FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

IlPrincipe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la IlPrincipe » 03 mar 2013, 16:27

http://www.youtube.com/watch?v=zTxH1VDzB-Q golovi sa utakmice Čelik - Sarajevo
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 mar 2013, 16:40

sekac je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ako se sad uspiju vezati 4 pobjede,Rudar i Olimpic kuci gosti Gradina i Gosk imat cemo se cemu nadati,u svakom drugom sceneriju od borbe za titulu nema nista,valjat ce onda spasavati i drugo mjesto jel konkurencija vec puse za vrat a bodovna razlika nije tolika,kazem ako se sada uspije vezati 12 bodova prije utakmice u Mostaru koja ce ako uspijemo u ovom cilju biti mozda jedna od bitnijih utakmica sezone,ako se ponovi igra od jucer vjerujem da mozemo napraviti neku seriju pobjeda
razabu apsolutno si upravu nama je pusa u banja luci 100% i to se bojim veceg poraza LJOZE jednostavno nije odigrao nijednu utakmicu kako treba za citavu sezonu i zato mislim da mi ne zasluzujemo titulu i da pored boljeg rasporeda i prednosti od 5 bodova i to sto dolazite na Grbavicu mislim da ste blizi tituli
:D

neznam sta ti je smjesno

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 03 mar 2013, 17:04

Dobri,steta za Torcidu.
Odlicna brojka,a vala i odlican rezultat. (ne mogu sve pohvaliti).
I pozdrav za ekipu sa stanice. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2013, 17:27

CARSON je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ako se sad uspiju vezati 4 pobjede,Rudar i Olimpic kuci gosti Gradina i Gosk imat cemo se cemu nadati,u svakom drugom sceneriju od borbe za titulu nema nista,valjat ce onda spasavati i drugo mjesto jel konkurencija vec puse za vrat a bodovna razlika nije tolika,kazem ako se sada uspije vezati 12 bodova prije utakmice u Mostaru koja ce ako uspijemo u ovom cilju biti mozda jedna od bitnijih utakmica sezone,ako se ponovi igra od jucer vjerujem da mozemo napraviti neku seriju pobjeda
razabu apsolutno si upravu nama je pusa u banja luci 100% i to se bojim veceg poraza LJOZE jednostavno nije odigrao nijednu utakmicu kako treba za citavu sezonu i zato mislim da mi ne zasluzujemo titulu i da pored boljeg rasporeda i prednosti od 5 bodova i to sto dolazite na Grbavicu mislim da ste blizi tituli
To se salis ili ?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 mar 2013, 18:44

Dosta neutralnih i navijaca drugih klubova je priznalo da imamo bolju ekipu od svih ostalih ali to jednostavno nije dovoljno za uspjeh.Ima mnogo drugih faktora koji kad se saberu imaju istu tezinu kao i sam kvalitet ekipe.

Moje je misljenje da je ova nasa ekipa jaca od one sa Saidom i Sesarom (pogotovo sa Haurdicem aBd) i jucer smo to dobrim djelom i pokazali ali neke glupe greske(drugi gol),malo (ne)srece (prvi gol) i trenerovo neznanje su nas dovele do toga da dobijenu utakmicu izgubimo.

Todorovic i Melunovic su se odlicno pokazali.
Ognjen jako brz, fin centarsut ima, dobar sut, a vidjeli smo jucer kako i u sredinu zna krenut pa je desnom spucat.Jak igrac.
Melunovic ala Hadzija samo jos bolji sa loptom (onaj laznjak i pas ljevom ka Suljicu Hadzija ne bi nikad znao uraditi) i okretniji.
Za Dzakmica se sve zna, jos malo kad fizicki se popravi bice to jos bolje.Onakvu loptu haman pa nijedan igrac na njegovoj poziji u nasoj ligi ne bi znao poslati.Duga lopta, sut, sve sto jedan zadnji vezni treba da ima a kao sto rekoh i ti defanzivni zadaci koji zahtjevaju dosta trke ce se popravit sa kondicijom i kontinuitetom.
Huseinbasic je svakako doveden kao zamjena i mislim da ce biti dostojna na poziciji krila ili nekog poluspica.

