6) i skontam da se kod njega ekipa razlikuje samo u 2 igrača (umjesto Mela i Battiera uzeo je Kobija i C.Brewera), a kod mene skoro čitava nova ekipa (ostala samo 3 "originalna" igrača: Gallinari, Jennings i Mullens - kojeg sam takođe bio otpustio, pa ga ponovo uzeo iz FA). A Jenningsa i Gallinarija sam juče nudio Mamuzama u posljednjem danu za trade-ove.
BTW, sad gledam sastave od HeatUnited-a i mene kad smo igrali prvi matchup (koji sam izgubio 3:6) i skontam da se kod njega ekipa razlikuje samo u 2 igrača (umjesto Mela i Battiera uzeo je Kobija i C.Brewera), a kod mene skoro čitava nova ekipa (ostala samo 3 "originalna" igrača: Gallinari, Jennings i Mullens - kojeg sam takođe bio otpustio, pa ga ponovo uzeo iz FA). A Jenningsa i Gallinarija sam juče nudio Mamuzama u posljednjem danu za trade-ove.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zadovoljan sam timom od početka, odmah sam namjestio kemiju u ekipijose je napisao/la:Hmm, mogao se možda ovaj trade provesti, da sam vidio na vrijeme.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Šteta što nisi vidio ponudu ostadoh baš loš u asistencijama.

Skakački predominantan i ako svi budu zdravi proći ću barem jednu rundu playoffa.Od draftovanih samo Leonard(iako sam i njega otpustio dok je bio povrijeđen)tu i Boozer kojeg sam tradeovao pa on proigrao i sad ga vraćam kad mu je forma u padu
Što nisu svi glasali za ostavljanje igrača?Fale 4 bitna glasa

Skakački predominantan i ako svi budu zdravi proći ću barem jednu rundu playoffa.Od draftovanih samo Leonard(iako sam i njega otpustio dok je bio povrijeđen)tu i Boozer kojeg sam tradeovao pa on proigrao i sad ga vraćam kad mu je forma u padu
Što nisu svi glasali za ostavljanje igrača?Fale 4 bitna glasa
ma glupo je to glasanje,ako ostane vecina ovih sto sad igraju,nek se i igraci ostave(po 1),ako bude vecih promjena onda nek ide novi draft i gotovo...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jose, svaka čast na Harrisovoj krađi.
Ja sam ga još na draftu izabrao očekujući da će igrati ovako, al' u Milwaukeeju mu se ipak nije dalo.
A, čim sam vidio trade Milwaukee - Orlando htjedoh ga vratiti, no biJo si brži.
Ja sam ga još na draftu izabrao očekujući da će igrati ovako, al' u Milwaukeeju mu se ipak nije dalo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Imao sam sreće.Monolog je napisao/la:Jose, svaka čast na Harrisovoj krađi.![]()
Ja sam ga još na draftu izabrao očekujući da će igrati ovako, al' u Milwaukeeju mu se ipak nije dalo.![]()
U stvari, u zadnje vrijeme sam zadovoljniji ovim igračima koje sam pokupio iz FA. Dok me starteri upeglaše, krenule su povrede. Evo Parker mi se povrijedio već drugi put u 10 dana, Gallinari malo ihgra malo ne igra, Ginobilli laganini nakon povrede, prosjek oko 20 min/game... Nadam se da će se do playoffa posložiti kako treba.
- majestic24
- Kontakt:
jose je napisao/la:Imao sam sreće.Monolog je napisao/la:Jose, svaka čast na Harrisovoj krađi.![]()
Ja sam ga još na draftu izabrao očekujući da će igrati ovako, al' u Milwaukeeju mu se ipak nije dalo.![]()
U stvari, u zadnje vrijeme sam zadovoljniji ovim igračima koje sam pokupio iz FA. Dok me starteri upeglaše, krenule su povrede. Evo Parker mi se povrijedio već drugi put u 10 dana, Gallinari malo ihgra malo ne igra, Ginobilli laganini nakon povrede, prosjek oko 20 min/game... Nadam se da će se do playoffa posložiti kako treba.
Nisi se bas usrecio s Parkerom.Biti ce out mjesec dana.
Mda iskreno,nisam ni ja Clarkom. Nakon onog meca kad je imao 14 poena,16 skokova ,nije toliko skupio u iduca 2-3 meca.
Steta sto nisam usao u playoff...imam jako dobru ekipu. Da sam admira malo vise dobio,mozda bi bilo i neke sanse,al maximalno cu izvuci 6-3,al najvjerovatnije ce biti 5-4
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Što je najgore, LBJ MVP mi davao Smitha za Parkera zadnji dan trejda, a ja nisam vidio na vrijeme.
Morao sam ga otpustiti, jer će se vratiti najranije u finalu.
Morao sam ga otpustiti, jer će se vratiti najranije u finalu.
Al koje nafake imam ove godine.Već treći put da se neki igrač povrijedi dan nakon što propadne trade koji sam dogovorio za njega 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.