Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
"mire..tebi moze pomoci jedino Tado iz G.Caklovica!pomogao je mogim sportistima,aa moze i tebi..drzi se"

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Neutralan88
- Kontakt:
upravu si možda je Pjanić simulirao pa cuva se za Grčkupropuh je napisao/la:Nego jarane jesi ti ikad u zivotu izvrnuo nogu, kako je to izgledalo nekom ko sa strane gleda i koliko je trajala ta tvoja povreda ?Neutralan88 je napisao/la:koji ste vi carevi bgm![]()
da sutra objave lom noge rekli bi bit ce on spreman za Grčku![]()
P.S pogledajte sliku jos koji put i klip i sve vam je jasno, ako se vrati ikako ove sezone mašala
Sta kukas tu svi smo manje vise izvrtali zglobove i 1 od 10 je teze prirode i nadati se da bas ovaj nije taj 1.
Hebo vas pesimizam gledajte malo pozitivno.
ps. Treba unaprijed za ovu godinu kantu dodjeliti ovom kolasincu malo je reci da smara.
Ova vijest mi je totalno sjebala dan.
Nadam se da ce se Mire sto prije oporavit i zaigrat ovako kako je igrao dosad,ako bude morao i preskocit Grčku bit e to veliki hendikep ali najveci prioritet je da se on sto bolje oporavi.
Nadam se da ce se Mire sto prije oporavit i zaigrat ovako kako je igrao dosad,ako bude morao i preskocit Grčku bit e to veliki hendikep ali najveci prioritet je da se on sto bolje oporavi.
Nista ljudi sad samo dova,ja sam sad fatihu proucio i zamolio da nam Pjanke bude spreman za Grke.
naravno da je fake. miralem ne zna nesto dobro bosanski ali ovaj debil koji vodi stranicu je gori od njega 17 putaennis je napisao/la:ovo je fakenisko je napisao/la:jel istina ili nije na oficialnoj stranici Miralema na fb kazu od 2-4 sedmice
https://www.facebook.com/MiralemPjanicOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma kakvi ba misici, zglobovi, pa pricamo o Pjanicu. Momak je sklon povredama, o misicima necu ni da pricam, a pogotovu da to stavljam u istu recenicu sa Pjanicem. Samo Boga molim da nije teska povreda.terabajt je napisao/la: Normalno da je drugacije jaci su mu misici zglobovi i sve ostalo od nas koji ne treniramo ili jednom sedmicno na terminima sutamo loptu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Tado kaje svjeze listove kupusa(@geronimo urgiraj kod tebe je najkvalitetniji
)na bolno mjesto i tako ponavljati par dana.K'o rukom odneseno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Glavni urednik sportsporta, Dautebegovic, je javio na twitteru da mu je Pjana rekao da jos ne zna koliko je ozbiljna povreda i da ide sad na snimanje. To je najrealnije i valjda se njemu moze vjerovat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mirsad94 je napisao/la:Nista ljudi sad samo dova,ja sam sad fatihu proucio i zamolio da nam Pjanke bude spreman za Grke.
pa nije umro da mu ucis fatihu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Neutralan88
- Kontakt:
milanist je napisao/la:Mirsad94 je napisao/la:Nista ljudi sad samo dova,ja sam sad fatihu proucio i zamolio da nam Pjanke bude spreman za Grke.
pa nije umro da mu ucis fatihu.
popravili ste vece
Klanjam ja i kolasinac za brz oporavak Pjanica
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kroz pola sata do sat ce se znati sta i kako,ako kazu sta talijani ,nadam se da ce nas obradovati jedno 10 tak dana i to je to...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jos malo i prekucat ces nedimkaMajstor10 je napisao/la:Klanjam ja i kolasinac za brz oporavak Pjanica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
ima li sta novo
Zadnja izmjena: nishikori, dana/u 03 mar 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Izvrnuo je samo zglob, nije pokidao ligamente, sto je pozitivna stvar. Da je pokidao ligamente, ne bi se on ni ustao.
Ovakva povreda se, ukoliko se ne radi o napuknucu ligamenata, zalijeci izmedju 7 i 14 dana. Gore izgleda na prvi pogled nego sto jeste.
Ja sam optimistican, a potvrdu o svemu cemo imati tek sutra nakon detaljnih pregleda, zato nema potrebe da se prejudicira bilo sta.
Pjanketu je najbolje da sada odmara i da preskoci utakmice naredna dva vikenda (sljedecu ce vjerovatno svakako preskociti).
Ovakva povreda se, ukoliko se ne radi o napuknucu ligamenata, zalijeci izmedju 7 i 14 dana. Gore izgleda na prvi pogled nego sto jeste.
Ja sam optimistican, a potvrdu o svemu cemo imati tek sutra nakon detaljnih pregleda, zato nema potrebe da se prejudicira bilo sta.
Pjanketu je najbolje da sada odmara i da preskoci utakmice naredna dva vikenda (sljedecu ce vjerovatno svakako preskociti).
- skyisthelimit
ma bice on fit za 10 dana.. poslije toga 7 dana da udje u proces i eto ga spreman za smecare
15.10 - 15.06 ...
- ficobahtic
- Kontakt:
Ma mozemo Pjanicu zazeljeti sto brzi oporavak i nadati se da povreda nije ozbiljnije prirode. Ako nastupi protiv grka odlicno, a ako ne, onda nek se vrati sto prije i pokusa sto prije dostici formu u kojoj je bio do povrede. Ja sam sretan ako bude potpuno spreman do Latvije, samo da nije nesto ozbiljno u pitanju jer utakmica protiv grka moze a i ne mora biti odlucujuca.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
masiras al masiras.Majstor10 je napisao/la:Klanjam ja i kolasinac za brz oporavak Pjanica
I mogao si mu smanjiti glavurdu tu da stane u ram,
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako se radi o djelimicnom puknucu ligamenata iliti tzv. grade 2 ankle sprain,to ti je mjesec dana druze...U petak je istu povredu dozivio Parker iz San Antonia...Zon je napisao/la:Izvrnuo je samo zglob, nije pokidao ligamente, sto je pozitivna stvar. Da je pokidao ligamente, ne bi se on ni ustao.
- Neutralan88
- Kontakt:
pa koliko ce teci oporavak Tony ParkeraNEZALAGANJE je napisao/la:Ako se radi o djelimicnom puknucu ligamenata iliti tzv. grade 2 ankle sprain,to ti je mjesec dana druze...U petak je istu povredu dozivio Parker iz San Antonia...Zon je napisao/la:Izvrnuo je samo zglob, nije pokidao ligamente, sto je pozitivna stvar. Da je pokidao ligamente, ne bi se on ni ustao.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, legendarnadruga, THEC, Wilshere10 i 65 gostiju.