Ostaju nam jos Osmanagic i Haurdic da se dokazu kao igraci za prve postave a mislim da hoce, pogotovo ovaj drugi ;)

Treba ovdje maknuti Jovica, ovaj tim zadrzati kako god sezona zavrsila (eventualno prodaja 1 ili 2 igraca, najvec kandidati za to bi mogli biti Suljic i Dupovac) i uz par pojacanja na ljeto napraviti tim na duze staze.
Imamo finu kombinaciju iskustva i mladosti.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 mar 2013, 19:05

amypitar je napisao/la:Pa i José Mourinho je bio na poectku dolaska u Real ikona,pa mu sad ti navijaci zvižde. :idea:
Odakle ti to? To apsolutno nije tačno. ;)

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 03 mar 2013, 19:06

:D :D
samosarajvo je napisao/la:Dosta neutralnih i navijaca drugih klubova je priznalo da imamo bolju ekipu od svih ostalih ali to jednostavno nije dovoljno za uspjeh.Ima mnogo drugih faktora koji kad se saberu imaju istu tezinu kao i sam kvalitet ekipe.

Moje je misljenje da je ova nasa ekipa jaca od one sa Saidom i Sesarom (pogotovo sa Haurdicem aBd) i jucer smo to dobrim djelom i pokazali ali neke glupe greske(drugi gol),malo (ne)srece (prvi gol) i trenerovo neznanje su nas dovele do toga da dobijenu utakmicu izgubimo.

Todorovic i Melunovic su se odlicno pokazali.
Ognjen jako brz, fin centarsut ima, dobar sut, a vidjeli smo jucer kako i u sredinu zna krenut pa je desnom spucat.Jak igrac.
Melunovic ala Hadzija samo jos bolji sa loptom (onaj laznjak i pas ljevom ka Suljicu Hadzija ne bi nikad znao uraditi) i okretniji.
Za Dzakmica se sve zna, jos malo kad fizicki se popravi bice to jos bolje.Onakvu loptu haman pa nijedan igrac na njegovoj poziji u nasoj ligi ne bi znao poslati.Duga lopta, sut, sve sto jedan zadnji vezni treba da ima a kao sto rekoh i ti defanzivni zadaci koji zahtjevaju dosta trke ce se popravit sa kondicijom i kontinuitetom.
Huseinbasic je svakako doveden kao zamjena i mislim da ce biti dostojna na poziciji krila ili nekog poluspica.

Ostaju nam jos Osmanagic i Haurdic da se dokazu kao igraci za prve postave a mislim da hoce, pogotovo ovaj drugi ;)

Treba ovdje maknuti Jovica, ovaj tim zadrzati kako god sezona zavrsila (eventualno prodaja 1 ili 2 igraca, najvec kandidati za to bi mogli biti Suljic i Dupovac) i uz par pojacanja na ljeto napraviti tim na duze staze.
Imamo finu kombinaciju iskustva i mladosti.
tebe za trenera i titula je na kosevu naravno godina je2028 :D :D :D :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 mar 2013, 19:27

Ja ovo govorim samo onako lajicki sto vidim na terenu.I budala vidi da ekipa nije nimalo lošta i da smo jucer imali pobjedu u svojim rukama ali trener nije znao sta dalje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2013, 19:40

ja ne znam otkud sad svima da treba smijenti Jovica,igrali smo sasvim solidno ofanzivno ,napadacki dosta sansi stvorili izgubili smo zbog neuigranosti.a to nije politika jovica nego kluba da mjenja 10 igraca svaku polusezonu.npr da je mjenjao kod 1-2 hadjica za nekog zadnjeg veznog i dobijemo gol tada bi svi rekli povukao se, lako je sad pametovati.nisam neki pristalica Jovica al ne vidim sta bi dobili da njeg sad mjenjamo.mislim da i sa njim na celu ova ekipa ima potencijal .

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 mar 2013, 19:45

bordobijeli je napisao/la:ja ne znam otkud sad svima da treba smijenti Jovica,igrali smo sasvim solidno ofanzivno ,napadacki dosta sansi stvorili izgubili smo zbog neuigranosti.a to nije politika jovica nego kluba da mjenja 10 igraca svaku polusezonu.npr da je mjenjao kod 1-2 hadjica za nekog zadnjeg veznog i dobijemo gol tada bi svi rekli povukao se, lako je sad pametovati.nisam neki pristalica Jovica al ne vidim sta bi dobili da njeg sad mjenjamo.mislim da i sa njim na celu ova ekipa ima potencijal .
eee otupi ruke brate kucajući đaba je nekom govoriti ništa nećemo dobiti smjenom ali đaba je izgleda da ima ovih Husrefoljubaca bruka a fol svi su za upravu ne kontam
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2013, 19:50

