U drugo poluvremenu usli Penaldo,Arbeloa i Kedira a u Barci falili Puyol,Xavi,Fabregasek0 je napisao/la:U startnoj postavi nije bilo: Ronalda, Ozila, Di Marie, Alonsa, Arbeloe, Khedire + Casillasa i Marcela koji su svakako dio prvog tima.ForcaBarca je napisao/la:Dok je sudija i kralja,bit ce i Reala. Ako su ono postene sudije sto su vam donjele nekoliko zadnji pobjeda nad Barcom,onda je i Sanader posten. A sta ste zapeli da vam je juce igro drugi tim,u drugom poluvremenu su vazniji igraci falili Barci nego Realu!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
ForcaBarca
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Porteros: Iker Casillas, Adán, Diego López y Jesús.
Defensas: Ramos, Arbeloa, Marcelo, Albiol, Varane, Pepe, Coentrão y Carvalho.
Centrocampistas: Modric, Alonso, Khedira, Özil, Kaká, Callejón, Di María y Essien.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.
Defensas: Ramos, Arbeloa, Marcelo, Albiol, Varane, Pepe, Coentrão y Carvalho.
Centrocampistas: Modric, Alonso, Khedira, Özil, Kaká, Callejón, Di María y Essien.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Pa dobro, OK to stoji za RokijaDzoni je napisao/la:Pa ko vam je kriv sto ste neozbiljan klub i sto mislite da svako **** sa etiketom barce vrijedi nesto.Bonus je napisao/la:Real sa svojom prvom postavom i sa specijalcem na klupi - nije u stanju pobjediti velikane poput Granade, Betisa, Getafea i slicno....a u februaru se vec halalili sa titulom![]()
Sad im spašava sezonu pobjeda nad timom koja nema trenera vec mjesecima i tim se hvale![]()
pa to je zbilja tragikomicno.
Brate mili ulozite kes i dovedite Vladu Jagodica,gori od Rorasa ne moze bit.
No , ne možete se vi hvaliti pobjedom nad timom bez trenera....time nesvjesno ponižavate i Real kao klub jer nije to to....ja se bar ne bih hvalio pobjedom nad Realom da nemaju mjesecima Jozu na klupi, a da ih mora voditi neki kloc tipa Roura....ne bih takve pobjede smatrao to nekim materijalnom za provokacije....drugo je kad su petice sa lukom u pola somuna, zamotavane na NC-u
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 03 mar 2013, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
@Bonus
Druze moj to je prosto nemoguce.
Rivalitet je rivalitet,i nek komsiji crkne krava.
A sto se tice pobjede cista i zasluzena.
Druze moj to je prosto nemoguce.
Rivalitet je rivalitet,i nek komsiji crkne krava.
A sto se tice pobjede cista i zasluzena.
- anonymousHD
- Kontakt:
Visca Real Madrid B!
Visca Modrić, Essien, Callejon, Morata, Kaka! Visca Lopez!
Oni se žale, hoće penale. Pa Mourinho vam dao najgori mogući sastav, flop do flopa, vi njih ne možete da dobijete. Jedino da smo sad umesto Lopeza doveli Valdesa, možda bi tad mogli dobit.

Oni se žale, hoće penale. Pa Mourinho vam dao najgori mogući sastav, flop do flopa, vi njih ne možete da dobijete. Jedino da smo sad umesto Lopeza doveli Valdesa, možda bi tad mogli dobit.
RealMoudrid je napisao/la:Dobro, odavno se zna da je Real Madrid bolji klub od Barcelone, ali onaj faktor sudija odlučio je većinu utakmica u kojima je Barca izašla kao pobjednik.
