Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
svejedno77
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
http://espn.go.com/blog/new-york/brookl ... the-lineup" onclick="window.open(this.href);return false;
Smjesnije je to, da neki i dolaze samo da upucuju kritike na racun Mirze, zanemarujuci to koliki je ucinak Mirze.hordass89 je napisao/la:Smijesno mi je sto na svaku kritiku koja se uputi na Mirzin racun ima 100 negativnih komentara. Realnost je da Mirza ima prostora za napredak i da je tesko ocekivati da ce ga nakon 3 dobre utakmice ubaciti u prvu postavu kao sto mnogi ovdje ocekuju. Mnogo je utakmica do play-offa i sasvim dovoljno vremena Mirzi da se nametne treneru kao prvi izbor na 4-ci.
Ubaci i Kobija 10 minuta da vidis hoce li njegov ucinak biti veci. Ovo sto Mirza odradjuje je i vise nego dobro, prije svega ima konjske zivce, jer mnogi bi vec posustali i predali se, a Mirza je momak koji to sve izdrzava i istrajava u svojim namjerama.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Slatinash_7
- Kontakt:
Najsmjesnije je to sto se odjednom stvorilo 40 likova koji znaju sve o kosarci i pricaju o ucinku Mirze u bilo kojem smislu,razumijem ja,forum je i sve to ali treba biti malo realniji..Mirzin ucinak kao i njegove minute drasticno skacu u zadnje vrijeme i to je za svaku pohvalu..Neki ovdje jednostavno nece da vide da je mozda najbolji odbranbeni igrac ekipe koja prima 3.najmanji broj poena u ligi sinoc igrao 17 minuta i odma su brojke primljenih koseva bile lose..Mirza zasluzuje svojih 15 minuta sto jest jest ali govoriti da Evans ne zasluzuje vise je po meni suludo..Neki samo nece da Mirza postane Dzeko,da se stalno pise o tome sta je jeo kome je dres skinuo i tako,ljudi hoce da znaju kakav je njegov ucinak na terenu i da se o tome diskutuje...Uglavnom,Mirza je odlican u zadnje vrijeme,pitanje je vremena kad ce uletiti u prvu postavu pa da ga i tamo vidimo na djelu..emir79 je napisao/la:Smjesnije je to, da neki i dolaze samo da upucuju kritike na racun Mirze, zanemarujuci to koliki je ucinak Mirze.hordass89 je napisao/la:Smijesno mi je sto na svaku kritiku koja se uputi na Mirzin racun ima 100 negativnih komentara. Realnost je da Mirza ima prostora za napredak i da je tesko ocekivati da ce ga nakon 3 dobre utakmice ubaciti u prvu postavu kao sto mnogi ovdje ocekuju. Mnogo je utakmica do play-offa i sasvim dovoljno vremena Mirzi da se nametne treneru kao prvi izbor na 4-ci.
Ubaci i Kobija 10 minuta da vidis hoce li njegov ucinak biti veci. Ovo sto Mirza odradjuje je i vise nego dobro, prije svega ima konjske zivce, jer mnogi bi vec posustali i predali se, a Mirza je momak koji to sve izdrzava i istrajava u svojim namjerama.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Evans, who continues to rebound at a solid rate, has not scored in his past three games, despite playing 61 minutes.
Humphries, signed to a two-year, $24 million contract in the offseason, has scored just four points in his past five games (50 minutes).
Humphries, signed to a two-year, $24 million contract in the offseason, has scored just four points in his past five games (50 minutes).
- skyisthelimit
mirzatele je napisao/la:Evans, who continues to rebound at a solid rate, has not scored in his past three games, despite playing 61 minutes.
pa zar je to bitno ?
Mislio sam da to u njihovim rubrikama uopce nije bitna referenca. Zar nema neki bitniji posao koji ne ulazi u statistiku, ali je vidljiv samo pravim poznavaocima kosarkaskih prilika u Nba ligi
15.10 - 15.06 ...
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Noć kad Mirza započne jednu utakmicu u prvoj postavi će biti jedna od najljepših za Bosanskohercegovački sport. Mora biti jednostavno 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
http://espn.go.com/nba/team/stats/_/nam ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada se pogleda PER (Player Efficiency Rating), samo su Lopez, Deron i Blatche bolji od Mirze, a Joe Johnson ima isti rating kao i Mirza. I to je jedan od (mnogih) pokazatelja koji mu ide u korist.
Kada se pogleda PER (Player Efficiency Rating), samo su Lopez, Deron i Blatche bolji od Mirze, a Joe Johnson ima isti rating kao i Mirza. I to je jedan od (mnogih) pokazatelja koji mu ide u korist.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
prema tome je i shengeila bolji od BogansaPatrice_Evra_3 je napisao/la:http://espn.go.com/nba/team/stats/_/nam ... oklyn-nets
Još malo pa ću navečer ostajati zbog Mirze a ne zbog SARAH kao do sada. 
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa dobro, ipak računamo samo one koji su ozbiljnije učestvovali u igri.mirzatele je napisao/la:prema tome je i shengeila bolji od BogansaPatrice_Evra_3 je napisao/la:http://espn.go.com/nba/team/stats/_/nam ... oklyn-nets
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa ako cemo realno PER i nije neki pokazatelj kvalitete. Precjenjena statisticka kategorija.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Ma samo da hoće PJ otići, ubijeđen sam da bi sa drugim (čitaj normalnijim) trenerom Mirza dobijao puno više šanse da igra.
Ovako, šuti i trpi.
Ovako, šuti i trpi.
u koliko je tekma u srijedu ?
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:u koliko je tekma u srijedu ?

uništi me ova vremenska razlika .. taman se naviknem u 01:00 par tekmi, pa onda krene od 02:00, pa opet od 01:00
šalu na stranu, hvala Allahu dž.š. kad će sad opet par tekmi u "ranijem" terminu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Da li će više bit tekma ono kao što je jednom u 8-9 sati naveče?Da gledam ko čojk a ne ko vampir oči se crvene ujutro 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
bilo je jednom koliko sam ja upratio, a i tad Mirza nije igrao 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
baksuziJTS je napisao/la:bilo je jednom koliko sam ja upratio, a i tad Mirza nije igrao
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Kakve to veze sa brzim faulovima ima ili mozda ima k'o Kina sa uzgajanjem rize na Antartiku?mirzatele je napisao/la:hahahha 17 000 postova svaka ti dala kraljuharishp je napisao/la:Sta bi trebao,foto aparat i slikati protivnicke igrace u akciji.LenBias je napisao/la:prebrzo kupi licne![]()
Inace onaj jedan faul metar od igraca a sudija mu dosudio faul,mozda na te brze kontas?
@LesBias u tom slucaju plata Teletovica bi se rapidno smanjila,a to mu se bas i ne isplati.Bolje i ''prebrzo''faulirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.