FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Po onom kako me sjecanje sluzi, te po prikazanom u novoj epizodi Zeljo TV-a, mi i nismo bili toliko losi, bilo je nekih prilika, nekakve rutine i uvjerenosti da cemo pobjediti... Ja nisam ni malo sumnjao u pobjedu, a bice ovo i puno bolje, ljepse vrijeme, kad se malo uigraju, ipak je ovo prva utakmica, pripreme su jos uvijek svjeze, lijevog beka prakticno da i nema, jer Stana je taman bio navikao na potpuno drugu poziciju i centarsuteve drugom nogom, pa tu je izostanak Bekrica, jos pomalo bojazljiv Smajic, pa kad se ustali Kerla, ma ni malo ne brinem...
Kljucna nam je sljedeca utakmica, ako uzmemo Borca, do kraja necemo ni jednu utakmicu izgubiti, pa bilo bi lijepo da im sloze zabranu domace publike, pa nam jos olaksaju posao, jer Borac ima strasnu ekipu (ako su svi registrovani) mada ih ebe ovo sa platama i to sto nisu uigrani...
Sto se tice posjete, bas se pitam kolikom ce nam je sada prikazati u Avazu npr. Odlicna posjeta sinoc, i apsolutno sigurno ne ispod 7.000, ko tvrdi drugacije nek napise kapacitete i postotak popunjenosti svake tribine, pa nek racuna... Navijanje moze i bolje, samo da masa i navija, sto je na momente bilo odlicno... Navijanje bez baklji, nek smo i to docekali, a ovi mangupi sto su zapalili baklju i bacili 1 petardu nece vise sigurno... Sto se tice tuce na kraju, gdje ima i mase, ima i sra*a, bas bezveze svadja, i onda kad ulete specijalci isfrustrirana djeca gadjaju kamenjem iste, i eto naslova za klixa... Mislim da ne bi trebali dobiti nikakvu kaznu za ovu utakmicu, ili neku minimalnu mozda samo...
Ako neko moze da postavi sliku ili clanak vezano za clanske karte, koje bi svi trebali uzeti pa da pomognemo svom klubu...
FORZA ZELJO
Kljucna nam je sljedeca utakmica, ako uzmemo Borca, do kraja necemo ni jednu utakmicu izgubiti, pa bilo bi lijepo da im sloze zabranu domace publike, pa nam jos olaksaju posao, jer Borac ima strasnu ekipu (ako su svi registrovani) mada ih ebe ovo sa platama i to sto nisu uigrani...
Sto se tice posjete, bas se pitam kolikom ce nam je sada prikazati u Avazu npr. Odlicna posjeta sinoc, i apsolutno sigurno ne ispod 7.000, ko tvrdi drugacije nek napise kapacitete i postotak popunjenosti svake tribine, pa nek racuna... Navijanje moze i bolje, samo da masa i navija, sto je na momente bilo odlicno... Navijanje bez baklji, nek smo i to docekali, a ovi mangupi sto su zapalili baklju i bacili 1 petardu nece vise sigurno... Sto se tice tuce na kraju, gdje ima i mase, ima i sra*a, bas bezveze svadja, i onda kad ulete specijalci isfrustrirana djeca gadjaju kamenjem iste, i eto naslova za klixa... Mislim da ne bi trebali dobiti nikakvu kaznu za ovu utakmicu, ili neku minimalnu mozda samo...
Ako neko moze da postavi sliku ili clanak vezano za clanske karte, koje bi svi trebali uzeti pa da pomognemo svom klubu...
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma ovo je fantazija koja se cekala...Iskreno... Zaista zahvale i cestitke za odradeni rad..
