NK Zvijezda Gradačac

jasmin25
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la jasmin25 » 03 mar 2013, 10:29

Dzin je napisao/la:Za sve je kriv direktor i uprava,sada pokusavaju zataskati svoju sramotu,vidite da nije nigdje medijski popraceno,nebi ni ono na dnevniku bilo da se nisu htjeli kamermani pozaliti na nas.i manji dio navijaca Lesinara je preskocilo ogradu,sva sreca,sta bi bilo da su svi+UPRAVA NAPOLJE,nije istina ni za Jakovljevica ono sto ste pisali,pitajte igrace a ne da vam gos.Pestalic soli pamet,jednostavno je otjerao ga,iz licnih interesa,i dobio sam prijetecu poruku u inbox od nekog junaka pod nikom- mirzard-,pa nek mi neko javi koje to ili on sam nek mi se predstavi kad je toliko silan
Svaka cast dzin upravu si sve... Pestalic je kriv zamjerio se i komandiru (otjerao mu sina) i nije htjeo da trazi da ovaj posalje svoje kornjace a i stedi pare valja nekog sad dovest na delino mjesto al pomogucnosti da je iz Subotice... Ma ljudi ovo je cirkus sta se radi, prvo poluvrijeme katastrofa drugo tu i tamo ali izvuklo nas je samo sto je Borac nezainetresovan i sto igraci nis dobili 3 mjeseca platu inace momci bi nas rasuli ko beba zvecku....

exelero
Kontakt:

Post Postao/la exelero » 03 mar 2013, 10:31

Ciro je razbio onu tablu za pomocne sudije, ja bio iza njega na tribini kad je dosao i hvalio se kako je to razbio nekome od glavu! Ciro mangupe, izvoli pa plati sad!

exelero
Kontakt:

Post Postao/la exelero » 03 mar 2013, 10:36

Nah1d je napisao/la:UPRAVA STEDI NA PLACANJU ORGANA REDA A PLACA LIHVARIMA PLATE KOJI NE ZNAJU SUTNIT LOPTE(MISLIM NA POJEDINCE KAO ONAJ BRAZILAC). NEKA JE TREBALA JE I PREKINUT SE UTAKMICA.
Procitaj onaj status od lika kako se kornjace dovode na utakmicu, ko ih dovodi i sta i kako, i onda nastavi postove da pises. Do tad je svaka rasprava s tobom suvisna.

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 03 mar 2013, 10:51

na ovom forumu su sve neki pametnjakovici samo znate pametnovat (cast izuzecima) a juce lagano uz kospe gledali kako vam starije sugradjane tuku. cast onima na zapadu i onima koji su sa istoka otisli tam da brane svoje to su navijaci a ne kao vi kospicari. necu vise pisat na ovom forumu jer je skup pametnjakovica a ja nisam taj
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 03 mar 2013, 11:03

ciro_ciro je napisao/la:Pa Dzin i ti sereš gdje si ti bio jučer ako si neka faca, mirzard je bio tamo, a predstavi se i ti ako si neka faca...
Ciro,neznas gdje sam bio juce,da sam htio predstavit se napisao bih ime,posto pravilo ovoga foruma nalaze NICK,ne trazi ostale podatke,svako ima pravo na svoju privatnost,to su najvece gluposti sto trazite da se neko predstavi,nemoj se mijesati izmedu mene i mirze neznas ko sam i gdje sam,uskoro ce ti mirza reci kad ga nadem,ha ha,kada budes znao ko sam neces mu stati u obranu sigurno,nemoj mu davati povoda da se kurci i misli da ce ga neko braniti

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 03 mar 2013, 11:06

Mirza mi se izvinio,prihvacam izvinjenje,idemo dalje,nemojte zakljucivati neke stvari pogresno, procitajte post vise puta, a ne odmah pogresno tumacenje i prijetnje.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 03 mar 2013, 11:09

mirzard je napisao/la:na ovom forumu su sve neki pametnjakovici samo znate pametnovat (cast izuzecima) a juce lagano uz kospe gledali kako vam starije sugradjane tuku. cast onima na zapadu i onima koji su sa istoka otisli tam da brane svoje to su navijaci a ne kao vi kospicari. necu vise pisat na ovom forumu jer je skup pametnjakovica a ja nisam taj
Eto vidis Mirza,mozda sam ja taj stari sugradanin koji se tukao i koga su tukli,jel znas da nisam?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 mar 2013, 11:41

