Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

ForcaBarca
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la ForcaBarca » 03 mar 2013, 15:08

ek0 je napisao/la:
ForcaBarca je napisao/la:Dok je sudija i kralja,bit ce i Reala. Ako su ono postene sudije sto su vam donjele nekoliko zadnji pobjeda nad Barcom,onda je i Sanader posten. A sta ste zapeli da vam je juce igro drugi tim,u drugom poluvremenu su vazniji igraci falili Barci nego Realu! ;)
U startnoj postavi nije bilo: Ronalda, Ozila, Di Marie, Alonsa, Arbeloe, Khedire + Casillasa i Marcela koji su svakako dio prvog tima.
U drugo poluvremenu usli Penaldo,Arbeloa i Kedira a u Barci falili Puyol,Xavi,Fabregas ;)
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 mar 2013, 15:09

Porteros: Iker Casillas, Adán, Diego López y Jesús.
Defensas: Ramos, Arbeloa, Marcelo, Albiol, Varane, Pepe, Coentrão y Carvalho.
Centrocampistas: Modric, Alonso, Khedira, Özil, Kaká, Callejón, Di María y Essien.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 03 mar 2013, 15:15

Dzoni je napisao/la:
Bonus je napisao/la:Real sa svojom prvom postavom i sa specijalcem na klupi - nije u stanju pobjediti velikane poput Granade, Betisa, Getafea i slicno....a u februaru se vec halalili sa titulom :mrgreen:
Sad im spašava sezonu pobjeda nad timom koja nema trenera vec mjesecima i tim se hvale :mrgreen: :lol: pa to je zbilja tragikomicno.
Pa ko vam je kriv sto ste neozbiljan klub i sto mislite da svako **** sa etiketom barce vrijedi nesto.
Brate mili ulozite kes i dovedite Vladu Jagodica,gori od Rorasa ne moze bit.
Pa dobro, OK to stoji za Rokija :? malo je reci da je kritican....i da je ova citava situacija sa trenerom veliki fail Barce koji ce je koštati izbacivanja iz Kupa i iz LP.

No , ne možete se vi hvaliti pobjedom nad timom bez trenera....time nesvjesno ponižavate i Real kao klub jer nije to to....ja se bar ne bih hvalio pobjedom nad Realom da nemaju mjesecima Jozu na klupi, a da ih mora voditi neki kloc tipa Roura....ne bih takve pobjede smatrao to nekim materijalnom za provokacije....drugo je kad su petice sa lukom u pola somuna, zamotavane na NC-u :mrgreen: e to je pravi materijal za šukanje.
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 03 mar 2013, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 03 mar 2013, 15:19

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 mar 2013, 15:19

@Bonus
Druze moj to je prosto nemoguce. ;)
Rivalitet je rivalitet,i nek komsiji crkne krava. :mrgreen:
A sto se tice pobjede cista i zasluzena. :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 mar 2013, 15:41

Visca Real Madrid B! :mrgreen: Visca Modrić, Essien, Callejon, Morata, Kaka! Visca Lopez! :mrgreen:

Oni se žale, hoće penale. Pa Mourinho vam dao najgori mogući sastav, flop do flopa, vi njih ne možete da dobijete. Jedino da smo sad umesto Lopeza doveli Valdesa, možda bi tad mogli dobit. :mrgreen: :lol: :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 mar 2013, 15:52

RealMoudrid je napisao/la:Dobro, odavno se zna da je Real Madrid bolji klub od Barcelone, ali onaj faktor sudija odlučio je većinu utakmica u kojima je Barca izašla kao pobjednik.