Zanima me sljedeci, da li se ovo radi na mjesecnoj ili godisnjoj bazi? (Mislim na pretplacivanje)
Takoder, zanima me gdje se mozemo uclaniti u klub? Hvala
Zanima me sljedeci, da li se ovo radi na mjesecnoj ili godisnjoj bazi? (Mislim na pretplacivanje)
Obavjest ce biti iducih dana ja predpostavljam da je na godisnjem nivouDzoleZeljo je napisao/la:Ma ovo je fantazija koja se cekala...Iskreno... Zaista zahvale i cestitke za odradeni rad..

Željeznicar za život cijeli !
nisam gled'o šta ste ranije pisali, ček'o sam da se sve smiri kol'ko-tol'ko
ovo je bilo čisto igru briši-bodove piši, Travnikov bunker je izgled'o dobro prvo poluvrijeme, al' kasnije raspad sistema, hvala Bogu
dosta dobra posjeta s obzirom na protivnika i hladnoću...
sad malo i da kritikujem
radi one baklje će nam kazna doć'... ne mogu da vjerujem da se neki ne mogu kontrolisati... druga stvar, može li se ikako brže ulaziti, četiri kapije otvorene, al' sporo do zla Boga...
ovaj letak tek sad vidim, nisam ga vidio sinoć, al' biće dobro aBd
nadam se da ćemo ostati neporaženi u BL...

ovo je bilo čisto igru briši-bodove piši, Travnikov bunker je izgled'o dobro prvo poluvrijeme, al' kasnije raspad sistema, hvala Bogu

sad malo i da kritikujem

radi one baklje će nam kazna doć'... ne mogu da vjerujem da se neki ne mogu kontrolisati... druga stvar, može li se ikako brže ulaziti, četiri kapije otvorene, al' sporo do zla Boga...
ovaj letak tek sad vidim, nisam ga vidio sinoć, al' biće dobro aBd

nadam se da ćemo ostati neporaženi u BL...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nedo Bog da si izvuko Zolinu, Svrakinu i Staninu statistiku, nedo Bogzeljo1 je napisao/la:statistika Nermina Jamaka na jucerasnjoj utakmici:
pogresan pas: 2
dobar pas naprijed : 12
pas unazad: 5
izgubljena lopta: 6 (1 iz koje zamalo nismo primili gol)
faulova na njemu: 2
napravljeni faul:1 i dobio zuti
oduzete lopte:3
udarac van okvira: 2
u okvir:-
skok:1
izasao u 66 minuti
nije jamak kriv sto niko ne zna dodat,ja fakat ne mogu da vjerujem da ne mozemo dupli pas sastavit,ocekico sam da smo losi ali juce je bila katastrfa,mislim da i E.colic ima mjesta u ovih prvih 11
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bice ovo dug post,pa se unaprijed izvinjavam svima.
Tacno nemam pojma sta bih pisao o ovoj utakmici.Ponavljam se o ovim nasim igracima i vise sam sebi ispadam dosadan.Prenocio sam,da malo ohladim u glavi i dobro je sto se to desilo jer bi sinoc svasta napisao.Sada cu napisati da je dobro da smo upisali pobjedu.Tu sam zadovoljan.Velika stvar je kada imamo tv prijenos a dodje na tekmu onoliki broj ljudi.Pozeljela raja svog Zelju.Zeljo nam je vratio bodovima,ali i antipropagandom fudbala.
Suludo mi je trositi rijeci na teren,koji ruku na srce jeste bio los,no nije izgovor za totalno neznanje i nekretanje nasih fudbalera.Na oko,sa tribine mozda teren i nije izgledao toliko lose,medjutim,cinjenica je da je igracima na onakvoj podlozi jako tesko graditi igru.Ovo pisem za ekipe koje inace grade igru i znaju igrati fudbala.To nije u nasem slucaju,jer nasa ekipa nema vise od jednog igraca koji zna lopte.