Jednostavno smo ih nadigrali, poigrali se sa njima i potvrdilo se ono što se godinama govori - sa poštenim sucem ih možemo uzeti i sa drugom ekipom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Jesi uzivao u utakmiciek0 je napisao/la:Kada je usao "Penaldo" onda ste tek poceli da spasavate "zivu glavu", ali ni to niste uspjeli. Stvar je u tome sto ni do trenutka ulaska ove gore trojice niste uradili nista konkretno.ForcaBarca je napisao/la: U drugo poluvremenu usli Penaldo,Arbeloa i Kedira a u Barci falili Puyol,Xavi,Fabregas
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Bila je ovo prva pobjeda Real Madrida nad Barcelonom u Primeri nakon 7. maja 2008. godine
Uz Ronaldovu protiv Barcelone, Real je ove sezone u Primeri prečku i stativu pogodio 14 puta
Bio je ovo 34. gol Sergia Ramosa u 290 utakmica, i treći protiv Barcelone
Bio je ovo 4. gol Ramosa ove sezone
Bio je ovo 4. gol kojeg je Benzema zabio Barci (2 liga, 1 Kup, 1 Superkup)
Bio je ovo Benzemin 14. gol ove sezone
Bila je ovo Arbeloina 125. utakmica u Primeri
Bila je ovo Ronaldova 100. utakmica u Primeri
Uz Ronaldovu protiv Barcelone, Real je ove sezone u Primeri prečku i stativu pogodio 14 puta
Bio je ovo 34. gol Sergia Ramosa u 290 utakmica, i treći protiv Barcelone
Bio je ovo 4. gol Ramosa ove sezone
Bio je ovo 4. gol kojeg je Benzema zabio Barci (2 liga, 1 Kup, 1 Superkup)
Bio je ovo Benzemin 14. gol ove sezone
Bila je ovo Arbeloina 125. utakmica u Primeri
Bila je ovo Ronaldova 100. utakmica u Primeri
2012/2013
ti si tragikomicanBonus je napisao/la:Real sa svojom prvom postavom i sa specijalcem na klupi - nije u stanju pobjediti velikane poput Granade, Betisa, Getafea i slicno....a u februaru se vec halalili sa titulom![]()
Sad im spašava sezonu pobjeda nad timom koja nema trenera vec mjesecima i tim se hvale![]()
pa to je zbilja tragikomicno.
- RealMoudrid
- Kontakt:
2012/2013
u dogovoru predsjednika atletica i reala dogovoreno je da se finale kupa igra na SB 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Je li to ozbiljno, ili...?!geoxx je napisao/la:u dogovoru predsjednika atletica i reala dogovoreno je da se finale kupa igra na SB
Nisam nigdje naišao na tu informaciju.
AS, Marca, RealMadrid.com, Punto Pelota, Cuatro, Canal+, ništa...
2012/2013
- anonymousHD
- Kontakt:
Ni ja apsolutno ništa nisam našao u vezi toga finala, ali sam na par stranica pročitao da bi se moglo igrati finale na SB. Ono, ispadne mi nekako logično. Bezveze mi bude da npr 60.000 navijača oba kluba putuje u drugi grad, kad svi mogu lagano na SB, ne treba nikakav trošak, niti išta.
"Da podjelim sa vama jedan osjećaj koji vjerujem da svi imate ili ste imali. Kada god bi ranije, bilo to Iniesta, Pedro, Messi, Villa, Sanchez išao na našeg štopera 1 na 1, oduvijek sam strepio, još od vremena Zubatog Dinja i to s razlogom, najčešće bi to bili faulovi za karton, nerjetko i crveni, ostavljanje na krivoj nozi i prolaz, gotovo sigurno gol šanse. Nije strano kako smo primili gol za izjednačenje jučer, slika i prilika navedenog.
Sa Raphaelom to je drugačije, on izgleda tako moćno da sam ja gotovo uvijek ubjeđen da će igrač koji ide na njega, rukometnim žargonom rečeno "izgoriti", mislim da toga postaju svjesni i napadači, ako nisu, postat će jako brzo jer je pred ovim momkom duga blistava karijera. Pored takvog spoja inteligencije, brzine, snage se ne može proći, + tehnika koja mu omogučava bezbjedno, uglađeno, kulturno, elegantno iznošenje lopte i distribucija prema vezistima, eventualno da si oni zatvoreni, slanje filigranski tačnih dugih lopti krilima ili na devetku, perfekcija.
Ako tome dodamo njegovu nadmoć u skok igri, kako nazad tako i naprijed, sigurnost u pasovima, respektabilan šut, sa punim pravom ja njega nazivam najkompletnijim igračem u klubu odmah nakon Cristiana Ronalda."