Jednostavno smo ih nadigrali, poigrali se sa njima i potvrdilo se ono što se godinama govori - sa poštenim sucem ih možemo uzeti i sa drugom ekipom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2013, 16:01

ek0 je napisao/la:
ForcaBarca je napisao/la: U drugo poluvremenu usli Penaldo,Arbeloa i Kedira a u Barci falili Puyol,Xavi,Fabregas ;)
Kada je usao "Penaldo" onda ste tek poceli da spasavate "zivu glavu", ali ni to niste uspjeli. Stvar je u tome sto ni do trenutka ulaska ove gore trojice niste uradili nista konkretno.
Jesi uzivao u utakmici :mrgreen: ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 mar 2013, 16:51

Bila je ovo prva pobjeda Real Madrida nad Barcelonom u Primeri nakon 7. maja 2008. godine

Uz Ronaldovu protiv Barcelone, Real je ove sezone u Primeri prečku i stativu pogodio 14 puta

Bio je ovo 34. gol Sergia Ramosa u 290 utakmica, i treći protiv Barcelone

Bio je ovo 4. gol Ramosa ove sezone

Bio je ovo 4. gol kojeg je Benzema zabio Barci (2 liga, 1 Kup, 1 Superkup)

Bio je ovo Benzemin 14. gol ove sezone

Bila je ovo Arbeloina 125. utakmica u Primeri

Bila je ovo Ronaldova 100. utakmica u Primeri
2012/2013

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 03 mar 2013, 16:55

Bonus je napisao/la:Real sa svojom prvom postavom i sa specijalcem na klupi - nije u stanju pobjediti velikane poput Granade, Betisa, Getafea i slicno....a u februaru se vec halalili sa titulom :mrgreen:
Sad im spašava sezonu pobjeda nad timom koja nema trenera vec mjesecima i tim se hvale :mrgreen: :lol: pa to je zbilja tragikomicno.
ti si tragikomican

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 mar 2013, 17:54

slika 8-)
2012/2013

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 03 mar 2013, 19:23

u dogovoru predsjednika atletica i reala dogovoreno je da se finale kupa igra na SB 8-)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 mar 2013, 19:47

geoxx je napisao/la:u dogovoru predsjednika atletica i reala dogovoreno je da se finale kupa igra na SB 8-)
Je li to ozbiljno, ili...?!

Nisam nigdje naišao na tu informaciju.

AS, Marca, RealMadrid.com, Punto Pelota, Cuatro, Canal+, ništa...
2012/2013

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 mar 2013, 19:56

Ni ja apsolutno ništa nisam našao u vezi toga finala, ali sam na par stranica pročitao da bi se moglo igrati finale na SB. Ono, ispadne mi nekako logično. Bezveze mi bude da npr 60.000 navijača oba kluba putuje u drugi grad, kad svi mogu lagano na SB, ne treba nikakav trošak, niti išta.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 03 mar 2013, 20:34

"Da podjelim sa vama jedan osjećaj koji vjerujem da svi imate ili ste imali. Kada god bi ranije, bilo to Iniesta, Pedro, Messi, Villa, Sanchez išao na našeg štopera 1 na 1, oduvijek sam strepio, još od vremena Zubatog Dinja i to s razlogom, najčešće bi to bili faulovi za karton, nerjetko i crveni, ostavljanje na krivoj nozi i prolaz, gotovo sigurno gol šanse. Nije strano kako smo primili gol za izjednačenje jučer, slika i prilika navedenog.

Sa Raphaelom to je drugačije, on izgleda tako moćno da sam ja gotovo uvijek ubjeđen da će igrač koji ide na njega, rukometnim žargonom rečeno "izgoriti", mislim da toga postaju svjesni i napadači, ako nisu, postat će jako brzo jer je pred ovim momkom duga blistava karijera. Pored takvog spoja inteligencije, brzine, snage se ne može proći, + tehnika koja mu omogučava bezbjedno, uglađeno, kulturno, elegantno iznošenje lopte i distribucija prema vezistima, eventualno da si oni zatvoreni, slanje filigranski tačnih dugih lopti krilima ili na devetku, perfekcija.

