ZZtop10 je napisao/la:jel i ta s tvitera ?ennis je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna,samo obicno uganuce.Bicu spreman za Grcku"
Miralem Pjanic
nema on official twitter profil
daj bože da je istina
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
ZZtop10 je napisao/la:jel i ta s tvitera ?ennis je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna,samo obicno uganuce.Bicu spreman za Grcku"
Miralem Pjanic
Odakle si ovo kopirao?Sheyi je napisao/la:PJANIC's injury has been confirmed as a sprain to the ankle. The severity is still uncertain. Anywhere from 2-6 weeks recovery.
Internet ti treba isključit ako se zajebavaš.Počeo sam skakat po kući od sreće.ennis je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna,samo obicno uganuce.Bicu spreman za Grcku"
Miralem Pjanic
i strujubagrcavi je napisao/la:Internet ti treba isključit ako se zajebavaš.Počeo sam skakat po kući od sreće.ennis je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna,samo obicno uganuce.Bicu spreman za Grcku"
Miralem Pjanic
I voduarius je napisao/la:i strujubagrcavi je napisao/la:Internet ti treba isključit ako se zajebavaš.Počeo sam skakat po kući od sreće.ennis je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna,samo obicno uganuce.Bicu spreman za Grcku"
Miralem Pjanic
SUPER ako je istinaennis je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna,samo obicno uganuce.Bicu spreman za Grcku"
Miralem Pjanic
i vodu i grijanjearius je napisao/la:i strujubagrcavi je napisao/la:Internet ti treba isključit ako se zajebavaš.Počeo sam skakat po kući od sreće.ennis je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna,samo obicno uganuce.Bicu spreman za Grcku"
Miralem Pjanic
kad vidis kakvi su nasi portali tipa sport centar onda sta fali nama ako se zajabavamo?.. Gori su portali koji rijeci forumasa shvate ozbiljne pa objave na svoje "portale", a sve zbog lazne eksluzivnosti..Cartman je napisao/la:Fakat ljudi jeste li vi isli u skolu? Jeste li ucili o izvorima i kako ih pravilno navest? Postave neko bombasticnu izjavu i bez ikakvog izvora.
i struju[/quote]zizu1991 je napisao/la:
Internet ti treba isključit ako se zajebavaš.Počeo sam skakat po kući od sreće.
Je li to ofišel ?*p!p!t@* je napisao/la:Ne znam koliko je povreda ozbiljna. Molim Boga da nije ništa strašno. Idem sada na snimanje, pa ćemo vidjeti - Miralem Pjanić
Trenutno korisnika/ca: denza, hansbosna, s4mke, signalidunapark i 55 gostiju.