Gledajuci utakmicu stekao sam utisak da smo imali puno srece na kraju,jer da se nije desila ona nezgodacija odbrambenih igraca Travnika i postignut gol na takav nacin,mislim da smo mogli onako igrati jos tri dana,ali ne bi bili nimalo opasni po gol protivnika.Onda smo kao zaigrali nekih 6-7 minuta i Bogi iz faula zabije bas golcinu za miran rezultatski cilj.Mogli smo komotno primiti dva gola,da su igraci Travnika znali.To je ono o cemu trubim ovde cijelo vrijeme,da smo mi samo malo manje losi od drugih.Nikako to ne znaci da smo mi dobri.Mi smo kriticni kao ekipa.
Sada,da li je u pitanju pritisak prve utakmice,malo u glavama igraca pogotovo protiv Travnika uvijek zapinje.Mozda i tezina terena.Ali to ne treba da znaci,cak i ako sagledam i opravdam sve te neke okolnosti,da nas igrac uopste ne moze da ustopa loptu,da nema predaju lopte,da igrac ne trci i ne daje maksimum.
Antolovic i uza odbrana su bili korektni.Vasilic je imao dosta nerezonskog izlijetanja,i nekad malo neku cudnu reakciju,dok je Bogi izgledao stabilno kao nekada.Stanica ne mogu kriviti jer igra poziciju na kojoj on realno ne moze da da od svojih mogucnosti.Nema frajer lijeve noge i to je to.Za to je kriv Amar a ne Stanic.Stanic mora da igra sta mu Amar kaze,a svi znamo na sta to lici.Trudio se Stanic,ali bez ikakvog ucinka.Colic je spasio situaciju da ne primimo gol u prvom poluvremenu.Ostatak utakmice,nije imao problema u defanzivi a u ofanzivi ga nije bilo uopste.
Vezni red me je zestoko zabrinuo.Tu su igraci od kojih ocekujes da grade igru i da prave razliku na terenu.Zolotic je ,cini mi se,postavio rekord lige u pogresnoj predaji lopte.Imao je dobru metrazu u trci,ali je on osim sto je razgradjivao protivnicki vezni red,takodjer razgradjivao i svaki nas pokusaj da se uradi bilo sta.Nevidjeno losa predaja lopte.Ne pamtim da je neki igrac u nasem timmu bio u stanju da onoliko grijesi.Ali on je bar isao na te lopte i nije ga bilo strah da opet uzme tu loptu pa da pokusa,za razliku od Svrake,koji je odigrao terminsku utakmicu.Kada se ono pisu ocjene igraca u novinama,ja da sam novinar ne bi imao na sta da stavim ocjenu na Svraku.Frajer je neocijenjen.Nije igrao utakmicu uopste.Nije puno grijesio jer nije uopste imao sa cim da grijesi,jer prosto nije igrao utakmicu.Ko na terminu.
Posljedicno tome,ne mozes ocekivati da Jamak sa ovom dvojicom bilo sta napravi.Pa je onda to izgledalo slicno i sa Jamakom,s tim sto tu pravim razliku da je on prilicno zavisio od Svrake i Zolotica.Tako da je vezni dio reda,ona srz ekipe bila ispod svakog minimuma.Katastrofalno.
Hajde,onda ocekujes da se nesto desava preko krila.Ali nista.Selimovica sam primijetio nesto malo u drugom poluvremenu prije nego je izasao.Odvojen od igre,nezainteresovan,nemam pojma.Los los los.Smajic sa druge strane i ne moze biti opasan jer je u istoj poziciji kao Stanic.Uhvatio sam se za glavu kada sam ga vidio u jednoj akciji kada je isao punim trkom po lijevoj strani i u momentu centarsuta on to radi desnom vanjskom nogom.Da ti pamet stane koliko je to nerezonski i koliko je on svjestan da je pokusao lijevom da bi mozda cak i fulio cijeli fudbal.Sta onda ocekivati.On ni jacom nogom prosto nije u stanju da dobaci ono sto je zamislio.Svaki centarsut je bio prekratak,nema kuveta.Smajic je sinoc igrao za razliku od gore nabrojanih,ali igrom nije uradio apsolutno nista.Ocekivao sam vise,no neprirodna pozicija je ono sto on kao ni Stanic ne moze da ispuni.Bas kao i Zeba kada je guran na lijevo krilo.Mi krilo nemamo odavno kao poziciju u timu.Nema ljevaka.Do Amara je.Valjda ce jednog dana naci tu poziciju.
