Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
sad sam sebi kontriras. gore si rekao da ne ovise o svojim igrama. a ovdje govoris suprotno.
jbg...malo sam se prešao, al nije to poenta šta sam ja htio da kažem. Nego to da i Barca i Liverpool mogu da ispadnu iz mnogo večeg takmičenja u ranoj fazi, i šta če onda bit kada ovi "realnovci" dođu na vašu temu i pođu ovako pisat...i do kada tako... to mi je glupo :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
tako je uvjek bilo, i tako ce uvijek biti. to se nece nikad promjeniti.
pa nije ni Real siguran u prolaz dalje, jel tako?GunnerS je napisao/la:Da, al trebaju pobjediti Intera kojem isto tako gori pod nogama... Uostalom, sve ćemo vidjet...![]()
Veteran Real Madrida, Guti, izjavio je da pojedini strani fudbaleri iz ekipe ne razumeju dovoljno vrednosti ’kraljevskog’ kluba.
Real je u Kupu Kralja eliminisan od niželigaša Alkorkona i Guti je indirektno okrivio strane igrače za sramotni poraz. Guti je dodao kako se ne nalazi u dobrim odnosima sa predsednikom kluba Florentinom Perezom i da smatra da klubu ne ide dobro otkako ga je on preuzeo, kao i da voli da se provodi do šest ujutro.
Guti je pre dve nedelje napao trenera Manuela Pelegrinija nakon poraza u prvom meču od Alkorkona sa 4:0, pa se nakon toga nije našao u kombinaciji za revanš meč koji je ’kraljevski klub’ dobio samo sa 1:0.
„Ovo je teška situacija za obojicu. Neki strani igrači ne razumeju vrednosti Real Madrida“, izjavio je Guti.
U poslednje vreme se dosta spekulisalo o budućnosti 33-godišnjeg fudbalera, koji je prošao bukvalno sve kategorije ’kraljevskog’ kluba. Gutijeva situacija biće dodatno otežana nakon što je priznao da voli da tokom izlazaka ostaje do šest ujutro.
„Ja sam neko ko se nikad ne zaustavlja, ni danju ni noću. Volim da se noću provodim sa prijateljima. Kada budem imao 60 godina, neću ostajati u klubovima do šest ujutro, ali sada to radim“, rekao je Guti.
JA OVO GOVORIM OD KADA SAM NA FORUMU ZATO ZA BARCU LJUDI GINU NA TERENU DOK SE KAKI **** ZA REAL
Real je u Kupu Kralja eliminisan od niželigaša Alkorkona i Guti je indirektno okrivio strane igrače za sramotni poraz. Guti je dodao kako se ne nalazi u dobrim odnosima sa predsednikom kluba Florentinom Perezom i da smatra da klubu ne ide dobro otkako ga je on preuzeo, kao i da voli da se provodi do šest ujutro.
Guti je pre dve nedelje napao trenera Manuela Pelegrinija nakon poraza u prvom meču od Alkorkona sa 4:0, pa se nakon toga nije našao u kombinaciji za revanš meč koji je ’kraljevski klub’ dobio samo sa 1:0.
„Ovo je teška situacija za obojicu. Neki strani igrači ne razumeju vrednosti Real Madrida“, izjavio je Guti.
U poslednje vreme se dosta spekulisalo o budućnosti 33-godišnjeg fudbalera, koji je prošao bukvalno sve kategorije ’kraljevskog’ kluba. Gutijeva situacija biće dodatno otežana nakon što je priznao da voli da tokom izlazaka ostaje do šest ujutro.
„Ja sam neko ko se nikad ne zaustavlja, ni danju ni noću. Volim da se noću provodim sa prijateljima. Kada budem imao 60 godina, neću ostajati u klubovima do šest ujutro, ali sada to radim“, rekao je Guti.
JA OVO GOVORIM OD KADA SAM NA FORUMU ZATO ZA BARCU LJUDI GINU NA TERENU DOK SE KAKI **** ZA REAL

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
a jeli???Barca postoji od vremena GuardioleCRNI_SA je napisao/la:Veteran Real Madrida, Guti, izjavio je da pojedini strani fudbaleri iz ekipe ne razumeju dovoljno vrednosti ’kraljevskog’ kluba.
potpisurban corps je napisao/la:potpisujemNail for Real je napisao/la:Za Gerarda imam jednu rijec DEBIL!!!

