UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Koja je faca ovaj Hunt, to legendo, kakav nastup
. Kako je samo lagano odšetao nakon zadnje bombe, čak nije "malog" ni pogledo
Bravo majstore
Okami rutinski, mada je malo zabrinjavajuće kako se raspadne uvijek u trećoj kada na njega neko krene agresivnije. Opet je mogao lagao popiti KO.
WAR Super Samoan!!! Koji kralj, nije me briga što su oba jedva stajala na nogama već polovinom druge runde. Onaj komentator se pita zašto ide u parter. zato što ne može ostat na nogama, nema se kondicije. Ima li šanse protiv kardio mašina iz vrha divizije(Cain)? Vjerovatno, malo, što naravno ne znači da neću navijati za njega. Očekujem sljedeću borbu protiv nekog iz top5. Struve dobar na podu, samo da bude još malo strpljiviji, olako prepušta pozicije. Treba još raditi malo na hrvanju, BJJ je dobar. KO je popio čisto zbog kondicije, jedva je disao u trećoj.
Silva vs. Stann, wow, kakva prva runda. Opasna konkurencija za rundu godine. Pomislio sam evo još jedan HEndo vs. Shogun meč. Kakve su ono razmjene bile, bez kalkulacija. Stoje jedan ispred drugog i udaraju se bez garda. Respect! U jednom trenutku mi se učinilo da je onaj ring klizav, upadaju kao kad odeš na ono klizanje na ledu
Još jednom, bravo obojici!
WAR Super Samoan!!! Koji kralj, nije me briga što su oba jedva stajala na nogama već polovinom druge runde. Onaj komentator se pita zašto ide u parter. zato što ne može ostat na nogama, nema se kondicije. Ima li šanse protiv kardio mašina iz vrha divizije(Cain)? Vjerovatno, malo, što naravno ne znači da neću navijati za njega. Očekujem sljedeću borbu protiv nekog iz top5. Struve dobar na podu, samo da bude još malo strpljiviji, olako prepušta pozicije. Treba još raditi malo na hrvanju, BJJ je dobar. KO je popio čisto zbog kondicije, jedva je disao u trećoj.
Silva vs. Stann, wow, kakva prva runda. Opasna konkurencija za rundu godine. Pomislio sam evo još jedan HEndo vs. Shogun meč. Kakve su ono razmjene bile, bez kalkulacija. Stoje jedan ispred drugog i udaraju se bez garda. Respect! U jednom trenutku mi se učinilo da je onaj ring klizav, upadaju kao kad odeš na ono klizanje na ledu
Još jednom, bravo obojici!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
kakve pobjede hunta i wanda
napokon da i ovi sto ja navijam za njih odrade dobre borbe
samo me bahadurzada razocarao ostali su svi odlicni bili. zadnje dvije borbe spasile event.
samo me bahadurzada razocarao ostali su svi odlicni bili. zadnje dvije borbe spasile event.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
U pravu si, doduše i solidan su tempo zadali, sa obzirom da su HW.
Lombard nekako razočarao, mada je Okami underrated, onako realno.
ma lombard je precijenjen, premalen je za srednju a prespor za welter. nije on toliko spor koliko ima los rad nogu covjek bukvalno stoji u mjestu i ceka.work je napisao/la:U pravu si, doduše i solidan su tempo zadali, sa obzirom da su HW.
sigurno nije niko sretniji ovdje od mene zbog pobjede silve a moram reci da sam se zabrinuo tokom borbe ga je stann par puta bas uzdrmao. ja wanderleyu zamjeram samo sto dopusta one aperkate iz klinča, leben ga je tako ugasio evo sada i stann zamalo.
