AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 03 mar 2013, 21:34

sunce i srecu, i glupog burdisa :evil:

jel vama može ovo preko telekoma nane im **** :evil:
nema potpisa

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 mar 2013, 21:40

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 03 mar 2013, 21:50

Sjajno..povreda pjanica..jos jedna greska matorog burdissa..maneken borrielo nam zabija go i igra odlicno..bas kad pomislis da ne moze po zlu :oops:
Unica grande amore

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 mar 2013, 22:01

tako djete moje!

djete treba igrat, a burdisa nogom u guzicu davno trebalo šutnut!
nema potpisa

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 mar 2013, 22:09

PJANIC's injury has been confirmed as a sprain to the ankle. The severity is still uncertain. Anywhere from 2-6 weeks recovery.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 mar 2013, 22:36

STAT FACT: Francesco Totti's debut Serie A goal was scored before Alessio Romagnoli was even born
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 03 mar 2013, 22:36

Meni se davno dok sam igrao profesionalno desila skoro indenticna stvar, samo sto je mene napuc'o igrac loptom pri izbijanju. Clanak odmah natek'o i zavrsilo se sa langetom i stakama. Daj Boze da mu ne bude kao meni. U svakom slucaju katastrofa.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 mar 2013, 22:53

Tanka Roma večeras i rezultat uopšte nije realan, jer je Genoa bila bolja većim dijelom utakmice.

Zahvaljujući majstoru Tottiju i sjajnim odbranama Stekelenburga ostvarena je pobjeda, ali Genoa je večeras pružila odličnu igru i vjerovatno zaslužila više od ovoga.

U svakom slučaju, volio bih Roma ili Viole da budu 3., ali realno sa ovom igrom i bodovnim zaostatkom male su šanse.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 mar 2013, 22:57

odakle poceti :roll:

ako je povreda Pjanketa teže prirode onda je i za nas ovo gotovo sto se ove sezone tice, napretka nam nema. Jel ova genova postala neka sila, al ljudi su nas u prvom realno ubili igrom, pa za 35min izveli su 11-12 kornera :roll: , pa juventus je bio mala maca šta su ovi veceras bili :roll:

osvaldo je taraba iz sedmice u sedmicu i fakat nek trener ozbiljno razmisli o klupi, pa nek totti gore igra i cao. frajer je u svakakvoj blokadi, igrackoj, mentalnoj, psihickoj, ovoj, onoj..mars

a da je burdiso kreten kreten na kvadrat i sad kad se vrati markinjos neka romagnjolija forsira, veceras je za burdisa bio profesor doktor

šta smo mi kao ekipa i kao reprezentacija bogu ikad zgriješili pa nam se ovakvi pehovi dešavaju sa najboljim igracem :roll:
nema potpisa

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 03 mar 2013, 23:06

samo ću reći GRAZIE STEKELENBURG !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 mar 2013, 23:08

ma nije htio jezik ucit pa ga strucnjak zeman mjenjao gojkom koji proda derbi, proda kaljari...

na vrijeme smo se mi hajvana rješili, al za poptuni spas sezone ova povreda Pjanica ce nas uništiti :cry:
nema potpisa

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 03 mar 2013, 23:25

Ma ja nevjerujem da ova ekipa Rome može u ligi nešto više napraviti, mi ako osvojimo kup,to ću smatrati spašenom sezonom. A u ligi se možemo popeti za jedno ili eventualno 2 mjesta. Daj Bože da griješim

Previše povreda Destro,Castan,evo sad Pjanić, večeras ni Marquinhos nije mogo igrati,nadam se zbog lakše ozlijede. A klupa je sve kraća i kraća. Onaj Bradley nije nivo Genoe,a kamo li Rome. Treba ga se riješiti na ljeto,zajedno s Burdissom, i njegovo je vrijeme prošlo,stalno kiksa. Pirisa otrese Borielo,ko da ga dragi Bog nije ni dao,nešto slično kao protiv Atalante Livaja,tako da mislim da ni Piris nije nivo Rome. Balzaretija nikad dočekati da centrira kako treba,al hajde valjda ce nadoći,mlad je :lol: Osvaldo mi je bio drag,zbog svog temperamenta i atraktivnih golova, ali je psihički skroz puko,i njega bi trebalo nekome utrpati na ljeto.

