Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ljudi jeste normalni? Bas ce neki debil znat na tviteru, a Pjanica ni pregledali nisu kako treba
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
momak ocigledno misli da sve sto pise na twitteru je istina. hajd' da je naveo ko je napisao, nego samo napisa "sa twittera".Amal1 je napisao/la:<To pjanke tvitacalcio je napisao/la:cuj sa twitteraskyisthelimit je napisao/la:s twitteera![]()
Kod: Označi sve
Pjanic has just broken his ankle :-( he's done for the season
"Elvis je ziv", takodje sa twittera

Doktor mu preko twittera poslo dijagnozu.
Dajte ljudi malo optimizma, biće to sve OK uz Božiju pomoć.Nedaj se Mire !
Dajte ljudi malo optimizma, biće to sve OK uz Božiju pomoć.Nedaj se Mire !
DRUG NEBI TI PUNCA
Najverovatnije ce tako i biti akbgd.Goalgetter je napisao/la:Messi je isto imao ovakvu povredu:
Par dana pauze i zalijecilo je. Za nadati se i da je kod Pjanica ovako, al izgleda nekako gore.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
A čim imaju smajliji znači da je neka patka , čuj sa twittera , odakle da oni to znaju kad ni ovi ljekari u Romi još vjerovatno nisu utvrdili o čemu je riječ .
Sjećam se da je jednom u sezoni 2010/11 Messi ovako sličnu povredu imao , samo na desnoj nozi . Čudno nekako doskočio i istegnuo zglob .. Bilo pred kraj poluvremena , i drugo poluvrijeme nije nikako igrao . Svi su govorili da je opasno i da ga neće dugo biti ..
Na kraju se ispostavilo da mu je samo natekao zglob i vratio se za nekih 7 dana.
Sjećam se da je jednom u sezoni 2010/11 Messi ovako sličnu povredu imao , samo na desnoj nozi . Čudno nekako doskočio i istegnuo zglob .. Bilo pred kraj poluvremena , i drugo poluvrijeme nije nikako igrao . Svi su govorili da je opasno i da ga neće dugo biti ..
Na kraju se ispostavilo da mu je samo natekao zglob i vratio se za nekih 7 dana.
Ovdje svi vidovite Džemile, pa znaju sta je i kako, cuj kaže komentator, pa sta on zna, vidio je ono sto i mi, cuj twitter, alaselamet
- skyisthelimit
evo od ovog lika..calcio je napisao/la:
momak ocigledno misli da sve sto pise na twitteru je istina. hajd' da je naveo ko je napisao, nego samo napisa "sa twittera".
https://twitter.com/bosco08" onclick="window.open(this.href);return false;
A ima plavu trakicu pored imena, znaci da nije bilo ko..tj da mu je verifikovan acaunt
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 03 mar 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Evo samo da se prijavim na temu da je imam u mojim postovima.
Pa bas nemamo srece, ono ne izgleda dobro
Njemu bas i nije konstitucija na nivou, kolko je izdrzljiv vidjecemo.
Pa bas nemamo srece, ono ne izgleda dobro

SAMO ČELIK !
Ma to neki Grk prosipa fore po netucalcio je napisao/la:cuj sa twitteraskyisthelimit je napisao/la:s twitteera![]()
Kod: Označi sve
Pjanic has just broken his ankle :-( he's done for the season

šteta šteta šteta...
Ja koliko znam Messi se nije na ovaj način povrijedio.viKK je napisao/la:A čim imaju smajliji znači da je neka patka , čuj sa twittera , odakle da oni to znaju kad ni ovi ljekari u Romi još vjerovatno nisu utvrdili o čemu je riječ .
Njega je Ujfaluši pokupio pošteno.
Ako mislimo na istu ozljedu naravno...
Ljudi moji, pa vidite li koliko je uvrnuo nogu. Na zalost nema sanse da zaigra protiv Grka. Ovo nije nikakav pesimizam, nego je ovo ozbiljna povreda.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa kolko je tebi godina 11? Jedino da je on licno doktor pa da zna.skyisthelimit je napisao/la:evo od ovog lika..calcio je napisao/la:
momak ocigledno misli da sve sto pise na twitteru je istina. hajd' da je naveo ko je napisao, nego samo napisa "sa twittera".
A ima plavu trakicu pored imena, znaci da nije bilo ko..tj da mu je verifikovan acaunt
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ovo je katastrofa nevidjena, nemamo sad sanse protiv Grke bez njega (i bez onoga iz gelsen-kirchena). Zao mi je skroz 

Mah, bitno je samo da se buba po temi.ZOI84 je napisao/la:Ovdje svi vidovite Džemile, pa znaju sta je i kako, cuj kaže komentator, pa sta on zna, vidio je ono sto i mi, cuj twitter, alaselamet
Kao da se takmice ko ce prvi kakvu vijesti napisat, bogme da ih placaju, ne bi ovako brzi bili

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa napisao je minutu poslije:

sto znaci da je ono samo njegova pretpostavkaI hope I'm wrong but that looked awful to me. Maybe not broken but ligament damage at least, that's even worse.

SAMO ČELIK !
Pa nagdja covjece dragi kao i svi ostali.skyisthelimit je napisao/la:evo od ovog lika..calcio je napisao/la:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- brzitesanj
- Kontakt:
Loše izgleda, ali ja vjerujem da će Mail princ biti spreman za Grke
Drš se Pjanja, hoćemo te na Bilinom Polju

Drš se Pjanja, hoćemo te na Bilinom Polju

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- el-fighter
- Kontakt:
Iako ovo izgleda dosta ruzno, nadam se da nije nista opasno i da ce Mire biti spreman za Grke. Njegovo neigranje protiv Grcke bi nam bilo veliki hendikep.
Izdrzi Miree!!
Izdrzi Miree!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Hoćemo li i dalje da lupamo po temi, ili ćemo čekati zvanične nalaze ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: General505, Jegres, Majestic-12 [Bot], ovisnik i 54 gosta.