ako nijedna košćica nije pukla mogao bi se vratiti za 2 sedmice,a ako je nedaj Bože puklo moglo bi da ga nema na terenu jedno 2 mjeseca :S :Sahmic je napisao/la:Zaplakat cu ;-(((((((
Zna li neko sta moze biti ,ovo izgleda lose
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ja' bola, de pustite ta nagađanja, sve gore od goreg Boze sacuvaj...
Zamal' komp nisam razbio jbt.
Zamal' komp nisam razbio jbt.
Nece ovo biti ozbiljno..profesionalac je..samo kratkorocna povreda..
Unica grande amore
Meni je se jednom slicna stvar desila (ali kad sam se bio napijo, nije bilo na terenu
) i nisam mogao stajat na nozi dva dana, ali nakon sedmice nisam skoro nista osjetio. Eh sad ako je nesto puklo...Ali zna ovo izgledat grozno i strasno bolit odma, ali da se smiri dosta brzo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- skyisthelimit
ovome majmunu od trenera yebati sve po spisku.. Fuj, fuj, fuj koji tokmak yebo mu on mater, sta ga gura u odbrani yebem mu sve
15.10 - 15.06 ...
Ne slutite 'ebo ga dan možda stvarno nije strašno saznat će se brzo

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ja sam nekoliko puta zeznuo ligamente od skocnog zgloba...i jednom mi se desilo isto ovako..malo oteklo, za 10ak dana ko nov...a drugi put pokidao ligamente...to je lose bilo...sve zavisi sta je njemu bilo 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sutra već spreman, nisam jednom vako izvrnocalcio je napisao/la:ovo uzasno boli ali mislim da nije toliko ozbiljno
Al jes da boli nekoliko sati, nenormalno nikako ne možeš stati na nogu
Ako je pio mlijeko kad je bio mali, za dva dana je na treningu opet, ako nije može i par mjeseci(nedaj bože)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako su mu dobru bandažu uradili, ne bi trebala biti teža povreda. Al' jbg, nikad se ne zna, ostaje nam samo da se nadamo da nije ništa ozbiljno i da će za 7 dana biti u trenažnom procesu.
O cemu ba ti? Ovo se desilo na sredini terena. Cista nesreca.skyisthelimit je napisao/la:ovome majmunu od trenera yebati sve po spisku.. Fuj, fuj, fuj koji tokmak yebo mu on mater, sta ga gura u odbrani yebem mu sve
evo officialno... otisli ligamenti

eh blago se onda tebi, tebe je izgleda život pravo mazio...Majstor10 je napisao/la:Ovo je najveca katastrofa sto sam ikada dozivio
Daj šta svi plačete ko da je lik polomio nogu i kralježnicu , još se ništa ne zna o povredi .. Ovo su povrede koje su jako raznolike prirode , uvijek strašno bole (mogli ste vidjeti i po reakciji Pjanića) , ali ukoliko ništa ne pukne onda su bezopasne i za par dana možeš igrati ... Ako pokidaš ligamente , najebao si . Znači mogu biti kratkotrajne i bezopasne , a i kobne , ostaje samo nadati se najboljem..
Gdje to?Profesor je napisao/la:evo officialno... otisli ligamenti![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ono može da bude bezazleno i da sutra već može igrati utakmicu a može se otegnuti na par mjeseci . Ja sam prije 2 godine , pri doskoku skroz iskrenuo zglob , nešto kao Samaras protiv Barce , to je boliloooo , plakao sam na terenu , ali nakon 3 dana sve normala bilo , jeste da zglob bude nestabilan idućih sedmicu - dvije ali ne boli , i može se normalno raditi .
Čak na 30m od protivničkog golaCartman je napisao/la: O cemu ba ti? Ovo se desilo na sredini terena. Cista nesreca.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
AvazmandraX je napisao/la:Gdje to?Profesor je napisao/la:evo officialno... otisli ligamenti![]()
Nisi zanimljiv ni sekunde.Profesor je napisao/la:AvazmandraX je napisao/la:Gdje to?Profesor je napisao/la:evo officialno... otisli ligamenti![]()
ma malo dolivam ulje na vatru
mislim i nadam se da nije nista ozbiljnije. Hevta max.
Ma lupa. To se ne može znati bez snimka. Jedino ako fizioterapeuti Rome imaju u očima rengen, pa vide odmah. Što ljudi vole lupat, tek onako da napišu nešto.mandraX je napisao/la:Gdje to?Profesor je napisao/la:evo officialno... otisli ligamenti![]()
Ironija je da mu je Grk Torossideis prije toga dao loptu i dao malo predug for, mali kontakz sa pritvnikom i ružno stade na lijevu. Cista nesreca
Trenutno korisnika/ca: LeCoq, napapijri1987 i 35 gostiju.