Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 21:11

Jbte poceli smo i na boje razglabati :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 nov 2009, 21:13

-Barcelona- je napisao/la:zbog cega sam stavio ovaj smjesak :?:
mene pitaš zbog čega si ti stavio smješak? :lol: stvarno ne znam,prosvjetli me. ja sam se samo nadovezao na tvoju misao.ništa lično.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 nov 2009, 21:14

harishp je napisao/la:Jbte poceli smo i na boje razglabati :roll: :lol:
zašto je se baš ovaj prepoznao, slučajnost ili......

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 11 nov 2009, 21:14

bh hrvat je napisao/la:zasto me nimalo ne iznenadjuju pojedini komentari zelenih članova koji svojataju bih kao svoj novčanik
sta ima veze,nek ljudi svojataju,ta imaju sta svojatat 23%! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 nov 2009, 21:15

Dečki, dečki, pa necemo valjda tako komunicirat...
a ako ste zaboravili tema je nogometna reprezentacija Hrvatske :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 nov 2009, 21:15

covjek bi da sjedi na dvije stolice i buni se sto je nama koji sjedimo samo na jednoj mnogo udobnije :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 nov 2009, 21:17

bh hrvat je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jbte poceli smo i na boje razglabati :roll: :lol:
zašto je se baš ovaj prepoznao, slučajnost ili......
ništa nije slučajno,to sa sigurnošću mogu reći.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 21:22

Uvijek isti,kad su pitanja u vezi ovog.
Upravu ste nije slucajno.
Svako svoje lice pokazuje ,svako navija za ,,svoje,, ali u ISTOJ drzavi zivimo :twisted:
I to vam ja promijeniti ne mogu.
Zao mi je. :lol:
Ko mi bude citirao ovaj post magare i to onaj tovar iz H-ercegovine :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 nov 2009, 21:38

calcio je napisao/la:covjek bi da sjedi na dvije stolice i buni se sto je nama koji sjedimo samo na jednoj mnogo udobnije :mrgreen:
Upravo tako
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 nov 2009, 21:40

Vidim da su me svi jednoglasno proglasili Hrvatom! Haha, ponosan sam na sebe... lol
Ovako ti otprilike ide rasprava sa šovinistima, nakon što ih namlatiš argumentima po guzi onda im krv skoči u glavu, kreće osporavanje da ti nisi Bošnjak, jer da si Bošnjak razmišljao bi kao oni, jer su oni moralna vertikala pravog Bošnjaka has musliman... lol Čuj ja nemam svoje države! Pa ja sa svojim stavom i razmišljanjem sam prihvaćen na svakom komadiću BIH! Kao i u susjednim državama! Putujem od Triglava do Vardara, u Splitu gledam reprezentaciju Brazila, na Marakani gledam kako Zvezda ruši Romu, u Zenici i Sarajevu ne propuštam niti jednu utakmicu repke, družim se sa sebi sličnim ljudima iz sva tri naroda! Ne ja nisam majka Tereza, ja sam samo normalan čovjek koji uživa u sportu! I za razliku od vas ja imam državu, jer ja Sarajevo, Banjaluku i Mostar prihvaćam i sa njihovim vrlinama i sa manama! I svugdje mi je lijepo jer se ja uklapam u sredinu u kojoj se nalazim, a ne očekujem da se sredina uklopi meni! Za razliku od vas koji iz svog teočaka režite i pričate o jedinstvenoj BiH, a zapravo ne smijete prismrditi u većinu dijelova 'svoje' domovine... lol
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

adnan22
Kontakt:

Post Postao/la adnan22 » 12 nov 2009, 20:06

Vidim da se ovdje skrenulo sa teme od sporta odosmo na politiku.Ja bih da se samo krako osvrnem na temu o kojoj se ustvari i trebalo diskutovati u ovom blogu.Da me radi toka razgovora niko nesvati pogresno nemam ništa protiv reprezentacij Hrvatske,samo smatram da nije iznenađujuće što nisu ostvarili plasman na SP(makar meni nije).Ipak se radi o jednoj prosječoj ekipi koja zivi od koletiva,i koja nema neke strašne pojedince.Nakon medijske kampanje Mamica koja je imala za cilj pravljenja od pojedinih igraca super zvijezde(radi dobre prodaje), stekla je Hrvatska javnost utisak da je Hrvatska reprezentacija popunjena naj boljim igračima svijeta.Dinamo je prodao Modriču sa 25 MIl.eura što nije njegova realna cijena.Ukratko mislim da je došlo do precjenjivana pojedinih igrača npr.Moriča, čorluka,Eduardo.Što je dovelo do prevelikih očekivanja u Hrvatskoj javnosti.
Fudbal nije pristrasnost vec realnost........!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 12 nov 2009, 20:13

Ja cu samo jedno reci, realniji su hrvati iz hrvatske , nego ovi nasi iz bosne i hercegovine!
Oni (velika vecina) priznaje da nisu zasluzili odlazak na svjetsko, te smatraju da bilic ima previse kredita nego sto zaista vrijedi!
Istina je da su hrvati bili oslabljeni za najvaznije igrace i mozda je i to razlog njihivog velikog pada!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 12 nov 2009, 21:59

nigdje još nisam procitao nijedan tekst ili komentar da je neko napisao da je hrvatska zasluzila otici na sp osim ovih pojedinih školaraca za koje ne smatram ozbiljnim. nakon utakmice u zagrebu protiv engleza se vidjelo da to nije to, i dobro je da se malo spuste na zemlju. pri tome treba racunati da su u grupi imali dvije sjajne reprezentacije, pritom uz engleze mislim na ukrajince koje ce otresti grke ko meho bale. jos kad pogledam da su se jedni svicarci plasirali...

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 12 nov 2009, 22:01

bh hrvat je napisao/la:nigdje još nisam procitao nijedan tekst ili komentar da je neko napisao da je hrvatska zasluzila otici na sp osim ovih pojedinih školaraca za koje ne smatram ozbiljnim. nakon utakmice u zagrebu protiv engleza se vidjelo da to nije to, i dobro je da se malo spuste na zemlju. pri tome treba racunati da su u grupi imali dvije sjajne reprezentacije, pritom uz engleze mislim na ukrajince koje ce otresti grke ko meho bale. jos kad pogledam da su se jedni svicarci plasirali...
ajde mi reci.šta misliš kako bi rvatska prošla u grupi sa Španijom,Turskom i Belgijom???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 12 nov 2009, 22:03

scorpion je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:nigdje još nisam procitao nijedan tekst ili komentar da je neko napisao da je hrvatska zasluzila otici na sp osim ovih pojedinih školaraca za koje ne smatram ozbiljnim. nakon utakmice u zagrebu protiv engleza se vidjelo da to nije to, i dobro je da se malo spuste na zemlju. pri tome treba racunati da su u grupi imali dvije sjajne reprezentacije, pritom uz engleze mislim na ukrajince koje ce otresti grke ko meho bale. jos kad pogledam da su se jedni svicarci plasirali...
ajde mi reci.šta misliš kako bi rtvatska prošla u grupi sa Španijom,Turskom i Belgijom???
Nebi nikako, zato sto bi ih naguzili svih :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 12 nov 2009, 22:06

sigurno bi prosla losije od bih ali mislim da bi isla u baraz, snaga ukrajinske reprezentacije je trenutno jaca od turske, nisu oni slucajno osvajaci kupa uefa, da nisu na takvom geografskom mjestu na kakvome jesu i da medijsko pracenje nije kakvo sada jeste bili bi u samome vrhu evropskoga nogometa