Adilovic kao da je sa marsa pao.Nista ni sa cim.Boze me dragi sacuvaj.Amar ce biti veliki umjetnik ako ovog igraca proda za novac koji je zamislio.Prvi strijelac lige je bio izgubljen u vremenu i prostoru.
Brkovic je usao i bio rastrcan.U onakvoj ekipi niko ne bi odigrao nesto bolje,pa mi je pozitivno to sto se ovaj mali trudio.I veliki plus na kraju je igra malog Hodzica.Onaj mali ima sve potrebno da postane veliki igrac.Cak iako je igrao na lijevoj strani,znaci opet pogresno mjesto u ekipi,on je dao dobar dojam,od predaje ,do primanja lopte.Pa mi malo cudno kako onda njemu tezak teren nije smetao.Mali zna lopte i skolovan je igrac.Ovi ostali ne znaju lopte i nisu potkovani tehnicki,zato im smeta teren,mogu mozda da se vade na to.Hodzic je dokaz kako teren nije mjerilo u ovom nasem slucaju.
Ovo prvenstvo je nase,i to je ono sto nas moze zadovoljiti rezultatski.Lijepo je to.No ova antipropaganda fudbala na Grbavici se mora drasticno promijeniti.Misljenje o tome dao je i Amar Osim poslije tekme i sve dovoljno govori kako je svjestan da ovako ne ide.Nazalost,mislim da ova lijepa posjeta koja se desila moze biti ponovljena samo u derbiju,a za ostale posjete ce se vjerovatno pitati i Amar i nasi sjajni igraci.
Tacno nemam pojma sta bih pisao o ovoj utakmici.Ponavljam se o ovim nasim igracima i vise sam sebi ispadam dosadan.Prenocio sam,da malo ohladim u glavi i dobro je sto se to desilo jer bi sinoc svasta napisao.Sada cu napisati da je dobro da smo upisali pobjedu.Tu sam zadovoljan.Velika stvar je kada imamo tv prijenos a dodje na tekmu onoliki broj ljudi.Pozeljela raja svog Zelju.Zeljo nam je vratio bodovima,ali i antipropagandom fudbala.
Suludo mi je trositi rijeci na teren,koji ruku na srce jeste bio los,no nije izgovor za totalno neznanje i nekretanje nasih fudbalera.Na oko,sa tribine mozda teren i nije izgledao toliko lose,medjutim,cinjenica je da je igracima na onakvoj podlozi jako tesko graditi igru.Ovo pisem za ekipe koje inace grade igru i znaju igrati fudbala.To nije u nasem slucaju,jer nasa ekipa nema vise od jednog igraca koji zna lopte.
Gledajuci utakmicu stekao sam utisak da smo imali puno srece na kraju,jer da se nije desila ona nezgodacija odbrambenih igraca Travnika i postignut gol na takav nacin,mislim da smo mogli onako igrati jos tri dana,ali ne bi bili nimalo opasni po gol protivnika.Onda smo kao zaigrali nekih 6-7 minuta i Bogi iz faula zabije bas golcinu za miran rezultatski cilj.Mogli smo komotno primiti dva gola,da su igraci Travnika znali.To je ono o cemu trubim ovde cijelo vrijeme,da smo mi samo malo manje losi od drugih.Nikako to ne znaci da smo mi dobri.Mi smo kriticni kao ekipa.
Sada,da li je u pitanju pritisak prve utakmice,malo u glavama igraca pogotovo protiv Travnika uvijek zapinje.Mozda i tezina terena.Ali to ne treba da znaci,cak i ako sagledam i opravdam sve te neke okolnosti,da nas igrac uopste ne moze da ustopa loptu,da nema predaju lopte,da igrac ne trci i ne daje maksimum.
