NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pa raja i ovako bojkotuje ljudi šta vam je trebamo dati sada podrsku Zvijezdi kao nikad do sad imamo ekipu dobru, pustite ove nerede reagovali smo kako smo reagovali mozda i preblago al nema veze idemo dalje,... Ljudi ovdje kojekakve gluposti pisu, pljuju po narodu a to su ti isti koji sjede i uvlače se u dupe... Zato trebamo da budemo svi slozni skupa i damo Zvijezdi podrsku kakvu zasluzuje... SVI SU ONI PROLAZNI OSTAJEMO MI I ZVIJEZDA ...
Opet pojedincima da pojasnim ! PAMETNOM DOSTA!Kvota je napisao/la:Sad sam dobio objasnjenje po pitanju obezbjedjenja utakmice! Prije svake utakmice klub prijavi vrijeme odigravanja nadleznim organima MUP-a ! MUP vrsi procjenu obezbjedjenja i salje potreban broj policajaca za prestojecu utakmicu i ako je potrebno oni zovu kornjace a ne klub kao sto smo mislili!Klub obezbjedjuje samo redare u svojoj reziji ! Samim tim sto se desilo danas kriva je policiska procjena jer nisu poslali poziv jedinici federalnog mupa za posebne namjene ili kako se vec popularno zovu (KORNJACE) ! Na zalost zbog gresaka policije klub placa kazne savezu! NEVJEROVATNO![]()
![]()
Da promijenimo temu malo! Da se malo pozabavimo sledecom tekmom protiv Goska ! Od mene rezultat 3:1 za Zvijezdu 

astra1922 je napisao/la:mislim da bi se klub po pitanju ove utakmice i nereda trebao oglasiti na zvanicnoj stranici kluba.danas sam cuo da je pestalic mustafa rekao policajcima da i ne ulaze na stadion i da imaju redari koji ce osiguravati red sa najvecim huliganima u bosni.i da je on odlucio da ne trebaju kornjace i sve to da se ne daju pare.n
ljudi neko je kriv za ovo i mora se znati jucer su neduzni ljudi stradali na tribini .kako da dovodimo djecu na utakmicu kada nismo sigurni ni za svoju bezbjednost
HOCEMO ODGOVORE I NEKA KRIVCI SNOSE POSLJEDICE.,POVRIJEDENIM SE NEKO TREBA ISPRICATI ZA NEUGODNOSTI ZBOG LOSE ORGANIZACIJE. Mislim da nasi ljudi zasluzuju pravu istinu
Ljudi nazalost gosp.Seo bronzo je sinoc operisan u Tuzli,trebao bi neko iz kluba da posjeti porodicu ovog covjeka,danas do 14h niko nije bio,nek in bude sram...
Kakva podrska kakvi igraci,hebo sve, treba neko da pogine da bi ostali u ligi...... za ovo je kriv samo nas klub i niko vise, nikakva policija ni ona djeca tzv securit..... znaju oni prije utakmice hocel dobit kornjace ili ne.... mogli su unajmit privatnu zastitarsku agenciju da usiguraju samo navijace borca a nas neka cuvaju ona djeca..... bojkot utakmice dok se ovo ne razjasniciro_ciro je napisao/la:Pa raja i ovako bojkotuje ljudi šta vam je trebamo dati sada podrsku Zvijezdi kao nikad do sad imamo ekipu dobru, pustite ove nerede reagovali smo kako smo reagovali mozda i preblago al nema veze idemo dalje,... Ljudi ovdje kojekakve gluposti pisu, pljuju po narodu a to su ti isti koji sjede i uvlače se u dupe... Zato trebamo da budemo svi slozni skupa i damo Zvijezdi podrsku kakvu zasluzuje... SVI SU ONI PROLAZNI OSTAJEMO MI I ZVIJEZDA ...
