mene pitaš zbog čega si ti stavio smješak?-Barcelona- je napisao/la:zbog cega sam stavio ovaj smjesak
zašto je se baš ovaj prepoznao, slučajnost ili......harishp je napisao/la:Jbte poceli smo i na boje razglabati![]()
sta ima veze,nek ljudi svojataju,ta imaju sta svojatat 23%!bh hrvat je napisao/la:zasto me nimalo ne iznenadjuju pojedini komentari zelenih članova koji svojataju bih kao svoj novčanik
ništa nije slučajno,to sa sigurnošću mogu reći.bh hrvat je napisao/la:zašto je se baš ovaj prepoznao, slučajnost ili......harishp je napisao/la:Jbte poceli smo i na boje razglabati![]()
Upravo takocalcio je napisao/la:covjek bi da sjedi na dvije stolice i buni se sto je nama koji sjedimo samo na jednoj mnogo udobnije
ajde mi reci.šta misliš kako bi rvatska prošla u grupi sa Španijom,Turskom i Belgijom???bh hrvat je napisao/la:nigdje još nisam procitao nijedan tekst ili komentar da je neko napisao da je hrvatska zasluzila otici na sp osim ovih pojedinih školaraca za koje ne smatram ozbiljnim. nakon utakmice u zagrebu protiv engleza se vidjelo da to nije to, i dobro je da se malo spuste na zemlju. pri tome treba racunati da su u grupi imali dvije sjajne reprezentacije, pritom uz engleze mislim na ukrajince koje ce otresti grke ko meho bale. jos kad pogledam da su se jedni svicarci plasirali...
Nebi nikako, zato sto bi ih naguzili svihscorpion je napisao/la:ajde mi reci.šta misliš kako bi rtvatska prošla u grupi sa Španijom,Turskom i Belgijom???bh hrvat je napisao/la:nigdje još nisam procitao nijedan tekst ili komentar da je neko napisao da je hrvatska zasluzila otici na sp osim ovih pojedinih školaraca za koje ne smatram ozbiljnim. nakon utakmice u zagrebu protiv engleza se vidjelo da to nije to, i dobro je da se malo spuste na zemlju. pri tome treba racunati da su u grupi imali dvije sjajne reprezentacije, pritom uz engleze mislim na ukrajince koje ce otresti grke ko meho bale. jos kad pogledam da su se jedni svicarci plasirali...
nesto ne vjerujem da bi bili ispred turske,imamo i cinjenice koje govore tome u prilog,al ajd...sta god...bh hrvat je napisao/la:sigurno bi prosla losije od bih ali mislim da bi isla u baraz, snaga ukrajinske reprezentacije je trenutno jaca od turske, nisu oni slucajno osvajaci kupa uefa, da nisu na takvom geografskom mjestu na kakvome jesu i da medijsko pracenje nije kakvo sada jeste bili bi u samome vrhu evropskoga nogometa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.