Tyler
Kontakt:

Post Postao/la Tyler » 03 mar 2013, 23:40

Uh,dobro je.Najbitnija je pobjeda.Neko ko nije gledao utakmicu a pogleda rezultat na kraju pomislio bi da je ovo bilo rutniski a daleko od toga da je tako bilo.Možda će ovo zvučati pregrubo ali po mom skromnom mišljenju Genoa nije trebala izgubiti.Bilo je bitno da na odmor ne odemo sa minusom jer bi se onda teško izvukli a realno opasno je visilo da dobijemo i drugi.Generalno tanko je ovo bilo,imali smo sreće i dobrog golmana.Burdisso izgubljen u vremenu i prostoru,frajer ne zna kud udara.Piris ispadao par puta,Stek odličan,Torosidis solidan.Zagotivio sam ovog Grka,dobar je to igrač.Osvalda više neću ni spominjati.E sad,najpozitivnija stvar pored nova 3 boda je Romagnoli.Svaka čast momku,tako se voli klub i igra.Kako mi je bilo drago kad je dao gol,neopisivo.Što se tiče kapitena tu ne bi puno trošio riječi,brojke sve govore. 8-) Pjanketu brz oporavak želim.Slijede Udine ali o tom po tom.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 04 mar 2013, 00:07

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kapetane pogledaj u nebo, samo je ono vece od tebe !

Da je ovo dozivit ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 mar 2013, 00:32

slika

na kraju tekme Ilari pustila djecu da utrce na teren i trk do tatice. kasnije su i oni paradirali pred južnom tribinom :D
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 mar 2013, 06:45

imam mixed feelings about the game sto bi englez rek'o.
s jedne strane totti je zabio 225. ligaski gol, namjestio dva, mali romagnoli zabio prvijenac i odigrao doktorski (on i marquinhos su buducnost i bice to paklen duo u odbrani) + perrotta odradio ono najbolje sto zna - pas na stranu, utrcavanje u peterac i gol nakon kojeg me na trenutak vratio u 2006. steta sto nije par godina mladji. s druge strane svjedocili smo onom hororu :o covjece kako je ono uzasno izgledalo, podsjetila me situacija na tottijevu povredu protiv livorna prije nekoliko godina ali eto srecom zglob nije slomljen tako da vjerujem da se miralem vraca nakon nekih mjesec i kusur dana a nama ostaje da se cupamo bez njega. tesko ali ne i nemoguce.
sto se tice same utakmice ovo je najlosija pod andreazzolijem. jednostavno genoa je u ovom trenutku mozda i ekipa u najboljoj formi lige tako da su definitivno zasluzili bod a bgm i sva tri. sudjenje je, treba priznati, bilo domacinsko. penal olako dosudjen, ddr napravio mini slalom i na najmanji kontakt pao. crveni karton je mozda prestrog ali totti je to iskusno odradio a kucka glupan nasjeo. onaj crveni za njihovog trenera je bizaran ali razumijem sudiju jer vjerovatno je mislio da ballardini protestvuje s obzirom da se razmahao dole kraj aut linije i zato ga je poslao na tribine. medjutim, uvjeren sam da ce karton biti ponisten.

next stop - udinese.

ggmu92
Kontakt:

Post Postao/la ggmu92 » 04 mar 2013, 08:58

Jel' poznato koliko ce odsustvovat Pjanic sa terena?
Hocel' bit spreman za Grcku? :D
United, United, top of the league!

>> Manchester United! <<

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 mar 2013, 09:58

Ocjene za sinoćnju pobjedu na Olimpicu, koja je zasjenjena povredom Pjanketa :(

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 mar 2013, 16:14

e jesu na povrede zaredale, Destro, Castan, Marquinhos sad i Pjanic... :?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 mar 2013, 17:01

ggmu92 je napisao/la:Jel' poznato koliko ce odsustvovat Pjanic sa terena?
Hocel' bit spreman za Grcku? :D
stvari izgledaju puno bolje nego je to bilo sinoc. otok na nozi lagano opada sto omogucava pocetak fizioterapije a to znaci maksimalno dvije sedmice odsustva. medjutim, sutra radi magnetnu rezonancu zgloba i tu ce biti sve jasno tj da li su ligamenti pokidani ili ne. ponavljam opet - stvari nisu ozbiljne koliko je to izgledalo na onom klipu od sinoc.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.