Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
evo na tvsa sabahudin prica o utakmici,jbg ipak je kralj za komentatore..steta sto nece on komentirati.. 
- Cincinnatus
- Kontakt:
perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- rob do bagro
- Kontakt:
Ca perica ga malo dudl dudlperica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
aj ba ****
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
cuj ovog lavaperica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
sta je majmune to si se prijavio samo da nam pristajes na muku i glupiras se ovdje,ti pojma nemas..postujem ja tvoje misljenje,al ovdje si ovo napisao samo da provociras..bas si retardiran kreten,to ti i ime i razmisljanje govore (ne bi da koga uvrijedim)
Zadnja izmjena: kenoo, dana/u 12 nov 2009, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
knele, doci ces ti na MSN
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Perice..sine..je.di go.vana..perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
- edo_malesak
ti si meni titoperica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Vi ste Štimac???perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
Ostali, zar ste toliko maloumni pa nasijedate na ove provokatorčiće kojima se život sveo na tastaturu i to mu je jedini razlog da se približi civilizaciji, a usput nešto i napiše (u ovom slučaju hrpu gluposti koji otkrivaju svu njegovu ljubomoru).
Dajte, molim vas, ignorirajte ga, kao da ga i nema, nastavimo mi sa našim diskusijama.
Zadnja izmjena: insider, dana/u 12 nov 2009, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
Knele je napisao/la:Da ne voliš Salihovića, ja bih ti preporučio forum tipa SarajevoX, dernek.ba itd...lejla je napisao/la:
ja sam farmaceut![]()
sto to ti registrovan na forum sarajevoX,aa na derneku se ne trebas registrovat za forum
:@
PERICA
PERO IDI POPIJ MLIJEKO PISAJ POLJUBI MAMU I SPAVAJ
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Znam Lejlalejla je napisao/la: jao kako godi kad ga tako zovete![]()
Pa kod mene je sad kad gledam Salihovica i neku njegovu dobru akciju ili gol, prva asocijacija Lejla
Tako da nekad znam urliknuti pri Sejinom golu.....Toooo, Lejlaaaa
A ova moja Lejla pored mene kaze...sta ti je bolan, jesi li pri sebi
Vom Jäger zum Gejagten
pa nije soccer da izgubimo 5-0perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
Perice ebem ti uciteljicu

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sta ima padobranac????perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
Idi ubij pa se pistolj
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ne, nego vazda Lejla "leti" po off-topicu, onako mi je više za glamuroznih foruma, ne sportskih. Zezam se, neka Lejle, nek' nam forum na nešto i liči.TheManiacs je napisao/la:
sto to ti registrovan na forum sarajevoX,aa na derneku se ne trebas registrovat za forum![]()
:@
PERICA
PERO IDI POPIJ MLIJEKO PISAJ POLJUBI MAMU I SPAVAJ![]()
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gori ste vi što citirate te padobrance! Preskočiš kao da ništa nije rekao i divota!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
ovo je men se cini onaj iz prijedora...il mu je buraz mladjiAdinjo je napisao/la:Sta ima padobranac????perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
Idi ubij pa se pistolj
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
perica je ocigledno retardiran... 
- rob do bagro
- Kontakt:
tj. negdje u blizini prijedoraAda je napisao/la:ovo je men se cini onaj iz prijedora...il mu je buraz mladjiAdinjo je napisao/la:Sta ima padobranac????perica je napisao/la:Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
Idi ubij pa se pistolj
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Potpuno se slažem sa tobom jarane. Ako nedaj bože ispadnemo bit če opet, Čiro glup postavio slabu taktiku, Murat spor, ĐŽeko izigriva zvijezdu, Ibro Čirin sin itd itd....amerosm je napisao/la:Necu sada ovdje da budem neko ko kvari atmosferu, ali vecina konta na prolaz na SP (i ja naravno isto), ali i ako se na daj Boze ne plasiramo ne treba odmah dizati frku, treba sve analizirati i vidjeti treba li nastaviti dalje s Cirom za kvalifikacije za EP 2012. Za mene su nasi reprezentativci vec junaci bez obzira na ishod utakmica s Portugalom, i imamo mladu generaciju koja ce uspjeti se plasirati na jedno veliko takmicenje u tom sam siguran.
Molio bi admina ukoliko bude los rezultat po nasu reprezentaciju (ponavljam opet ne daj Boze) da se zatvori forum par dana. Jer sam ubijedjen da ce se naci neki koji ce kritikovati na sljedeci nacin:
"Ko onog kretena Begovica pozva u repku, e to Vam Begovic, hebo vas on, da nije njega bilo mi bi se plasirali".
"Berberovic ne bih dao dvije ovce na papiru da ih cuva, a ne igrace Portugala".
"Dzeko se misli da je vec zvijezda, pa moze da ne trci po terenu".
"Ibisevic je imao samo srece prosle sezone, vidi se da on nema kvalitet".
Momci kako bude da bude ja sam preponosan na vas. Časno ste predstavljali našu jadnu napačenu domovinu. Nikad dalje nismo ni dogurali. Meni ste poklonili puno lijepih trenutaka i uljepšali ste mi život...
(Nadam se da onaj robijaš neče ovo čitati jer bi mu moglo opet zasmetati što pišemo iz dijaspore...)
Zenico vidimo se u srijedu pa ili u sreći ili tugi........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.