Glavom i bradom se jasno vide likovi koji su jučer nered izazvali.Nadam se da će nadležni preduzeti nesto i indentifikovati lica sa videa i preduzeti odgovarajuće mjere jer u suprotnom im daje pravo da i dalje divljaju.NOVČANE KAZNE,KAZNA ZATVORA I DOZIVOTNA zabrana na utakmice bi bilo jedino rjesenje divljacima.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 03 mar 2013, 12:45

vatreni je napisao/la:Glavom i bradom se jasno vide likovi koji su jučer nered izazvali.Nadam se da će nadležni preduzeti nesto i indentifikovati lica sa videa i preduzeti odgovarajuće mjere jer u suprotnom im daje pravo da i dalje divljaju.NOVČANE KAZNE,KAZNA ZATVORA I DOZIVOTNA zabrana na utakmice bi bilo jedino rjesenje divljacima.
U ovoj drzavi nema nikoga ko bi stao ovim pojedincima u kraj,naravno mislim na ove sto su na vlasti...sve su to lopovi
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

exelero
Kontakt:

Post Postao/la exelero » 03 mar 2013, 13:01

Isto jucer, vezano za naseg Sekulu, ili Diattu, vidio sam kad je Hazim Cosic, bivsi rukometas, ustao i pred njim glumio majmuna, to jest tacnije ustao je i vrijedjao ga. Kako te nije stid u sta si ostario smece jedno neobrazovano. Za tebe je plafon utakmica u Puracicu, gdje i zive primati kao sto si ti. Da Bog da i tvojoj djeci isto bilo! Pusti momka, dosao je ovdje da hljeb zaradi, daleko od kuce i svojih, gdje mi kao sredina trebamo da ga prihvatimo kao da je nas, dodje jedan cuko kao sto si ti i sve upropasti. Ako ko cita i ako ga zna, nek mu slobodno pokaze ovo i nek vidi koliko je djubre. P.S. inicijativa forumasa da ga ne zovemo pogrdnim imenima je za svaku pohvalu, pa bih molio i da se to na teren prenese.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 mar 2013, 15:03

exelero je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:UPRAVA STEDI NA PLACANJU ORGANA REDA A PLACA LIHVARIMA PLATE KOJI NE ZNAJU SUTNIT LOPTE(MISLIM NA POJEDINCE KAO ONAJ BRAZILAC). NEKA JE TREBALA JE I PREKINUT SE UTAKMICA.
Procitaj onaj status od lika kako se kornjace dovode na utakmicu, ko ih dovodi i sta i kako, i onda nastavi postove da pises. Do tad je svaka rasprava s tobom suvisna.
Za jucerasnje nerede se slobodno moze rec da je jedino kriv MUP TK. Oni ti prije svake utakmice, svakog dogadjaja na kojem bi mogla bit izazvana opsta opasnost i remecen javni red i mir donesu procjenu koliko svojih ljudi trebaju poslat na taj dogadjaj. Ako je ono juce bilo dovoljno onda ja ne znam :roll: .
075

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 mar 2013, 15:36

Izgleda da se navijači iz BL nisu najavili kako je propisano pravilima. Ovi iz obezbjeđenja su se iznenadili kada su ih vidjeli i znači još jedan propust, nisu ih smjeli ni pustit na tribine.
Dragon Town

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 mar 2013, 15:37

TzBulevar87 je napisao/la:
exelero je napisao/la:
Za jucerasnje nerede se slobodno moze rec da je jedino kriv MUP TK. Oni ti prije svake utakmice, svakog dogadjaja na kojem bi mogla bit izazvana opsta opasnost i remecen javni red i mir donesu procjenu koliko svojih ljudi trebaju poslat na taj dogadjaj. Ako je ono juce bilo dovoljno onda ja ne znam :roll: .
baš je juče bila koja kornjača na utakmici :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 mar 2013, 15:54

Pa bas zato ti i govorim, rad MUP-a je 0 bodova. Mozda je i nekomu u interesu da se zabrane gostovanja ja ne znam.. a i ta prica da se nisu najavili ne pije vodu, prije 4-5 sezona mi se nismo najavili u Zenici pa se za 5 min nacrto kordon kornjaca :)
075

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 mar 2013, 16:11

TzBulevar87 je napisao/la:Pa bas zato ti i govorim, rad MUP-a je 0 bodova. Mozda je i nekomu u interesu da se zabrane gostovanja ja ne znam.. a i ta prica da se nisu najavili ne pije vodu, prije 4-5 sezona mi se nismo najavili u Zenici pa se za 5 min nacrto kordon kornjaca :)
Poslije zabrane gostujućih navijača pravila su se izmijenila. Organizovan dolazak navijača mora biti najavljen prije utakmice na 2-3 dana kao i tačan broj navijača koji dolaze.
Dragon Town