@ale vidio sam i ja da si omasio sa prognozama bas cak si i od mene gori bio
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
ma tesko da lombardu judo moze napraviti neku razliku i to protiv japanca. zna se ko ko su najveci majstori judoa.
ja sam siguran da yushin ima ne samo judo vec i bolje hrvanje od hectora ne radi on đaba u team quest-u.
za silvu necu nista da komentarisem dok ne vidim sluzbeno
ja sumnjam da jones smije ipak postoji neka doza rizika tu a znamo svi da on prihvata borbe za koje je 100% siguran da ce pobijediti.
ja sam siguran da yushin ima ne samo judo vec i bolje hrvanje od hectora ne radi on đaba u team quest-u.
za silvu necu nista da komentarisem dok ne vidim sluzbeno
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ne vjerujem ni ja za Silva vs. Jones, dok ne vidim. Govorio je da će se spustit u WW da izazove GSP-a, što je, po meni, "nonsens".
SPOILER!
Gledao TUF i ne mogu se oteti dojmu da Jones pravi grešku za greškom. Ima pravo na odabir borca i svoj nr 1 pick stavi protiv borca kojem je najjača karta upravo komplementarna spram njegovog borca. Onaj Hester je solidan borac, sa manama na podu, što je razumljivo jer je iz boxing backgrounda. Mislim da je izgubio borbu na svoju svojeglavost. Nije bilo razloga da on traži TD u onoj drugoj rundi, pogotovo što mu to i nije jača karta. Ja sam ispred ekrana vidio kad je krenuo i isti i vjerovatno bih se izmakao. Samim tim prepustio je poziciju i protivnih je to odlično iskoristio. Svaka čast Sonnenovom borcu, nije odustajao od game plana, iako je primao jake udarce u klinču.
SPOILER!
Gledao TUF i ne mogu se oteti dojmu da Jones pravi grešku za greškom. Ima pravo na odabir borca i svoj nr 1 pick stavi protiv borca kojem je najjača karta upravo komplementarna spram njegovog borca. Onaj Hester je solidan borac, sa manama na podu, što je razumljivo jer je iz boxing backgrounda. Mislim da je izgubio borbu na svoju svojeglavost. Nije bilo razloga da on traži TD u onoj drugoj rundi, pogotovo što mu to i nije jača karta. Ja sam ispred ekrana vidio kad je krenuo i isti i vjerovatno bih se izmakao. Samim tim prepustio je poziciju i protivnih je to odlično iskoristio. Svaka čast Sonnenovom borcu, nije odustajao od game plana, iako je primao jake udarce u klinču.
Samo kazem da sve vodi na Superfight, jer ce UFC najvjerovatnije dobiti licensu u NY, znaci odma Maddison Square Garden i Jones 100% a plus ta godisnjica UFCa. Silva sada izjavljuje da bi mogao se boriti protiv Jonesa, a GSP je jasno rekao da ima druge planove.
Opet dobra epizoda TUFa
Odlicna borba, previse dobih scena za nabrojati ali ovo:

"Hooters - mjesto gdje zelis biti"

Opet dobra epizoda TUFa

"Hooters - mjesto gdje zelis biti"
JDS vs. Hunt, super.
War Hunt!!!!! Watch out, Cain, we're comming after you!
Ma šta super, fantastičnowork je napisao/la:JDS vs. Hunt, super.
Kakav će ovo rat da bude u stojci o jea.
Fala bogu pa se Alisteroid prepo i time dao priliku legendi da pred kraj karijere napravi nešto veliko u MMA.
JDS I Hunt su ljudine i bore se bez kalkulacija i meni najdraži borci u teškoj kategoriji, šteta je što će jedan izgubiti.
mogao bi JDS lako do pobjede ako uspije srusiti hunta i doci u mount poziciju. ipak je njegov G&P jaci od stuve-ovog. ako bude iskljucivo borba na nogama tu obojica imaju sansu jer hunta je tesko zavrsiti a on uvijek jednim udarcem moze rijesiti borbu mada i junior ima sjajnu bradu.stokton je napisao/la:Ma šta super, fantastičnowork je napisao/la:JDS vs. Hunt, super.