- TzBulevar87
- Kontakt:
O cemu ja pisem ovdje. Na klubu je samo da prijavi odigravanje utakmice. MUP TK je kriv i niko drugi, vjerujte mi!Kvota je napisao/la:Opet pojedincima da pojasnim ! PAMETNOM DOSTA!Kvota je napisao/la:Sad sam dobio objasnjenje po pitanju obezbjedjenja utakmice! Prije svake utakmice klub prijavi vrijeme odigravanja nadleznim organima MUP-a ! MUP vrsi procjenu obezbjedjenja i salje potreban broj policajaca za prestojecu utakmicu i ako je potrebno oni zovu kornjace a ne klub kao sto smo mislili!Klub obezbjedjuje samo redare u svojoj reziji ! Samim tim sto se desilo danas kriva je policiska procjena jer nisu poslali poziv jedinici federalnog mupa za posebne namjene ili kako se vec popularno zovu (KORNJACE) ! Na zalost zbog gresaka policije klub placa kazne savezu! NEVJEROVATNO![]()
![]()
075
Vama treba jaka navijacka grupa. Na utakmici protiv zelje 3-4 hiljade na stadinou a navija 40 ljudi. Imate jak klub jak finansijski dobru infrastrukturu i zvijezda zasluzuje i navijace ne samo gledaoce i publiku. Vjerujem da bi vise utakmica rijesili u svoju korist mislim domacih da imate jedno 1000 navijaca da daju krila igracima. Ovo od juce ne bi ni pomislili da urade a kamoli da se odvaze na to.
- edo_malesak
Vi koji zelite da bojkotujete apsolutno imate pravo na to, ali pozivat nas ostale da bojkotujemo je stvarno bezveze. zalite se kao platili 5 maraka pa vam josi ugrozena sigurost. sjedite kuci gledajte sulejmanama. vi forumski junaci koji jedva cekate neki pogresan potez ljudi iz zvijezde pa da ovdje pametujete ste najveci dusmani naseg kluba.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
eh o tome klub i grad vode bitku, mozes li zamislit da ima raje da se napuni cijela zapadna tribina NAVIJACIMA, ali raje "stid" navijat....... vise vole otic popit kafu u grad, gledat u cure ko volovi (a da bar sta urade) otic napit se slusat sinana,vozat se po gradu...... nego doc i podrzat svoj lokalni tim, kakva je CARSIJA mi bi bili mozda negdje i u vrhu navijacke tabeleterabajt je napisao/la:Vama treba jaka navijacka grupa. Na utakmici protiv zelje 3-4 hiljade na stadinou a navija 40 ljudi. Imate jak klub jak finansijski dobru infrastrukturu i zvijezda zasluzuje i navijace ne samo gledaoce i publiku. Vjerujem da bi vise utakmica rijesili u svoju korist mislim domacih da imate jedno 1000 navijaca da daju krila igracima. Ovo od juce ne bi ni pomislili da urade a kamoli da se odvaze na to.

3000 vas sjedi na drugoj strani i gleda kako vam mlate sugradjanine..stvarno sramota..ee da su u Srebreniku to uradili,dobili bi motke za nezaborav..za neke ljude je batina iz raja izašla..
OFK Gradina Srebrenik
Zalosno gledam ovaj video i gledam grupisanje ovih lesinara kakao tuca tece,pa gupisanje pa opet grupisanje..cak su se razletili i po livada,po avlijama, a narod gleda sa balkona kako im trckaraju oni isti koji su razarali grad,onih istih nesretnih godina..aj ajd..2000 ljudi to gleda i po neki opsuje nesto,nema od psovanja nista..oni koji su dali zivote za Gradacac nisu to zasluzili,komsije nemojtem mislit da je ovo neka provokacija,jednostavno morao sam nesto napisat,jer gledam ovaj video i toliko je bijesa u meni i tuge zbog ovoga..i nisu krivi policajci nit obezbjedjenje nit redari..krivi su oni koji su ovo samo nijemo posmatrali..nek ovo bude svima nama jedna lekcija kako se treba odnosit prema ovakvim i kako ih treba ugostit
MOdric..MOdric..MOdric..
