Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Tooooooo VUKOVI
Bravo Vukovi, otvaranje odlicno odradjeno. Jos sutra da padne X izmedju Slavije i Sirokog da upotpunimo dogadjaj. Nadam se da cemo i na "domacem" terenu igrati podjednako dobro i da cemo na kraju sezone ostvariti cilj.
Početak odličan i sada sve treba ovjeriti protiv Gradine.
Mene raduje to da je ova ekipa već neko vrijeme na okupu i da se rutinski počinju uzimati bodovi. Koliko vidim samo jedna ili dvije izmjene u prvih 11 u odnosu na kraj jesenjeg dijela.
Mene raduje to da je ova ekipa već neko vrijeme na okupu i da se rutinski počinju uzimati bodovi. Koliko vidim samo jedna ili dvije izmjene u prvih 11 u odnosu na kraj jesenjeg dijela.
vidimo se sljedeceg vikenda na tusnju ... samo me interesuje, kako ce navijaci olimpika iz sarajeva dolaziti na utakmice u tz ... pozzz od apacaha
Snaci ce se oni vec nekako,za tako organizovane i vjerne navijace ta udaljenost predstavlja najmanji problemfolcyx1 je napisao/la:vidimo se sljedeceg vikenda na tusnju ... samo me interesuje, kako ce navijaci olimpika iz sarajeva dolaziti na utakmice u tz ... pozzz od apacaha
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesam gledao sam. Solidna utakmica moze se reci, Rudar nije ispunio ocekivanja a Olimpic je iskoristio los dan Prijedorcana. Ponajbolji igrac Vam je definitivno strijelac prvog gola, cupavi onaj mali brz brate tehnicar razvaljuje... I spic je dobar, jel broj 9 ne mogu se sad sjetiti... Uglavnom fina ste ekipa, iskoristili ste svoje prilike maksimalno i vidi se da imate dobru taktiku hvatate kontre, a imate munjeviti vezni red!Mancini je napisao/la:Kakva je tekma bila?Jesili gledao?Prijedor je napisao/la:Skolski odradjeno, brutalno. Svaka cast. Pozdrav
Sve najbolje u nastavku sezone, i cestitke na zasluzenim bodovima.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
@folcyx1 Pa njima da je stalo do onih malo gledalaca što je dolazilo na domaće tekme ne bi ni išli u Tuzlu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
folcyx1 je napisao/la:vidimo se sljedeceg vikenda na tusnju ... samo me interesuje, kako ce navijaci olimpika iz sarajeva dolaziti na utakmice u tz ... pozzz od apacaha
Sigurno je da necemo (bar ja necu) ici na svaku tekmu, jer i inace odem na otprilike pola utakmica Olimpica po sezoni. Sada ce to vjerovatno biti jos rjedje, ali ipak cu pratiti ekipu gdje god da igraju.
"Jesam gledao sam. Solidna utakmica moze se reci, Rudar nije ispunio ocekivanja a Olimpic je iskoristio los dan Prijedorcana. Ponajbolji igrac Vam je definitivno strijelac prvog gola, cupavi onaj mali brz brate tehnicar razvaljuje... I spic je dobar, jel broj 9 ne mogu se sad sjetiti... Uglavnom fina ste ekipa, iskoristili ste svoje prilike maksimalno i vidi se da imate dobru taktiku hvatate kontre, a imate munjeviti vezni red!
Posteno momci dosli, odradili svoje uzeli 3 boda dobili aplauz i otisli kuci... Ovakve ekipe postene volim vidjeti ovde!
Sve najbolje u nastavku sezone, i cestitke na zasluzenim bodovima".
Hvala ovom čovjeku iz Prijedora na lijepim riječima. Stvarno je to dobro čuti.
Sve najbolje u nastavku sezone, i cestitke na zasluzenim bodovima".
Hvala ovom čovjeku iz Prijedora na lijepim riječima. Stvarno je to dobro čuti.
Olimpik ove godine ide u europu 100% zajedno sa Zeljom i Sarajevom. 
ma pretpostavljam da je tako ...Mancini je napisao/la:@folcyx1 Pa njima da je stalo do onih malo gledalaca što je dolazilo na domaće tekme ne bi ni išli u Tuzlu.
Išao skoro svaku tekmu na Koševu dok su igrali,dok su u drugoj federalnoj igrali ali koga to briga što sad nemam šta gledati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako je danas lijep dan. Tri boda i sunce. Vidim i tu na temi je sve pozitivno.

Baš sunce ima veze sa temom.Nego šta ima novo kod tebe?
- 7aprildomemoj
Bez ljutnje ali nemogu da ne primjetim da Olimpic ovdje ima izgleda samo 2 navijača. Jel to moguće 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Prvo brate nema nikakve ljutnje. Istina je Olimpic nema navijača. Tu ima nekoliko nickova koji se jave povremeno, ali ne mislim da su to navijači. Možda simpatišu klub iz ovih ili onih razloga (poput mene), a ima i ovih nekih koji su "navijači" a samo potenciraju navodne afere. Samo te molim nemoj me u isti koš7aprildomemoj je napisao/la:Bez ljutnje ali nemogu da ne primjetim da Olimpic ovdje ima izgleda samo 2 navijača. Jel to moguće
P.S. Bilo je tu i normalnih zanimljivih postova.
Bilo je ovdje najmanje desetak simpatizera-forumaša ali su ih pojedinci uspjeli otjerati.O kakvim aferama ovaj piše,stalno mu se nešto priviđa,kaže nemoj me u isti koš. 
Čestitke klubu OLIMPIC na pobjedi i pozdrav iz Australije,,,,,,,,,,,,,7aprildomemoj je napisao/la:Bez ljutnje ali nemogu da ne primjetim da Olimpic ovdje ima izgleda samo 2 navijača. Jel to moguće
Šta ste ovo "požutili" (ima li neke veze sa Goraždem?), to više neće biti zelenobijele kombinacije?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.