War Hunt!!!!! Watch out, Cain, we're comming after you!![]()
Fala bogu pa se Alisteroid prepo i time dao priliku legendi da pred kraj karijere napravi nešto veliko u MMA.
JDS I Hunt su ljudine i bore se bez kalkulacija i meni najdraži borci u teškoj kategoriji, šteta je što će jedan izgubiti.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Mislim da raja puno potcjenjuje Hunta. Čovjek je zaista puno napredovao u parteru i stvarno ga nije lahko završit, plus ta njegova ogromna snaga.fera je napisao/la:mogao bi JDS lako do pobjede ako uspije srusiti hunta i doci u mount poziciju. ipak je njegov G&P jaci od stuve-ovog. ako bude iskljucivo borba na nogama tu obojica imaju sansu jer hunta je tesko zavrsiti a on uvijek jednim udarcem moze rijesiti borbu mada i junior ima sjajnu bradu.stokton je napisao/la:Ma šta super, fantastičnowork je napisao/la:JDS vs. Hunt, super.
War Hunt!!!!! Watch out, Cain, we're comming after you!![]()
Drugo koliko god JDS bio dobar u stojci( ubjedljivo najbolji u diviziji -izuzev Hunta) ipak je Hunt dimenzija više u standu i po meni ako ne želi da spava tokom meča JDS treba da ide na rušenje i ako to ne uspije primjenjivat svoju poznatu taktiku kruženje oko protivnika i lagano ubadanje ko Ali
Samo što je tu problem što je Hunt daleko bolji udarač od svih Juniorovih protivnika koje je razbio na taj način.
Uglavnom što meč duže trajao Huntove se šanse smanjuju zbog cardia, ali u svakom slučaju gledaćemo fenomenalnu borbu, trajala ona minutu ili 3 runde.
- shturmvolk
- Kontakt:
@stokton ja zaista cijenim Hunta i pratim ga jos od K1 vremena i sigurno da je napredovao u svim segmentima posebno na parteru ali siguran sam da je JDS bar za klasu bolji grappler od njega.
da li je Hunt daleko najbolji udarac protiv kojeg se Dos Santos borio ?
idemo redom : Velasquez je odlican boxer posesbno sa tehnickog aspekta, Carwin je strasan udarac, malo ljudi ima onakvu snagu u rukama, Nelsona vjerovano mnogi ne smatraju za ozbiljnog borca al on ima snagu koja moze svakog borca poslati na spavanje i zna fino upakovati taj udarac, ok sto se Gonzage tice on je za mene ipak prije svega dobar BJJ borac i onaj KO protiv CroCopa ipak nije toliko relevantan je Mirko ima jako losu bradu i za kraj upravo Filipovic i Yvel koji su masnie u stand upu bili. O Mirku ne treba trositi rijeci dok cu za Yvela reci samo da je svojevremeno bio jedan od najspektakularnijih boraca samo ga je ubila njegova luda glava i nikad nije napravio neku veliku karijeru a potencijal fizicki je imao.
ja mislim da Hunt nije potcijenejn vec je ovo neki njegov vrhunac realno.
idemo redom : Velasquez je odlican boxer posesbno sa tehnickog aspekta, Carwin je strasan udarac, malo ljudi ima onakvu snagu u rukama, Nelsona vjerovano mnogi ne smatraju za ozbiljnog borca al on ima snagu koja moze svakog borca poslati na spavanje i zna fino upakovati taj udarac, ok sto se Gonzage tice on je za mene ipak prije svega dobar BJJ borac i onaj KO protiv CroCopa ipak nije toliko relevantan je Mirko ima jako losu bradu i za kraj upravo Filipovic i Yvel koji su masnie u stand upu bili. O Mirku ne treba trositi rijeci dok cu za Yvela reci samo da je svojevremeno bio jedan od najspektakularnijih boraca samo ga je ubila njegova luda glava i nikad nije napravio neku veliku karijeru a potencijal fizicki je imao.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Sigurno je JDS bolji grappler, to sam i naglasio kada sam rekao da mu je najpametnije da ide na rušenje Hunta.fera je napisao/la:@stokton ja zaista cijenim Hunta i pratim ga jos od K1 vremena i sigurno da je napredovao u svim segmentima posebno na parteru ali siguran sam da je JDS bar za klasu bolji grappler od njega.
