Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Nije, to je oficijelno sa stranice Rome.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Ako nije pukao ligament do 20tak dana pauza. Obicno su pauze nakon ovakve povrede maksimalno 7 dana. Najgore je sto su uzasno bolne.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Znamo svi koliko Mire voli igrati za sveti dres i sta mu isti znaci, tako da mislim ako bude MINIMALNE sanse da zaigra mi cemo da aBd vidjeti na BP.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Neutralan88
- Kontakt:
Ovaj klip ne smijem ni pogledat više
daj bože da se on oporavi ikako i zaigra ove sezone, teško da ce biti spreman narednih mjesec ili dva

daj bože da se on oporavi ikako i zaigra ove sezone, teško da ce biti spreman narednih mjesec ili dva

Ja maloprije napisah da se prije snimka ne može ništa sigurno tvrditi, a ovi citiraju novinare s Twitter-a. Pa nek' opet neko kaže da nismo najgluplja nacija!emir79 je napisao/la:De mani se suplje, kakav qurac i novinar, povreda se ne moze ustanoviti, dok se ne uradi snimak. I eto bas taj novinar je saznao za 15 minuta.anonymousHD je napisao/la:Brzo se može ustanoviti kakva je povreda. A ovaj lik je neka faca u Romi, dok mu je profil verifikovan. Izgleda da je novinar u Romi, što znači da bi ovo moglo biti tačno što je napisao, ali treba još uvek da se sačeka, službena potvrda.
Sprain je. Samo neznaju koliko dugo ce biti van terena. Moze biti 2 sedmice, ali moze biti 6.
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta si ti glup il? Pa nije niko reko da je 100% tačno. Svi tražimo informacije, da nam je najbrže znati šta se dešava s njim. Kakvi flopovi na ovom forumu.voltron30 je napisao/la:Ja maloprije napisah da se prije snimka ne može ništa sigurno tvrditi, a ovi citiraju novinare s Twitter-a. Pa nek' opet neko kaže da nismo najgluplja nacija!
naravno da se moze znati priblizno.voltron30 je napisao/la:Ja maloprije napisah da se prije snimka ne može ništa sigurno tvrditi, a ovi citiraju novinare s Twitter-a. Pa nek' opet neko kaže da nismo najgluplja nacija!emir79 je napisao/la:De mani se suplje, kakav qurac i novinar, povreda se ne moze ustanoviti, dok se ne uradi snimak. I eto bas taj novinar je saznao za 15 minuta.anonymousHD je napisao/la:Brzo se može ustanoviti kakva je povreda. A ovaj lik je neka faca u Romi, dok mu je profil verifikovan. Izgleda da je novinar u Romi, što znači da bi ovo moglo biti tačno što je napisao, ali treba još uvek da se sačeka, službena potvrda.
ne ti ili ja, ali neko kome je to posao zna odmah hoce li odsustovati 5 ili 105 dana
-
- Kontakt:
ovo su bas lose povrede slabo kad zavrsi dobro vecinom odu ligamenti ,ako je samo distorzija zgloba to je dobro a opet za grcku tesko da ce biti spreman jer nece trenirati neko vrijeme,viditi cemo nadajmo se da nista nije ozbiljno
.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pjanićeva povreda je potvrđena, u pitanju je uganuće gležnja. Težina povrede još nije poznata, te bi oporavak trebao trajati od 2 do 6 sedmica.
SAMO ČELIK !
- Neutralan88
- Kontakt:
ma ja nisam optimista sumnjam da ce biti spreman za Grčku evo još 3 sedmice je do te utakmice
tako da bez Pjanica smo donji protiv Grčke

tako da bez Pjanica smo donji protiv Grčke

-
- Kontakt:
sta vam je ljudi nemora ovo nista do znaci ovakve povrede nemoraju biti ozbiljne po mojoj procijeni nebi trebalo biti ozbiljno zato sto nije citavom tezinom tijela pa preko zgloba tek poslije detaljnog pregleda ce se sve znati vjerovatno sutra i ja sam imao nekoliko ovakvih povreda dok sam igrao fudbal nista strasno
al vratio mu je se zglob na onom snimku posle na svoje mjesto,sad dal je im'o većih posljedica za ligamente hmm..
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nadajmo se ovome prvom, koji smo pehovi, za ne povjerovat.PJANIC's injury has been confirmed as a sprain to the ankle. The severity is still uncertain. Anywhere from 2-6 weeks recovery.
Parmaku, možeš ti do sutra nagađati kakve je vrste povreda, i glumiti ''facu'' da prvi napišeš, ali bez snimka se ne može utvrditi da li su ligamenti popucali. Idi sada surfaj, pa nam donesi još kakav haber šta kaže Meho iz Nemile, hoće li Pjana biti spreman do 22-og?anonymousHD je napisao/la:Šta si ti glup il? Pa nije niko reko da je 100% tačno. Svi tražimo informacije, da nam je najbrže znati šta se dešava s njim. Kakvi flopovi na ovom forumu.voltron30 je napisao/la:Ja maloprije napisah da se prije snimka ne može ništa sigurno tvrditi, a ovi citiraju novinare s Twitter-a. Pa nek' opet neko kaže da nismo najgluplja nacija!
Kolasinac na njegovu poziciju protiv grka?
E jesmo kurcevite srece svaka nam dala
Mozes ti traziti info citavu noc, nista neces naci osim suplje price.anonymousHD je napisao/la:Šta si ti glup il? Pa nije niko reko da je 100% tačno. Svi tražimo informacije, da nam je najbrže znati šta se dešava s njim. Kakvi flopovi na ovom forumu.voltron30 je napisao/la:Ja maloprije napisah da se prije snimka ne može ništa sigurno tvrditi, a ovi citiraju novinare s Twitter-a. Pa nek' opet neko kaže da nismo najgluplja nacija!
Covjek ti fino kaze, bez snimka se nista ne moze znati, sta ti nije jasno?
I da, prva recenica posta ti nikako nije na mjestu

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.