ja tebe ne kontam
ja govorim za real da se oslanja na svoj pogon kao i barca ovako se strancima bas im se fucka za real ako si gledao real madrid -milan znas o cemu ti govorim 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Dobro ti mene nekontas,,npr kad Barcu nije islo kupovali su probavali sve moguce od trenera golmana,igraca,mislim da Holandijski Ajax nije imao Holadjana toliko 2000g koliko Barca al ok..ap trude se al neide nesto..previse jebu i povrede a i Pellegrini mozda nije za Real nego neki manji klub pa da tamo pravi cuda,ima do el clasica ako tamo izgubi dobice odkaz to svi mediji u Spaniji pisu..trener i njegovi ljudi sa njim nije im bilo jasno crveni karton S.Ramos dobio u Ligi on je misleo da nemoze igrati u Kupu,saznao tek pred sami pocetak tekme da moze igrati u Kupu da nema veze sa Ligom taj crveni...izgubio se nije Real---Villareal..cast pojedincima koji se snadju kao Del Bosque i Guardiola..iako mislim da je Del Bosque mnogo teza situacija 99/2000 bila jer nije bilo ekstara zvijezda i bilo je puno povreda te godine al je osvojio LP a u Spaniji su te godine bili 5 isto bodova kao R.Zaragosa,pa je Real isao LP posto je tada prvak isao dirketno...I Real i Bara su se korstili svojom skolom,,a to sto Guti prica on je za mene gotov kao i Raul,nemogu oni da pruze protiv jaci ekipa puno mogu protiv Getafa,Osasune,Zuricha itddd par golova,poteza,,itdd al Guti sto prica on je po meni prvi koji se na terenu najmanje zalaze netrci,,Nebi ga Casillas galamio na tekmi sa Sevillom,,culo se kako mu govori ,Guti neradis nista nepokrivas nikoga..i onda primili gol iz kornera..ebiga on je jedan faktor kojeg treba Real ocisiti,,,hvala mu na svemu al nemoze da igra vise u tako jakom klubu.....CRNI_SA je napisao/la:ja tebe ne kontamja govorim za real da se oslanja na svoj pogon kao i barca ovako se strancima bas im se fucka za real ako si gledao real madrid -milan znas o cemu ti govorim
ma ok je to sve i razumjem sta mislis
ali zar nije barcin recept recept za uspjeh ?! zar nije bolje da su ostavili negreda koji citavo ljeto govori da voli real
a ovi ga papci prodaju sevilli
jedini pametan potez tokom ljeta je vracanje granera po meni higuain je dobar ali vala nije bolji od soladada da ga **** . a imala je barca tih fulanja u kupovini ko nijedan klub u proslosti ali sada su skontali da se treba vise oslanjati na svoju skolu LA MASIA koja je najbolja u evropi 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Dobar je Higuain i jos ima da napraduje..manje para duplo je kostao od GAGA koji je u Argentini vladao kao novi Redondo i bio najbolji igrac prv.Argentine na svojoj poziciji 5..samo zna klepati i izgubi vise lopti nego sto ukrade protivncikoj ekipi..ma svi imaju fulanja..a to vezi Negreda to je otvorena opcija jos 23 godine ima,veterani Raul,Rud..kvare Kaki,Ronaldi puno isto............al to je problem njihov ja da sam klubu Jorge Valdano nebi bilo takoCRNI_SA je napisao/la:ma ok je to sve i razumjem sta mislisali zar nije barcin recept recept za uspjeh ?! zar nije bolje da su ostavili negreda koji citavo ljeto govori da voli real
a ovi ga papci prodaju sevilli
jedini pametan potez tokom ljeta je vracanje granera po meni higuain je dobar ali vala nije bolji od soladada da ga **** . a imala je barca tih fulanja u kupovini ko nijedan klub u proslosti ali sada su skontali da se treba vise oslanjati na svoju skolu LA MASIA koja je najbolja u evropi