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 12 nov 2009, 22:09

bh hrvat je napisao/la:sigurno bi prosla losije od bih ali mislim da bi isla u baraz, snaga ukrajinske reprezentacije je trenutno jaca od turske, nisu oni slucajno osvajaci kupa uefa, da nisu na takvom geografskom mjestu na kakvome jesu i da medijsko pracenje nije kakvo sada jeste bili bi u samome vrhu evropskoga nogometa
nesto ne vjerujem da bi bili ispred turske,imamo i cinjenice koje govore tome u prilog,al ajd...sta god...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2009, 00:57

Moras uzeti u obzir da je i Turska pala i da je to mijesanje krusaka i jabuka, to se ne usporedjuje tako jedonostavno. A opet, s druge strane, Hrvatska je npr. osvojila i vise bodova od BiH, ali ne ode u baraz.
Kljucne su utakmice s Ukrajinom bile, iako je Hrvatska u obje tu utakmice bila osjetno bolji protivnik, nije bilo srece i na kraju se nije moglo bolje s ultra motiviranim Englezima koji su na kraju jos i prepustili pobjedu Ukrajini. Utakmice protiv Engleza su njima bile u kljucnim momentima, za Ukrajinu to nije bio slucaj. To su sve faktori koji su utjecali, pored ozljeda kostura momcadi, a to se realno ne nadoknadjuje, jer, Modric je klasa, Eduardo je klasa, tu nema sta tko sporiti, i nema igraca koji ih adekvatno mogu zamijeniti kada ih nema, to nije Brazil. To je realno jaka reprezentacija koja je vec pobijedjivala velike protivnike i igrala jake utakmice, nema tu nekog precjenjivanja, ljudi jednostavno puno ocekuju jer su na puno navikli, ali to je takav narod, a postoji velika razlika izmedju te dvije stvari. Ipak je ovo tek drugo veliko natjecanje koje Hrvatska propusta od kad postoji. Tko se jos iz regije moze time pohvaliti? Nitko?
Da je neuspjeh, naravno da jest, to nije stvar nikakvog precjenjivanja, to je realnost, Hrvatska je top 10 na toj zamisljenoj FIFA listi, a od prvih 15 reprezentacija na toj listi, samo Hrvatska nije izborila SP ili se ne bori u dodatnim kvalifikacija. Iako tu ima dosta nelogicnosti i sranja na istoj, mislim da je to ipak jedna meritorna stvar za istaknuti sto se tice ovog primjera, jer sigurno te reprezentacije nisu tu ''tek tako'', a to i plasman ogromnog broja njih zorno i demonstrira.
A da ne spominjem uopce kakvi su sve izborili SP, a nisu ni do koljena Albaniji, kamoli ostatku.

Manite se coravog posla. Hrvatska ce se dignuti opet i opet ce biti jaka, podrsku Slavenu valja dati i momcima koji ginu za dres reprezentacije. Jedna tako mala zemlja s takvim rezultatima je ogromna stvar, ne treba praviti tragediju od necega, dovoljno je spustiti se malo i ozbiljno iznova prionuti poslu i ne sumnjam nimalo da slijedece EP nece proci bez hrvatske reprezentacije.

Naprijed Vatreni!
...Život za Široki...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 15 nov 2009, 01:04

........................Pletikosa...................

Corluka.......Lovren.........Simunic.........Pranjic

Srna.....Modric........Vukojevic.............Kranjcar

...............Eduardo..........Bilic..................

Samo nek ozljede ih zaobiđu ,nema sumnje da ce izborit euro,mada ce biti neobicno gledati SP bez njih :cry: :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 15 nov 2009, 01:39

Sto se tice Hrvatske sigurno nije kvalitet igraca taj koji je bio odlucujuci da ostane kuci ,postoje razni razlozi ,nekad sreca(kao veceras za Bih),atmosfera u timu,motivacija... ali Hrvatska i dalje ima igrace koji mogu mnogo uraditi u buducim takmicenjima,

Ko je sad glavni napadac uz Eduarda?

Onog Perisica pod hitno prebaciti u A tim ,gledao sam kako je rasformirao Partizan

Puno srece Hrvatskoj ,mojoj drugoj reprezentaciji :mrgreen: posle BIH

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.