Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dzeku ce i onako okruzit 3ica tako da nam je on tu samo kao mamac. Pjanic sa druge strane organizira igru.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Miske odjednom postade aktuelan za prvih 11. Nema nam druge ako Pjana ne bude spreman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Misimovic - Stevanovic ima da poginu ako Pjanic ne daj Boze izostane.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Neutralan88
- Kontakt:
jedina šansa nam je i bila
Begović - Pjanić - Džeko - Ibisević da budu u TOP formi za Grčku jer inace teško..
po klipu povrede Pjanića izgleda mi kao strašna povreda gdje sam siguran da nece biti Pjanić spreman do Grčke
Begović - Pjanić - Džeko - Ibisević da budu u TOP formi za Grčku jer inace teško..
po klipu povrede Pjanića izgleda mi kao strašna povreda gdje sam siguran da nece biti Pjanić spreman do Grčke

kakav sastav vidite protiv grcke?
Ne bude li Pjanica moramo Boga molit da Miske ima jos jednu dobru utakmicu u sebi. Probat probudit neki zar, motivaciju kod njega. Vjerujem da on to moze odradit. Ali smo fakat drasticno oslabljeni bez Seje i Pjanica. Ali nadat se da obojica budu spremni, ima jos sanse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartman je napisao/la:Ne bude li Pjanica moramo Boga molit da Miske ima jos jednu dobru utakmicu u sebi. Probat probudit neki zar, motivaciju kod njega. Vjerujem da on to moze odradit. Ali smo fakat drasticno oslabljeni bez Seje i Pjanica. Ali molit se Bogu da obojica budu spremni, ima jos nade.
miske ne moze trcati ko pjanic, niti moze defanzivne zadatke odradjivati ko on. on je prakticki treci napadac...
znaci iza njega moraju barem dvojica tj. zahirovic i medunjanin...
ali onda je velika rupa na bokovima......
Ako ne bude i mujdze i salihovica onda smo tek **** , slazem se sa cartom molit boga da miske moze po ko zna koji put da nas iz govana izvadi. Al tesko , ja sam prije ove utakmice govorio nedo bog da se pjanic povrijedi lakse bi nam bilo da nemamo dzeke neko njega al eto kad nas hoce hoce i nek mi sad neko kaze da mi imamo srece...
Daj Boze da Pjanic nije teze povrijeđen.Bez njega smo duplo manje opasni 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Oj ako organizacija igre padne u ruke Medunjanina i Zahirovica, pa ne da smo donji.. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
AAAAAAAAAA koji je ovo baksuzluk jbt pa ovi grci grcaju od srece! Pa dokle vise!!!
sto bi reko ciro trebamo 11 lavova , pa ko god igro...i s tribina juris od prve minute
vranjes spahic zukanovic
mujdza zahirovic mislimovic medunjanin lulic
dzeko ibisevic i juriiiis
jel spreman mensurFCL je napisao/la:vranjes spahic zukanovic
izgleda da jest ali je u klubu izgubio prvu postavu pa valjda je radi toga na klupinishikori je napisao/la:jel spreman mensurFCL je napisao/la:vranjes spahic zukanovic
Da je Husejnovic standardan u Dinamu onda ok,ovako ...Inace takav nam treba protiv Grka
Ma kakav ba Husejinovic, sta vam je ljudi.ahmic je napisao/la:Da je Husejnovic standardan u Dinamu onda ok,ovako ...Inace takav nam treba protiv Grka
Povratak Misimovica i nista vise. Cuj Husejinovic
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zabit se u 16 i gotovo,osim Pjanica ne vidim ko moze dati loptu da postignemo gol.Jedino da se Mismiovci vrati,ali on je vec duze vrijeme u upitnoj formi.
Ma Miske je u dobroj formi, poprilicno skinuo kilazu. Jedino on moze zamjeniti Pjanica, drugi niko.darker10 je napisao/la:Zabit se u 16 i gotovo,osim Pjanica ne vidim ko moze dati loptu da postignemo gol.Jedino da se Mismiovci vrati,ali on je vec duze vrijeme u upitnoj formi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.