Dobar je Higuain i jos ima da napraduje..manje para duplo je kostao od GAGA koji je u Argentini vladao kao novi Redondo i bio najbolji igrac prv.Argentine na svojoj poziciji 5..samo zna klepati i izgubi vise lopti nego sto ukrade protivncikoj ekipi..ma svi imaju fulanja..a to vezi Negreda to je otvorena opcija jos 23 godine ima,veterani Raul,Rud..kvare Kaki,Ronaldi puno isto............al to je problem njihov ja da sam klubu Jorge Valdano nebi bilo tako poslao bi Ruda,Raul,Gutija,Gaga,Mectdledera,i Drentha bi poslao na posudbu negdje pa.
mislim da je drenthe opasan igrac i moze postati igracina ,mislim da igra u manjem klubu gdje nema toliko pritiska on bi pokazao svoj talent a ovi ostali njima je istekao rok davno......
mislim da je drenthe opasan igrac i moze postati igracina ,mislim da igra u manjem klubu gdje nema toliko pritiska on bi pokazao svoj talent a ovi ostali njima je istekao rok davno......
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Navijac sam Barce, ali haj mi Bogati objasni kako bi imao srce poslati Raula u neki drugi klub. Pa taj je covijek stajao iza Reala kad je bilo najteze, pocetkom ovog stoljeca, igrac koji Vas je u toliko utakmica spasio neke blamaze, igrac koji Vam je donio dosta titula itd itd. Pa kad Real ljudi spomenu vecina misli na Raula, i on je meni jedini igrac kojem pare nisu vazne, nego je Real na prvom mjestu, naravno kao i Iker-u, ono ostalo leti gdje ima vise love. Isto to mozes reci za Ibrahimovica u Barci, Abidala i ostale, ali Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, Valdes, Bojan i ostali prvo gledaju Barcu pa onda ostalo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
u ovim godinama Raula bi posalao jer nije onaj od 21,2,3,4,5god itd...kao sto je Barca uradila sa Gauradiolom,luisom itddd u 33 godinmmm.moze on da igra noramlno..al ne nivo koji Real zahtijeva....tako je bilo sa Guardilom o Luisom..nije novo bio im da ostanu u Barci,jedan zavrsio karijeru drugi u Italiju..Raulu bi najbolje bilo zavrstiti karijeru..mada bi ga jos voleo gledati u Realu..al ebiga godine,,zao mije al generacije se mijenjaju nema Zidana,Figai tddddamerosm je napisao/la:Navijac sam Barce, ali haj mi Bogati objasni kako bi imao srce poslati Raula u neki drugi klub. Pa taj je covijek stajao iza Reala kad je bilo najteze, pocetkom ovog stoljeca, igrac koji Vas je u toliko utakmica spasio neke blamaze, igrac koji Vam je donio dosta titula itd itd. Pa kad Real ljudi spomenu vecina misli na Raula, i on je meni jedini igrac kojem pare nisu vazne, nego je Real na prvom mjestu, naravno kao i Iker-u, ono ostalo leti gdje ima vise love. Isto to mozes reci za Ibrahimovica u Barci, Abidala i ostale, ali Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, Valdes, Bojan i ostali prvo gledaju Barcu pa onda ostalo.
da ja mislim da njega svi vole i jasno je zbog cega ,legenda da nema vecefanatique 1899 je napisao/la:Ja nemogu da zamislim Real bez Raula!

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Nail for Real
- Kontakt:
Drago mi je da ima ljudi koji cijene ono sto je dobro 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Evo Ronaldo poceo sa treninzima
(Ko ne vjeruje ima video potvrda na realmadrid.com)

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
to je to a ovaj stručnjak koji bi volio poslati raula negdje prvo nek pogleda par utakmica reala pa će vidjet ko je jedan od najboljihfanatique 1899 je napisao/la:Ja nemogu da zamislim Real bez Raula!

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon prolaska Alcarcona odlučio sam na njh spiskati svu ušteđevinu i kupiti ih.Vidim da bih u prvoj ligi imao bar jednu mušteriju.Nakon ovog kup dvoboja reći ću:"Sramota je da klub od milion eura izbaci ekipi koja je 500 puta skuplja"
Slazem se netreba tražiti izgovore.Ovo je brukai sramota.Haj da je bilo 1:0 ali 4:0 sramotno za 270 mil. ove godine.
Fudbal nije pristrasnost vec realnost........!
Karim_Madrid je napisao/la:Real Madrid C.F mozes da volis o da mrzis???Mrze ga zavidnici sto imamo najvise titula.....naravno i novca jer nije niko vlasnik kluba
Hvala bogu ja ga volim
To o novcu nebi se slozio imajuci u vidu 400-500 Mil. duga.Moze svako imati para kad digne kredit!
Fudbal nije pristrasnost vec realnost........!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.