Mi se izgleda nismo ovdje dobro razumjeli, Jović je najveći krivac za ovaj poraz dole, jer je morao izmjene ranije napraviti malo ozvježiti ekipu, zatvoriti igru, i to mu je najveća krivica, po meni. Ali daleko od toga da ga sad treba smjenjivati...Jović treba i mora ostati.
@sekac brate, ja sam prvi Husrefoljubac, kako ti kažeš, ali nisam za smjenu trenera u toku sezone

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2013, 19:51

sekac je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja ne znam otkud sad svima da treba smijenti Jovica,igrali smo sasvim solidno ofanzivno ,napadacki dosta sansi stvorili izgubili smo zbog neuigranosti.a to nije politika jovica nego kluba da mjenja 10 igraca svaku polusezonu.npr da je mjenjao kod 1-2 hadjica za nekog zadnjeg veznog i dobijemo gol tada bi svi rekli povukao se, lako je sad pametovati.nisam neki pristalica Jovica al ne vidim sta bi dobili da njeg sad mjenjamo.mislim da i sa njim na celu ova ekipa ima potencijal .
eee otupi ruke brate kucajući đaba je nekom govoriti ništa nećemo dobiti smjenom ali đaba je izgleda da ima ovih Husrefoljubaca bruka a fol svi su za upravu ne kontam
ja drug isto nemam nista protiv husrefa cak mi je i drag al mislim da to sad ne bi bio dobar potez.i mrzim ova kolektivna misljenja,neki ni utakmicu ne odgledaju a znaju sve.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 03 mar 2013, 19:54

HUSREF SAMO...!
SIR JOVIC ODLAZI VISE DOKLE VISE DA SLUSAMO LAZI I PUSTA OBECANJA???
sekac, hilmo pozdrav.... :D
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 03 mar 2013, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 mar 2013, 19:58

hilmo je napisao/la:Mi se izgleda nismo ovdje dobro razumjeli, Jović je najveći krivac za ovaj poraz dole, jer je morao izmjene ranije napraviti malo ozvježiti ekipu, zatvoriti igru, i to mu je najveća krivica, po meni. Ali daleko od toga da ga sad treba smjenjivati...Jović treba i mora ostati.
@sekac brate, ja sam prvi Husrefoljubac, kako ti kažeš, ali nisam za smjenu trenera u toku sezone
OK vidiš da se razumijemo voli ti koga hočeš ja ga mrzim zbog izdaja raznih ali dobro ne bih o tome ali trener (bez obzira ko bio) se ne dira za svaki gool ako si imalo ozbiljan klub a mi ovim pokazujemo da nismo i naši dušmani likuju od sreće. POZDRAV BRATE I TEBI I SVIMA NARAVNO
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2013, 20:03

sekac je napisao/la:ako si imalo ozbiljan klub a mi ovim pokazujemo da nismo i naši dušmani likuju od sreće
Postajemo, postajemo i to se vidi u svakom pogledu, ona ispričana priča o prodaji igrača nakon svake sezone je neminovnost jer su pare u pitanju sića pa sića, a one su nam jako potrebne.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 mar 2013, 20:04

vi i dalje mislite da po upravi i okolo nema sljama, mislite da se samo jovic pita? Mislite da ako je otjeran baljak & co. da je sve zavrseno? :lol: simpaticno ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 03 mar 2013, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2013, 20:07

Bosniacum Lilium je napisao/la:vi i dalje mislite da po upravi i okolo nema sljama, mislite da se samo jovic pita? Mislite da ako je otjeran baljak & co. da je sve zavrseno? :lol: simpaticno ;)
„U svakom žitu ima kukolja“

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 03 mar 2013, 20:11

Vama ni Murinjo nebi valjao,poslije prvog poraza bi ga blatili !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 03 mar 2013, 20:12

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:vi i dalje mislite da po upravi i okolo nema sljama, mislite da se samo jovic pita? Mislite da ako je otjeran baljak & co. da je sve zavrseno? :lol: simpaticno ;)
„U svakom žitu ima kukolja“
druze u velikoj vecini klubova u bih u upravama i skupstinama sjede ljudi koji su vecinom kukolji,malo je pravog zita ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2013, 20:18

U ovako korumpiranoj državi, u društvu u kojem su se moralne vrijednosti izgubile, vjeruj nerealno je očekivati da bude sve žito.
Al otišli smo daleko, nije ovo tema o poljoprivredi :D
@anamarija
Sasvim normalno je da napadamo trnera posle poraza ali i da ga hvalimo nakon pobjede, međutim treba biti umjeren u svemu i dobro sagledati sve činjenice. A mnogi brzopleto iznose svoje mišljenje.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”