Ako tome dodamo njegovu nadmoć u skok igri, kako nazad tako i naprijed, sigurnost u pasovima, respektabilan šut, sa punim pravom ja njega nazivam najkompletnijim igračem u klubu odmah nakon Cristiana Ronalda."
Sretno zmajevi!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 mar 2013, 22:34

@Marcelo, u potpunosti dijelim misljenje s tobom. Varane je trenutno u top 3 stopera na svijetu. U ove zadnje 3 utakmice protiv smradalonaca u dvije je bio igrac utakmice, a u onoj 1-3 na Mou campu bio je treci najbolje ocijenjeni igrac Reala, dobio je 8. Komandovao je odbranom i zabio prelijep gol na mjesto gdje svi igraci obje ekipe i svih 90 hiljada navijaca ne bi moglo rukom pogoditi iz vise pokusaja.

Da Jordanu daju da gadja sa one udaljenosti neometan mjesto gdje se spaja precka i stativa ne bi utrefio ni iz 10-pokusaja.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 03 mar 2013, 23:22

Harrison je napisao/la:@Marcelo, u potpunosti dijelim misljenje s tobom. Varane je trenutno u top 3 stopera na svijetu. U ove zadnje 3 utakmice protiv smradalonaca u dvije je bio igrac utakmice, a u onoj 1-3 na Mou campu bio je treci najbolje ocijenjeni igrac Reala, dobio je 8. Komandovao je odbranom i zabio prelijep gol na mjesto gdje svi igraci obje ekipe i svih 90 hiljada navijaca ne bi moglo rukom pogoditi iz vise pokusaja.

Da Jordanu daju da gadja sa one udaljenosti neometan mjesto gdje se spaja precka i stativa ne bi utrefio ni iz 10-pokusaja.
Da se razumijemo,ono nije moj post,kopiro sam s jedne grupe na fb,al posto ja dijelim misljenje s izvornim piscem,kao i ti,onda i mi medjusobno dijelimo misljenje :D :D
Slazem se i s ovim vezano za top3 stopera na svijetu.
Nazalost,ne stignem gledati tekme drugih klubova,cak ni ovih jacih, da bih znao kako sada stoje ostali stoperi u evropi,al ja se licno orijentisem ramosovim partijama proslih sezona kada je redovno biran u najboljih 11 sezone...znaci varane je definitivno na tom nivou,samo sto on jos "nije ime".
Sretno zmajevi!!

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 03 mar 2013, 23:22

:lol: :lol: a za dvije tekme ce Varane biti nešto najbolje na svijetu....pošto je sad Top 3, nakon par odigranih utakmica :lol:
Jbm ti objektivnost, ko da sam na temi Arsenala....tamo je svaki igrac kod njih WC klasa ili barem nenormalan potencijal da postane ista :mrgreen:
Kad vidim ovakva razmišljanja - sad bih odmah povukao sve one pohvale za Varanea, jer je decko fakat odlican igrac.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 03 mar 2013, 23:29

Bonus je napisao/la::lol: :lol: a za dvije tekme ce Varane biti nešto najbolje na svijetu....pošto je sad Top 3, nakon par odigranih utakmica :lol:
Jbm ti objektivnost, ko da sam na temi Arsenala....tamo je svaki igrac kod njih WC klasa ili barem nenormalan potencijal da postane ista :mrgreen:
Kad vidim ovakva razmišljanja - sad bih odmah povukao sve one pohvale za Varanea, jer je decko fakat odlican igrac.
U redu,tvoje misljenje ;)

Napisi mi igraca koji je u 2 tekme redom strpao messia u dzep.
Samo na osnovu toga covjek zasluzuje veliki respect,i ove pohvale,a na stranu golovi i godine.
A sad mi napisi koji su to navijaci bgt objektivni?
Sretno zmajevi!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 mar 2013, 23:31

Varane se nije dokazao protiv Granade, Valladolida, Sosiedada, vec protiv Barcelone u 3 utakmice. Al hajd razumijem te, ocigledno smatras da su ove gore ekipe jace od farse, pa ono u stilu, lako mu je protiv Barcelone :lol: :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.