Antolovic i uza odbrana su bili korektni.Vasilic je imao dosta nerezonskog izlijetanja,i nekad malo neku cudnu reakciju,dok je Bogi izgledao stabilno kao nekada.Stanica ne mogu kriviti jer igra poziciju na kojoj on realno ne moze da da od svojih mogucnosti.Nema frajer lijeve noge i to je to.Za to je kriv Amar a ne Stanic.Stanic mora da igra sta mu Amar kaze,a svi znamo na sta to lici.Trudio se Stanic,ali bez ikakvog ucinka.Colic je spasio situaciju da ne primimo gol u prvom poluvremenu.Ostatak utakmice,nije imao problema u defanzivi a u ofanzivi ga nije bilo uopste.
Vezni red me je zestoko zabrinuo.Tu su igraci od kojih ocekujes da grade igru i da prave razliku na terenu.Zolotic je ,cini mi se,postavio rekord lige u pogresnoj predaji lopte.Imao je dobru metrazu u trci,ali je on osim sto je razgradjivao protivnicki vezni red,takodjer razgradjivao i svaki nas pokusaj da se uradi bilo sta.Nevidjeno losa predaja lopte.Ne pamtim da je neki igrac u nasem timmu bio u stanju da onoliko grijesi.Ali on je bar isao na te lopte i nije ga bilo strah da opet uzme tu loptu pa da pokusa,za razliku od Svrake,koji je odigrao terminsku utakmicu.Kada se ono pisu ocjene igraca u novinama,ja da sam novinar ne bi imao na sta da stavim ocjenu na Svraku.Frajer je neocijenjen.Nije igrao utakmicu uopste.Nije puno grijesio jer nije uopste imao sa cim da grijesi,jer prosto nije igrao utakmicu.Ko na terminu.
Posljedicno tome,ne mozes ocekivati da Jamak sa ovom dvojicom bilo sta napravi.Pa je onda to izgledalo slicno i sa Jamakom,s tim sto tu pravim razliku da je on prilicno zavisio od Svrake i Zolotica.Tako da je vezni dio reda,ona srz ekipe bila ispod svakog minimuma.Katastrofalno.
Hajde,onda ocekujes da se nesto desava preko krila.Ali nista.Selimovica sam primijetio nesto malo u drugom poluvremenu prije nego je izasao.Odvojen od igre,nezainteresovan,nemam pojma.Los los los.Smajic sa druge strane i ne moze biti opasan jer je u istoj poziciji kao Stanic.Uhvatio sam se za glavu kada sam ga vidio u jednoj akciji kada je isao punim trkom po lijevoj strani i u momentu centarsuta on to radi desnom vanjskom nogom.Da ti pamet stane koliko je to nerezonski i koliko je on svjestan da je pokusao lijevom da bi mozda cak i fulio cijeli fudbal.Sta onda ocekivati.On ni jacom nogom prosto nije u stanju da dobaci ono sto je zamislio.Svaki centarsut je bio prekratak,nema kuveta.Smajic je sinoc igrao za razliku od gore nabrojanih,ali igrom nije uradio apsolutno nista.Ocekivao sam vise,no neprirodna pozicija je ono sto on kao ni Stanic ne moze da ispuni.Bas kao i Zeba kada je guran na lijevo krilo.Mi krilo nemamo odavno kao poziciju u timu.Nema ljevaka.Do Amara je.Valjda ce jednog dana naci tu poziciju.
Adilovic kao da je sa marsa pao.Nista ni sa cim.Boze me dragi sacuvaj.Amar ce biti veliki umjetnik ako ovog igraca proda za novac koji je zamislio.Prvi strijelac lige je bio izgubljen u vremenu i prostoru.