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 mar 2013, 16:34

Na forumu Borca,mozete pogledati,ja sam pitao da li dolaze u Gradačac Lešinari.Lik mi je odgovorio da se to ne piše po forumu i da li će doći i koliko će doći znat ćemo ako budemo na utakmici.Mislim za nered,povrijeđene,polomljene klupe je kriv direktor kluba koji njemu iz samo znani raloga nije obezbijedio specijalce.Protv Gradine onolika policija bila,protiv Želje i Sarajeva specijalci a jučer nikog.Sreća sto mrtva glava nije pala,a za ovo bi dotični trebao lično snositi posljedice.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 mar 2013, 16:37

mislim da bi se klub po pitanju ove utakmice i nereda trebao oglasiti na zvanicnoj stranici kluba.danas sam cuo da je pestalic mustafa rekao policajcima da i ne ulaze na stadion i da imaju redari koji ce osiguravati red sa najvecim huliganima u bosni.i da je on odlucio da ne trebaju kornjace i sve to da se ne daju pare.n
ljudi neko je kriv za ovo i mora se znati jucer su neduzni ljudi stradali na tribini .kako da dovodimo djecu na utakmicu kada nismo sigurni ni za svoju bezbjednost
HOCEMO ODGOVORE I NEKA KRIVCI SNOSE POSLJEDICE.,POVRIJEDENIM SE NEKO TREBA ISPRICATI ZA NEUGODNOSTI ZBOG LOSE ORGANIZACIJE. Mislim da nasi ljudi zasluzuju pravu istinu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 mar 2013, 16:40

zmaj_Bosne je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Pa bas zato ti i govorim, rad MUP-a je 0 bodova. Mozda je i nekomu u interesu da se zabrane gostovanja ja ne znam.. a i ta prica da se nisu najavili ne pije vodu, prije 4-5 sezona mi se nismo najavili u Zenici pa se za 5 min nacrto kordon kornjaca :)
Poslije zabrane gostujućih navijača pravila su se izmijenila. Organizovan dolazak navijača mora biti najavljen prije utakmice na 2-3 dana kao i tačan broj navijača koji dolaze.
Organizovan dolazak navijaca se oduvijek morao prijavljivati prije tekma najmanje 24 sata ili nema ulaska tih navijaca na stadion! MUP je ovaj put namjerno ili ne napravio ovaj veliki propust na sto klub vjerovatno nece ostati skrstenih ruku.jer su u ovom slucaju stradali nasi vijerni navijaci -gledaoci i sugradjani!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 mar 2013, 16:43

Ako se klub neoglasi do naredne domace utakmice mislim da bi svi navijaci i gledaoci trebali bojkotovat domace utakmice, dok se neko od celnika javno ne oglassi i ne objasni nastalu situaciju i svim povrijedjenima uputi izvinjenje.... kako da neko dodje na utkamicu dadne 5km i da se mora tuc sa kojekavim narkomanima i maloumnim debilima

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 mar 2013, 16:46

vatreni je napisao/la:Na forumu Borca,mozete pogledati,ja sam pitao da li dolaze u Gradačac Lešinari.Lik mi je odgovorio da se to ne piše po forumu i da li će doći i koliko će doći znat ćemo ako budemo na utakmici.Mislim za nered,povrijeđene,polomljene klupe je kriv direktor kluba koji njemu iz samo znani raloga nije obezbijedio specijalce.Protv Gradine onolika policija bila,protiv Želje i Sarajeva specijalci a jučer nikog.Sreća sto mrtva glava nije pala,a za ovo bi dotični trebao lično snositi posljedice.
Slazem se sa tobom pogotovo sto je najbitnije da juce nije pala mrtva glava.Mislim da je ruzno i ovo medjusobno optuzivanje kada je svakom normalnom jasno da je ovo sto se desilo propust domacina odnosno ljudi koji su zaduzeni za organizaciju utakmice.Postavlja se opet pitanje kako se to moze desiti organizovanom klubu.Mislim za ovaj propust nema opravdanja trebalo je samo pratit PL posljednjih godina i skontat da su navijaci Borca uzrok zabrane dolaska gostujuci navijaca.Takodjer bi skrenuo paznju Odovicu da novog svog pomocnika smjesti na klupu i da ne grana rukama ispred njega ruzna slika za gradski i premijerligaski klub ipak je on sef strucnog staba.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.