Sa Raphaelom to je drugačije, on izgleda tako moćno da sam ja gotovo uvijek ubjeđen da će igrač koji ide na njega, rukometnim žargonom rečeno "izgoriti", mislim da toga postaju svjesni i napadači, ako nisu, postat će jako brzo jer je pred ovim momkom duga blistava karijera. Pored takvog spoja inteligencije, brzine, snage se ne može proći, + tehnika koja mu omogučava bezbjedno, uglađeno, kulturno, elegantno iznošenje lopte i distribucija prema vezistima, eventualno da si oni zatvoreni, slanje filigranski tačnih dugih lopti krilima ili na devetku, perfekcija.
Ako tome dodamo njegovu nadmoć u skok igri, kako nazad tako i naprijed, sigurnost u pasovima, respektabilan šut, sa punim pravom ja njega nazivam najkompletnijim igračem u klubu odmah nakon Cristiana Ronalda."
Sretno zmajevi!!
@Marcelo, u potpunosti dijelim misljenje s tobom. Varane je trenutno u top 3 stopera na svijetu. U ove zadnje 3 utakmice protiv smradalonaca u dvije je bio igrac utakmice, a u onoj 1-3 na Mou campu bio je treci najbolje ocijenjeni igrac Reala, dobio je 8. Komandovao je odbranom i zabio prelijep gol na mjesto gdje svi igraci obje ekipe i svih 90 hiljada navijaca ne bi moglo rukom pogoditi iz vise pokusaja.
Da Jordanu daju da gadja sa one udaljenosti neometan mjesto gdje se spaja precka i stativa ne bi utrefio ni iz 10-pokusaja.
Da Jordanu daju da gadja sa one udaljenosti neometan mjesto gdje se spaja precka i stativa ne bi utrefio ni iz 10-pokusaja.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Da se razumijemo,ono nije moj post,kopiro sam s jedne grupe na fb,al posto ja dijelim misljenje s izvornim piscem,kao i ti,onda i mi medjusobno dijelimo misljenjeHarrison je napisao/la:@Marcelo, u potpunosti dijelim misljenje s tobom. Varane je trenutno u top 3 stopera na svijetu. U ove zadnje 3 utakmice protiv smradalonaca u dvije je bio igrac utakmice, a u onoj 1-3 na Mou campu bio je treci najbolje ocijenjeni igrac Reala, dobio je 8. Komandovao je odbranom i zabio prelijep gol na mjesto gdje svi igraci obje ekipe i svih 90 hiljada navijaca ne bi moglo rukom pogoditi iz vise pokusaja.
Slazem se i s ovim vezano za top3 stopera na svijetu.
Nazalost,ne stignem gledati tekme drugih klubova,cak ni ovih jacih, da bih znao kako sada stoje ostali stoperi u evropi,al ja se licno orijentisem ramosovim partijama proslih sezona kada je redovno biran u najboljih 11 sezone...znaci varane je definitivno na tom nivou,samo sto on jos "nije ime".
Sretno zmajevi!!
Jbm ti objektivnost, ko da sam na temi Arsenala....tamo je svaki igrac kod njih WC klasa ili barem nenormalan potencijal da postane ista
Kad vidim ovakva razmišljanja - sad bih odmah povukao sve one pohvale za Varanea, jer je decko fakat odlican igrac.
U redu,tvoje misljenjeBonus je napisao/la:![]()
a za dvije tekme ce Varane biti nešto najbolje na svijetu....pošto je sad Top 3, nakon par odigranih utakmica
![]()
Jbm ti objektivnost, ko da sam na temi Arsenala....tamo je svaki igrac kod njih WC klasa ili barem nenormalan potencijal da postane ista![]()
Kad vidim ovakva razmišljanja - sad bih odmah povukao sve one pohvale za Varanea, jer je decko fakat odlican igrac.
Napisi mi igraca koji je u 2 tekme redom strpao messia u dzep.
Samo na osnovu toga covjek zasluzuje veliki respect,i ove pohvale,a na stranu golovi i godine.
A sad mi napisi koji su to navijaci bgt objektivni?
Sretno zmajevi!!
Varane se nije dokazao protiv Granade, Valladolida, Sosiedada, vec protiv Barcelone u 3 utakmice. Al hajd razumijem te, ocigledno smatras da su ove gore ekipe jace od farse, pa ono u stilu, lako mu je protiv Barcelone

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.