Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Hajde, to se već može intonirati na više načina, onako kako jeste, i onako kako hoćemo da bude.POPAY je napisao/la: Ima nesto u tom i meni je se to dogadjalo dok sam pusio cigare a i jaranima.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Boli te racku upiso si se na pravu temuzizu1991 je napisao/la:Hajde, to se već može intonirati na više načina, onako kako jeste, i onako kako hoćemo da bude.POPAY je napisao/la: Ima nesto u tom i meni je se to dogadjalo dok sam pusio cigare a i jaranima.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- tyler durden
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Boli te racku upiso si se na pravu temuzizu1991 je napisao/la:Hajde, to se već može intonirati na više načina, onako kako jeste, i onako kako hoćemo da bude.POPAY je napisao/la: Ima nesto u tom i meni je se to dogadjalo dok sam pusio cigare a i jaranima.![]()
Intoniro

- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Jao, ova i prošla stranica ludilo. 

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Otelo je napisao/la:Od Werdera je ostalo jos samo ime.Olympiacos svi mogu dobit,al et nece niko.A Spaha igra u Rusiji gdje se hrpa klubova moze bez problema nositi sa 16 od 18 klubova njemacke lige i razbijati sve grcke klubove.

CSKA,Zenit,Anzhi,Spartak,Dinamo,Lokomotiv,Terek ......nele-BHF je napisao/la:Otelo je napisao/la:Od Werdera je ostalo jos samo ime.Olympiacos svi mogu dobit,al et nece niko.A Spaha igra u Rusiji gdje se hrpa klubova moze bez problema nositi sa 16 od 18 klubova njemacke lige i razbijati sve grcke klubove.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
diskusija na temi Miralem Pjanić

bagrcavi je napisao/la:
Amal1 je napisao/la:
Gurnuti Husejinovića u prvi plan !
mogu ga gurnuti jedino u neku buregdžinicu ili fast fud.
Izdrži mali prinče biće to ok.
Treba sačekati zvanično saopštenje od nagađanja nemamo ništa.
FORZA MARŠAL !!!
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- Jack777Pott
- Kontakt:
Cuj Terek, ljudi imaju dobru sezonu, al bi ih dobio i Sechzger. A i Dinamo je takodjer smijesan klub, ove sezone bas od svaba ispadose iz Europe.Otelo je napisao/la:CSKA,Zenit,Anzhi,Spartak,Dinamo,Lokomotiv,Terek ......nele-BHF je napisao/la:Otelo je napisao/la:Od Werdera je ostalo jos samo ime.Olympiacos svi mogu dobit,al et nece niko.A Spaha igra u Rusiji gdje se hrpa klubova moze bez problema nositi sa 16 od 18 klubova njemacke lige i razbijati sve grcke klubove.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Invincibles
- Kontakt:
Kako vam je ovo promaklo...

AgresivnoDjubre je napisao/la:Elegant je napisao/la: Boze pomozi daj mi neki znak.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
SlevinKelevra je napisao/la:Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?
Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jel se on zayebaye? Nadam se da se zayebaye.ZZtop10 je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.
![]()
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Cautinho
- Kontakt:
Post'o sam citiriraniji od Nedimka i jos nekih bisera.
Keep walking.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
grudvali se bolan, zato se zove hladni ratZZtop10 je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.