Brkovic je usao i bio rastrcan.U onakvoj ekipi niko ne bi odigrao nesto bolje,pa mi je pozitivno to sto se ovaj mali trudio.I veliki plus na kraju je igra malog Hodzica.Onaj mali ima sve potrebno da postane veliki igrac.Cak iako je igrao na lijevoj strani,znaci opet pogresno mjesto u ekipi,on je dao dobar dojam,od predaje ,do primanja lopte.Pa mi malo cudno kako onda njemu tezak teren nije smetao.Mali zna lopte i skolovan je igrac.Ovi ostali ne znaju lopte i nisu potkovani tehnicki,zato im smeta teren,mogu mozda da se vade na to.Hodzic je dokaz kako teren nije mjerilo u ovom nasem slucaju.
Ovo prvenstvo je nase,i to je ono sto nas moze zadovoljiti rezultatski.Lijepo je to.No ova antipropaganda fudbala na Grbavici se mora drasticno promijeniti.Misljenje o tome dao je i Amar Osim poslije tekme i sve dovoljno govori kako je svjestan da ovako ne ide.Nazalost,mislim da ova lijepa posjeta koja se desila moze biti ponovljena samo u derbiju,a za ostale posjete ce se vjerovatno pitati i Amar i nasi sjajni igraci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Meni nije jasno zasto raja najvise kritikuje Stanica.Pa sinoc u onako losoj tekmi je bio medju boljim.Ali raja je navikla da njega blati,bez obzira kako je odigrao.On nije neki igrac al ga cijenim zato sto lik nikad ne igra istu poziciju,vec ga amar salta s jedne na drugu poziciju od ofanzive do defanzive.Jedino on i hodzic su sinoc uspjeli da predriblaju igraca.Hodzic mora igrati u prvoj postavi,jer ima sve sto je potrebno za fudbalera.A sinoc ubjedljivo najgori adilovic,selimovic,zolotic i svraka(Isto kao da nije igrao).
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nije ovo prvi put da ovako lose odigraju a samo uzmite u obzir da je prva utakmica nakon pauze, samo se sjetim protiv Radnika 1:1 na muke dali gol.
Bit ce ovo bolje prororadit ce vec od naredne utakmice.
Bit ce ovo bolje prororadit ce vec od naredne utakmice.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Zašto niko ne piše o propustu u organizaciji nagradne igre?
Da li su baš nagradili najvjernije navijaće ili su nas izostavili?
Kako sam ja ćuo ni jedna karta nije bila godišnja/polugodišnja(od 12 izvučenih) tzn. najvjernije ne treba nagrađivati?
Da li su baš nagradili najvjernije navijaće ili su nas izostavili?
Kako sam ja ćuo ni jedna karta nije bila godišnja/polugodišnja(od 12 izvučenih) tzn. najvjernije ne treba nagrađivati?

Zna li neko oda kada pocinje ovo uclanjenje, hoce li biti neki formular, i zanima me ova "classic" od 10KM jel to godisnje ili mjesecno ?
Amar ima dovoljno kredita da ispromiješa ovu ekipu kako hoće. Šta bi falilo Adiloviću i Svraki par utakmica na klupi? Šta bi falilo Brkoviću i Hodžiću par utakmica u prvih 11? Samir Bekrić, šta je s njim?boccaccio je napisao/la: Misljenje o tome dao je i Amar Osim poslije tekme i sve dovoljno govori kako je svjestan da ovako ne ide.Nazalost,mislim da ova lijepa posjeta koja se desila moze biti ponovljena samo u derbiju,a za ostale posjete ce se vjerovatno pitati i Amar i nasi sjajni igraci.
Amar ima kredit kod navijača do to uradi ali izgleda da nema hrabrosti ili je tvrdoglav kao magarac.
NAPRIJED NARODE!