Ovo drugo apsolutno da je najbolji udarač protiv kojeg se JDS borio, bolji i od Mirka( u boksu naravno, on i ne koristi noge puno nije ni u K1). Ovi ostali , svaka njima čast ali protiv Hunta, kad bi borba bila samo u standu ne bi mogli sa njim izdržati ni 3 minute razmjene.
Za Yvela stvarno ne znam šta da kažem, fenomenalan udarač, klasična Holandska škola, koji je svakoga mogao da pobjedi, ali kad je došao u UFC raspo se, možda što je puno mislio na odbranu od rušenja pa popušio foru, jer ako nisi dobar u parteru puno je teže raditi i boks kada uvijek imaš u glavi misao da te protivnik želi srušiti, a na žalost pravila su takva da favorizuju hrvače, da su pride pravila čisto sumnjam da pi Cain bio prvak( sjetimo se samo bezuspješnih rušenja protiv Juniora, i ležanja na parteru, u Prideu bi dobio nogu u glavu i game over.
Hunt je jedan od najbolji udarača svih vremena. Po meni(siguran sam i po mnogim drugima) njegove borbe protiv Le banera i Sefa su među prvih 5 ikad u K1.
Pogledaj samo borbu protiv Konga koji je klasični udarač poznat kao brz borac koji udari i izvlači se(Caina u standu natambura i izgubio je samo zato što nema pojma na parteru, zatim prebio Mirka, nokautiro Barrya) kako ga je samo Hunt s lakoćom sredio.
Sve u svemu normalno da je Junior favorit, ali da će ga boksom dobit nema teorije. E sad jel ovo Huntov vrhunac to ne zna niko, prije svake borbe ga otpisuju, a on pobjeđuje.
Junior ne smije napravit istu grešku ko protiv Caina čekat da vidi šta će protivnik uraditi, nego biti puno agresivniji i ići na rušenje ako je ikako moguće.
zaista postujem tvoje misljenje ali i svoje
previse mi je drag hunt da bi ga sada nesto pokusavao ocrniti.
sto se konga tice njega stvarno ne volim, ne cijenim njegov nacin borbe nikako. odavno mi nije bilo draze nego kad je bas njega hunt pobijedio. meni je kongo smor cim vidi da je neko imalo solidan u stand upu odma ga gura uz ogradu ili pokusava nadhrvati (ako se moze tako reci) protivnika. naravno da sam gledao tu borbu, tesko ces naci neku borbu iz mma koju nisam pregledao. osim GSP vs Shields tu sam zaspao nakon 2 minute
po meni jedna od stvari koje su jako vazne za hunta i koje bi ja istakao među privm je njegova brada. cini mi se da ga je samo manhoef zavrsio u mma i tu je hunt natrcao na udarac
sto se konga tice njega stvarno ne volim, ne cijenim njegov nacin borbe nikako. odavno mi nije bilo draze nego kad je bas njega hunt pobijedio. meni je kongo smor cim vidi da je neko imalo solidan u stand upu odma ga gura uz ogradu ili pokusava nadhrvati (ako se moze tako reci) protivnika. naravno da sam gledao tu borbu, tesko ces naci neku borbu iz mma koju nisam pregledao. osim GSP vs Shields tu sam zaspao nakon 2 minute
po meni jedna od stvari koje su jako vazne za hunta i koje bi ja istakao među privm je njegova brada. cini mi se da ga je samo manhoef zavrsio u mma i tu je hunt natrcao na udarac
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.