NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

samolukavac
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la samolukavac » 02 mar 2013, 18:15

Zoom088 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la: nego; u nedjelju od 13:30 na stadionu Luke (istom onom stadionu na kojem ćemo otrest Radničkog :D )
Samo da sačuvam ovaj komentar pa da ti nakon utakmice mogu čestitati ili tražiti da mi čestitaš :P
I ja takođe čuvam ovo hehe :)

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 mar 2013, 18:28

Jel istina da Mevkic na ljeto potpisuje za Zelju, valjda ima s njima vec potpisan predugovor?

Znal neko nesto o ovome?

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 03 mar 2013, 10:10

PRIJATELJSKA UTAKMICA

NK Bratstvo-Podrinje (Janja)

Nedjelja (13:30h)

Gradski stadion "LUKE"

http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2013, 11:16

Pasha_car_aga je napisao/la:Jel istina da Mevkic na ljeto potpisuje za Zelju, valjda ima s njima vec potpisan predugovor?

Znal neko nesto o ovome?
Care ja za to prvi put cujem , al raspitat cu se danas na utakmici :D
www.nkbratstvogracanica.com

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 18:58

Ako ima istine u ovome što pišete po forumu da ne mogu gostujući navijači ući na vaš stadion i to 6 dana prije utakmice onda ste se prepali i radite sve da spriječite Radnički u namjeri da pobijedi dole, jer ne vidim neki drugi razlog.....;)

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 03 mar 2013, 19:04

cesc4 je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Jel istina da Mevkic na ljeto potpisuje za Zelju, valjda ima s njima vec potpisan predugovor?

Znal neko nesto o ovome?
Care ja za to prvi put cujem , al raspitat cu se danas na utakmici :D
Jest potpiso za ŽELJU al iz Doboja...danas je pokazo kakav je igrač :lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 mar 2013, 19:05

Ako se ispoštuju sve procedure, najava tri dana prije, tačan broj navijača itd. ne vidim razloga što bi bila zabrana ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2013, 19:29

samolukavac je napisao/la:Ako ima istine u ovome što pišete po forumu da ne mogu gostujući navijači ući na vaš stadion i to 6 dana prije utakmice onda ste se prepali i radite sve da spriječite Radnički u namjeri da pobijedi dole, jer ne vidim neki drugi razlog.....;)
Pa jel matere ti nas par sa foruma odreduje dal gostujuci navijaci mogu uci na stadion ili ne ? Daj ba pusti prazne price, danas sam stojo do nacelnika kad je reko da se zovne 8 serifa i da se posalje dopis policiji naravno ako vi najavite dolazak, i reko sam mu da slobodno salju dopis jer cete doci ... :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 20:02

Propozicije takmičenja za sezonu 2012/13

Član 19.

Klub domaćin obvezan je sačekati gostujuće navijače ako organizirano dolaze (što gostujući tim treba najaviti), smjestiti ih u gledalište na posebnom mjestu i izvršiti osiguranje istih prije, u toku i poslije utakmice.

Gostujući klub je dužan minimalno 48 sati prije odigravanja utakmice najaviti organizovani dolazak navijača, što će biti i učinjeno. Pozdrav svima iz Lukavca :)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 mar 2013, 20:21

ma sve se da riješiti, sjećam se kad su indijanci dolazili u Malešiće pa su domaćini poučeni iskustvom iz ranijih sezona angažovali 20-ak "kornjača", na svu sreću nije bilo potrebe za intervencijom

kolko sam upoznat da bi angažovali "kornjače" klub je dužan da plati to iz svoje kase, pa zbog toga vjerovatno ne bude specijalaca nego samo security i policija (domaća)

po meni bi najbolje rješenje bilo kad bi platili te specijalce, nek se poredaju pa ko ima mu-da nek izvoli
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2013, 20:23

samolukavac je napisao/la:Propozicije takmičenja za sezonu 2012/13

Član 19.

Klub domaćin obvezan je sačekati gostujuće navijače ako organizirano dolaze (što gostujući tim treba najaviti), smjestiti ih u gledalište na posebnom mjestu i izvršiti osiguranje istih prije, u toku i poslije utakmice.