Jesam ja jedini misljenja da bi Hodzic trebo ponekad pa da cak i pocne utakmicu? Svaki put kad udje (i kad sam ga gledo) odradi dobar poso. Znam da Amar nije tip sto daje prednost mladjim igracima (dobro Zola) ali momak sigurno nista gori od Adilovica, Selimovica.. nebi bio. To se tice i Brkovica koji dosta solidno odradjuje poso.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ma realno ocekivano odigrano , nasa standardna bodove pisi igru brisi
koliko puta smo to culi
a sinoc nije bilo ni za ocekivati jer bekrica nije bilo koji je jedini organizator u nasem timu sinoc se vidjelo da ce zeba faliti ( ne aludiram na to da smo pogrijesili sto smo ga pustili ima sve svoje razloge al potreban nam je jedan u sredini koji zna proturiti loptu ) , svraka najlosiji, mali zolotic je ima kikseva al je trcao najvise nadam se da ce biti bolje ustvari vjerujem 

uclanjene ce poceti za koji dan vjerovatno, sto se tice formulara to ti ne bih znao reci, a ovo 10 KM kako pise na ovom letku sa druge strane pise članska karta za 2013 godinu sto bi valjda znacilo da ce biti 10 KM za godinu dana ali opet nisam ni to 100% siguran...Rikardo je napisao/la:http://i48.tinypic.com/348pzch.jpg
Zna li neko oda kada pocinje ovo uclanjenje, hoce li biti neki formular, i zanima me ova "classic" od 10KM jel to godisnje ili mjesecno ?
a u vezi Stanica ne treba momku puno prigovarati vidjeli smo i sami koliko je bolji na desnoj stani kad je igrao prosle polusezone umjesto Colica, momak je desnjak jednostavno lijevi bek nije njegova pozicija ni blizu tako da sa obzirom na to nije los ni bio, misljenja sam kad dodje taj lijevi bek sto se najavljuje, a cuo sam da bi to mogao biti Mirko Radovanovic ali hajd znaj mozda je suplja vjerovatno Stanic ide na desnu stranu gdje je puno bolji...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- kadetzelje
- Kontakt:
hoce li biti negdje snimak??
Sta ces momku prigovarat ako bude kakav snimak pogledaj bio je najbolji na terenu izuzmemo li stopere i golmana.MrRiccoli je napisao/la: a u vezi Stanica ne treba momku puno prigovarati vidjeli smo i sami koliko je bolji na desnoj stani kad je igrao prosle polusezone umjesto Colica, momak je desnjak jednostavno lijevi bek nije njegova pozicija ni blizu tako da sa obzirom na to nije los ni bio, misljenja sam kad dodje taj lijevi bek sto se najavljuje, a cuo sam da bi to mogao biti Mirko Radovanovic ali hajd znaj mozda je suplja vjerovatno Stanic ide na desnu stranu gdje je puno bolji...
Trudio se trcao , jbg to sto nezna lijevom jeste problem al momak odradjuje koliko moze. Po meni je sinoc bio dosta bolji od Cole koji je igrao na "prirodnoj" poziciji.
PS. da dodam raja navikla pljuvat po njemu jbg kako god okrenes Stana los i kriv za sve .
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 03 mar 2013, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Baš me zanima moželi ikako da se izračuna tačna posjeta na osnovu prodanih karata + polugod,godišnje jučer kako sam ja vidio bilo je solidna posjeta
Kako god fino je ovo za pomak u napredovanju, samo je pitanje ko ce odvojiti ovih 500 a kamo li 1000 KM.MrRiccoli je napisao/la:uclanjene ce poceti za koji dan vjerovatno, sto se tice formulara to ti ne bih znao reci, a ovo 10 KM kako pise na ovom letku sa druge strane pise članska karta za 2013 godinu sto bi valjda znacilo da ce biti 10 KM za godinu dana ali opet nisam ni to 100% siguran...Rikardo je napisao/la:http://i48.tinypic.com/348pzch.jpg
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Grbavica786 i 22 gosta.