Vi nakon onog pi.kakluka jucer bi trebali pocinit kolektivno samoubistvo a gradacac dajte srbima...ionako ga nezasluzujete...da je ovo bilo recimo u sirokom brijegu gdje ljudi imaju visok nivo nacionalne svijesti po ovim glamocko-drvarskim drvosjecama bi rafali sjevali ali kod vas niko ni prstom da mrdne...e jadovi jadni
Sramota za Gradačačane.
Trebate ponovo zvat nas iz Živinica da vas branimo.
Doći ćemo sigurno velikog mi Boga.
Trebate ponovo zvat nas iz Živinica da vas branimo.
Doći ćemo sigurno velikog mi Boga.
- edo_malesak
ajd momci pustite to vise. iskreno se nadam da necete doci u priliku da dokazujete svoje junastvo. to sto je bilo, bilo je.. ljudi nisu bili zeljni da se tuku i sta se tu moze. sad nas pustite da sami raspravljamo o nasim problemima a vi gledajte svoja posla po svojim gradovima
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Alo ba ljudi.Ko je znao da će onako da se izdesava.Toliko ekipa dolazilo i nikada niko nije incident napravio.Sve je bilo u granicama fer playa.Pola Modriče,Šamca i okoline je bilo na tribinama.Svaki zdrav razum je prije svega jučer osudio onaj vandalizam.Godinama živimo tu u toleranciji.Pa meni su gosti jučer bili iz Modriče i Slatine,zajedno to sve promatrali.Tolike godine sa ljudima sjedim,druzim se.Sta sam trebao,zakuhati sa njima ili da krenemo svi na njih.Problem je što mi u Gradačcu nemamo pravih navijača,mozda 50-tak.Sta smo trebali zbog propusta uprave mi intelektualci,konobari,vozači i drugi obični ljudi krenuti u obračun sa divljacima.Definitivno,Lešinari vise nikada neće pratiti Borac u Gradačcu.Sumnjam da će dobro proći u Tuzli kada budu igrali sa Olimpikom.
- slavko njegus
- Kontakt:
A gde je pecat?????
Gdje su "organi"??? Spavali?
POlicije na stotine kada je saobracaj u pitanju, A ovamo kada zatreba... drz se kraja..
Gdje su "organi"??? Spavali?
POlicije na stotine kada je saobracaj u pitanju, A ovamo kada zatreba... drz se kraja..
Tema je NK Zvijezda, a ne okolina Manjače i njeni stanovnici.
Rasprave o organizaciji utakmice ću dopustiti, bilo kakav dalji net-huliganizam i prosipanje sile kroz tastaturu neću.
Poslije svakog kola isto... Moram priznati da mi je dobro dosadilo.
Rasprave o organizaciji utakmice ću dopustiti, bilo kakav dalji net-huliganizam i prosipanje sile kroz tastaturu neću.
da dosta je vise bilo o banjalucanima idemo se mi posvetiti nasoj sljedecoj utakmici koja dolazi u subotu siguran sam da smo kvalitetnija ekipa od Goska i ocekujem pobjedu 3: 1 ili 2:0
Slažem se u potpunosti s tobom,ali treba prije svega urediti sve u državi a time i zakon o sportu zbog čega i ne bi bilo ovakvih rasprava a time i upozorenja od strane moderatora.Živ ti bioadmin je napisao/la:Tema je NK Zvijezda, a ne okolina Manjače i njeni stanovnici.

Niti mi nešto puno znači slaže li se neko sa mnom, niti je moj posao da uređujem sve u državi.vatreni je napisao/la:Slažem se u potpunosti s tobom,ali treba prije svega urediti sve u državi a time i zakon o sportu zbog čega i ne bi bilo ovakvih rasprava a time i upozorenja od strane moderatora.Živ ti bioadmin je napisao/la:Tema je NK Zvijezda, a ne okolina Manjače i njeni stanovnici.
Ja uređujem samo ovaj forum i rekao sam kako će ići, a ako neko misli da treba drugačije, slobodan je da pokuša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.