Gostujući klub je dužan minimalno 48 sati prije odigravanja utakmice najaviti organizovani dolazak navijača, što će biti i učinjeno. Pozdrav svima iz Lukavca :)
Naravno da je tako ne znam odakle ova prica da vam se nece dati uci na stadion.Ma naravno da hoce ba bujrum i vi i vasi igraci i neka sve protece u najboljem redu , bez incidenata, a da smo mi fer navijaci to vam mogu potvrditi i Vitez a pogotovo Gradina koja je prosle godine ispracena aplauzom nakon pobjede i proslavljanja ulaska u premijer ligu :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 20:32

baltazar1 je napisao/la:ma sve se da riješiti, sjećam se kad su indijanci dolazili u Malešiće pa su domaćini poučeni iskustvom iz ranijih sezona angažovali 20-ak "kornjača", na svu sreću nije bilo potrebe za intervencijom

kolko sam upoznat da bi angažovali "kornjače" klub je dužan da plati to iz svoje kase, pa zbog toga vjerovatno ne bude specijalaca nego samo security i policija (domaća)

po meni bi najbolje rješenje bilo kad bi platili te specijalce, nek se poredaju pa ko ima mu-da nek izvoli
Sjećam se te utakmice iz Malešića kad su "kornjače" bile, i samo se slikali s nama to je sve što su imali od posla na cijeloj utakmici, zajdno smo tad navijali i mi i navijači iz Malešića (Munje), tako da složio bi se s tobom nek budu i na ovoj utakmici, ali takođe bez posla i svi sretni i zadovoljni, a tim svojim što šire dezinformacije da neće moći gostujući navijači ući na stadion recite da ne lažu jer ima momaka koji rade pa će da se mijenjaju u subotu kako bi išli na utakmicu......bolje onda dnevnica nego džaba otići :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2013, 20:36

samolukavac je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:ma sve se da riješiti, sjećam se kad su indijanci dolazili u Malešiće pa su domaćini poučeni iskustvom iz ranijih sezona angažovali 20-ak "kornjača", na svu sreću nije bilo potrebe za intervencijom

Sjećam se te utakmice iz Malešića kad su "kornjače" bile, i samo se slikali s nama to je sve što su imali od posla na cijeloj utakmici, zajdno smo tad navijali i mi i navijači iz Malešića (Munje), tako da složio bi se s tobom nek budu i na ovoj utakmici, ali takođe bez posla i svi sretni i zadovoljni, a tim svojim što šire dezinformacije da neće moći gostujući navijači ući na stadion recite da ne lažu jer ima momaka koji rade pa će da se mijenjaju u subotu kako bi išli na utakmicu......bolje onda dnevnica nego džaba otići :D
Ma moci cete uci nemojte se dzaba brinuti... Bujrum svi na Luke 9.marta i da napravimo finu atmosferu kako siouxi tako i nasi navijaci :D

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 03 mar 2013, 21:35

koliko prima box za gostujuce na stadionu... ja koliko se sjecam bilo je mozda oko 140 stolica i neka 4 reda koja su bez stolica... to je max. nekih 230 ljudi i to da budu jedan na drugom... jel se sta promijenilo, mal kakva slika boxa??
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 mar 2013, 21:37

benzz je napisao/la:koliko prima box za gostujuce na stadionu... ja koliko se sjecam bilo je mozda oko 140 stolica i neka 4 reda koja su bez stolica... to je max. nekih 230 ljudi i to da budu jedan na drugom... jel se sta promijenilo, mal kakva slika boxa??
Taman,i netreba veći za vatrene. Mi ostali ćemo svakako sjediti miješani sa domaćinima.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 mar 2013, 21:38

Onda se ne sjećaš dobro. Ima 12 redova od toga 6 sa stolicama a 6 bez. Može glat stat 300, a nevjerujem da možete tu brojku skupiti :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2013, 21:42

http://****/bih-vijesti/1-liga-f ... /item/4286" onclick="window.open(this.href);return false;
Nuće najavljuje pobjedu :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 22:12

cesc4 je napisao/la:http://****/bih-vijesti/1-liga-federacije-bih/item/4286
Nuće najavljuje pobjedu :D
Citiram gospodina Darka Vojvodića: "Prazna ne puca" :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 11:00

NkBratstvoGracanica je napisao/la:slika
Pa kad je početak utakmice jel u 13:30h ili 14:30h, negdje je jedno, a negdje drugo, šta je istina...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.